Dodaj do ulubionych

Pis szykuje palace dezodoranty

29.04.12, 20:38
Bedzie smrod na Euro. Nawet glupi wie, ze z taka egzotyka zachowan pisowskie oszolomy nie znajda zrozumienia u gosci futbolowych rozgrywek. To głupi, a głupszy?
Prowadzeniem osmieszania Polski zajmie sie posel Porebany czy jakos tak.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Pis szykuje palace dezodoranty 29.04.12, 22:01
      pikrat napisał:

> Bedzie smrod na Euro. Nawet glupi wie, ze z taka egzotyka zachowan pisowskie os
      > zolomy nie znajda zrozumienia u gosci futbolowych rozgrywek. To głupi, a głupszy?
      > Prowadzeniem osmieszania Polski zajmie sie posel Porebany czy jakos tak.

Po trupach do celu.
      • pikrat Re: Pis szykuje palace dezodoranty 29.04.12, 22:19
        Pokladam nadzieje w Panu, ze ta trupią zaraza obdzieli wszystkich pisowcow i ich sympatykow po rowno.
    • oleg3 Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:24
      To nie działanie PiSu takie czy inne jest problemem. PiS chyba nie maczał palców w sprawie uwięzienia Julii Tymoszenko i nie ma nic wspólnego z ostatnimi zamachami w Dniepropietrowsku.

Zajmujecie się bzdurami.
      • pikrat Re: Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:30
        Olus, nie pij tyle.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11639232,PiS_chce_walczyc_ws__TV_Trwam__Bedziemy_demonstrowac.html?lokale=szczecin
        • oleg3 Re: Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:42
          Cytat
          Jaworski poinformował, że z myślą o zainteresowaniu sprawą opinii publicznej poza Polską PiS chce też organizować pikiety w czasie mistrzostw Euro 2012. - Nie myślimy jednak o protestach przed stadionami, ale o pikietach w miejscach, gdzie spotykać się lub mieszkać będą zagraniczne oficjalne delegacje - powiedział Jaworski
          • pikrat Re: Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:48
            No i w koncu zalapales - pikiety w miejscach, gdz
            > ie spotykać się lub mieszkać będą zagraniczne oficjalne delegacje

Brawo! lepiej pozno niz wcale.
      • wikul Re: Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:34
        oleg3 napisał:

> To nie działanie PiSu takie czy inne jest problemem. PiS chyba nie maczał palcó
        > w w sprawie uwięzienia Julii Tymoszenko i nie ma nic wspólnego z ostatnimi zama
        > chami w Dniepropietrowsku.
        >
        > Zajmujecie się bzdurami.
        >

Spokojnie, podoba ci sie to ? Bo mnie nie. I mam nadzieję że wściekłość kibiców zmiecie obłakanych oszołomów.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11639232,PiS_chce_walczyc_ws__TV_Trwam__Bedziemy_demonstrowac.html?lokale=wroclaw
        • oleg3 Re: Puknijcie się w puste czerepy 29.04.12, 22:47
          wikul napisał:

> Spokojnie, podoba ci sie to ? Bo mnie nie. I mam nadzieję że wściekłość kibiców
          > zmiecie obłakanych oszołomów.

A co ma twoje "nie podoba mi się" do prawa organizowania pikiet i protestów? I co nagle kibole są dobrzy? Przecież pikieta - według zapowiedzi - nie będzie organizowana w okolicy meczu.
          • wikul Wszystko ma swoje granice 29.04.12, 23:24
            oleg3 napisał:

> wikul napisał:
            >
            > > Spokojnie, podoba ci sie to ? Bo mnie nie. I mam nadzieję że wściekłość k
            > ibiców
            > > zmiecie obłakanych oszołomów.
            >
            > A co ma twoje "nie podoba mi się" do prawa organizowania pikiet i protestów? I
            > co nagle kibole są dobrzy? Przecież pikieta - według zapowiedzi - nie będzie or
            > ganizowana w okolicy meczu.

Moje niepodobanie ma takie same znaczenie jak twoje podobanie. Ale wszystko ma swoje granice, może poza twoją wyrozumialością i naiwną wiarą w przyrzeczenia pisiaków.
            A na kiboli nie liczę, to elektorat PiS. Mam nadzieję że kibice z innych krajów nie pozwola na przeszkadzanie im w cieszeniu sie imprezą.
            • oleg3 Re: Wszystko ma swoje granice 29.04.12, 23:35
              wikul napisał:

> Moje niepodobanie ma takie same znaczenie jak twoje podobanie.
              Skąd wiesz, że mnie się podoba? Mnie wku...a rozpatrywanie niezbywalnego prawa do protestów w kategoriach podoba/nie podoba.
              • wikul Re: Wszystko ma swoje granice 29.04.12, 23:45
                oleg3 napisał:

> wikul napisał:
                >
                > > Moje niepodobanie ma takie same znaczenie jak twoje podobanie.
                > Skąd wiesz, że mnie się podoba? Mnie wku...a rozpatrywanie niezbywalnego prawa
                > do protestów w kategoriach podoba/nie podoba.

Nizbywalne prawo do protestów(czyt.do obalenia rządu) zderza się z niezbywalnym prawem do ogladania kosztownej imprezy przygotowywanej przez wiele lat, dla wielu milionów w Polsce i na świecie. Czyli jedna wolność zderza się z inną wolnością. Chyba wiesz gdzie się zaczyna i kończy jedna i druga.
                • oleg3 Re: Wszystko ma swoje granice 29.04.12, 23:54
                  Bredzisz!
                  • wikul Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 12:53
                    oleg3 napisał:

> Bredzisz!

Argument nie do podważenia.
                • jaceq Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 07:36
                  wikul napisał:

> Nizbywalne prawo do protestów(czyt.do obalenia rządu)

No przecież wieszcz Rymkiewicz już był ogłosił rokosz. Co prawda wydaje mi się, że stary pierdziel nie odróżnia rokoszu od dżihadu, ale sygnał poszedł.
              • snajper55 Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 00:44
                oleg3 napisał:

> Mnie wku...a rozpatrywanie niezbywalnego prawa do protestów w kategoriach podoba/nie
                > podoba.

Jakbyśmy ci z Wikułem i kilkudziesięcioma innymi zrobili całodobowy protest pod chałupą to sam byś zaczął mówić o protestach w kategoriach podoba/nie podoba. Pewnie byś zaczął mówić o swym niezbywalnym prawie do odpoczynku i może nawet policję wezwał, aby to protestujące towarzystwo rozgoniła.

S.
                • oleg3 Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 01:11
                  Kolejny demokrata!
                  Spróbuj odróżnić strefę publiczną od prywatnej. Wolno protestować na ulicy przed prywatną posesją. Na posesji już nie.
                  • pikrat Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 07:09
                    oleg3 napisał:

> Kolejny demokrata!

Kim trzeba byc by z umilowania demokracji uczynic zarzut - komunista?

> Spróbuj odróżnić strefę publiczną od prywatnej. Wolno protestować na ulicy prze
                    > d prywatną posesją. Na posesji już nie.
                    >

Formalista z Pana, Olus. Liczy sie litera prawa. Duch juz nie, chyba, ze swiety uncertain
                • wikul Re: Wszystko ma swoje granice 30.04.12, 12:57
                  snajper55 napisał:

> Jakbyśmy ci z Wikułem i kilkudziesięcioma innymi zrobili całodobowy protest pod
                  > chałupą to sam byś zaczął mówić o protestach w kategoriach podoba/nie podoba.
                  > Pewnie byś zaczął mówić o swym niezbywalnym prawie do odpoczynku i może nawet p
                  > olicję wezwał, aby to protestujące towarzystwo rozgoniła.
                  > S.

A ile oburzenia by było gdyby palikociarze zorganizowali demonstracje na Jasnej Górze ?
                  Mała próbka była na Krakowskim Przedmieściu. Warto przeszukać i przypomnieć co wówczas pisali obecni "bezwarunkowi obrońcy demonstracji".
          • jaceq Re: Puknijcie się w puste czerepy 30.04.12, 07:40
            oleg3 napisał:

> Przecież pikieta - według zapowiedzi - nie będzie organizowana w okolicy meczu.

Jarek jest przewidywalny jak zdradzona żona. Przecież wiadomo, gdzie się będą odbywały pikiety, poczynając od 10 czerwca pod hotelem Bristol. W dniu meczu prawdopodobnie pod ruską ambasadą. Przecież powszechnie wiadomo, że to ruski ambasador odsunął od multipleksowego cyca rebiatę pana Rydzyka.
    • piq to nie jest żadna egzotyka,... 29.04.12, 23:05
      ...wręcz przeciwnie, często zdarza się, że swobodę zgromadzeń i demonstracji, która na razie, mielony, nie wyłącza pisiactwa, choć podobni tobie faszyści chętnie by pozbawili praw obywatelskich partię zamachowców smoleńskich, wykorzystuje się chętnie podczas wydarzeń przykuwających uwagę mediów. Jest to normalne i występuje wszędzie na świecie.
      • pikrat Re: to nie jest żadna egzotyka,... 30.04.12, 07:05
        Faszysci bardziej podobni do pisiactwa niz do mnie. Sorry, Winetou ale nie kumam o co biega z tym mielonym, to cos w rodzaju jezykowego maniactwa? Znalem takiego, ktory do wszystkich zwracal sie per 'panie sierzancie'.
    • marouder.com.pl A ty stosujesz zewnetrznie jakis dezodorant... 30.04.12, 01:30
      ...Mielony?
      • pikrat Re: A ty stosujesz zewnetrznie jakis dezodorant.. 30.04.12, 07:01
        Mielony dezodorant - nie znam, ale taki zwykly stosuje. Po myciu a nie zamiast, jak tyuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka