Dodaj do ulubionych

Zydowscy laureaci Nobla

IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 08.08.04, 20:37
Dla wszystkich szanownych antysemitow, ktorzy nie moga sie pogodzic z faktem
na temat "noblistow" zydoiwskich. Oto listy: ( wspolczuje, mozecie jua zaczac pic)

www.science.co.il/Nobel.asp?s=bi&sort=n&ord=z&cit=y
www.science.co.il/Nobel.asp?s=ch&sort=n&ord=z&cit=y
www.science.co.il/Nobel.asp?s=ec&sort=n&ord=z&cit=y
www.science.co.il/Nobel.asp?s=ph&sort=n&ord=z&cit=y
www.science.co.il/Nobel.asp?s=lit&sort=n&ord=z&cit=y
Przykre,prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: patolog Re: Zydowscy laureaci Nobla IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 08.08.04, 21:06
      Zapomniale o jeszcze paru:

www.jinfo.org/Nobels_Medicine.html
      A to juz zupelne "nieszczescie":

www.jinfo.org/
      • gini Re: No ja nie wiem panie patolog 08.08.04, 21:17
        Czy to ladnie tak grzebac w rozporkach?Ponoc tak czynia tylko "rydzykowcy"
        antysemici jakby nie patrzyl, coz pan panie patolog widac patologiczny
        antysemita jestes.
        • Gość: patolog Re: Ja wiem pani geniu IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 08.08.04, 21:49
          Gini. Ja rozumie twoja rozpacz i zlosc, ale zlosc pieknosci szkodzi , a tej i
          tak nie masz za duzo. I jeszcze na dodatek. W wiekszosci cywilizowanych krajow,
          gdzie nie maja Oj.Dyrektora i jemu podobnych , Zydzi sie nie wstydza swojego
          pochodzenia a wprost przeciwnie bardzo to podkreslaja, nawet gdy nie sa
          religijni. Z Polakami, to bywa roznie, jako ze opinia o tym narodzie na swiecie
          nie jest najlepsza.Oczywiscie robia to Zydzi, ktorzy zmuszaja ich do picia,
          malych malwersacji (na duze nie maja polotu), chamstwa, nieuctwa itd.Dotyczy to
          zwlaszcza nowej emigracji. Ilu to ostatnio wrocilo z Anglii, bo ci
          eurepoejczycy sie do niczgo nie nadawali? Tu siedzisz w Belgii, no tam
          konkurencja jest glownie muzulmanska i jak mowia: na bezrybiu i rak ryba.
          • gini Re: Ja wiem pani geniu 08.08.04, 23:11
            Gość portalu: patolog napisał(a):

> Gini. Ja rozumie twoja rozpacz i zlosc, ale zlosc pieknosci szkodzi , a tej i
            > tak nie masz za duzo.

Blad na bledzie i bledem pogania.
            ¨p îerwsze zero zlosci ani rozpaczy w moim poscie, bo i niby z jakiego powodu?
            A skoro pieknosci za duzo nie mam to co mi mize zaszkodzic?

I jeszcze na dodatek. W wiekszosci cywilizowanych krajow,
            > gdzie nie maja Oj.Dyrektora i jemu podobnych , Zydzi sie nie wstydza swojego
            > pochodzenia a wprost przeciwnie bardzo to podkreslaja, nawet gdy nie sa
            > religijni.

Co ty nie powiesz tylko w Polsce sie wstydza.Moze w innych krajach nie mieli
            tylu Zydow w UB, jak myslisz?Pan Borowski, no coz co on moze podkreslac, na ten
            przyklad?
            Bo taki Szpilman, czy Polanski wstydzic sie czego nie mieli.

Z Polakami, to bywa roznie, jako ze opinia o tym narodzie na swiecie
            > nie jest najlepsza.

Tiaa Zydow kochaja wszyscy, wiadomo narod bez skazy, tylko Polakow nie lubia,
            ale to jest ok.o polskim narodzie mozna miec zla opinie, ale o zydowskim nigdy,
            bo zaraz sie pojawia magiczne slowko "antysemityzm" , Zyd moze byc zlodziejem
            morderca, ale o tym ani slowa , wtedy sie to nazywa grzebanie w rozporkach.
            Ale przy noblistach to juz nie grzebanie w rozporkach panie politolog kali.

Oczywiscie robia to Zydzi, ktorzy zmuszaja ich do picia,
            > malych malwersacji (na duze nie maja polotu), chamstwa, nieuctwa itd.Dotyczy
            to
            > zwlaszcza nowej emigracji.

Oj wej jakbym tyle wad przypisala Zydom to by mnie wsadzili do wiezienia chyba,
            ale o Polakach mozna, a co tam.

Ilu to ostatnio wrocilo z Anglii, bo ci
            > eurepoejczycy sie do niczgo nie nadawali?

Pewien jestes, ze sie nie nadawali?Sa rozne powody dla ktorych sie wyjezdza dla
            ktorych sie wraca.

Tu siedzisz w Belgii, no tam
            > konkurencja jest glownie muzulmanska i jak mowia: na bezrybiu i rak ryba.

Ja nie siedze w Belgii , tylko aktualnie tu mieszkam, o jaka konkurencje ci
            chodzi to nie wiem.
            Ale ty pewnie sam, sama nie wiesz.
            Jzdyne co wiesz to wiesz to.
            éJa kochac zydow nie cierpiec polakow i muzulmanow, zyd byc dobra reszta swiata
            byc zla"
            Dobranoc
            • Gość: V.C. Nobliści za Kerrym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 23:19
              Nature 430, 595 (05 August 2004); doi:10.1038/430595a

Nobel laureates spearhead effort to put Kerry in the White House

GEOFF BRUMFIEL AND EMMA MARRIS
              Researchers hit the campaign trail for the US presidential election

[WASHINGTON] A group of high-profile researchers is to hit the campaign trail
              on behalf of Democratic presidential candidate John Kerry.
              Planners hope that the group, known as Scientists and Engineers for Kerry,
              will turn researchers' anger over the Bush administration's treatment of
              science into a major political force. In the run-up to the election, they
              will attempt to recruit scientists across the country to deliver speeches on
              Kerry's behalf and to campaign for his election.
              "It's very hard to anticipate, but I think we're going to get a very strong
              response," says Henry Kelly, president of the Federation of American
              Scientists in Washington, who is working independently from that organization
              to spearhead the group. Kelly, who helped put together a recent letter from
              48 Nobel prizewinners endorsing the Kerry campaign (see Nature 430, 4; 2004),
              believes that the group of researchers will be far larger than any ever
              brought together on behalf of a presidential candidate.

Kelly has so far secured three Nobel laureates from across the scientific
              disciplines to head the group. Harold Varmus, a geneticist and former
              director of the National Institutes of Health, has agreed to co-chair the
              committee with Mario Molina, an atmospheric chemist at the Massachusetts
              Institute of Technology, and Burton Richter, a physicist and director
              emeritus of the Stanford Linear Accelerator Center in California. Others may
              join them.

• Gość: chala roznica , gini jest gdy ty obrazasz siebie sama IP: *.rdu.bellsouth.net 09.08.04, 04:30
              w porownaniu do tego ze ja ciebie obrazam. i na odwrot.
              czrny moze uzyc slowo zaczynajace sie na n, mowiac o sobie lub swojej grupie
              etnicznej, ale gdy ja to samo slowo uzyje , staje sie ono obrazliwe. Dlatego
              Zydom wolno miec websites na ktorych chwala sie swoimi Noblistamo. A tobie
              wysmiewac sie nie wolno, chyba ze rasistka chcesz byc nazwana. I takoz cie
              nazywam, smieciu antysemicki.
    • cs137 Rabi (nobel z fizyki) urodzil sie w Rymanowie n/t 09.08.04, 01:00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka