Dodaj do ulubionych

Zmarł profesor Bartoszewski

24.04.15, 20:54
R.I.P.

Obserwuj wątek
    • dachs Bydło się ucieszy n/t 24.04.15, 20:59

• ciocia_piqa Re: Bydło się ucieszy n/t 24.04.15, 21:03
        Tak, to smutne ale bydło tak ma.
        • prudernik To smutne, ze bydlaki tak kłamliwie oceniają bydło 24.04.15, 21:07
          smutne i bardzo żałosne.
      • prudernik Bydło się samo karmi, pije, śpi albo jest D0J0N€! 24.04.15, 21:06
        Bydło się pasie samo bez pasterza ale nigdy się nie pastwi Borsuku.

Nigdy! Tak jak Ty.
      • piq tłuszcza Poputczyków i Sprzedawczyków już ma vzvut 24.04.15, 21:10
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157404049,157404049,Czy_Komorowski_wykorzysta_pogrzeb_Bartoszewskiego.html

Czyli pudelek hasz znowu przecenił Prostytutki i Skatologów.
        • prudernik Re: tłuszcza Poputczyków i Sprzedawczyków już ma 24.04.15, 21:35
          Nie znacie żadnego TABU?
    • t_ete Re: Zmarł profesor Bartoszewski 24.04.15, 21:06
      To dla mnie bardzo smutna wiadomosc....

tete

• jerycho666 Jako bydlo z powaga przezuwam. 24.04.15, 21:42
      Niech dobiegnie pierwszy do nieba. Wtedy oglosi calemu swiatu, ze wszystkie 144000 miejsc jest juz zajetych-wykupionych przez tych co to przez ucho igielne.

Milo sie go sluchalo. Chcialbym dozyc jego lat (to przedobka zyczen z Dworca Gdanskiego).

Jako bydlo z powaga przezuwam.
      • qwardian Re: Jako bydlo z powaga przezuwam. 24.04.15, 22:04

Kapitalne, czasami myślę, że każda śmierć jest przyczynkiem do refleksji..
        • ciocia_piqa Re: Jako bydlo z powaga przezuwam. 25.04.15, 08:59
          qwardian napisał:

>
          > Kapitalne, czasami myślę, że każda śmierć jest przyczynkiem do refleksji..
          >

Po tobie, jako człowieku wiary, spodziewałem się, że wyrazisz żal, że oto jeden z Braci odszedł od nas. Widać taka twoja wiara - toruńsko pisowska czyli bydlęca. Refleksja bydła... Profesor by się uśmiał, bo nawet ja wiem, że bydło jest bezrefleksyjne, znaczy, przeżuwa bezrefleksyjnie. Inne cielaczki wolały się w wątku nie pokazać. Jutro będą przeżuwać strawę z Pańskiego stołu.... bezrefleksyjnie...

• jerycho666 Re: Jako bydlo z powaga przezuwam. 25.04.15, 11:04
            ciocia_piqa napisała:

> Po tobie, jako człowieku wiary, spodziewałem się, że wyrazisz żal, że oto jeden z Braci odszedł od nas.

Wiem, ze to nie do mnie ale stane w obronie religianta.

Jezeli sie wierzy w zycie pozagrobowe to przejscie do swiata lepszego powinno byc radosne. Zydzi sa chowani w kucki aby mieli szybszy start do biegu do nieba. Niebo wedlug Ksiegi Najswietszej ma ograniczona pojemnosc. Wsystkie miejsca wykupili ci, ktorzy mieli najwiecej pieniedzy na skorumpowanie Sedziego Ostatecznego.

> .... bezrefleksyjnie...

Czyli politycznie poprawnie? Ja sobie na jarmarku kupilem lzy Jezusa z certyfikatem najprawdziwszosci i sobie pipetka nakraplam na policzki. Jezdem nieutulony w zalu.
      • a000000 Re: Jako bydlo z powaga przezuwam. 24.04.15, 22:05
        niezwykle mądry człowiek. Wielka strata.

R.I.P.
    • andrzejg [*] 25.04.15, 03:49
      ciocia_piqa napisała:

> R.I.P.
      >
    • wikul Re: Zmarł profesor Bartoszewski 25.04.15, 10:26
      ciocia_piqa napisała:

> R.I.P.

Zmarł tak jak chciał, w biegu.
      [i]
    • cepekolodziej Re: Zmarł profesor Bartoszewski 25.04.15, 10:41

Pierwsze dni wiosny.

Dobry czas na umieranie.

• superspec [*] 25.04.15, 10:44

• hymenos Re: Zmarł profesor Bartoszewski 25.04.15, 16:35
      Cały dzień dziś jest mu poświęcony i jest to jedna z niewielu osób, która na to zasługuje. Żegnaj profesorze!
    • ewa8a Re: Zmarł profesor Bartoszewski 25.04.15, 17:51
      Odszedł wielki człowiek, o wspaniałym życiorysie.
      Nie ma już takich w polityce .....
      • prudernik Re: Zmarł profesor Bartoszewski 26.04.15, 08:55
        W bieżącej polityce od 2006 r. roztrwonił część swej wielkości...

Wiek i zasługi zobowiązują do pewnej godności i nie zniżania się po kamienie do rzucania na innych.
    • dicksmith Tata, co wlasciwie zrobil dla Polski Bartoszewski? 26.04.15, 06:20
      Synu, to ze wielkim Polakiem byl.
      • prudernik Re: Tata, co wlasciwie zrobil dla Polski Bartosze 26.04.15, 09:06
        Ile razy WIĘKSZYM od rotmistrza Pileckiego autora "Raportu Witolda"?

Którego pamięć zablokował pod rządami III RP jako dwukrotny m. MSZ i wielokrotny członek ekip rządowych spełniając testament Niemców i po wielokroć spełniając antypolski plan sowieckich bolszewików żydowskich i rosyjskich.
        • prudernik TEtE, co wlasciwie zrobil dla Polski BartoszeWSKI 27.04.15, 09:20
          Tete
          a nie Tata...
          chyba się już starzeję
    • xiazeluka Korwin o Bartoszewskim 27.04.15, 08:11
      korwin-mikke.pl/blog/wpis/wspomnienie_o_spprofwladyslawie_bartoszewskim_/2617
      Tak się powinno pisać o zmarłych.
      • prudernik Re: Korwin o Bartoszewskim 27.04.15, 09:25
        O zmarłych nie piastujących stanowisk REPREZENTACYJNYCH!
        Krytykować i pluć na Dmowskiego można?
        Na Piłsudskiego można?
        Na Herberta można?
        Na Lecha Kaczyńskiego można?

Na Stalina nie wolno! Na Hitlera tez nie wypada bo Steinbach przyjaciółka Merkel szefowa Tuska się obrazi.
      • qwardian Re: Korwin o Bartoszewskim 27.04.15, 09:40

xiazeluka napisała:

> Tak się powinno pisać o zmarłych.

No więc nie poczuwał się do naprawy sytuacji w przedsiębiorstwie LOT. Nie wypisał ani jednego z tych 60-u tysięcy aktów chrztu i podejrzewam, że nie mieszkał na co dzień w klasztorach z żydowskimi dziećmi jak siostry zakonne, księża i mnisi. Już mu tam Kossak Szczucka da taką musztrę, że popamięta...
        • prudernik Widziałem po śmierci w TVP Michała Komara 27.04.15, 10:03
          któremu zmarły opowiedział o tym jak bał się odmówić wybitnej, zacnej, szlachetnej i powszechnie szanowanej, znamienitej i dystyngowanej Zofii Kossak- Szczuckiej.

Namówiony przez spowiednika zgłosił się do szefowej Żegoty i został gońcem podwładnym pani Sendlerowej.

Przez całą karierę dyplomatyczną politycznie i haniebnie milczał o obu swoich wybitnych szefowych budując egoistycznie swoją rozpoznawalność i od 2006 roku wysługując sie jednej partii jako wybitny hejter głównej partii wagi ciężkiej.

Dał szansę uczennicom i nauczycielowi w USA odkryć na lekcji koszmarną niewiarygodną dla Żydów -
          niezrozumiałą. paradoksalną i nieprawdopodobną informację:

_________jakaś nietypowa Polka uratowała 3,5 dziecka________

bo NIEMOŻLIWE aby to było 35 a na pewno nie 350....

• lepian4 Re: Korwin o Bartoszewskim 27.04.15, 13:15
        Mnie trudno jest uwierzyc, ze Korwin mogl cos tak bezplciowego napisac!
        • ciocia_piqa Re: Korwin o Bartoszewskim 27.04.15, 16:19
          lepian4 napisał:

> Mnie trudno jest uwierzyc, ze Korwin mogl cos tak bezplciowego napisac!

Starość nie radość...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka