Dodaj do ulubionych

Jestem tu nowa i dlatego chciałbym się przedstawić

28.03.02, 07:51

Dzień dobry,

Jestem Basia i chciałbym podkreślić, że nie mam nic wspólnego z mężczyzną,
którego widzę w lustrze. Pojawiłam się tutaj gdyż od wielu dni dręczyła mnie
myśl co począć z nadmiarem wolnego czasu. Wreszcie, podczas golenia, wpadłam na
genialną myśl: „zrobię porządek na Forum Informacje Dnia GW albo nie nazywam
się Limak!”. Już mój dziadek (to po nim noszę imię Basia) mówił: „Basiu, jesteś
dużym i dzielnym chłopcem i z pewnością dasz sobie radę z każdym zadaniem”.

Dlatego jeszcze raz dementuję wszelkie krzywdzące mnie plotki i obiecuję, że
porozstawiam was po kątach – wy samcze parchy w czarnych sukienkach!

B-52

Copyright by SPQR Ltd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcysia tak trzymać koleżanko! IP: *.tgory.pik-net.pl 28.03.02, 07:56
      nie damy sie tym pantoflarzom!!!

Marcysia,21
      • basia52 Witaj Marcysiu ! 28.03.02, 08:04
        Gość portalu: Marcysia napisał(a):

> nie damy sie tym pantoflarzom!!!
        >
        > Marcysia,21

---

Dziękuję koleżanko, cieszę się, że spotkałem się z tak życziwym przyjęciem ze
        strony innej kobiety. Pragnę cię jednak ostrzec: grasuje tutaj wielu łajdaków!
        Najgorszy jest niejaki "Siedem", który podpisuje się również "Galba". Tego omijaj
        wielkim łukiem! Jeśli szukasz kulturalnego i szarmanckiego towarzystwa możesz
        liczyć na nie ze strony prawdziwych mężczyzn: Limaka, Antoniego.Gorzała, Marcina
        i Grzecha.

Miłego dnia.

Basia
    • Gość: kretyn52 Re: Jestem tu stary i dlatego służę pomocą IP: 217.67.196.* 28.03.02, 08:08
      basia52 napisał(a):

> ***
      >
      > Dzień dobry,

........dzień dobry, Basiu.......~~~.. ,, . ,, . ..// // ........
      piiiiiiiiiiiiiiiiii... przepraszam Basiu, nie przejmuj się........ jeśli będę
      pisał od rzeczy......... --
      • basia52 Och! Więc są tu kulturalni mężczyźni! 28.03.02, 08:26
        Drogi Kretynku,

Widzę, że jesteś mężczyzną na poziomie: wiesz jak się zwracać do damy, masz
        głębokie przemyślenia oraz posiadasz podobne do moich zainteresowania (Ach! ci
        Afropolacy!)...

Cieszę się, że mogę poznać kogoś takiego jak Ty bo już myślałam, że wszyscy
        tutejsi chłopcy (Tak! Właśnie tak! Chłopcy! Niedorosłe gówniarstwo z kolejką
        elektryczną, które nie wie czego potrzeba kobiecie!) są tacy jak ta kreatura
        Luka! Oszczędzę ci opisów jego chamstwa bo z pewnością twoje delikatne serce by
        tego nie wytrzymało...

Twoja forever,
        Basia

---

Gość portalu: kretyn52 napisał(a):

> basia52 napisał(a):
        >
        > > ***
        > >
        > > Dzień dobry,
        >
        > ........dzień dobry, Basiu.......~~~.. ,, . ,, . ..// // ........
        > piiiiiiiiiiiiiiiiii... przepraszam Basiu, nie przejmuj się........ jeśli będę
        > pisał od rzeczy......... --
        • Gość: Marcysia zostaw mojego Kretinka! ty przewrotna żmijo /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 28.03.02, 08:32
          basia52 napisał(a):

> Drogi Kretynku,
          >
          > Widzę, że jesteś mężczyzną na poziomie: wiesz jak się zwracać do damy, masz
          > głębokie przemyślenia oraz posiadasz podobne do moich zainteresowania (Ach! ci
          > Afropolacy!)...
          >
          > Cieszę się, że mogę poznać kogoś takiego jak Ty bo już myślałam, że wszyscy
          > tutejsi chłopcy (Tak! Właśnie tak! Chłopcy! Niedorosłe gówniarstwo z kolejką
          > elektryczną, które nie wie czego potrzeba kobiecie!) są tacy jak ta kreatura
          > Luka! Oszczędzę ci opisów jego chamstwa bo z pewnością twoje delikatne serce by
          >
          > tego nie wytrzymało...
          >
          > Twoja forever,
          > Basia
          >
          > ---
          >
          > Gość portalu: kretyn52 napisał(a):
          >
          > > basia52 napisał(a):
          > >
          > > > ***
          > > >
          > > > Dzień dobry,
          > >
          > > ........dzień dobry, Basiu.......~~~.. ,, . ,, . ..// // ........
          > > piiiiiiiiiiiiiiiiii... przepraszam Basiu, nie przejmuj się........ jeśli b
          > ędę
          > > pisał od rzeczy......... --
          • Gość: lasica4 Re: zostaw mojego Kretinka! ty przewrotna żmijo /nt IP: *.lightspeed.com.sg / 10.25.1.* 28.03.02, 09:06
            Ja naprawde tego nie rozumiem, prosze mi wytlumaczyc co sie dzieje w
            polskiej kuturze! Jakich to slow uzywaja ludzie i pod jakim to nagannym
            wplywem! Moi drodzy, ja pamietam pierwszy polski kolorowy
            telewizor produkcji radzieckiej - Rubin... I komu to przeszkadzalo?
            Pamietam dokladnie Gagarina i Lajke, i to na dodatek w niewazkosci!
            Drzwi do rakiety zostawiali otwarte na cale tygodnie i nikt im nic nie
            ukradl! Pamietam importowane Wino z polskich jablek. A dzis co? Nie ma
            w tym zadnego sensu! Przychodza pod drzwi i spiewaja kolendy a w
            kieszeni lom albo pala bejsbolowa! Jeden mi nasikal na wycieraczke. A za
            tej komuny na ktorej tak psy wieszacie - czegos takiego nie bylo.
            Wycieraczke owszem moze i ukradlo ale nie obejszczalo... I co ja biedna
            mam zrobic? Tyle negatwyzmu, a i zasluzenie, bo i z czego sie cieszyc? Za
            cyrankiewicza wszystkim bylo dobrze a i odciete rece nie byly w sumie
            takie zle. Porzadek byl i az serce sie radowalo jak szedl pochod
            pierwszomajowy, a wszyscy radosni i jak oni spiewali, ach to byly dni. Za
            wczesnego Fogga czy tez to byl Gierek, musialabym sprawdzic notatki
            sluzbwe, mialam pierwszy orgazm! I co, wtedy nic a nic nikomu nie
            mowilam, a dzis na internecie, na zywo i w kolorze bym musiala. Zreszta
            zauwazcie, ze dzis mezczyzni to nie to samo co wtedy, wiekszosc z nich
            tylko udaje ze ma erekcje, a za Jaruzelskiego nic takiego by nie bylo
            mozliwe. Co mu tylko mozna zarzucic, to to, ze poluzowal tym oszustom,
            moze i dobre mieli intencje, ale rezultaty sa fatalne. A za Berii kazdy mial
            wspaniale rezultaty a zycie bylo pelniejsze wrazen.
            lasica4
        • Gość: kretyn52 Re: Och! Ach! Ojej! A ja taki nieuczesany... IP: 217.67.196.* 28.03.02, 09:21
          basia52 napisał(a):

> Drogi Kretynku,
          > Widzę, że jesteś mężczyzną na poziomie: wiesz jak się zwracać do damy, masz
          > głębokie przemyślenia oraz posiadasz podobne do moich zainteresowania (Ach! ci
          > Afropolacy!)...

..............................Najpiękniejszy Basiu...........................
          ////////........piiiiiiiiiiiii.........Dech mi zapiera............ ze
          szczęścia.............. ';;;;;;;;;......,<>?
          <><><///////..........piiiiiiiiiiiii...... Nareszcie ktoś o szerokich
          horyzontach, jaka odmiana w tym prawicowym chlewie.............``````~~~~....
          .........Och.......muszę sobie zrobić drinka.........denaturat, wstrząśnięty, nie
          zmieszany, garść pastylek i trochę mielonego szkła.... Ach...Już mi lepiej......

> Cieszę się, że mogę poznać kogoś takiego jak Ty bo już myślałam, że wszyscy
          > tutejsi chłopcy (Tak! Właśnie tak! Chłopcy! Niedorosłe gówniarstwo z kolejką
          > elektryczną, które nie wie czego potrzeba kobiecie!)

............Zgadzam się z Tobą, najcudowniejszy Basiu, ci gówniarze-kretyni nawet
          nie wiedzą, co można zrobić z szynami takiej kolejki, kiedy żaden z moich
          narzeczonych nie ma dla mnie czasu.......... To takie Tacowe Durnie
          Jebane........ Masz rację, nie wiedzą, co to znaczy kultura osobista i jak się
          zwracać do pięknych dam.......... Ach....... Muszę se łyknąć....

> są tacy jak ta kreatura
          > Luka! Oszczędzę ci opisów jego chamstwa bo z pewnością twoje delikatne serce by
          tego nie wytrzymało...

............Wiem, które Ołtarzowe Gówno masz na myśli.......... To istotnie
          potwór...... Raz, jak mi się przypomniał, to narobiłem w gacie........ A akurat w
          moim apartamencie w hotelu dla robotników sezonowych na przedmieściach nie było
          wody..... Ale miałem kłopot, przez tego przeklętego Gówniarza Gówiennego.......

> Twoja forever,
          > Basia

..........Twój kretyn52, do samego końca - Twojej eutanazji lub mojej.........
          ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
          ........
          ////////////////////////
          ```````````````````````````````piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
    • Gość: antoś. Re: Jestem tu nowa i dlatego chciałbym się przedstawić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 21:10
      dobra ty mi tu nie....mów
      tylko zaraz mów
      jesteś z solidaruchami czy przeciwko
      bo ja solidaruchów spuszczam do tej no..
      qr.. za duzo zdań samodzielnie muszę pisać
      módlmy się... nie kurde to na koniec
      wiem... do tej ściekarni, tfu kanalizacji
      napiszę co jeszcze od się samego
      jak tylko znajdę jakie cóś na necie
      żeby było moje

na koniec jakieś te są
      no to trzym się ramy to się posramy
      HAHAHAHAHAHAHA!
      ma się ten żołnierski humor !

antekkropkatańszewino

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się