cepekolodziej 23.05.15, 09:10 Bez codziennej porcji jakoś - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t_ete Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 09:49 Ja tez sie czulam nieswojo. Troche strawy dostarczyl tekst trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17965419,Corka_radnej_skazana__Jej_matka_do_sadu___Precz_z.html#Czolka3Img tak do porannej kawy ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 10:15 Że też, tete, podajesz takie tendencyjnie wybrane przykłady aby zohydzić wszystko co najlepsze... Niemniej kawa smakowała wybornie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 10:13 Dzis supermarkiety otwarte, mozesz kupic cokolwiek. Zaraz mnie zabanuja za agitacje wyborcza, sianie defetyzmu lub propagowanie ustrojow totalitarnych. Ale mamy wolnosc od portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 zapomnialem o obrazie uczuc religijnych 23.05.15, 10:14 jerycho666 napisała: > Dzis supermarkiety otwarte, mozesz kupic cokolwiek. Zaraz mnie zabanuja za agit > acje wyborcza, sianie defetyzmu lub propagowanie ustrojow totalitarnych. Ale ma > my wolnosc od portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: zapomnialem o obrazie uczuc religijnych 23.05.15, 10:17 Ja też zapomniałem. To oczywista oczywistość, że pisanie o pomyjach w przeddzień Zielonych Świątek jest skrytym ciosem wymierzonym w wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 14:06 > Chyba tak się czują świnie? Świnie na głodzie. Trudne to jest. Bo tak fajnie człowiek się czuje, kiedy ma wokół takich samych konsumentów pomyj, jak on sam. Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 najwazniejsza jest samoswiadomosc 23.05.15, 18:14 cepekolodziej napisał: > Świnie na głodzie. Kiedys w lesie przy silnym mrozle widzialem nieruchomo stojacego odynca. To gatunek dostosowany do glodowania. Ja pare lat wytrzymalem poza chlewem szambonetem. Odpowiedz Link Zgłoś