Dodaj do ulubionych

Sprzedam materiały kompromitujące reduktora GW

IP: 212.14.2.* 23.09.04, 16:05
Mam nagrania (w MP3 i na taśmie), w których Michnik wypowiada się o Polsce i
Polakach i -uwaga! - o Żydach, w sposób, który go kompletnie kompromintuje.
Odsprzedam za dobrą cenę dla innej idei? Jest ktoś chętny?
Obserwuj wątek
    • Gość: f Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 16:22
      Zaproponuj te antysemickie dowody Papiezowi... On tak uwielbia TEN NAROD....
      • Gość: nicto Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:05
        A skad wiesz, ze antysemickie.
        Glodnemu chleb na mysli?
        • Gość: f Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 18:13
          Tak hojnie rodziela purpuraty dzieciom uratowanym przez polske zakonnice
          podczas II wojny światowej...
    • Gość: canaris jr Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.04, 23:22
      nie rozsmieszaj mnie, na michnika mam kkkwittty nie oood ddddzisiaj, no i co z
      tttttego?
    • zupagrzybowa Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G 24.09.04, 00:21
      droga kiciu
      prosta droga do kicia..
      wink
      • Gość: Kicia Re: Sprzedam materiały kompromitujące reduktora G IP: *.teleton.pl 24.09.04, 13:44
        Kicia do kicia? Czemu? Michnik nagrał Rywina, a ktoś Michnika. Więc jak, nikt
        nie chce? Po co mają leżeć ot tak. Wali tam równo w kościół, Rydzyków, w marsz
        zywych, bluzga mocno etc - a to wszystko (sic!) na festiwalu Miłosza.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka