pro100 09.04.15, 06:01 na każdą okoliczność przyrody. wielkanocne poleciały, przed nami 1-majowe, potem dawniej e.wedel itd. jednym słowem moskiewskie nagrania jadą na pełen gwizdek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder0 Ja to nie wiem..jak ktos z nas mogl sie spodziewac 09.04.15, 06:18 ...,ze w czasie kampanii prezydenckiej, ucieczki Tuska do Brukseli i calkowitego fiaska rzadow Mrs. Klapacz nie pojawia sie "nowe", najzupelniej wskazujace wine zalogi "dowody"? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Ja to nie wiem..jak ktos z nas mogl sie spodz 09.04.15, 08:06 marouder0 napisał: > ...,ze w czasie kampanii prezydenckiej, ucieczki Tuska do Brukseli i calkowiteg > o fiaska rzadow Mrs. Klapacz nie pojawia sie "nowe", najzupelniej wskazujace wi > ne zalogi "dowody"? toć prokwoje sami deklarują, że gotowe stenogramy nowe a każdy inny. będzie potrzebny siaki to i ten się znajdzie. pokorna proku...tura z ośmiu cycków ssie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Ja to nie wiem..jak ktos z nas mogl sie spodz 09.04.15, 09:42 Sceptyczna postawa jest oczywiście jedyną rozsądną. Ale emocje buzują i końcówka kampanii prezydenckiej już jest ustawiona. SKOKI tego nie dały. Jesteś za "zamachem" - głosuj na Dudę. Jesteś za "winą jarkacza" - głosuj na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Ja to nie wiem..jak ktos z nas mogl sie spodz 09.04.15, 20:34 Jesteś za "zamachem" - głosuj na Dudę. Jesteś za "winą jarkacza" - głosuj na Komorowskiego. Na finiszu "umoczą" Dudę" sfingowanymi zarzutami korupcji za rzekomo suto "opłacony" wniosek do Trybunału w "obronie" SKOków. Znajdą się "świadkowie "...gra idzie o wolność albo my ich albo oni nas. Odpowiedz Link Zgłoś