cepekolodziej 02.10.16, 10:16 Nie mogę rozpocząć wątku o portalo/blogu "kompromitacje". Otrzymuję uwagę, że to spam. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 17:39 Czy zapis jest na nazwisko Wojciecha Sumlińskiego? Czy na sam portal? W którym zgraja filologów bierze na warsztat twórczość różnych medialnych osobistości - dokumentując plagiaty, nonsensy, myślowy bałagan? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Zapis 02.10.16, 20:38 kontynuuj ...dalej.... dalej .... to pasjonujące. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zapis 02.10.16, 20:51 www.rzecznikrodzicowkropkapl/szesciolatki-w-przedszkolach-rodzice-skorzystali-z-wolnego-wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zapis 02.10.16, 20:53 oleg3 napisał: www.rzecznikrodzicowkropkapl/szesciolatki-w-przedszkolach-rodzice-skorzystali-z-wolnego-wyboru Zamień "kropka" w linku (przed pl) na"." i spróbuj wysłać post Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zapis 02.10.16, 22:53 kompromitacje'.blogspot.com/2016/01/sumlinski-plagiator-patologiczny.html Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zapis 03.10.16, 11:20 1) W sprawie ZAPISU Nie ma zapisu na Sumlińskiego, jest zapis na adresy internetowe. Sam trafiłem na takie i informowałem w postach. 2) W sprawie Sumlińskiego Jest patologicznym plagiatorem. W dodatku zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Zapis 03.10.16, 12:13 Wiesz, zdumiało mnie, że można być tak kretyńsko-głupim plagiatorem. Zadaję sobie pytanie: właściwie - po co te "pożyczki"? Żeby, przez skierowanie uwagi czytelnika na opisowe realia, uwiarygodnić wyniki "dziennikarskiego śledztwa"? Efekt odwrotny. Sumliński nie liczył się z obecnością zgrai filologów, są jak sępy, nie popuszczą. No i - kretynizm już do kwadratu "pożyczki" z cyfrowych wydań. Przecież, jak mawiają Czesi "to dá rozum", że tak samo łatwa jak operacja "copy&paste" jest operacja "find". Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zapis 03.10.16, 13:41 Skoro to jest patologiczne to poszukiwanie sensu jest bezcelowe. Odpowiedz Link Zgłoś