Dodaj do ulubionych

Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:)

06.05.17, 10:13
Wszyscy praktycznie bez żadnych wątpliwości stawiają na zwycięstwo Makarona. Ja twierdzę, że wygra Le Pen. Jeśli by nie wygrała, to jak to potem uzasadnić? Że Putin jest słaby i nie był w stanie przeforsować "swojej" kandydatki? Takie uzasadnienie jest dzisiaj szkodliwe, bo w propagandzie jest potrzebny silny Putin, który trzęsie nie tylko Europą. Słaby Putin jest nieprzydatny w propagandzie "wolnego" światawink

Le Pen prezydentką Francji!smile
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 06.05.17, 10:25
      Ha, ha, dowcipne, ale mało realne. Maryna potrzebuje cudu, by wygrać.
      No ale czasem cuda się zdarzają....
      Właśnie wrzucono do sieci wewnętrzną korespondencję mailową sztabu i zwolenników Macrona. Ruskie hakery znów mącąsmile całkiem jak w USA z mailami Clintonicy....

www.faz.net/aktuell/politik/wahl-in-frankreich/vor-wahl-in-frankreich-hackerangriff-auf-macrons-wahlkampfteam-15002765.html
    • eva15 Ciekawostka o Macron 06.05.17, 10:35
      Macron kończył jezuickie liceum a pracę magisterską napisał o Machiavellim....
      Mimo, że studiował filozofię, nie ekonomię, szybko zrobił karierę w investmentbanking niejakiego Rothshildasmile.
      • eva15 Re: Ciekawostka o Macron 06.05.17, 10:37
        Link:

www.welt.de/wirtschaft/article131660614/Junger-Wirtschaftsminister-darf-Frankreich-verfuehren.html
        • monalisa2016 Re: Ciekawostka o Macron 06.05.17, 11:12
          Ale o Kajmanach żadne mainstreamowe media nie napiszą?

Obama oskarżający Rosję szczególnie Putina o wtrącanie sie do wyborów w Stanach wtrąca sie jawnie w wybory w Francji, jak jest z moralnością jego?
          Jutrzejsze wybory w Francji to sparing miedzy Obama i Trumpem, Obama działa już jawnie Trump z ukrycia.

• monalisa2016 Re: Ciekawostka o Macron 06.05.17, 16:20
            monalisa2016 napisał(a):

> Jutrzejsze wybory w Francji to sparing miedzy Obama i Trumpem, Obama działa już
            > jawnie Trump z ukrycia.

smile

www.washingtonpost.com/news/powerpost/paloma/daily-202/2017/05/05/daily-202-french-presidential-election-becomes-trump-vs-obama-proxy-war/590bddd9e9b69b6eaccb15fe/
            smile patrz Twitter Macron dziękuje Obamie smile

theconservativetreehouse.com/2017/05/04/former-president-obama-officially-endorses-emmanuel-macron-in-french-election/

• elka-sulzer Re: Ciekawostka o Macron 07.05.17, 12:34
              Wygra ... Rottenchild jak zwykle, bez wzgledu na to ktory figurant zostanie ... "wybrany".
    • lubat Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 06.05.17, 11:10
      Pobieżnie przejrzałem newsy prasy niemieckojęzycznej dotyczące ataku hakerskiego na Makarona, ze szczególnym uwzględnieniem postów czytelników. Zadziwiająco wielu pisze, że ten hakerski włam do kwitów Macrona, to brzydki chwyt jego sztabu wyborczego, który ma wzbudzić sympatię i współczucie dla kandydata, którego atakuje wiadomo ktowink
      • monalisa2016 Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 06.05.17, 11:15
        lubat napisał:

> Pobieżnie przejrzałem newsy prasy niemieckojęzycznej dotyczące ataku hakerskieg
        > o na Makarona, ze szczególnym uwzględnieniem postów czytelników. Zadziwiająco w
        > ielu pisze, że ten hakerski włam do kwitów Macrona, to brzydki chwyt jego sztab
        > u wyborczego, który ma wzbudzić sympatię i współczucie dla kandydata, którego a
        > takuje wiadomo ktowink
        ............................
        A co sie spodziewałeś w obliczu poważnych zarzutów? smile
        Przecież znamy już ten schemat zza oceanu.

• monalisa2016 Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 07.05.17, 13:48
          monalisa2016 napisał(a):

> ............................
          > A co sie spodziewałeś w obliczu poważnych zarzutów? smile
          > Przecież znamy już ten schemat zza oceanu.
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>
          smile
          www.faz.net/aktuell/politik/wahl-in-frankreich/hacker-angriff-auf-macron-helfen-amerikanische-ultra-rechte-le-pen-15003170.html
          www.leparisien.fr/elections/presidentielle/de-l-extreme-droite-americaine-a-wikileaks-l-incroyable-parcours-des-macron-leaks-06-05-2017-6922644.php
          Hollande obiecał zemstę za przecieki ciekawe na kogo podniesie rękę?

Od początku pisałam że wybory w Francji to sparing między Obama a Trump'em.

• monalisa2016 Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 06.05.17, 13:53
      No, no czym sie to nie straszy by "właściwy" kandydat wygrał.
      www.journalistenwatch.com/2017/05/06/jetzt-drohen-die-linken-sogar-mit-toten-falls-le-pen-gewinnen-sollte/
      • boavista4 Re: Przyjmuję zakład: wygra Le Pen:) 06.05.17, 13:58
        Wiem, ten wygra kto liczy glosy. Ciekawe czy Tusk sie przeliczy.
    • rosjaiswiat Maprine Le Pen bedzie 9 prezydentem 5 republiki 07.05.17, 13:55
      I o to moge zalozyc sie o kazdy pienjadz smile
      • blueelvic2 Jak zrealizujesz ten zaklad? 07.05.17, 14:28
        Jestem gotow sie zalozyc.
        • rosjaiswiat Re: Jak zrealizujesz ten zaklad? 07.05.17, 16:50
          blueelvic2 napisał(a):

> Jestem gotow sie zalozyc.

Zrealizowac zaklad zaden problem,wystarcze dzentelmenska umowa,a przekazanie ewentualnej wygranej dokonac przy pomocy roznych systemow platniczych,ktorych w swiecie nie brakuje.

• pijatyka Re: Jak zrealizujesz ten zaklad? 18.05.17, 07:04

W rublach transferowych ;->
          • polski_francuz Re: Jak zrealizujesz ten zaklad? 18.05.17, 08:16
            Na Kremlu niepokoj: Trump okazuje sie dzieckiem u wladzy, Macron wyglada na kompetentnego mlodego czlowieka...jak znam zycie to wsrod rosyjskich szpionow zaczna juz wkrotce sie masowe samobojstwa.

PF
            • pijatyka Re: Macron wyglada na kompetentnego 31.05.17, 02:12

Kompetentnie pokazał kagiebiście jego miejsce ;->
      • eva15 Re: Maprine Le Pen bedzie 9 prezydentem 5 republi 07.05.17, 16:34
        Ha, ha, dobre, jeden naiwny już się nabrałsmile.

Maryna będzie 9., po tym jak Macrone będzie 8.
        • rosjaiswiat Re: Maprine Le Pen bedzie 9 prezydentem 5 republi 07.05.17, 16:53
          eva15 napisała:

> Ha, ha, dobre, jeden naiwny już się nabrałsmile.

Blu czyta wszystkie moje post,i na pewno zwrocil uwage na ten:

forum.gazeta.pl/forum/w,13,163794219,163794219,We_Francji_rozpoczely_sie_wybory_prezydenckie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka