yasminuml 15.02.13, 15:35 O tym się nie mówi, ale przed spadającymi meteorytami każdy może się schować do takiego bunkra tylko co z tego jak te schrony nie są w stanie pomieścić wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 rzadowe schrony atomowe 15.02.13, 17:35 yasminuml napisała: > każdy może się schować do takiego bunkra Zawsze mnie bawily relacje na temat bunkrow. Ich budowniczowie i administratorzy zakladali, ze elity po miesiacu beda mogly wyjsc na powierzchnie. Znane mi opisy katastrof pomniejszych dotycza okresow conajmniej 2-letnich, w ktorych sytuacja sie tak pogarsza, ze wymiera znaczna wiekszosc. Ciekawe, czy po miesiacu nieobecnosci ci durnie beda uwazani za rzad i czy beda mieli zelazna piesc do zapanowanie nad faktycznie silnymi, ktorych pozostawila natura. Policje jawne, tajne i bezplciowe do schronow sie nie zalapia. Po miesiacu moga juz stanowic betonowy trzon mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
yasminuml Re: rzadowe schrony atomowe 18.02.13, 10:06 dokładnie, najbardziej bawi mnie fakt, iż znacznej części instalacja kanalizacyjna takich bunkrów prowadzi do kanalizacji miejskiej, gdzie logika, gdy kanalizacja miejska w razie jakiegokolwiek ataku zostanie rozwalona? Odpowiedz Link Zgłoś