Dodaj do ulubionych

Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim

12.11.12, 07:50
(to jakaś rodzina Jana?) planują reaktywować SA. Prawda-li to?
Obserwuj wątek
    • marouder.com.pl Tak! 12.11.12, 07:59
      Ubija tu osoby niezwiazane z SAsmile For egzemplsmile
      • jaceq Re: Tak! 12.11.12, 14:32
        NSP(A)P też powołali przy okazji:

"Podczas wiecu na zakończenie Marszu Niepodległości ONR i Młodzież Wszechpolska powołali nową nacjonalistyczną organizację - Ruch Narodowy, który ma dążyć do budowy Wielkiej Polski"

Obergruppenführerem brunatnych koszul ma zostać kibol Żydzewa Łódź, niejaki Adam Małecki. Czy to jakiś pociot jest słynnego kopacza Matołeckiego, gdzieś z Twoich okolic?

Było, a jakże, swoiste "Gott mit uns":

"Przemawiał Dariusz Grabowski : - Naszego marszu już nie da się zatrzymać! Bóg z nami i z naszymi przywódcami, Robertem Winnickim i Przemysławem Holocherem!"

Pojawiły się też akcenty chińskie:

"Robert Winnicki, szef MW, ogłosił powstanie nowej organizacji Ruch Narodowy, która będzie kontynuowała listopadowy "Wielki Marsz""

Całość:
        warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12838748,_Obalimy_republike__To_sila__ktorej_boja_sie_lewaki_.html
        Kúrrwa mać! No to pięknie! Jak dla mnie (jeśli wypowiedzi takie istotnie miały miejsce), to to jest jak nic art. 127 i 128 KK, z urzędu! Co najmniej 10 lat, do dożywocia włącznie.
        • pikrat Re: Tak! 12.11.12, 17:53
          To jeszcze male piwo, ale tow.Winnicki oznajmil, ze wybiera sie na Kijow i Lwow, czym dowiodl ostatecznie swojej horrendalnej glupoty.

Z tym zamknieciem to warto by sie zastanowic bo vox katopopuli uzna rzeczonych kretynow jako wiezniow sumienia a glowni macherzy tej zadymy czyli, jak sadze, kosciol katolicki, wesprze pobozna mlodziez do podjecia walki zbrojnej. Wzorce NSZ, przez bardzo wielu uznane za niegodne, moga miec zastosowanie.
          No ale jakies rozwiazanie powinno sie znalezc. Dla mnie moglby to byc James Bond z licencja na zabijaniesmile

Jeszcze krotka refleksja...... pokazywano wczoraj a bodajze i dzis pare mlodych ludzi. Panienka oswiadczyla, ze w Polsce jest jak na Bialorusi. Takie dziewcze ma pojecie. Czy zawdziecza 'wiedze' rodzicom, szkole czy..........rekolekcjom?
          Podejrzewam, ze to ta ostatnia przyczyna. Podejrzewam tym latwiej, ze arcyidiota z Przemysla byl oswiadczyl z okazji Swieta Narodowego, ze rzad nie radzi sobie z problemami i jako przyklad podal nie wyjasnienie przez ponad dwa lata przyczyny katastrofy smolenskiej.
          Kolejny, ktory nie stroni od kieliszka?
        • snajper55 Re: Tak! 13.11.12, 02:58
          jaceq napisał:

> NSP(A)P też powołali przy okazji:
          >
          > "Podczas wiecu na zakończenie Marszu Niepodległości ONR i Młodzież Wszechpol
          > ska powołali nową nacjonalistyczną organizację - Ruch Narodowy, który ma dążyć
          > do
          budowy Wielkiej Polski"

SA.

"Organizatorzy ogłosili "wielki narodowy nabór do Straży Marszu Niepodległości", aby mieć własną służbę do ochrony. - Naszą powinnością jest powołanie szerokiego ruchu społecznego - ocenił lider Obozu Narodowo-Radykalnego Przemysław Holocher."

www.youtube.com/watch?v=e7w7zQXT2Ws
          S.
      • wikul Winnicki to nie Winiecki ! 12.11.12, 18:07
        marouder.com.pl napisał:

> Ubija tu osoby niezwiazane z SAsmile For egzemplsmile

Coś mi sie widzi że ci sie popie...ło i pomyliłes tego młodego hitlerka z prof.Winieckim
        Ale może sie mylę.
        To popularne nazwisko i może być synem np. prof.Winnickiego (ale nie tego z Alternatywy 4).

www.archeo.uw.edu.pl/szablon.php?id=291
    • syn-syna Re: Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim 13.11.12, 00:13
      A najbardziej podobaly mi sie bojowki gliniarzy obrzucajace swoich kolegow mundurowych kamieniami i racami. Wspaniale i tak odbudowujemy nasz ukochany PRL gdzie Pr Nalecz robil kariere.
      • wikul Re: Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim 13.11.12, 01:33
        syn-syna napisał:

> A najbardziej podobaly mi sie bojowki gliniarzy obrzucajace swoich kolegow mund
        > urowych kamieniami i racami. Wspaniale i tak odbudowujemy nasz ukochany PRL gdz
        > ie Pr Nalecz robil kariere.

Chyba w twojej chorej wyobraźni, durniu.

www.tokfm.pl/blogi/nieklerykalny/2012/11/rzekome_prowokacje_policji_1111_to_bzdura/1?bo=1
        • g-48 Re: Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim 13.11.12, 16:28
          www.bibula.com/?p=63306
          Za tymi "oszczerstwami" stoja ludzie z nazwiska ,imienia i funkcji a nie kominiarzyki wikule.
          Jezeli wszyscy ktorych argumenty sa po za granicami twojej mysli intelehtualnej to czas poszukac dobrego psychiatry.
          • wikul Re: Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim 13.11.12, 17:00
            g-48 napisał:

Ładny drugi nick masz g-48. Czy to skrót od syn-sqrwysyna ?
            • syn-syna Re: Słyszałem, że tow. tow. Winkler z Winnickim 14.11.12, 00:24
              Ładny drugi nick masz g-48. Czy to skrót od syn-sqrwysyna ?
              Jestes swietnym psem gliniarskim ! Pytanko ile lat sluzby piszesz w zyciorysie?
      • babariba-babariba przeważnie mało mi się podobają... 13.11.12, 08:37
        ... policyjne demonstracje siły.
        Na przykład prowadzenie zatrzymanego malwersanta w komendzie, skutego z tyłu i zgiętego w pół przez osiłka w mundurze. Malwersant zgięty w pół orze nosem posadzkę.
        A uzbrojony i zamaskowany bysior wykazuje swoją moc pomiędzy kolejnymi drzwiami z 10 mm prętów smile
        *
        Te kominiarki w oddziałach AT mają sens, bo anonimizują funkcjonariuszy, którzy w groźnych czasem - czasem potencjalnie okolicznościach mogą być potem zagrożeni.
        Ja jestem gotów przyjąć, że w zielonych kominiarkach występowali funkcjonariusze, którzy w pragmatyce służbowej zobowiązani są do zachowania anonimowości.
        Ale, kto zabroni bandziorkom różnym założyć zieloną kominiarkę?
        Nikt.
        Bo w trakcie prac sejmowych nad prezydenckim projektem ustawy o zgromadzeniach zapis przewidujący zakaz maskowania się uczestników demonstracji upadł. A szkoda.
        Bo po przyjęciu takiego zapisu - w kominiarkach występowali by tylko gliniarze. I wszystko by było jasne.
        A swoją ścieżką organizatorzy demonstracji (i ich służby porządkowe) nie zapobiegli - nie chcieli, nie mogli?.. włączeniom się w ich marsz zamaskowanych indywiduów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka