Dodaj do ulubionych

a na Eurowizję mieliśmy asa w rękawie

11.05.14, 09:05
Panią Anię.
Obserwuj wątek
    • andrzejg Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 11.05.14, 12:16
      płaszczyzny dyskusji z artystycznej na światopoglądową.

" Nie przy jedzeniu, pani redaktor! "
      "Jakiś czas temu kobieta z brodą miała ściągać ludzi do cyrku. Festiwal Eurowizji stał się takim cyrkiem"
      "wesprzeć ideologię gender".
      "Eurowizję, jak widzę, wygrał jakiś dziwotwór z brodą. Rozumiem, że za rok wysyłamy Krzyśka Bęgowskiego w stroju służbowym"
      "Gratuluję Polakom, że zagłosowali na holenderski, heteroseksualny duet"

itd

a u mnie w domu?

W pełni się zgadzam z wypowiedzią mojej żony, wysoce zniesmacznionej wygrana Conchity. Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały poszczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że :
      'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem'

Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszołomów.

A.
      • pro100 na reedukację 11.05.14, 13:20
        andrzejg napisał:

Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały pos
        > zczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że :
        > 'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem'
        >
        > Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszoło
        > mów.
        >
        > A.

z myślozbroni zgłoś się do lgbt - z full service.
        ps. ciekawostka że ortodoksyjni żydzi i po 8 dzietności mają. wytrenowani w wojnie macic przeciw palestyńczykom?
        • kalllka Re: na reedukację 11.05.14, 13:51
          Jeśli idzie o Izrael, ma jeden z najszczelniejszych systemów it. I to wszystko. U nich po prostu zbrojenie znaczy tyle co -computing force-
          ( o czym zapomina się z dyskutujac o zbrojeniach za to kładąc nacisk na fantazjowanie w temacie: fuzji ze sztucerem)
          • pro100 Re: na reedukację 11.05.14, 18:33
            kalllka napisała:

> Jeśli idzie o Izrael, ma jeden z najszczelniejszych systemów it.
            nie tylko izrael, us to samo, samica z brzuchem pod nosem za nia 6 bambini. i nosie mają dżendrpitolenie najpierw betoniarz-zbrojarz, traktorzysta, prezes firmy pijar, mistrz snookera a grubo po 40 przyjdzie czas na sprokurowanie dałniątka
            • kalllka Re: na reedukację 11.05.14, 19:10
              Izrael uszczelnił system bezpieczeństwa , po prostu, stosujac prezerwatywy ( edukacyjne) całkiem serio w/w temacie, "bambinizm" obecnie właśnie po czterdziestce jest najbezpieczniejszy. Bo dojrzała rasa, do pozna może bez przymrużania oczu.

• lumpior Re: Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 11.05.14, 16:17
        A co sądzisz o starych pannach,kawalerach,dewotach,a jeszcze pchających się do rządzenia?
      • t_ete Re: Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 12.05.14, 19:37
        andrzejg napisał:

> płaszczyzny dyskusji z artystycznej na światopoglądową.
        >
        > " Nie przy jedzeniu, pani redaktor! "

to chyba Kurski cytuje z Seksmisji ... wydaje mu sie ze jest zabawny ; dla mnie nie

> "Jakiś czas temu kobieta z brodą miała ściągać ludzi do cyrku. Festiwal Eurowiz
        > ji stał się takim cyrkiem"

nie wiem kto tak wypalil ; wydekoltowane panny w strojach ludowych ubijajace maslo - to nie cyrk ? a nieslabnace powodzenie piosenki 'Ona tanczy dla mnie' to nie cyrk ?
        Acha, Cleo to nasz cyrk a Conchita - obcy ? wink

> "wesprzeć ideologię gender"

hahaha

> "Eurowizję, jak widzę, wygrał jakiś dziwotwór z brodą. Rozumiem, że za rok wysy
        > łamy Krzyśka Bęgowskiego w stroju służbowym"

buracki komentarz

> "Gratuluję Polakom, że zagłosowali na holenderski, heteroseksualny duet"

wiekszosc uczestnikow konkursu wystapila z zawstydzajacymi moj gust muzyczny propozycjami ; holenderski duet na tym tle - zabrzmial tak, ze zaglosowalabym na nich ; ale to nie ma nic wspolnego z ich deklarowana/skrywana preferencja seksualna
        > itd
        >
        > a u mnie w domu?
        >
        > W pełni się zgadzam z wypowiedzią mojej żony, wysoce zniesmacznionej wygrana Co
        > nchity. Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały pos
        > zczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że :
        > 'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem'

A nie byliscie zniesmaczeni innymi wystepami ? Tylko Conchita Was ruszyla ? smile
        Z tym swiatem (czytaj : ludzmi) jest cos nie tak gdy swietna piosenka przegrywa z estradowa kreacja (i srednia piosenka).
        Podobnie skomentowalabym gdyby Cleo&Donatan wygraliby w glosowaniach ...

> Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszoło
        > mów.

Moze nie tak do konca smile

tete
    • ziner EURO 2012 też mieliśmy "w kieszeni" ;-P n/t 11.05.14, 18:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka