02.10.16, 10:16

Nie mogę rozpocząć wątku o portalo/blogu "kompromitacje". Otrzymuję uwagę, że to spam.

O co chodzi?
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 10:17
      "Wykryto spam"
      • cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 10:19

Ebenezer Rojt
        • cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 17:39

Czy zapis jest na nazwisko Wojciecha Sumlińskiego? Czy na sam portal? W którym zgraja filologów bierze na warsztat twórczość różnych medialnych osobistości - dokumentując plagiaty, nonsensy, myślowy bałagan?
          • czuk1 Re: Zapis 02.10.16, 20:38
            kontynuuj ...dalej.... dalej .... to pasjonujące. smile
          • oleg3 Re: Zapis 02.10.16, 20:51
            www.rzecznikrodzicowkropkapl/szesciolatki-w-przedszkolach-rodzice-skorzystali-z-wolnego-wyboru
            • oleg3 Re: Zapis 02.10.16, 20:53
              oleg3 napisał:
              www.rzecznikrodzicowkropkapl/szesciolatki-w-przedszkolach-rodzice-skorzystali-z-wolnego-wyboru

Zamień "kropka" w linku (przed pl) na"." i spróbuj wysłać post
              • cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 22:53
                kompromitacje'.blogspot.com/2016/01/sumlinski-plagiator-patologiczny.html
                • oleg3 Re: Zapis 03.10.16, 11:20
                  1) W sprawie ZAPISU
                  Nie ma zapisu na Sumlińskiego, jest zapis na adresy internetowe. Sam trafiłem na takie i informowałem w postach.

2) W sprawie Sumlińskiego
                  Jest patologicznym plagiatorem. W dodatku zupełnie bez sensu.
                  • cepekolodziej Re: Zapis 03.10.16, 12:13

Wiesz, zdumiało mnie, że można być tak kretyńsko-głupim plagiatorem.

Zadaję sobie pytanie: właściwie - po co te "pożyczki"? Żeby, przez skierowanie uwagi czytelnika na opisowe realia, uwiarygodnić wyniki "dziennikarskiego śledztwa"?

Efekt odwrotny. Sumliński nie liczył się z obecnością zgrai filologów, są jak sępy, nie popuszczą. No i - kretynizm już do kwadratu "pożyczki" z cyfrowych wydań.

Przecież, jak mawiają Czesi "to dá rozum", że tak samo łatwa jak operacja "copy&paste" jest operacja "find".
                    • oleg3 Re: Zapis 03.10.16, 13:41
                      Skoro to jest patologiczne to poszukiwanie sensu jest bezcelowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka