Gość: Złodzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:58 Ciągle mam wrażenie, że rządzą nami złodzieje - sam Belka nie wystarczy, żebym zmienił zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wow Re: 100 dni Marka Belki IP: *.chello.pl 09.08.04, 17:03 Oj, przyjdzie nam sie powiesić na tej belce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . belka zawsze będzie tylko złodziejem naszych kont IP: *.crowley.pl 09.08.04, 17:34 i nikim więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrplus Re: belka zawsze będzie tylko złodziejem naszych IP: *.crowley.pl 09.08.04, 17:57 a coś ci juz ukradl? bo jesli za kradziez przyjmujesz utrate nienaleznych przywilejow to gratuluje poczucia moralnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Belka - TAK, reszta - przydałyby się zmiany IP: *.enms.pl 09.08.04, 17:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: 100 dni Marka Belki IP: *.caltech.edu 09.08.04, 17:50 LUBIE BELKE, MYSLE ZE JEST UCZCIWYM CZLOWIEKIEM, CIESZE SIE ZE JEST PREMIEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurand Re: 100 dni Marka Belki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 17:57 100 dni przepychanek Marka Belki - nic obiecującego !. Premier jest. Prezydent jest tylko autorytetów brak. Bez egzekucji prawa i likwidacji złodziejstwa Państwo ginie. Gdzie szacunek dla przeciętnego Kowalskiego?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka2 Jest niezly, jestem pozytywnie zaskoczona IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.04, 18:03 konsekwencja i opanowanie, to naprawde dziala w zderzeniu z warszawskim kisielem Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Jest niezly, jestem pozytywnie zaskoczona 09.08.04, 18:50 Masz rację "ka2" - ja też z przyjemnością obserwuję zdecydowanie i bezkompromisowość premiera Belki. Ktoś kto ma własne zdanie i potrafi je uzasadnić - to właściwy człowiek na tym stanowisku. Pozatem podoba mi się wykluczenie z rządu posłów. To daje "czysty" podział między władzą ustawodawczą i wykonawczą. Mam nadzieję, że nawet oponenci przyznają w końcu, że nie dlatego p. Belka został premierem, że nie było innych kandydatów (posłowie nie potrafili przecież nikogo zaproponować), ale dlatego że był naprawdę dobrym kandydatem. Miejmy nadzieję że wytrzyma nerwowo i psychicznie wszelkie ataki wrogów i "przyjaciół" i zrealizuje plany rządu. Dobrze sobie życzę, więc premierowi też. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: 100 dni Marka Belki 09.08.04, 18:36 Nick "Złodzieje" przypomina mi powiedzenie: "każdy sądzi według siebie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Przyszly prezydent RP IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.04, 23:45 to prof.Belka. Nie bede uzasadniala, tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLachowicz Belka na opał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 08:13 Belka na opał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_az Re: 100 dni Marka Belki IP: *.toya.net.pl 10.08.04, 08:55 Jeżeli mogę się wtącić. Czy w czasie tych stu dni coś staniało? zwłaszcza mięso, paliwa i.t.d. Może Belka spełnił obietnice i w urzędach traktują nas już normalnie?(to znaczy po ludzku). Własnie byłem w wydziale komunikacji, w jednej sprawie stałem w czterech kolejkach hihihi. Nie prawda, nie możliwe:proszę bardzo, polecam wymianę prawa jazdy w łodzi. pozdrawiam.kaz. Odpowiedz Link Zgłoś