Dodaj do ulubionych

Kurde, brak mi pomyj

23.05.15, 09:10

Bez codziennej porcji jakoś -
Obserwuj wątek
    • t_ete Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 09:49
      Ja tez sie czulam nieswojo. Troche strawy dostarczyl tekst
      trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35636,17965419,Corka_radnej_skazana__Jej_matka_do_sadu___Precz_z.html#Czolka3Img

tak do porannej kawy ...

tete
      • ciocia_piqa Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 10:15
        Że też, tete, podajesz takie tendencyjnie wybrane przykłady aby zohydzić wszystko co najlepsze... wink

Niemniej kawa smakowała wybornie.

• jerycho666 Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 10:13
      Dzis supermarkiety otwarte, mozesz kupic cokolwiek. Zaraz mnie zabanuja za agitacje wyborcza, sianie defetyzmu lub propagowanie ustrojow totalitarnych. Ale mamy wolnosc od portfela.
      • jerycho666 zapomnialem o obrazie uczuc religijnych 23.05.15, 10:14
        jerycho666 napisała:

> Dzis supermarkiety otwarte, mozesz kupic cokolwiek. Zaraz mnie zabanuja za agit
        > acje wyborcza, sianie defetyzmu lub propagowanie ustrojow totalitarnych. Ale ma
        > my wolnosc od portfela.
        • ciocia_piqa Re: zapomnialem o obrazie uczuc religijnych 23.05.15, 10:17
          Ja też zapomniałem. To oczywista oczywistość, że pisanie o pomyjach w przeddzień Zielonych Świątek jest skrytym ciosem wymierzonym w wartości.

• cepekolodziej Re: Kurde, brak mi pomyj 23.05.15, 14:06
      > Chyba tak się czują świnie?

Świnie na głodzie.

Trudne to jest. Bo tak fajnie człowiek się czuje, kiedy ma wokół takich samych konsumentów pomyj, jak on sam.
      • jerycho666 najwazniejsza jest samoswiadomosc 23.05.15, 18:14
        cepekolodziej napisał:

> Świnie na głodzie.

Kiedys w lesie przy silnym mrozle widzialem nieruchomo stojacego odynca. To gatunek dostosowany do glodowania. Ja pare lat wytrzymalem poza chlewem szambonetem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka