Gość: xy IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.01, 23:24 Szukam informacji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Perła Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.01, 23:43 Gość portalu: xy napisał(a): > Szukam informacji??? mogę ci podać inną informację. sprawdzoną. jesteś gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Nie mowi sie ... IP: 141.63.88.* 30.05.01, 10:32 > mogę ci podać inną informację. sprawdzoną. jesteś gnojkiem. Nie mowi sie gnojkiem tylko gojkiem, ew. gojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 25.05.01, 00:58 Nie jest na pewno, bo gdyby był, to przecież już by go Niemcy dawno załatwili (albo nasi skini...) Julek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.I.A. Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: *.proxy.aol.com 25.05.01, 01:38 Gość portalu: xy napisał(a): > Szukam informacji??? Wg. naszych informacji A.M. to Ewangelik,a ty katolik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedektyw Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: 203.202.95.* 25.05.01, 01:38 Gość portalu: xy napisał(a): > Szukam informacji??? Spedzilem ostatnie 2 tygodnie przegladajac rejestry w Wisle, Szczyrku i Walbrzychu. Otorz, prababka jego nazywala sie Aldone Malyszwajn, mieszkala we wiosce Kosiory kolo Kamienca Zabkowickiego, i urodzona zostala w rodzinie lokalnego rabina. Nietety, uciekla z domu ok. roku 1903, poslubila ewangelika reformowanego Kormina Jacka (podobno nawrocony zyd, ale niewiele jest wiarygodnych zrodel). Ich syn, Antoni, przyjal katolicyzm w wieku 24 lat, a jego corka Wieslawa wyszla za Malysza - ojca Adama. Tak wiec pewien procen zydowskiej krwi jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.I.A. Re: czy Adam Malysz jest zydem?-do "dedektywa" IP: *.proxy.aol.com 25.05.01, 01:48 Gość portalu: dedektyw napisał(a): > Gość portalu: xy napisał(a): > > > Szukam informacji??? > > > Spedzilem ostatnie 2 tygodnie przegladajac rejestry w Wisle, Szczyrku i > Walbrzychu. Otorz, prababka jego nazywala sie Aldone Malyszwajn, mieszkala we > wiosce Kosiory kolo Kamienca Zabkowickiego, i urodzona zostala w rodzinie > lokalnego rabina. Nietety, uciekla z domu ok. roku 1903, poslubila ewangelika > reformowanego Kormina Jacka (podobno nawrocony zyd, ale niewiele jest > wiarygodnych zrodel). Ich syn, Antoni, przyjal katolicyzm w wieku 24 lat, a jeg > o > corka Wieslawa wyszla za Malysza - ojca Adama. Tak wiec pewien procen zydowskie > j > krwi jest Wg. naszych informacji po twoim przyjsciu na swiat,2 miesiace z kroplowek korzystales,stad tyle wody w glowie pozostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 01:53 Poproś go to może zdejmie spodnie przy Tobie i sie przekonasz, ale słyszałem, że Ty jesteś wyznania handlowego. P.S. Od pewnego czasu grupa rozsądnych ludzi usiłuje wprowadzić na to forum trochę kultury i tolerancji. Proponuję abyś wrócił tu jak zejdziesz z drzewa i dojrzejesz do komunikowania się z normalnymi ludźmi, ewentualnie sugeruję Ci eutanazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.I.A. Re: czy Adam Malysz jest zydem?-do Jurka IP: *.proxy.aol.com 25.05.01, 02:13 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Poproś go to może zdejmie spodnie przy Tobie i sie przekonasz, ale słyszałem, > że Ty jesteś wyznania handlowego. > > > P.S. > > Od pewnego czasu grupa rozsądnych ludzi usiłuje wprowadzić na to forum trochę > kultury i tolerancji. Proponuję abyś wrócił tu jak zejdziesz z drzewa i > dojrzejesz do komunikowania się z normalnymi ludźmi, ewentualnie sugeruję Ci > eutanazję. Z jakiego drzewa kmiotku?Z bukowego,wiesniaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: czy Adam Malysz jest zydem?-do Jurka IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 02:17 Czego się czepiasz? Do Ciebie pisałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.I.A. Re: czy Adam Malysz jest zydem?-do Jurka IP: *.proxy.aol.com 25.05.01, 02:18 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Poproś go to może zdejmie spodnie przy Tobie i sie przekonasz, ale słyszałem, > że Ty jesteś wyznania handlowego. > > > P.S. > > Od pewnego czasu grupa rozsądnych ludzi usiłuje wprowadzić na to forum trochę > kultury i tolerancji. Proponuję abyś wrócił tu jak zejdziesz z drzewa i > dojrzejesz do komunikowania się z normalnymi ludźmi, ewentualnie sugeruję Ci > eutanazję. Przepraszam za niezrozumienie twojej wypowiedzi.... Skasuj moja poprzednia odpowiedz,sorry,pozdrawiam Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Do C.I.A. IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 25.05.01, 02:20 Tak też to przyjąłem i udało mi się zachować spokój. Cześć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arian Re: Do C.I.A. IP: 213.25.232.* 30.05.01, 08:30 Ktoś tu ma niezle nasrane albo robi se jaja z pogrzebu. A nawet jakby był z pochodznia - to co? Mówi i czuje sie polakiem - i to jest naistotniejsz. A jak czytam takie posty i myślę jak nasrane w głowach i zakompleksieni są niektórzy moi rodacy to wstydzę się że jestem polakiem. Ja swoich problemów i wad nie usprawiedliwiam żydowskim spiskeim i masonerią - po rpostu je rozwiązuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: 10.10.130.* / *.stoen.waw.pl 31.05.01, 15:34 Oczywiście że tak. Przecierz bez pomocy Ogólnoświatowego Spisku Żydów nie mógłby tak daleko skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: *.softlab.com.pl 31.05.01, 17:31 oczywiscie ze jest zydem podobnie jak schmitt, goldberger, hanawald i cala reszta. jedyny skaczacy prawdziwy polak i katolik to zawodnik III ligowego klubu (ktorego nazwy przez obawe przed dekonspiracja nie podam) ryszard odrowaz (pseudonim bojowy - ksiadz rysiek). skoki narciarskie to wygodna przykrywka dla wszechpoteznej supertajnej zydowskiej organizacji ktorej przewodzi rezydent kominternu w tokio noriaki kasai vel mosze diabel. koncze bo juz mnie namierzyli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: czy Adam Malysz jest zydem? IP: *.rdu.bellsouth.net 31.05.01, 19:16 Ulubiona polska zabawa w odkrywanego. KTO JEST ZYDEM? Nie ma innych zajec, potrzeb, konstuktywnych sposbow zuzycia nadmiaru energii? Kolbe tez szukal Zyda w kazdym kacie. W koncu Niemcy mu podziekowali, znajdujac miejsce dla niego w otoczeniu pasujacym do jego zainteresowan. Gość portalu: xy napisał(a): > Szukam informacji??? Odpowiedz Link Zgłoś