a.adas 05.10.04, 20:41 Należał się? No i najważniejsze pytanie: Kiedy Nobel dla Ceesa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cs137 Re: Ceesiu, co z tym Noblem? 05.10.04, 20:46 a.adas napisał: > Należał się? No i najważniejsze pytanie: > Kiedy Nobel dla Ceesa? No, widzisz, po raz kolejny zostałem pominięty! A przecież wysłałem do Stockholmu rozwiązania wszystich prac domowych, które nam zadano na drugim roku studiów! Jakiś spisek żydowski w tym Komitecie Noblowskim musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Ceesiu, co z tym Noblem? 05.10.04, 20:51 Załóż klub z Jankowskim, Rydzykiem, Watto i pszczółką "Poszkodowani przez Olbrzymi i Wszechpotężny Światowy Spisek Światowych Cyklistów" Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Ceesiu, co z tym Noblem? 05.10.04, 21:29 cs137 napisał: > a.adas napisał: > > > Należał się? No i najważniejsze pytanie: > > Kiedy Nobel dla Ceesa? > > No, widzisz, po raz kolejny zostałem pominięty! A przecież wysłałem do > Stockholmu rozwiązania wszystich prac domowych, które nam zadano na drugim rok > u > studiów! Jakiś spisek żydowski w tym Komitecie Noblowskim musi być. ee tam od razu zydowski.Giertych Ci noge podlozyl.Antysemityzm panie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Gini, Ty się lepiej martw o swoją przyszłość 05.10.04, 21:58 sądząc po Twoim aktualnie aktualnym nicku, dryfujesz w stronę Holandii. A jak powszechnie wiadomo Niderlandy Zagłoba już wieki temu podarował królowi Szwecji, a w Szwecji przez pół roku trwa noc polarna. Zimno i ciemno, brrr... No i żeby beatyfikowani Habsburgowie się nie wtrącili Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Link do wiadomosci o tegorocznych Noblistach 05.10.04, 21:02 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2323225.html Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Zyciorys naukowy Franka Wilczka 05.10.04, 21:32 Frank Wilczek nosi polskie nazwisko, no i zrozumiałe, że to wzbudzi ciekawość u każdego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś