arceszk Re: Miecugow 26.08.17, 18:19 Dlaczego znaki zapytania? Odszedł człowiek, którego ceniłem. Posiadacz i wyraziciel własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miecugow 26.08.17, 18:28 Po przeczytaniu twego posta przeszukałam znane mi portale i nic nie znalazłem a ponieważ niektóre z nich lubią sobie zakpić z czytelników (niedawna idiotyczna informacja o śmieci Gajosa). byłem sceptyczny. Dopiero przed chwilą znalazłem na Fejsbuku informację o śmierci G.M. Nie mogę uwierzyć. Codziennie oglądam Szkło Kontaktowe które on często prowadził i nic nie wskazywało na to że może odejść. Zaskakująca i przykra informacja [i]. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Miecugow 26.08.17, 19:26 ...od kilku lat walczył z chorobą nowotworową. Zwyciężył, jak każdy z nas kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Miecugow 27.08.17, 00:10 arceszk napisał: > > R.I.P. Swiat mi sie kurczy... niedlugo tyle mi zostanie ile pod stopami. Bedzie mi Go bardzo brakowalo. Lubilam 'Inny punkt widzenia'. tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miecugow 27.08.17, 11:35 Naczelny anglojęzycznego portalu Gazety Polskiej nazywa Grzegorza Miecugowa kanalią i porównuje go do Hitlera... Gazeta Polska należy do PiS. memnews.pl/img/33055/naczelny-gazety-polskiej-nazywa-grzegorza-miecugowa-kanalia-i-porownuje-go-do-hitlera/ Odpowiedz Link Zgłoś
arceszk Re: Miecugow 27.08.17, 14:40 Gdzie oryginał? Link? Chętnie bym się zapoznał --- Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miecugow 28.08.17, 00:45 natemat.pl/215955,zmarl-grzegorz-miecugow-wiec-prawica-otwiera-szampana-skandaliczne-pelne-hejtu-komentarze-w-internecie Odpowiedz Link Zgłoś
arceszk Re: Miecugow 28.08.17, 07:26 Daj mi link, proszę. Chciałbym sam przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miecugow 28.08.17, 11:24 arceszk napisał: > Daj mi link, proszę. > > Chciałbym sam przeczytać. Jeden link? telewizjarepublika.pl/nie-zyje-grzegorz-miecugow,53046.html party.pl/newsy/hejt-i-komentarze-po-smierci-miecugowa-co-pisza-prawicowi-hejtrzy-112069-r1/ Nie chce mi się grzebać w tym szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Miecugow 29.08.17, 23:23 wikul napisał: > To jakis wyscig nienawisci ... kto bardziej - kto mocniej ... ten wygrywa tete Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Naczelny anglojęzycznego portalu Gaz. Polskiej 28.08.17, 02:00 Znamy, znamy... forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=nurni&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1 Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: Miecugow 28.08.17, 10:34 rak to zdaje się choroba rodzinna Miecugowów... Grzegorza nie znam, bo Polskę opuściłem dość dawno... szkoda że obaj, ojciec i syn, ulokowali się po złej stronie polityki, marksistowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
arceszk Re: Miecugow 28.08.17, 12:57 Gościa, któremu odpowiadasz, mam wykasowanego. Ale - od siebie, z pełnym przekonaniem. Nigdy nie dostrzegłem u Miecugowa przebitek z marksizmu, tego prymitywnego czy intelektualnego. Dla mnie był, zwyczajnie - racjonalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: Miecugow 28.08.17, 13:40 > Gościa, któremu odpowiadasz, mam wykasowanego. Gratuluję postawy strusia - głowa w piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Miecugow 28.08.17, 20:13 > Nigdy nie dostrzegłem u Miecugowa No pewnie - bo troll pie.rdoli od rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Miecugow 29.08.17, 23:11 ...Raz było lepiej, raz było gorzej. Dzisiaj to było straszne. Nie wiem, czy powinienem takie rzeczy mówić. (...) Grzegorz o 10:00 próbował nawiązać kontakt. Jeszcze o 10:00 mówił, a potem ta straszna choroba zabrała go w ciągu dosłownie kilku godzin. ... www.plotek.pl/plotek/7,154063,22284188,przyjaciele-i-wspolpracownicy-wspominaja-grzegorza-miecugowa.html#NiePrzeg&a=82&c=86 Odpowiedz Link Zgłoś