prudernik
02.06.15, 13:41
nieświadomych tego faktu, albo tłumiących podświadomie tę ewentualność z IRRACJONALNEGO strachu, jaki wpajają im od lat postkomusze media, stosujace UBckie metody propagandowe w obronie swoich interesów.
Trudno mi jest uwierzyć, że nie wiedzą o tym jak bardzo szkodzą swoim rodakom, w imię spokoju i utrzymania stanu który jak im się wydaje będzie trwał długi czas bez zmian ale te 15 lat nie pozostawiaja złudzeń. Egoizm który stał się fundamentem liberałów
został usprawiedliwiony politycznie a afery i korupcja jak uczy ostatnie 8 lat mogą wcale nie oburzać a wręćz przeciwnie być motorem do rechotu z oburzonych.
To swoiste doświadczenie, bardzo przykre osobiście, o tyle mi się przydało, że przedtem naiwnie sądziłem, że medialne metody UBeckiej propagandy wykluczania połowy narodu a może więcej - są tak prostackie i przejrzyste, że nie zadziałają na ludzi wykształconych
ale po co mi ta wiedza w 70 roku życia?
============
@Autor
Warto jeszcze dodać, że pojawiają się oznaki nienawistnej nagonki w rodzaju tej sprzed 10-u lat, względem Prezydenta L. Kaczyńskiego, kiedy tylko został wybrany. Celują w tym media polskojęzyczne w tym TVP.
Dopóki to medium z nazwy publiczne, o dużej dostępności i zasięgu, nie ulegnie przeobrażeniom, będzie b. trudno.
Liczenie na rozpad i podziały w PO, prezentowane przez wielu blogerów i publicystów jest b. naiwne . Istnieje coś takiego jak solidarność mafijna i dla obrony swoich portfeli i kont ta mafia gotowa jest zniszczyć do końca polską państwowość i rozpłynąć się w unijnej przestrzeni.
Za czasów Piłsudskiego dla takich ludzi był przewidziany internat jako kwarantanna polityczna.
Są to ludzie bezideowi wyalienowani całkowicie za społeczeństwa. Posłowie i senatorowie tej formacji mieli dziesiątki okazji żeby odciąć się od szkodliwych decyzji swojego kierownictwa, ale niestety w głosowaniach zawsze poparli każde świństwo i niegodziwość.
9999911:15
753469
więcej Odpowiedz
@Autor
Ja tam niczego nie oczekuję ,ciesze się tylko ,że swoim głosem pozwoliłem sobie dołożyć cegiełkę do obalenia obłudników i oszustów .
NOO11:18@Autor
Warto jeszcze dodać, że pojawiają się oznaki nienawistnej nagonki w rodzaju tej sprzed 10-u lat, względem Prezydenta L. Kaczyńskiego, kiedy tylko został wybrany. Celują w tym media polskojęzyczne w tym TVP.
Dopóki to medium z nazwy publiczne, o dużej dostępności i zasięgu, nie ulegnie przeobrażeniom, będzie b. trudno.
Liczenie na rozpad i podziały w PO, prezentowane przez wielu blogerów i publicystów jest b. naiwne . Istnieje coś takiego jak solidarność mafijna i dla obrony swoich portfeli i kont ta mafia gotowa jest zniszczyć do końca polską państwowość i rozpłynąć się w unijnej przestrzeni.
Za czasów Piłsudskiego dla takich ludzi był przewidziany internat jako kwarantanna polityczna.
Są to ludzie bezideowi wyalienowani całkowicie za społeczeństwa. Posłowie i senatorowie tej formacji mieli dziesiątki okazji żeby odciąć się od szkodliwych decyzji swojego kierownictwa, ale niestety w głosowaniach zawsze poparli każde świństwo i niegodziwość.
9999911:15
753469
więcej Odpowiedz
@Autor
Ja tam niczego nie oczekuję ,ciesze się tylko ,że swoim głosem pozwoliłem sobie dołożyć cegiełkę do obalenia obłudników i oszustów .
NOO11:18
od.nowa.salon24.pl/652324,czego-oczekuje-od-nowego-prezydenta