Dodaj do ulubionych

Walesa roluje prezesa PiS

24.07.12, 11:36
Taka interesujaca interpretacje zaproszenia Romney'a do Polski daje edytorialista Polityki, Szostkiewicz.

Mnie sie wydaje, ze Szostkiewicz znow sie zapatrzyl na polskie podworko zamiast popatrzyc szerzej. Romney przyjedza by poprawic troche stosunki polsko-amerykanskie dla swojej administracji (jesli wygra wybory). Obama, je bowiem doszczetnie zepsul i poprzez wycofanie z tarczy i poprzez niezreczna "polsko-obozowa" retoryke.

PF
Obserwuj wątek
    • rycho7 ruki po szwam 24.07.12, 22:50
      polski_francuz napisał:

> Romney przyjedza by poprawic troche stosunki polsko-ameryka

No i bardzo dobrze. Obamaland zachowuje sie poprawnie, przewidwalnie.

> Obama, je bowiem doszczetnie zepsul

Sadzisz, ze wazniejsze jest, ze puscil baka, od tego, ze pod wspolna pierzyna?

> poprzez wycofanie z tarczy

Czyzby USAranskie uboty nie potrafily sie zakrasc do kremlowskiej latryny?

> poprzez niezreczna "polsko-obozowa" retoryke.

Obama jak dla mnie nie musi byc gejzerem intelektu. Ale to, ze sie zesral jadajac byle gdzie nic dla mnie nie dowodzi. Zgadzam sie, ze ponosi on polityczna odpowiedzialnosc za to, ze nie jest wszechwiedzacym. Za co ma ma wdziecznosc.

Zdolnosc ludzkiego umyslu do kreowania paradoksow nie deifikuje pismakow.
      • polski_francuz Moje intencje 25.07.12, 10:06
        byly raczej polsko-polskie. Edytorialista nie staral sie zrozumiec o co chodzi. A patrzyl sie jedynie w polski pepek.

Jako, ze zyje wsrod takich, ktory swoj pepek caly czas ogladaja, wpadlo mi to od razu w oczy.

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka