Gość: Kazik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 14:12 Wyjatkowo falszywy "przyjaciel" Polski! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don_carpio Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! 17.04.02, 14:21 Gość portalu: Kazik napisał(a): > Wyjatkowo falszywy "przyjaciel" Polski! < Jest bardziej niż prawdopodobne że mijasz się z prawdą. A tak poza tym, w jakim celu ta fałszywka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 17.04.02, 14:23 Nie mozna sie doprosic tajnych papierow - a tu za darmo z ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 14:33 Z ostroznosci "procesowej" jakby powiedzial moj przyjaciel adwokat. BM mial zawsze dostep do materialow sb. Czy oni go wykorzystywali czy on swiadomie wspolpracowal na jedno wychodzi. Ja jestem zgred i pamietam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! IP: *.uc.nombres.ttd.es 23.04.02, 11:37 Co to za nagonka na Bernarda Margueritte? Za to, ze pisze prawde, co sie wielu nie podoba? Bardzo cenie tego dziennikarza, bo jest to porzadny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 14:23 Gość portalu: Ola napisał(a): > Co to za nagonka na Bernarda Margueritte? Za to, ze pisze prawde, co sie wielu > nie podoba? Bardzo cenie tego dziennikarza, bo jest to porzadny czlowiek. Porzadny czlowiek bo nie bije zony, nie kradnie? Zapytaj ludzi, ktorzy dzialali w opozycji przed Solidarnoscia BM! Piszac z Le Figaro prawicowym pismie francuskim, udajac wroga komuchow wspolpracowal z SB! Wylali go za to z Le Figaro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 15:04 Bez przesady. Ja zwróciłem uwagę na inny wątek: od Le Figaro do Tygodnika Solidarność. To jest miara upadku! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Bernard Margueritte stary agent UB i SB!!! 17.04.02, 16:39 Przyznam sie, ze i w mojej pamieci BM zapisany jest zdziebko niewyraznie. Dobrze juz nie pamietam, ale jakis smrodek ubeckawy za nim sie ciagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Gazetowyborcze oszczerstwa IP: *.216-194-2-23.nyc.ny.metconnect.net 17.04.02, 17:52 To jest po prostu bezczelność. Nie może nazwać go "antysemitą", to nazwie agentem SB. Może zajmij sie redakcją "GW", tam sie aż roi od agentów SB. Bernard Margueritte jest bardziej polski od wiekszosci polskich polityków. Najlepiej swiadczyo nim to, co pisze. Tak jak o Michniku swiadcza to, co pisze GW. Ocena jest prosta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re oszczerstwa. NIK zmywaj lepiej gary! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 13:22 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Sceptyka 18.04.02, 14:44 Sceptyk,to nie smrodek tylko wielki smród!!! Ty pamiętasz,Hasz też pamięta,ja również. Taki nik-t gówno wie o sprawie i dlatego pieprzy takie bzdury! On bardziej polski? Dobre! Chyba bardziej radziecki rewolucjonista? pozdrawiam ludzi,którzy cosik pamiętają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Gazetowyborcze oszczerstwa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 14:21 Najlepiej świadczo o nim to co pisze i gdzie pisze. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Gazetowyborcze oszczerstwa IP: *.vif.net 19.04.02, 05:02 Gość portalu: komodor napisał(a): > Najlepiej świadczo o nim to co pisze i gdzie pisze. > Nic dodać nic ująć. Masz rację: nic dodać, nic ująć. Nasz wielki przyjaciel Bernard Margueritte, wybitny, światowego kalibru publicysta i dziennikarz, zasymilowany w Polsce Francuz przynosi nam chlubę, pisuje w oczywiście najlepszym polskim Tygodniku (Solidarność) i mimo wszystko niesie trochę nadziei, że ten kraj Chopina i Solidarności kiedyś jeszcze stanie na nogach i otrząśnie się m.in. z takich gnojków jak ci oszczercy i pluskwy z tego tu gazetowyborczego forum; co wy właściwie macie wspólnego z Polską? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak BM nalezy sie tylko nagroda PÓŁLITERA za zone Polk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 19:52 Bankier! Czy Ci cos sie stalo z glowa. On we Francji tez juz byl podejrzewany o wspolprace ze sluzbami komunistycznymi. Jak byl tak dobry jak piszesz to dlaczego szurneli go z LE FIGARO? A nie rozsmieszaj ludzi swoja opinia o "TYSOLU" zywym trupie z woli czytelnikow. Nawet znaczek S nie pomaga!!! Pozdrawiam1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Gazetowyborcze oszczerstwa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 12:34 To samo nas wszystkich łączy z tym krajem - miejsce zamieszkania.Niektórym jeszcze dodatkowo zależy zeby to był chociaz trochę lepszy kraj. Może się do nas dołączysz? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Sprzeciw 23.04.02, 11:55 komodor pisze: "Najlepiej świadczy o nim to co pisze i gdzie pisze" To NIE jest to samo: "co" i "gdzie". Czytywałem jego teksty w "Tygodniku Solidarność" i były to JEDYNE teksty, które czytałem z aprobatą. Nie wiem kim był za komuny i dlaczego tak pisał jak pisał w "TS" ale miał rację. A mojego ogólnego zdania (negatywnego) o "TS" to nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jak ktoś pisze w "TySolu" to musi być to k...wa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 12:44 Bo tylko k...wa może pisać w tej szmacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gal Re: Jak ktoś pisze w IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 16:23 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Bo tylko k...wa może pisać w tej szmacie. Marcin! Nie kopie sie lezacych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Lobby żydowskie już zniszczyło Tysola? IP: *.216-194-2-250.nyc.ny.metconnect.net 24.04.02, 20:12 > Marcin! Nie kopie sie lezacych! Lobby żydowskie już zniszczyło Tysola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Tysol jest jednym z najlepszych tygodników IP: *.216-194-2-250.nyc.ny.metconnect.net 24.04.02, 20:11 > Bo tylko k...wa może pisać w tej szmacie. Tylko k...wa pisze w "Polityce", albo "Wprost" (z wyjatkami). "Tysol" jest jednym z najlepszych tygodników. Pisze tam i Waldemar Łysiak. A to wiele mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Tysol jest jednym z najlepszych tygodników IP: *.abo.wanadoo.fr 25.04.02, 17:30 Moze byscie cos napisali co to za "afera" z tym bernardem M. ?! To, ze go wylali z le Figaro to chyba za zbytnie spolszczenie i nadawanie tekstow nie po linii pisma. Dla mnie byl to facet - jeden z najlepszych korespondentow zach. w Polsce! Pamietam jego teksty i pamietam , ze odstawaly pozytywnie od bzdur wypisywanych przez faciow co to sie spotkali w zakrystii z kims tam, slabo po polsku umieli, reszta tlumaczka z wdziecznosci za pieszczoty dobarwila... Mam wszystkie roczniki prasy FR od 80 tego i jak sie to teraz czyta to jest zabawa!!! R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: Tysol jest jednym z najlepszych tygodników IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:41 To fakt - pisze tam między innymi Łysiak. Jest to znakomity tygodnik. Tylko te głupie ludzie o tym nie wiedzą, nie kupują, nie czytaja. Odpowiedz Link Zgłoś