Dodaj do ulubionych

Tusk agentem Stasi?

08.10.15, 18:19
media w Polsce nadają, że coś takiego sugerował Antek na spotkaniu w zikago.
Antek to kretyn, idiota, ćwok i szkodnik polityczny.
Ale tym razem to media manipulują.
On nic takiego nie powiedział ani nie sugerował.
Po prostu zapytany o to czy Tusk to agent Stasi nie odpowiedział na to pytanie właśnie.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Zaczyna sie 08.10.15, 19:37
      scierwa zblizaja sie do wladzy...

PF
      • qwardian Re: Zaczyna sie 08.10.15, 20:19

Macierewicz jest w sam raz na ostateczny demontaż Platformy. Prezes Jarosław Kaczyński postawił na najbardziej świeżego ogiera na ostatniej prostej, kiedy Szydło dostała zadyszki. Bardzo sprawnie przeprowadzona kampania, ale ja zagłosuję na Kukiza, bo w polityce potrzebna jest świeża krew i nieco przewiewu...
        • benek231 Re: Zaczyna sie 08.10.15, 22:27
          qwardian napisał:

Prezes Jarosław Ka
          > czyński postawił na najbardziej świeżego ogiera na ostatniej prostej, kiedy Szydło dostała zadyszki.
          Tylko czy kobyla dobiegnie do mety...?
    • benek231 Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tusk?:O) 08.10.15, 23:06
      pierwsze slysze.
      • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 08.10.15, 23:14
        benek231 napisał:

> pierwsze slysze.

Bo nie czytasz "niezależnych" mediów. Perła czyta to wie.
        • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 08.10.15, 23:21
          Ehh, Gierek, wikulu,
          Był nie tylko agentem Stasi, był nawet jej mężem.
          Każdy, wytresowany przez PRL, takie rzeczy wie., niektórzy, tak jak beniu, po prostu nie pamietają, w temoregonieuncertain
          • polski_francuz Staski 09.10.15, 07:56
            moze, ale Stasi? To o wiele zbyt przyjacielski zwrotsmile

Brawo kallka, vivacité d'esprit t'honnore!

PF
            • lauriane Re: Staski 09.10.15, 10:31
              polski_francuz napisał:

> moze, ale Stasi? To o wiele zbyt przyjacielski zwrotsmile
              >
              > Brawo kallka, vivacité d'esprit t'honnore!
              >
              > PF
              L. Ne t'excite pas; t'honore!
              J.C.
          • dachs Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 09:03
            kalllka napisała:

> Ehh, Gierek, wikulu,
            > Był nie tylko agentem Stasi, był nawet jej mężem.

smilesmilesmilesmile
          • pikrat Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 09:24
            Gratuluję, maruda, dowcipu smile
          • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 12:53
            kalllka napisała:

> Ehh, Gierek, wikulu,
            > Był nie tylko agentem Stasi, był nawet jej mężem.
            > Każdy, wytresowany przez PRL, takie rzeczy wie., niektórzy, tak jak beniu, po p
            > rostu nie pamietają, w temoregonieuncertain

Nie ten adres.
            • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 13:18
              Ależ, adres właściwy, wikulu. Właściwy.
              Możliwe natomiast, ze nie rozumiesz, tzw.
              post restante.

Gdzieś tam, kiedyś pisałeś, ze pracujesz / pracowałeś?/ w Silicon Valley
              / dell/, wiec nie powinieneś mieć kłopotów ze zrozumieniem ogólnego przekazu.,
              • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 14:02
                kalllka napisała:

> Ależ, adres właściwy, wikulu. Właściwy.
                > Możliwe natomiast, ze nie rozumiesz, tzw.
                > post restante.

Coś ci się pozajaczkowało.

> Gdzieś tam, kiedyś pisałeś, ze pracujesz / pracowałeś?/ w Silicon Valley
                > / dell/, wiec nie powinieneś mieć kłopotów ze zrozumieniem ogólnego przekazu.,

Nigdy nie pisałem że tam pracowałem.
                • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:14
                  Nie. Nie pozajaczkowalo. Ale nie zamierzam ci udowadniać " wyższości świat Bożego narodzenia nad Wielkanocą" , używając lisich sztuczek, wikulu.
                  • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:27
                    kalllka napisała:

> Nie. Nie pozajaczkowalo. Ale nie zamierzam ci udowadniać " wyższości świat Boże
                    > go narodzenia nad Wielkanocą" , używając lisich sztuczek, wikulu.

Jeszcze raz. Przypisałaś mi słowa których nie napisałem. Napisał je Benek w tytule postu nie ja a ty snujesz swoje filozoficzne rozważania pod moim adresem. Co ma do tego post restant pozostanie twoja słodką tajemnicą.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,158969698,158972702,Wiadomo_ze_Gierek_byl_agentem_Stasi_ale_Tusk_O_.html
                    • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 16:04
                      Nic ci nie przepisywałam. Zwróciłam się do ciebie z westchnieniem/ rzeczywiście filozoficznym, właśnie/ coby ci / tobie/ jak beniowi, przypomnieć, ze pan bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy/ albo, jeśli wolisz, oczywiście- stare mandzurskie powiedzenie, ze oliwa sprawiedliwa, na wierzch wypływa..,

/ co do .,doliny krzemowej i twojej w niej pracy., znajdę ci post dokumentujący. na poprawę auto wizerunku /kwalifikacje czynu/ nigdy nie jest za późno/
                • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:40
                  Nie pracowałeś, w silkonach, ale znasz się na informatyce, / bo instruowałes ciotkę_ z obrazkami/
                  Może wiec i mnie.,
                  jak /i czy bezpiecznie/ działa na gw, system logowania. Mam watpliwości, bo raz mogę wrocic kursorem / powrót/ do edycji i do strony z logowaniem i hasłem, de facto wiec, w tym samym / starym/ edytorze napisać tekst jeszcze raz,., a czasem nie.
                  Dodatkowo, niezrozumiałym dla mnie jest, ze strona logowania nie jest aktualizowana/ zachowuje stare ustawienia- np wprowadzony nick+ hasło/ i nadal działa, przy wyłączonych ciastkach!
                  Wytłumaczysz jak to się dzieje, bo może jest coś na rzeczy i rzeczywiście zamiast mnie, jak podejrzewa pirat, pisze wciąż jakaś "Maruda", a za niego- benio?
        • perla Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 13:09
          wikul napisał:

> Perła czyta to wie.

co niby wiem właśnie?
          • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 14:08
            perla napisał:

> wikul napisał:
            >
            > > Perła czyta to wie.
            >
            > co niby wiem właśnie?

Kto jest agentem a kto nie.
            • perla Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 14:13
              wikul napisał:

> Kto jest agentem a kto nie.

???
              nie ma zielonego pojęcia kto jest agentem a kto nie.
              Skąd wnioskujesz, że wiem właśnie?
              • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:18
                perla napisał:

> wikul napisał:
                >
                > > Kto jest agentem a kto nie.
                >
                > ???
                > nie ma zielonego pojęcia kto jest agentem a kto nie.
                > Skąd wnioskujesz, że wiem właśnie?

Po tytule wątka który założyłeś.
                • perla Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:24
                  wikul napisał:

> Po tytule wątka który założyłeś.

a wiesz co to jest znak zapytania?
                  Robisz z siebie Wikul coraz większego głupka.
                  No, ale ja jestem litościwy i kładę to na karb stresu sondażowego właśnie.
                  • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:32
                    perla napisał:

> a wiesz co to jest znak zapytania?
                    > Robisz z siebie Wikul coraz większego głupka.
                    > No, ale ja jestem litościwy i kładę to na karb stresu sondażowego właśnie.

Podobne pytania zadawali kiedyś Lepper i Kurski z trybuny sejmowej.
                    A jak chcesz zobaczyć głupka to popatrz w lustro.
                    • perla Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 15:42
                      wikul napisał:

> Podobne pytania zadawali kiedyś Lepper i Kurski z trybuny sejmowej.

ja nie zadaję żadnych pytań baranie.
                      Ja tytułem wątku zobrazowałem to co media zrobiły z wypowiedzią Antoniego.
                      Ale widzę, że tego nie pojmujesz właśnie.
                      • kalllka Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 16:13
                        No właśnie!
                        / zdaje się, ze właznie tez nie rozumie/
                      • wikul Re: Wiadomo, ze Gierek byl agentem Stasi, ale Tus 09.10.15, 20:46
                        perla napisał:

> wikul napisał:
                        >
                        > > Podobne pytania zadawali kiedyś Lepper i Kurski z trybuny sejmowej.
                        >
                        > ja nie zadaję żadnych pytań baranie.
                        > Ja tytułem wątku zobrazowałem to co media zrobiły z wypowiedzią Antoniego.
                        > Ale widzę, że tego nie pojmujesz właśnie.

Nie pojmuję tego co łykasz w "niezależnych" portalach, łachudro.
    • dicksmith miało być Stasi Merkelowej 10.10.15, 01:45
      przejęzyczył się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka