gini 23.07.17, 18:51 scontent.fbru2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20258068_1893959607512792_2554914772346327107_n.jpg?oh=a1e5753436fd9bb9e9bdbeb9afba2890&oe=59F77CEA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: Taka sie posiada ochrone w Belgii 23.07.17, 20:29 znaczy kto sie posiada? bo za Anią to pewnikiem nie jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Taka sie posiada ochrone w Belgii 23.07.17, 21:21 W metrze mnie pilnuja i na ulicach, jednego ciapatego ubili, zeby mi krzywdy nie zrobil .)) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Gini ... 23.07.17, 22:53 te dzialka w pewnym momencie obroca sie przeciw ... TOBIE! Z TWOIM przyklaskiem! Nie pros mnie o wybawienie! Madry czlowiek NIGDY ... nie daje waadzy tego typu przyzwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini ... 23.07.17, 23:48 Narazie te dzialka mnie bronia, wole, by bronily mnie dzialka, niz , pisanie kredkami po asfalcie. Zawsze gdy widze zolnierzy w metrze czy na ulicy,dziekuje, im, to oni udaremnili zamach na stacji metra, nie kredki i napisy na asfalcie, ktore zmyl dezszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k elka jest 24.07.17, 11:15 elka-sulzer napisała: > Madry czlowiek NIGDY ... nie daje waadzy tego typu przyzwolenia. To kiedy wychodzisz na brukselską ulicę protestować w obronie demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: elka jest 24.07.17, 18:49 Ja tam z zasady nie klepie zadnej waadzy po plecach . Zwlaszcza tej z mundurowymi i dzialkami ... wymierzonymi w masy. Waadza ma to do siebie, ze wypelnia chciejstwa ... niewidzialnych oligarchow ... sterujacych waadza z za kotary. Tak wiec te dzialka i ci mundurowi ... NIGDY .. po stronie mas nie sa. Gdy oligrachia poczuje sie zagrozona ci mundurowi i te dzialka zostana skierowane przeciw ... wrogim masom. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: elka jest 24.07.17, 19:03 Ja nie wiem gdzie ty mieszkasz , ja mieszkam w Brukseli, nie klepie wadzy po plecach, ktora kaze mi walczyc z terroryzmem kredkami. Wojsko robi to o wiele lepiej. W Belgii przezylam juz pare zamachow, wiec nie picuj mi tu, wojsko jest potrzebne w kazdym kraju chocby do ochrony granic.Chyba, ze ty pavcyfistka czyli lewaczka , to ja nie mam pytan, daleko nam od siebie. Zamachy w Brukseli w marcu 2016 – seria trzech skoordynowanych terrorystycznych zamachów bombowych przeprowadzonych rankiem 22 marca 2016 w Belgii: dwa na lotnisku w Zaventem w Brukseli i jeden przy stacji metra Maelbeek/Maalbeek w Brukseli[10]. W atakach zginęły 32 osoby i trzech zamachowców samobójców[1][2] (dwóch podejrzanych jest na wolności), a ponad 316 osób zostało rannych[3]. Trzecia bomba została znaleziona podczas przeszukania lotniska i zdetonowana przez saperów[11][12]. Do zamachów przyznała się organizacja Państwo Islamskie[5][6]. narka Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: elka jest 24.07.17, 19:14 Alez droga gini, czy choc raz zadalas sobie pytanie skad sie biora te "terrorystyczne zamachy"? Czu choc raz wzielas pod uwage .... ilu zabitych, ilu rannych wyprodukowaly dziesiseciolecia "demokratyzowania" krajow tych tzw. "terrorystow" czychajacych na twoje zycie/zdrowie ... w Brukseli? Czy choc przez moment uzmyslowilas sobie ... ze raz dajac przyzwolenie waadzy na uliczne armatki ... nie bedziesz tego przyzwolenia mogla tak latwo odwroci gdy ta sama waadza skieruje je przeciw tobie? Ta waadza, tak w gruncie rzeczy wcale ciebie nie chroni! Zacznij tylko protestowac, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: elka jest 24.07.17, 20:02 Naturalnie, ze sobie zadaje codziennie, mieszkaja tu jak w raju, nie pracuja i tylko biora, kase, wiec, o co biega? O to zeby nas zastraszyc, i zabic troche przy okazji. Niech jada sie wysadzac do siebie masowo , ja im nie bronie, niech nie przyjezdzaja tutyaj, bo nie cierpie robvactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Gini, badzmy konsekwetni 24.07.17, 20:54 w naszych ... osoadach. > Niech jada sie wysadzac do siebie masowo , ja im nie bronie, niech nie przyjezd > zaja tutyaj, bo nie cierpie robvactwa. Moze powinnismy zmienic taktyke, gini. Moze powinnismy zacac wymagac od naszych kryminalnych nie-rzadow by zaprzestaly niszczenia krajow tego "robactwa" - co robia od dziesiecioleci - to ani ty ani ja nie mialybysmy do czynienia z tym ... "robactwem"? Moze miliardy zdejmowane z twojego i mojego garba na zbrodnicze wojenne podboje poczynilyby wiecej dobra budujac zniszczona infrastrukture w tych "robaczyk" krajach? Sama widzisz, dziesieciolecia humanitarnych bombardowan do zjednania serc u umyslow "robactwa" ... jakos nie prowadza. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, badzmy konsekwetni 24.07.17, 21:10 Czyzby moj belgijski rzad niszczyl Turcje, albo Maroko? Jak narazie to islamisci podbijaja Europe. Ktos zbombardowal, Maroco, Turcje, czy Togo, bo nie slmyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, badzmy konsekwetni 24.07.17, 21:51 Robactwo we Francji wyspa-filmikow.pl/francja-upada-tego-nie-zobaczysz-w-mediach/?r=POL Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ania!!! 04.08.17, 09:36 O dzieki Bogu juz po wszystkim, ale ile zdrowia i nerwow, to zezarlo.W poniedzialek, raz jeszcze przyjdzie tevhnik do internetu, bo zalozyli na odczep sie, teraz jakos dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Ania!!! 04.08.17, 11:18 Ania, sama myśl mnie przeraża. Mnie nikt nigdy nie wyprowadzi, z mojego klocka, bo moje meble są albo za ciężkie, albo za wielkie pod sufit, a sprzęt AGD wszedł na wcisk i musiałbym go ciąć, albo wginać, bo potem instalowałem drzwi pancerne wejściowe. To mój grób.. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ania!!! 05.08.17, 12:17 Pra<ie <szystkie stare zostawilam, wywalili to gdzies, wzielam to bez czego nie moge zyc, a przeprowadzki zadnej juz nie planuje to gorsze niz wojna Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: Taka sie posiada ochrone w Belgii 06.08.17, 04:12 następna rewolucja, jaką marksiści gotują... po proletariackiej i seksualnej... ma być muzułmańska Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Taka sie posiada ochrone w Belgii 06.08.17, 10:48 www.youtube.com/watch?v=TlIWYBiH2Mk ot co planuja unijne komuchy Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Skandal natychmiast wpuścić islamskich terrorystów 06.08.17, 11:45 metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141637,22187729,cudzoziemcy-w-warszawie-z-jakiego-kraju-jest-ich-najwiecej.html ...przodują Ukraińcy. Jest ich 7644, kolejni są Wietnamczycy, których jest ponad dwa razy mniej (3250), podium zamykają zaś obywatele Białorusi (1857). Całkiem sporo mamy w stolicy także Rosjan (1422), Francuzów (906), Hindusów (753), Chińczyków (706), Niemców (623), Brytyjczyków (608) i Włochów (596). Odpowiedz Link Zgłoś