Dodaj do ulubionych

_mgr inż nienawiści dyskredytacji wizerunkowej prz

23.05.15, 13:49
@SOWINIEC
Ale nienawiść wzrosła.

Nie wiem, bo nie posiadam miernika nienawiści. Nie ulega natomiast wątpliwości, że niechęć bądź nienawiść do przeciwników politycznych jest pielęgnowana, bo przecież specjaliści od manipulacji i dyskredytacji przeciwnika kształceni na polskich uczelniach w tym twojej Jagiellonce, jak sądzę, muszą gdzieś znaleźć pracę i być przydatni.

Politechnika Wrocławska
KATALOG KURSÓW
OFERTA OGÓLNOUCZELNIANA NA ROK AKADEMICKI 2011/2012

MANIPULACJA DECYZJĄ I WIZERUNKIEM PRZECIWNIKA PKH003519C
MANIPULATION 2 ECTS
W Ć L P S
0 1,5 0 0 0
Treść kursu: Kurs stanowi skrócone kompendium wiedzy na temat form i technik manipulacji współczesnego świata. Szczególne rozszerzenie znajdzie tematyka związana z manipulacją w mediach, polityce oraz dyskredytacji wizerunkowej przeciwnika.
Zespół realizujący: mgr Jowita Kacik

PUBLIC RELATIONS PKH003520C
PUBLIC RELATIONS 2 ECTS
W Ć L P S
0 2 0 0 0
Treść kursu: Kurs stanowi skrócone kompendium wiedzy na temat podstaw budowania pozytywnego wizerunku organizacji lub firmy z otoczeniem. Kurs będzie poruszał zagadnienia związane z teorią komunikacji wewnętrznej i zewnętrznej organizacji oraz poruszony zostanie aspekt budowania wizerunku przeciwnika poprzez czarny public relations oraz etycznych aspektów propagandy i manipulacji.
Zespół realizujący: mgr Jowita Kacik

akz.pwr.wroc.pl/pdf/KATALOG_2011-12_tylko_studia.pdf
ADAM J.13:39
Obserwuj wątek
    • prudernik _mgr inż nienawiści dyskredytacji wizerunkowej 23.05.15, 13:53
      R7 na pewno jest absolwentem zmanipulował mój życiorys a nawet obecne m. zamieszkania
      • jerycho666 Re: _mgr inż nienawiści dyskredytacji wizerunkow 23.05.15, 18:10
        prudernik napisał(a):

> Ale nienawiść wzrosła.

Absolutnie sie z toba zgadzam. Ja przez dlugi czas nie pluskalem sie w szambonecie i pisuje znacznie mniej od ciebie. Zgadnij wiec kto z nas bardziej nienawisci eskaluje.

> R7 na pewno jest absolwentem

Abslowentem nie jestem ale samoukiem. A ty odwiecznie byles moim guru. Poczatkowo bylem naiwny i sadzilem, ze jazeli Jezus wam tak dobrze radzil to posluchasz go. Okazalo sie jednak, ze prorocy mieli racje twierdzac, ze ludzie uwierza falszywym prokokom. Prorocy a nic o slodkich pierniczkach nie wiedzieli.

> zmanipulował mój życiorys

Nie wiem jak. Byc moze. Nie poswiecam temu zagadnieniu uwagi bo nie warto. Generalnie posluguje sie tym srodkiem wyrazu dla zilustrowania ci jak wasze metody moga cie dotknac osobiscie. Piles winiaczek z komendantem, wiec jestes zdrajca sprawy narodowej i Matki Kosciola. Proste jak peczek drutu. Dla kazdego z wyjatkiem haszystow.

> a nawet obecne m. zamieszkania

Olewam to, wiec wyssalem z palca jakas jugoslowianska nazwe. Mam ujawniac dokladnie twe dane osobowe? Moze jeszcze oplacic umyslnych z lagami? Niedoczekanie twoje. Twoja nienawisc cie zaleje i zrobi za innych to co trzeba, dobrze innym.
        • polski_francuz Pax vobiscum 23.05.15, 18:56
          No kto kto widzial, zeby sie elektronicy tak traktowali? Taka elita politechniczna a taki zly przyklad dajesmile

PF
          • jerycho666 Re: Pax vobiscum 23.05.15, 19:22
            polski_francuz napisał:

> No kto kto widzial, zeby sie elektronicy tak traktowali?

Cos wiesz o komputerowych sensorach EEG do sterowania torturami? Linki, literatura?

> Taka elita politechniczna a taki zly przyklad daje

To mile lechce ambicje. Ja sobie niestety dodatkowo przypisuje tradycje pasztunsko-serbskie. Szczyt barbarzynskich mordercow. Tyle, ze 6500 lat tradycji. Jakos sie w tym staram znalezc. Rownolegle jest watek o Sarasvati.

Ja Hasza tradycyjnie bodzcuje, dzgam zaostrzonym patyczkiem. Bez tego nie ma przyjemnosci i postepu badan. On jest znacznie lepszy niz zaba dymana przez slomke. Dzieki niemu wiem co czlowiek potrafi zrobic ze swoim mozgiem. Niepojete.

Chcesz cmentarnej ciszy?
            • andrzejg Re: Pax vobiscum 23.05.15, 19:32
              jerycho666 napisała:

> Ja Hasza tradycyjnie bodzcuje, dzgam zaostrzonym patyczkiem. Bez tego nie ma pr
              > zyjemnosci i postepu badan. On jest znacznie lepszy niz zaba dymana przez slomk
              > e. Dzieki niemu wiem co czlowiek potrafi zrobic ze swoim mozgiem. Niepojete.
              >
              > Chcesz cmentarnej ciszy?

co prawda, to prawda

Nie wiem co ma do rzeczy bycie elektronikiem...może łatwiej bodźcowaj duszę o podobnych podstawach w wykształceniu? Ja też kończyłem cybernetyke na Politechnice, ale (pomijając ogrom czasu w jakim wykonuję całkiem coś innego) często w rozmowach z Haszem głupieję totalnie. Nie jest mi łatwiej.

Sąsiedni wątek podczytuję i widzę ogrom wiedzy jaką należałoby poznać, aby cośkolwiek w temacie powiedzieć. Ale podczytuję.

A.
              • jerycho666 Re: Pax vobiscum 23.05.15, 19:45
                andrzejg napisał:

> często w rozmowach z Haszem głupieję totalnie.
                > widzę ogrom wiedzy jaką należałoby poznać

Cybernetycznie wszystko ze wszystkim sie wiaze. Hasz mowi czesto calkiem madrze. Jednak brak mu wiedzy. Ty przynajmniej masz samoswiadomosc tych brakow jakie ja mam tez. Jestes w lepszej sytuacji bo wiedzy nie usilujesz zastapic centymetrami IQ.

Trudnym problemem jest to, ze jestesmy jak elektrony w pradzie elektrycznym. Wazne jaest aby wiedziec kto wlacza napiecie na druty obozu koncentracyjnego. Bardziej szczegolowo niz UNE.
                • polski_francuz Re: Pax vobiscum 23.05.15, 21:43
                  Dla mnie Hasz jest tabula rasa - niezrozumialy. Ale studia skonczyl. Jest kolega zatem i staram sie w Nim szukac pozytywow.

Ciszy cmentarnej nie chce. Chce zeby wyszyscy sie kochali i by panowal pokoj.

Pozdro

PF
                  • jerycho666 trudne wybory 23.05.15, 21:56
                    polski_francuz napisał:

> Dla mnie Hasz jest tabula rasa - niezrozumialy.

Musisz sie zdecydowac, czy dziewiczy, czy Wiecznie Dziewiczy. Kobiety sa proste jak cep. Ale milczenie jest zlotem. Co tu rozumiec?

> Ale studia skonczyl. Jest kolega zatem i staram sie w Nim szukac pozytywow.

Ja nie musze. Ja je widze. Przeciwnika trzeba doceniac.

> Chce zeby wyszyscy sie kochali i by panowal pokoj

Na moich zasadach. Lacznie z nadmiarem mojego kochania.
                  • jerycho666 fasada Boga 24.05.15, 09:53
                    polski_francuz napisał:

> Dla mnie Hasz jest tabula rasa - niezrozumialy.

Hasz jest prosty jak konstrukcja cepa. Jest marionetka sterowana sznurkami przez samego Wszechmogacego, w jego mniemaniu.

W moim mniemaniu jego Wszechmocny nie ma parcia na szklo. Nie wystepuje na fonii ani na wizji. Czarne 100xki twierdza, ze w jego imieniu ustami sw. Tomasza z Akwinu objawiono iz dusza wnika w cialo chlopca 3 miesiace po je go urodzeniu a w dziewczynki 4 miesiace. Objawiciel Chazan twierdzi co innego i to jest w tej chwili wszechwiecznej obowiazujace.

Hasz ma lepiej bo on objawien nie musi udowadniac. Taki swobodny elektron.

Ja do jego Boga nic nie mam bo on dyskretny i milczacy. Ale Hasza nie uczynil na swoj obraz i podobienstwo. Musi Szatany w Sarasvati orgiowaly. Chociaz Haszu osobiscie do Drakuli lgnie spod Lazarei.
                    • polski_francuz Re: fasada Boga 24.05.15, 09:58
                      Idzmy dalej za Twoim porownaniem. Forum to wlasnie gora Synaj z ktorej mozna glosic prawde.

No i od razu mamy z gorkismile

Pozdro

PF
                      • jerycho666 Re: fasada Boga 24.05.15, 10:08
                        polski_francuz napisał:

> No i od razu mamy z gorkismile

Widze, ze wkraczasz w subtelnosci staropolskiej liczby podwojnej. Madrej slowie dosc dwie slowie.

Ja jestem zdecydowanie za dualizmem. Ktoy z nas robi za Ariamana a ktory za Arymana?
                        • polski_francuz Re: fasada Boga 24.05.15, 10:18
                          Gra na slowach. Stara grancuska gra. Poczytaj se Asterixa. Nie jestem w niej mistrzem, jakim byl Goscinny ale, powiedzmy, graczem.

Mistrzem w historii jestes Ty. Z pokora pochylam glowe liczac, ze kiedys, jakos doscigne znawce Ariaman i Arymana (ten ostatni czy nie jest rymotworca)smile

PF
                          • jerycho666 Re: fasada Boga 24.05.15, 12:08
                            polski_francuz napisał:

> Gra na slowach.

> doscigne znawce Ariaman i Arymana

Ariaman jest nazwa wczesniejsza w starszym jezyku. Jest synonimem Ahura Mazdy w nowszym jezyku. Ahura Mazda wtracil Arymana na 1000 lat do czarnej odchlani. Czyli walczyl ze swa poprzednia nazwa. Czysta paranoja. Ale wlasnie tak wygladaja religie.

Ariaman to oczywiscie Aryjczyk. Czlonek plemienia (kasty?) Ariow lub raczej uralskich Kazachow z kultury andronowskiej.

Podobnie ma sie z bogami piorunow Jahwe i Baalem. A juz zupelnie nie pojmuje co mial kochajacy Jezus do Peruna. Mial alergie na lustra?

Gra slowami. Slowa, slowa, slowa, Pan poeta, ...
              • polski_francuz Re: Pax vobiscum 23.05.15, 21:46
                Byc elektronikiem? Wiem przez porownanie z chemikami i mechanikami. Chemicy maja swoje swoje skomplikowane molekuly i sa bardziej pamieciowi. A mechanicy? Mechanicy musza jakos widziec efekty akcji mechanicznych. A elektronow nie uwidzisz.

PF
                • jerycho666 Re: Pax vobiscum 23.05.15, 21:59
                  polski_francuz napisał:

> Byc elektronikiem? Wiem przez porownanie z chemikami i mechanikami. Chemicy maj
                  > a swoje swoje skomplikowane molekuly i sa bardziej pamieciowi. A mechanicy? Mec
                  > hanicy musza jakos widziec efekty akcji mechanicznych. A elektronow nie uwidzis
                  > z.

Nie zalewaj. Jaki problem? Chemii I mechaniki nie dali mi olac. A zero widziales?
                  • polski_francuz Re: Pax vobiscum 23.05.15, 22:04
                    Technolodzy mieli 3 semestry chemii i chyba jeden semestr metalurgii czy cos podobnego. Mozna bylo olac.

A mnie te 3 semestry pozwolily na rozwiniecie dalej.

PF
                    • jerycho666 bog nie odebral ci rozumu 23.05.15, 22:17
                      polski_francuz napisał:

> A mnie te 3 semestry pozwolily na rozwiniecie dalej.

Tako rzecze moj ateistyczny bog. Moj ci on jest.
                      • polski_francuz Re: bog nie odebral ci rozumu 23.05.15, 22:20
                        Dokladnie. Chodzi o rozwiniecie dalej. Innymi slowy o konsekwencje. Nie slepa bo to glupie ale kreatywna, ale o konsekwencje. Na czyms (wlasnym, przezutym, przezytym...) trzeba budowac.

PF
                        • jerycho666 czuje sie zazenowany 23.05.15, 22:26
                          polski_francuz napisał:

> Dokladnie. Chodzi o rozwiniecie dalej. Innymi slowy o konsekwencje. Nie slepa b
                          > o to glupie ale kreatywna, ale o konsekwencje. Na czyms (wlasnym, przezutym, pr
                          > zezytym...) trzeba budowac.

Znam twoja wartosc. Nie reklamuj sie tak. No i nie w santimetrach.
                          • prudernik czuje się zarzynany bez noża barbarzyńcy 23.05.15, 22:32
                            JeRycho7 w sprawie Hasza stosuje metodę Czapińskiego do młodego pokolenia Polaków:

Profesor Czapiński ostrzega przed młodymi Polakami. "Rośnie fundamentalistyczny radykalizm

Młodzi Polacy stają się coraz bardziej radykalni - prof. Janusz Czapiński. Dlatego sugeruje dwa wyjścia - albo ...... albo skłonić ich do emigracji.
                            • jerycho666 Re: czuje się zarzynany bez noża barbarzyńcy 23.05.15, 22:38
                              prudernik napisał(a):

> albo ......

A czego sie spodziewales?
                    • prudernik Re: Pax vobiscum 23.05.15, 22:28
                      Ja miałem rok metalurgii a może semestr ale to jedyny egzamin który oblałem zaraz pod koniec I roku w 1 term. bo zdałem na 4-kę w poprawkowym (co było wyjątkowym sukcesem bo nie dawał na poprawce więcej niż 3) za stal krzemową w kratach więżięnnych i sferoidalnego grafitu w wałach korbowych do poślizgu
                      Inni kuli obrazki pod mikroskopem a ja wyławiałem zależności podczas przerw w koszeniu owsa w Muszynie u Z.Z. tak! tak! nazwisko i imię bardzo straszne dla Lemingów ale rocznik 44.
                      Teza R7 która zachwyciła PFa jakoby znajomość kilku języków i kultur i cywilizacji dawala znacząca przewagę zweryfikowała empiria wielokrotnie.

Ważniejsze jest bycie nieskażoną patologiami-śmieciami dziwacznych, obcych metod wnioskowania umysłową dziewicą w sprawie kreatywności i doskonalenia bez hamujących postęp starych wzorców.
                      • jerycho666 Re: Pax vobiscum 23.05.15, 22:42
                        prudernik napisał(a):

> Teza R7 która zachwyciła PFa jakoby znajomość kilku języków i kultur i cywiliza
                        > cji dawala znacząca przewagę zweryfikowała empiria wielokrotnie.

To zdecydowanie za malo. Nie zpaominaj, ze ubiegalem sie o uprawnienia operatora walca dziejow.

> Ważniejsze jest bycie nieskażoną patologiami-śmieciami dziwacznych, obcych meto
                        > d wnioskowania umysłową dziewicą w sprawie kreatywności i doskonalenia bez ham
                        > ujących postęp starych wzorców.

Dla ciebie wazniejsze. Z widomymi skutkami. Do sztambucha "umysłową dziewicą".
                      • polski_francuz Re: Pax vobiscum 24.05.15, 09:18
                        "za stal krzemową w kratach więżięnnych"

No takie byly studia za komunysmile.

Brawo Haszu!

Goodday

PF
                        • prudernik Re: Pax vobiscum 24.05.15, 10:32

a na fizyce balistyczny tor pocisku haubicy i promieniowanie bomb uranowych i wodorowych
                          oba odkrycia zawdzięczamy Polakom.
                          Curie promieniowanie czyli zbadanie budowy atomu
                          z tego bezcennego źródła wiedzy skorzystal Henry Becquerel i Ernest Rutherford i syn niemieckich Żydów Oppenheimer, genialny szpieg fizyczny i manipulator, który poznał wszystkich genialnych fizyków atomowych od Josepha Johna Thomsona, Wolfganga Pauli, Ernesta Lawrence'a, po Maxa Borna czy takich jak Linus Paulingi Werner Heisenberg, Pascual Jordan, Wolfgang Pauli, Enrico Fermi i Edward Telleri poznany jeszcze w Cambridge Paul Dirac co pozwoliło mu zostać szefem w USA zespołu do zbudowania bomby dla Stalina.
                          • jerycho666 Re: Pax vobiscum 24.05.15, 12:14
                            prudernik napisał(a):

> oba odkrycia zawdzięczamy Polakom.

Polacy maja najnizsze kompetencje spoleczne w Unii Europejskiej. Za sprawa miedzy innymi haszyzmu.

Postep ludzkosc uzyskuje zespolowo. Ewolucyjnie wazniejsza jest socjalizacja niz inteligencja.

Wyleczenie z kompleksu nizszosci wymagaloby od polaczkow rozliczenia sie z mitami swej historii sarmackich debili.
                            • prudernik Re: Pax vobiscum 24.05.15, 14:24
                              uzyskałeś doktorat z profesji w temacie?

Nawet Gogol to Polak CHochoł
                              • jerycho666 Re: Pax vobiscum 24.05.15, 18:10
                                prudernik napisał(a):

> uzyskałeś doktorat z profesji w temacie?
                                >
                                > Nawet Gogol to Polak CHochoł

Chochol to zargonowo Ukrainiec. Gogol to ojciec Bandery? Czy na odwrot?

Czys ty sie z Gitlerem na lby pozamienial?

Miales gamie zloty rog ...
    • prudernik trzymajmy z Chinami to się wygrzebiemy z Hasbary 24.05.15, 10:37
      W XXI wieku posiadanie własnej broni hiperdźwiękowej będzie niezbędnym atrybutem supermocarstwa militarnego, w które zamieniają się Chiny. Dzięki nieatomowej broni hiperdźwiękowej do walki z amerykańskimi lotniskowymi grupami uderzeniowymi jako bardzo potężnych środków rażenia okrętów lotniskowych przeciwnika o dużej prędkości. np. rakiety DF-21D do zwalczania okrętów obrona przeciwrakietowa lotniskowca straci skuteczność i wszystkie zadania flot światowych będą wymagały rewizji.

A Polska dają Chinom naszą kreatywność i pomysłowość stanie się II mocarstwem po Chinach.
      Patrz jeśli nie wierzysz "Wojna umysłów" ponad 5100 polskich wynalazków które wygrały II W.Ś.
      • prudernik Re: trzymajmy z Chinami to się wygrzebiemy z Hasb 24.05.15, 10:38
        alexjones.pl/pl/aj/aj-technologia-i-nauka/aj-wojskowosc/item/20082-chi%C5%84ski-wynalazek-wyprze-tarcz%C4%99-antyrakietow%C4%85-usa
      • jerycho666 Re: trzymajmy z Chinami to się wygrzebiemy z Hasb 24.05.15, 12:24
        prudernik napisał(a):

> W XXI wieku posiadanie własnej broni hiperdźwiękowej

Polacy maja patent na super pi.rdzenie. Chinczycy dzieki swej liczebnosci przemienia to w jakosc.

> Patrz jeśli nie wierzysz "Wojna umysłów" ponad 5100 polskich wynalazków które w
        > ygrały II W.Ś.

Wojne wygral general Mroz i oddzialy zaporowe NKWD. Empiria nie musi byc tak elegancka jak urojenia.

Stalin wynalazl ukrainski hlodomor co pozwolilo mu za wyeksportowane zboze kupic wyposazenie do fabryk zbrojeniowych. Oczywiscie katiusze i T34 produkowalo USA. Dzielne USraelitki produkowaly tez kalmuckiego rekruta.

Trzymanie sie z Chinami jeszcze nikomu nie pomoglo, poza Chinczykami. Chyba, ze Hasz chce im opylic dzialke z czarnoziemem.
        • prudernik Re: trzymajmy z Chinami to się wygrzebiemy z Hasb 24.05.15, 14:26
          działki już sobie opylili na Ukrainie usańskimi długami
        • prudernik Re: trzymajmy z Chinami to się wygrzebiemy z Hasb 24.05.15, 15:21
          Trzymanie sie z Chinami jeszcze nikomu nie pomoglo, poza Chinczykami.

Serbia nie trzymała i straciła Kosowo a Albania nie głupia nie słuchała R7 i trzymała z Chinami.
          I mamy dwa albańskie państwa Albanię i Kosowo.
          • jerycho666 sugerujesz podzial na Wisle? 24.05.15, 18:06
            prudernik napisał(a):

> I mamy dwa albańskie państwa Albanię i Kosowo.

Czuje te klimaty spod Lazarei.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka