Dodaj do ulubionych

R7 idioto bolszewicy 3 dzieci Bałutom

03.07.15, 18:37
odebrali ...to PiS był?
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Wyzywasz 03.07.15, 20:18
      kogos kogo szanuje. Przestan, jesli moge prosic.

PF
      • prudernik Wyzywali mnie bez protestu próczQuardiana kilka la 03.07.15, 21:11
        t.
        Obecnie R7 obrońca bolszewików i wszelakich okupantów Polaków
        krętactwem pomawia mnie OSZCZERCZYMI, NIEUZASADNIONYMI wyzwiskami o wszystkie
        wady PO, której to sam długie lata był fanem i wyborcą.

To nie był ani nie jest mój język bo na dowód sam wiesz, że całe 7 lat cierpliwie znosiłem upokarzające publiczne obelgi kierowane na moją Matkę i Jej Siostrę, na mego Ojca i Jego Braci, na mego Brata i Jego dzieci chociaż Oni nie tylko nie uczestniczyli w polemice ale...szkoda czczych słów do takich miernot gdyby nie o Polskę chodziło jednego słowa bym nie zmarnował po tym co wyprawiali.

Postaraj się nie zamulać polemiki Aquanetowej personaliami..ja tego nie robię wcale.
        Ja tylko powielam Ich język, jedyny zrozumiały dla nich i...
        Podejmuję natomiast najbardziej KARDYNALNE PROBLEMY
        arcyważne dla bytu państwa polskiego, najbardziej doniosłe problemy polskie w dziejowym krytycznym dla Polski momencie fundamentalnym znaczeniu.

Postaraj się proszę zmienić metodologię z pedagogicznej (bezskutecznej dla 70latka)
        na merytoryczna
        omijając "ozdobniki" którymi mnie obdarzają sczodrze a które odbite w "#-lustereczku" tak bardzo ich obrażają.

Choć raz teraz odpowiedz na temat wojny cywilizacyjnej wytoczonej Polakom przez zdychające moralnie lewacki "elitki" 68.
        1*
        PO jako mafia kidnapingowa
        hipokrates2012.wordpress.com/2015/01/24/na-kursach-ucza-tylkoze-dziecko-z-domu-dziecka-bedzie-krasc-i-mordowac-jak-to-jest-adoptowac-nastolatka/2*
        Polska jako jedyny w UE posiadacz energetycznych zasobów
        która powinna uzależniać Francję Niemcy Włochy Hiszpanię i resztę
        od siebie robi wszystkim ŁASKĘ po zdradzie Oskara pakietem klimatycznym i ma zapychać CO2 do ziemi na POśmiewisko.
        3.
        Mafia in vitro...poszukaj moich wpisów na ten temat.
        ODPOWIEDZ A ZACZNĘ ŁYKAC OBELGI R7 jak gęś kluski
        • prudernik PFie poszukaj TVP2 po 18:00 03.07.15, 21:18
          i potem na TVP Info.. wiem, że PO pozbawiłą Polonię możliwości obejrzenia Info
          tam była wstrząsajaca audycja z rzecznikiem ds dzieci PO i amtka ukradzionych dzieci.

Nikt się nie odezwał ze wstydu do mnie...tylko Ty nie wiedziałeś o jakie sq...stwo idzie.
          Żadne najgorsze przekleństwa i wyklinania wyborców PO nie oddadzą skali mego oburzenia na to sq...stwo rzecznika który jeszcze mendził broniac teoretycznego państwa.
        • polski_francuz Nic nie lykaj 03.07.15, 21:18
          Dawaj przyklad. Jestes wszak z elitarnej Lacznosci na Politechnice Wroclawskiej. Zdales Teorie Pola u Godzinskiego.

Noblesse oblige!

PF
          • prudernik Re: Nic nie lykaj to "#lusterko" do bolszewika 03.07.15, 21:34
            jakim mnie WCZEŚNIEJ obdarzył Je-R7

nadal proszę o Twoją opinię na tematy
            1*
            2* (2 zlała się z linkiem)
            i
            3*

================
            Dla ułatwienia kopiuję z innego wątku
            ==========
            Radość w Oregonie
            prudernik 03.07.15, 20:09
            Wszystko zaczęło się od pomieszania znaczenia słów.
            (Na początku było SŁOWO. A oto jak Monsieur Chatą je POzmieniał)

To słowo na C. gejowym POmyliło się z z tym na D.
            No i poszło... wciskanie Ch w De zamiast w Ce zaowocowało walką z naturą, z Dekalogiem, z KK, z rodziną i z rozumem. Trza kraść dzieci z powodu błachostek...patrz mój wpis dp R7
            o bolszewii PO i okradzionej z dzieci rodzinie - by geje mieli niby rodzinę z NIBY tatą i NIBY mamą patrz "nasz Elementarz z 2 bł. w tytule"

Wciskanie Ch w De zamiast w Ce zaowocowało mafią probówkową "in vitro" okradającą NFZ z kasy a to odmową leczenia bezpłodności, raka, chorób rzadkich, handlem dotowanych leków za granicą i beznadzieją starych i chorych Polaków.

• prudernik "Łaska czy laska?" 03.07.15, 21:38
              nobility obliges vel Sikorka - n'est ce pas?
            • jerycho666 przez lata ci to pisalem 04.07.15, 06:40
              prudernik napisał(a):

> Wszystko zaczęło się od pomieszania znaczenia słów.

Pisywalem ci o waszych zawlaszczeniach semantycznych. Ostrzegalem, ze prowadzi to do tego, ze bedziemy mowili pozornie tym samym jezykiem polskim ale nie bedziemy sie rozumieli i nie bedziemy mogli sie porozumiec.

Co wam dal sukces w sadzie, ze Opus Dei nie ma w Polsce osrodkow szkoleniowych lecz formacyjne? Taka "Prawda" was wyzwala? Od czego? Od was samych? Niemozebne!!!

Bolszewizm jest nazwa sposobu postepowania. Jezeli tak postepujesz to byc moze sam siebie obrazasz. O ile opis traktujesz emocjonalnie.

Na poczatku bylo slowo. Pozniej byl Sobor Nicejski i zaczeto palic 200 ewangelii gnostyckich. Taka jest prawda, ktora moglaby cie wyzwalac gdybys przyjal gnostyckie postepowanie.
    • jerycho666 Re: R7 idioto bolszewicy 3 dzieci Bałutom 03.07.15, 21:41
      prudernik napisał(a):

> odebrali ...to PiS był?

PiS na lodzkich Balutach odbieral dzieci pospolu z Czerniakowem. Sam widzialem renacamy zakrwawionymi od dymow krematoriow, ktore rozwialy sie lata przed moim urodzeniem. Twoja politagitka Tadeuszku ma lata (swietlne?) opoznienia za hasbara.

Zaostrzony kijek (bodziec) dziala przecudnie.
      • prudernik Re: R7 idioto bolszewicy 3 dzieci Bałutom 03.07.15, 21:44
        jesteś małolatem bez nadzoru mamy i taty?
      • prudernik Re: R7 idioto bolszewicy 3 dzieci Bałutom 03.07.15, 21:54

Masz dzicinne skojarzenia!

jak czegoś nie rozumiesz zapytaj a nie wrzucaj "bolszewika"
        na kijku PiQczym
        Masz tu:
        Rzecznik Praw Dziecka jest głuchy na łamanie praw dziecka w Polsce
        Sprawa państwa Bałutów z Niska, którym sąd odebrał troje dzieci, od grudnia 2014 roku czeka na interwencję Rzecznika Praw Dziecka. Przyczyną odebrania dzieci, był bałagan w mieszkaniu i brak warunków do nauki. Rodzice cieszą się dobrą opinią w ośrodku pomocy społecznej i nigdy nie byli karani.

Jednak najgorszym jest to, że sąd pozwolił rozdzielić trzy siostry. Dwie starsze dziewczynki są w Domu Dziecka w Rudniku, najmłodsza – 10- miesięczna, w rodzinie zastępczej w Nisku.

– Tuż po zabraniu nam dzieci osobiście byłam w Biurze Rzecznika Praw Dziecka. Było to w grudniu 2014 r., przed Świętami Bożego Narodzenia – mówi pani Katarzyna Bałut, matka trzech dziewczynek. Przekazała wtedy pismo wyjaśniające sprawę, dokumenty, w tym pozytywną dla rodziców opinię ośrodka opieki społecznej w Nisku. A także list jednej z córek do Świętego Mikołaja, w którym pisze, że nie chce żadnego prezentu, tylko prosi o to, żeby mama więcej nie płakała, i że chce już wrócić do domu.

Każdy dzień pogłębia dramat rodziny, jednak rzecznik ma czas...

- Jak mam się czuć jako matka, gdy moja siedmioletnia córeczka mówi do mnie, że żałuje, że się urodziła, bo musi przebywać w domu dziecka, że lepiej żeby jej na świeci nie było —pyta matka. - Nie widziałam jak siada, jak robi pierwszy krok, jak mówi do mnie mama, jak wyciąga pierwszy raz rączki do mamy.. karmiłam ją piersią. Zabrali w 20* C mróz owijając nieubraną w kocyk z domu sąsiadów. Powodem był rzekomy bałagan, mały piesek i mały metraż a dzieci trafiły do domu z agresywnymi wielkimi psami. Które nie dopuszczają do widzeń z matką. Oboje pracują, nie piją...bez patologii normalna rodzina... widziałem w TV schludne ładne zadbane mieszkanie ...to tak jakby ktoś mnie znał z komentarzy PiQa albo R7.

Dramat tej rodziny zaczął się od anonimowego donosu...

• jerycho666 # przestaje byc anonimowy 04.07.15, 06:19
          prudernik napisał(a):

> Dramat tej rodziny zaczął się od anonimowego donosu...

Przynajmniej jestes szczery. To zaleta i pochwala.

Co do bolszewizmu to jest to sposob postepowania. Zbieranie sie w przerwie obrad i uchwalanie, ze jest sie wiekszoscia. Toczaka w toczke jak uchwalenie Konstytucji 3 Maja.

Ty Tadzienku uchwalasz, ze to co piszesz to prawda i fakty. Jako dogmat nie wymaga to dowodow, a watpienie jest zdrada i zbrodnia. Wrogow ludu nalezy reedukowac w gulagach. Wrogow wiary na stosach.
          • prudernik Re: # przestaje byc anonimowy 04.07.15, 09:41
            Krętactwo zastępuje inteligencję?
            To wg Ciebie PiSiak doniósł?
            • jerycho666 Re: # przestaje byc anonimowy 04.07.15, 11:36
              prudernik napisał(a):

> Krętactwo zastępuje inteligencję?
              > To wg Ciebie PiSiak doniósł?

Haszyzm bazuje na donosicielstwie. Przykladowo donosem jest rozroznianie przwdziwych i nieprawdziwych Polakow. Ty doniosles na mnie zem Czech. Doniosles na mnie, ze ci ciotke ukatrupilem, zaocznie i nieswiadomie. Doniosles, ze stryjkow ci zwolnilem z Oswiecimia za dobre zachowanie i podpisanie lojalki, ze nie beda na Grubie uskuteczniali sabotazu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka