Dodaj do ulubionych

___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)__

26.05.15, 10:55
forum.gazeta.pl/forum/w,13,157731505,,_GEST_Hasza_galka_malinowego_budyniu_od_AG_2_70zl.html?v=2&wv.x=2
forum.gazeta.pl/forum/w,13,157733397,,_GEST_a_odrzucony_.html?v=2&wv.x=1
AG z R7 wreszcie się przyznali dokąd uciekli przed Dudą...do Poronina.
Obserwuj wątek
    • prudernik Re: ___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___ 26.05.15, 11:12
      Całkiem im się wszystko z wszystkim pokićkało... tworzą dziwny tandem sojuszu sprzeczności
      (to idealne odwzorowanie projektu Czempińskiego czyli PO z twarzą Olechowskiego MARIAŻ =opozycja + SB)
      bo z jednej strony oskarżają:

Dudę (AG) o reaktywację socjalizmu PRLu
      a z drugiej

(R7) o zbrodnię lustracji socjalistów PRLu
      ________Ten przyklad Andrzeju Gie co nam go przytoczyłeś, jest właśnie korupcją
      PZPRowców w PRLu która zwalczała Solidarność i którą poparłem własnie dlatego, ze ludzie mieli dosyć takich partyjnych machlojek ...z których wzór czerpie PO po oddaniu PiSu pod wybory gdy Kaczor te machloje wytępił w swoim włąsnym koalicyjnym rządzie
      i utracił większość po okresie dobrych rządów 2005- 2007.
      Dziś o DZIWO
      gdy resortowe dzieci w obliczu nadchodzącej klęski PO zaczynaja analizować
      prawdziwą sytuację bez iluzji....a wiedzą, że kontynuacja klamstwa zaprowadzi ich samych na manowce...

PISZĄ I MÓWIĄ TO co ja:

PiS przegrał w okresie koniunktury ....był wzrost niska inflacja...spadek bezrobocia jednocyfrowy... i prorokują, ża PO padnie bo się też poprawia koniunktura...i apaetyty rosną jak w 2007 roku.
      Tyle, że przemilczają to co cuchnie pod dywanem...
      Jakbyście spojrzeli prawdzie w oczy to byś sie AG za żart nie obraził
      bo nie dotyczył Ciebie ani tego co robiłeś.
      Tylko tego, ze teraz będą się TASMOWO - rządowi bać kręcić lodów

a dociąłem żartem bo takich popierasz wiedząc choćby z moich linków że popierasz morderców i złodziei. Oraz klamców w żywe oczy.
      Wrzuć do Gugla kilkuset morderców rządzi Polską
      • jerycho666 Re: ___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___ 26.05.15, 12:12
        prudernik napisał(a):

> Dudę (AG) o reaktywację socjalizmu PRLu
        > (R7) o zbrodnię lustracji socjalistów PRLu
        > Wrzuć do Gugla kilkuset morderców rządzi Polską

> reaktywację socjalizmu PRLu

Ja niezmiennie widze tesknote za "silnym" panstwem. Nie jest to raczej socjalizm. Pinochet wyrzucal opozycjonistow z helikoptera rekinom. Robil to z haszystowskich pobudek antykomunistycznych. Ja nie lubie nudy a od nas do rekinow daleko.

> (R7) o zbrodnię lustracji socjalistów PRLu

Prezydent wszystkich Polakow powinien uwaznie obserwowac batute Towarzysza Lazara. PiS jednoczy a nie dzieli. Wprowadzasz odpowiedzialnosc zbiorowa, znasz konsekwencje?

> kilkuset morderców rządzi Polską

Maja wyroki i nie stawili sie do wiezienia? Organizuj obywatelskie zatrzymania. Albo lzesz bos sam morderca. Zdrowy rozsadek to mordujesz na kazdej szychcie jak stachanowiec.
        • prudernik Re: ___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___:-)___ 26.05.15, 12:19
          Ja niezmiennie widze tesknote za "silnym" panstwem. Nie jest to raczej socjalizm. Pinochet

Brak zrozumienia sensu tego co nazwałem może niezbyt trafnie "silnym" panstwem.

To państwo Tuskei było silne wobec obywatela a słabe wobec sitw lokalnych i baksterów oraz spekulantów i międzynarodowych handlarzy pieniędzy. Podpisywało bezwolnie cudze zagraniczne zalecenia dla tubylców nie licząc się z milionami głosów sprzeciwu mielonych w niszczarce PO.

Ja rozumiałem silne w obronie praw obywatela przed złymi ludźmi. Jak jest chyba sam dobrze wiesz a bawisz się w pastisze i kalambury.
          • jerycho666 Brak zrozumienia u Blidy 26.05.15, 12:30
            prudernik napisał(a):

> Brak zrozumienia sensu tego co nazwałem może niezbyt trafnie "silnym" panstwem.

Wiem, ze jak przyjda to sie zastrzele z pistoletu ktorego nie mam. Bo broni nie posiadam.

> To państwo Tuskei było silne wobec obywatela a słabe wobec sitw lokalnych i ba
            > ksterów oraz spekulantów i międzynarodowych handlarzy pieniędzy.

Czekam na PiSu wariant grecki. Wlasnie dlatego glosowalem na Dude. Niedoceniasz mnie.

> Ja rozumiałem silne w obronie praw obywatela przed złymi ludźmi.

Ty chcesz mnie obronic przed agientem Tomkiem. Czy ja wygladam na takiego, ktory uwierzy?

> Jak jest chyba sam dobrze wiesz

Wiem, ze lepiej juz bylo. A ty nie chcesz tego wiedziec.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka