andrzejg Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 11.05.14, 12:16 płaszczyzny dyskusji z artystycznej na światopoglądową. " Nie przy jedzeniu, pani redaktor! " "Jakiś czas temu kobieta z brodą miała ściągać ludzi do cyrku. Festiwal Eurowizji stał się takim cyrkiem" "wesprzeć ideologię gender". "Eurowizję, jak widzę, wygrał jakiś dziwotwór z brodą. Rozumiem, że za rok wysyłamy Krzyśka Bęgowskiego w stroju służbowym" "Gratuluję Polakom, że zagłosowali na holenderski, heteroseksualny duet" itd a u mnie w domu? W pełni się zgadzam z wypowiedzią mojej żony, wysoce zniesmacznionej wygrana Conchity. Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały poszczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że : 'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem' Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszołomów. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 na reedukację 11.05.14, 13:20 andrzejg napisał: Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały pos > zczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że : > 'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem' > > Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszoło > mów. > > A. z myślozbroni zgłoś się do lgbt - z full service. ps. ciekawostka że ortodoksyjni żydzi i po 8 dzietności mają. wytrenowani w wojnie macic przeciw palestyńczykom? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: na reedukację 11.05.14, 13:51 Jeśli idzie o Izrael, ma jeden z najszczelniejszych systemów it. I to wszystko. U nich po prostu zbrojenie znaczy tyle co -computing force- ( o czym zapomina się z dyskutujac o zbrojeniach za to kładąc nacisk na fantazjowanie w temacie: fuzji ze sztucerem) Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: na reedukację 11.05.14, 18:33 kalllka napisała: > Jeśli idzie o Izrael, ma jeden z najszczelniejszych systemów it. nie tylko izrael, us to samo, samica z brzuchem pod nosem za nia 6 bambini. i nosie mają dżendrpitolenie najpierw betoniarz-zbrojarz, traktorzysta, prezes firmy pijar, mistrz snookera a grubo po 40 przyjdzie czas na sprokurowanie dałniątka Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: na reedukację 11.05.14, 19:10 Izrael uszczelnił system bezpieczeństwa , po prostu, stosujac prezerwatywy ( edukacyjne) całkiem serio w/w temacie, "bambinizm" obecnie właśnie po czterdziestce jest najbezpieczniejszy. Bo dojrzała rasa, do pozna może bez przymrużania oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 11.05.14, 16:17 A co sądzisz o starych pannach,kawalerach,dewotach,a jeszcze pchających się do rządzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Wygrana Wurst spowodowała przeniesienie 12.05.14, 19:37 andrzejg napisał: > płaszczyzny dyskusji z artystycznej na światopoglądową. > > " Nie przy jedzeniu, pani redaktor! " to chyba Kurski cytuje z Seksmisji ... wydaje mu sie ze jest zabawny ; dla mnie nie > "Jakiś czas temu kobieta z brodą miała ściągać ludzi do cyrku. Festiwal Eurowiz > ji stał się takim cyrkiem" nie wiem kto tak wypalil ; wydekoltowane panny w strojach ludowych ubijajace maslo - to nie cyrk ? a nieslabnace powodzenie piosenki 'Ona tanczy dla mnie' to nie cyrk ? Acha, Cleo to nasz cyrk a Conchita - obcy ? > "wesprzeć ideologię gender" hahaha > "Eurowizję, jak widzę, wygrał jakiś dziwotwór z brodą. Rozumiem, że za rok wysy > łamy Krzyśka Bęgowskiego w stroju służbowym" buracki komentarz > "Gratuluję Polakom, że zagłosowali na holenderski, heteroseksualny duet" wiekszosc uczestnikow konkursu wystapila z zawstydzajacymi moj gust muzyczny propozycjami ; holenderski duet na tym tle - zabrzmial tak, ze zaglosowalabym na nich ; ale to nie ma nic wspolnego z ich deklarowana/skrywana preferencja seksualna > itd > > a u mnie w domu? > > W pełni się zgadzam z wypowiedzią mojej żony, wysoce zniesmacznionej wygrana Co > nchity. Choć obydwoje nie słuchaliśmy festiwalu i nie wiemy co prezentowały pos > zczególne ekipy , to zgodnie orzeklismy ,że : > 'z tym światem cos nie tak, gdy zdrowe baby przegrywają z przebierańcem' A nie byliscie zniesmaczeni innymi wystepami ? Tylko Conchita Was ruszyla ? Z tym swiatem (czytaj : ludzmi) jest cos nie tak gdy swietna piosenka przegrywa z estradowa kreacja (i srednia piosenka). Podobnie skomentowalabym gdyby Cleo&Donatan wygraliby w glosowaniach ... > Tym oto sposobem empirycznie stwierdziłem,że należę do chóru prawicowych oszoło > mów. Moze nie tak do konca tete Odpowiedz Link Zgłoś