prudernik
13.04.15, 09:36
PiQ wzorując się na wielkich odkrywcach i popularyzatorach
realnej propagandy praktycznej Tomasza, Dominiki, Renaty, ...i dziesiątek uczennic i uczniów Maleszki w służbie pragmatyzmu - zaatakował mnie 1/3 hasła kelnerskiego: SŁOJ ZUPA i KAMIENI K. tj. 1/3 sztandarowej oceny państwa tuskiego pod rządami PO-PSL-WSI.
Ponieważ w chudości swego iq <19,5 nie znalazł kontrargumentów AD REM
poszedł na cąłość w AD PERSONAM nie zważając na prawa logiki a nawet gwałcąc te najbardziej podstawowe czyli jeśli z A -> B to niekoniecznie z A -> C.
Czy z tekstu sprzed lat zatytułowanego ironicznie POwskim szyderstwem z Polski przekutym na pałkę medialną PO na PiS tzn. haniebnym używaniem jako epitetu terminu "prawdziwi Polacy"
powtórzę:
czy z tego tekstu poniżej (pod ironicznym tytułem) wynika że zginęło w Tu154 tylko 20 Polaków?
Posłanka pytała wówczas, skąd Karpiniuk wiedział, że
zarzuty przedstawione Kamińskiemu są "dużo poważniejsze", niż się
spodziewał. Poseł chwalił się swoim wystąpieniem do śledczych w
mediach, co wzbudziło ciekawość poseł Wróbel. - Chciałabym się
dowiedzieć, skąd pan poseł Karpiniuk miał takie informacje, że te
zarzuty zostały sformułowane, projekt zarzutów został sformułowany
już w maju br., bo ja takiej wiedzy jako członek komisji śledczej
nie mam, a zakładam, że dysponujemy tymi samymi materiałami ja i pan
poseł Karpiniuk - mówiła Marzena Wróbel. Domagała się też
wyjaśnienia, w jakim trybie Karpiniuk w czerwcu br. występował do
prokuratury rzeszowskiej, bo jego pisma nie było wśród tych
wychodzących z komisji śledczej.
forum.gazeta.pl/forum/w,13,102766973,102766973,_Czy_KarpinIUK_to_prawdziwy_Polak_wg_Was.html
Mendowaty piczek nie cofający się przed żadnym haniebnym i nikczemnym czynem
mając poparcie większości komentatorów na tym GWanym forum dla mniejszości nienawidzącej polskich wartości zdolny był z R7 do atakowania moich najbliższych zmarłych
krewnych do szantażowania dalekich krewnych by wymusić pożądaną opinię w b. błahej sprawie w celu podważenia mojej wiarygodności gdy dyskutowaliśmy o roli banków, Balcerowiczu, opcjach walutowych, OFE, kursach walut itp. i dzięki wsparciu m.in. Olega3
NIGDY NIE PRZEPROSIŁ mnie za to nikczemne zachowanie, przypominam, ze w tym czasie
po takiej samej oszczerczej kampanii internetowej wskutek stressu jako dodatkowego czynnika
zmarłą na wylew siostra mamy a nie mogła sobie poradzić z tym rodzajem ataku AD PERSONAM jako starsza osoba i znieść psychicznie szkalowania w internecie na który nie potrafiła odpowiedzieć tak jakby to zrobiła - bo to potrafiła i umiała - w realu.
Ta cała formacja związana z SB i WSI, cała GW, całe TVN i Njuswik, te radia na Z na R na MF
i FM .....jeśli jej się nie przytrze jej chamskiej bezczelnej mordy tak aby zapamiętała, że takie chamstwo w Polsce nie było nigdy i nie będzie NIGDY akceptowane....to bezczelne pokrętne chamstwo będzie rosło w pychę i zniszczy Polskę na zawsze. Polacy są cierpliwi tolerancyjni ale są też bardzo naiwni tak jak byli naiwni gdy łykali POwski "reset" z "Putinowską Rosją".
Jak to się skończyło jeszcze nie do wszystkich dotarło.
Dobrze, ze PiQ tak o mnie pisał i nadal pisze............bo to świetna ilustracja i prezentacja
jak w soczewce...jak pod lupą możecie zobaczyć co robili w latach 2005 do 2015
z króciutką tygodniowa przerwą z prezydentem Lechem Kaczyńskim i jego bratem drugim
Zietungowskim "kartoflem"
O TYCH FAŁSZACH ANI HYMEN ANI PIW NIE CHCĄ SŁYSZEĆ!
29 kwietnia 2010 r., 65. posiedzenie Sejmu RP. Minister zdrowia Ewa Kopacz: Gdy znaleziono najmniejszy szczątek na miejscu katastrofy, wtedy przekopywano z całą starannością ziemię na głębokości ponad 1 m i przesiewano ją w sposób szczególnie staranny.
19 stycznia 2011 r., 83. posiedzenie Sejmu RP. Prezes Rady Ministrów Donald Tusk: Strategia, jaką przyjął rząd, w tym umocowanie procedur w przepisach międzynarodowych w konwencji chicagowskiej, dała, szczególnie w pierwszych tygodniach, możliwość pełnego lub prawie pełnego dostępu do wszystkich materiałów, które nas interesowały.
21 kwietnia 2011 r., Warszawa (PAP): Zakończenie polskiego śledztwa smoleńskiego i prac komisji Jerzego Millera jest możliwe nawet bez dostępu do oryginałów „czarnych skrzynek”, ale Polska nadal chce ich udostępnienia – mówili w czwartek premier Donald Tusk i prokurator generalny Andrzej Seremet.
16 października 2013 r. Mgr inż. Piotr Lipiec (były członek komisji Millera, członek powołanego przez premiera Tuska zespołu Macieja Laska): Oryginały czarnych skrzynek nie są potrzebne. Wykorzystaliśmy wszystkie informacje, jakie są tam zawarte.