Dodaj do ulubionych

Lewacy Wszystkich Krajów Łapy

20.12.17, 21:35

Precz od Polski!

Taki napis nosił dumnie na kurtce gość, który właśnie wywoził do samochodu pełny wózek zakupów dokonanych w warszawskiej galerii Auchan ---

Jakoś zbierało mi się na ten widok na rzygi.
Obserwuj wątek
    • institoris2 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 20.12.17, 22:04
      -a Ty co, lewak, ze tak ciezko reagujesz?
      -skad wiesz, ze "dumnie", zapytales?
      - ma to jakies znaczenie, ze akurat w Auchanie, sugerujesz, ze nie byla to jego forsa, ktora wydal?
      - jesli nie jego, to skad ja mial, darowizna z UE?

arceszk napisał:

>
      > Precz od Polski!
      >
      > Taki napis nosił dumnie na kurtce gość, który właśnie wywoził do samochodu pełn
      > y wózek zakupów dokonanych w warszawskiej galerii Auchan ---
      >
      > Jakoś zbierało mi się na ten widok na rzygi.
      >
    • czuk1 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 20.12.17, 23:27
      arceszk napisał: Precz od Polski! Taki napis nosił dumnie na kurtce gość, który właśnie wywoził do samochodu pełny wózek zakupów dokonanych w warszawskiej galerii Auchan ---
      > Jakoś zbierało mi się na ten widok na rzygi.

Nie zdążyłeś się przyzwyczaić do pełnych wózków biznesmenów biorących w weekend art. na grilla , żądających faktury ? Taki ma cel by wyganiać lewaków z Polski. Boją się władzy prawdziwych socjalistów. Ci mogli by zadbać o prawo i sprawiedliwość .... też w swoim socjalistów
      interesie. Za PiS księgowość kreatywna kwitnie, w koszty firm wpisywane są bezkarnie koszty wyżywienia i balowania krętacze
      • institoris2 no i jak tam czuk1 21.12.17, 09:02
        znowu zabawiliscie sie w cenzora.
        samoocena podskoczyla po wycieciu czyjegos postu, poczuliscie sie kims waznym?

czuk1 napisał:

> Nie zdążyłeś się przyzwyczaić do pełnych wózków biznesmenów biorących w week
        > end art. na grilla , żądających faktury ? Taki ma cel by wyganiać lewaków z Pol
        > ski. Boją się władzy prawdziwych socjalistów. Ci mogli by zadbać o prawo i spra
        > wiedliwość .... też w swoim socjalistów
        > interesie. Za PiS księgowość kreatywna kwitnie, w koszty firm wpisywane są bezk
        > arnie koszty wyżywienia i balowania krętacze
        • institoris2 przy okazji 21.12.17, 10:54
          post polecial, bo nazwalem urzedniczyne "pasozytnicza biurwa"
          • xiazeluka Re: przy okazji 21.12.17, 15:17
            Czyli doniosła na Ciebie pasożytnicza biurwa i zapewne mający często mdłości ćwierćinteligent. Temu ostatniemu to nawet się Mła nie dziwi - gdyby Mła był nim i widział siebie w lustrze, też byłoby Mła niedobrze.
            • czuk1 Re: przy okazji 22.12.17, 18:01
              xiazeluka napisała: Czyli doniosła na Ciebie pasożytnicza biurwa i zapewne mający często mdłości ćwierćinteligent. Temu ostatniemu to nawet się Mła nie dziwi - gdyby Mła był nim i widział siebie w lustrze, też byłoby Mła niedobrze.

Ale to inteligentny wpis. sad Przeczytaj swój tekst i... puknij w czerep. Gdzie indziej piszesz jak "człowiek" a tu jak "małpolud"!!! wink. Tęsknisz za obelgami ...też ode mnie ? Niedoczekanie !
              Co za insynuacje ?. Nie wiem o co chodzi. Raz w tygodniu czytam tu tytuły wątków. Nie czytam treści wszystkich postów. Jeśli coś piszę , to tylko w odpowiedzi na konkretny post.... z którego treścią nie zgadzam się. Nie czytam wcale odpowiedzi. Tu przypadkowo przeczytałem . wink

• xiazeluka Re: przy okazji 22.12.17, 18:14
                Kogo cytujesz, bo zapomniałeś dopisać "moim zdaniem"?
                • czuk1 Re: przy okazji 22.12.17, 21:02
                  xiazeluka napisała: Kogo cytujesz, bo zapomniałeś dopisać "moim zdaniem"?
                  Zamiast przypominać Twa, że piszę zawsze swoim zdaniem - przypomnę - też o tym, naszym pisaniu: "...każdy głupi ma swój rozum".... i nie musi nikogo cytować.
        • czuk1 Re: no i jak tam czuk1 22.12.17, 17:46
          institoris2 napisał(a): no i jak tam czuk1.... ? Gdzie jest to tam ?

znowu zabawiliscie sie w cenzora. samoocena podskoczyla po wycieciu czyjegos postu, poczuliscie sie kims waznym?
          ............którzy to bawią się w cenzorów ? Ja opisałem - w moim podatnika interesie - co od wielu lat widzę - ?.... a nie widzą tego kontrolerzy z urzędów skarbowych !?

ps.
    • arceszk Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 04:36
      Napisalem, że "jakoś".

Tak, jakoś - na rzygi. Instynkt, chyba.

Patriota, gotów do obrony jego PL przed 'lewactwem', zjawiskiem tak groźnym, że wymagającym osobistego zaangażowania w odpieraniu - tym groźniejszym, że pozbawionym definicji.

Demonstracja pustej gotowości.
      • arceszk Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 05:15
        Monika Bobako: "Islamofobia jako technologia władzy. Wynalezienie muzułmanów w Europie".

Tekst godny polecenia.

wyborcza.pl/osiemdziewiec/7,159012,22807736,wynalezienie-muzulmanow-w-europie-tozsamosc-w-czasach-neoliberalnej.html#TRNajCzytSST

Zmieniam terminy:

"Anty-lewactwo jako technologia władzy. Wynalezienie lewaków w Europie".
        • pro100 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 05:40
          lewactwo to ideologia zbrodnicza w skutkach. lewacy z uniwersytetów paryskich urządzili w kambodży rzeź motyczkami 1/3 ludności. budowali człeka radzieckiego metodą zbója madeja, skutki miliony w piach, i powszechna nędza. a teraz lewaki budują unioafropejczyka, ciekawym jaka z tego rzeź wyjdzie za lat parę. bo że wyjdzie to pewne. lewactwo ma to do siebie że nie przewiduje skutków swoich działań za lat 10,20,50. a jak przewiduje i się na nie godzi i ich pożąda to takie ścierwo należałoby utopić w kiblu zaraz po urodzeniu.
          • arceszk Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 05:47

Kretyn?
            • pro100 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 06:06
              lewak?
              • arceszk Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 06:36
                Tak jest.

Już szykuję motyczkę.
          • babaobaba Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 15:51
            pro100 napisał:

> lewactwo to ideologia zbrodnicza w skutkach. lewacy z uniwersytetów paryskich u
            > rządzili w kambodży rzeź motyczkami 1/3 ludności. budowali człeka radzieckiego
            > metodą zbója madeja, skutki miliony w piach, i powszechna nędza. a teraz lewaki
            > budują unioafropejczyka, ciekawym jaka z tego rzeź wyjdzie za lat parę. bo że
            > wyjdzie to pewne. lewactwo ma to do siebie że nie przewiduje skutków swoich dzi
            > ałań za lat 10,20,50. a jak przewiduje i się na nie godzi i ich pożąda to takie
            > ścierwo należałoby utopić w kiblu zaraz po urodzeniu.

Jesteś lewakiem?

• xiazeluka Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 15:19
          "Wynalezienie muzułmanów w Europie" sugeruje, że zjeżdżają oni z taśm montażowych w europejskich fabrykach. A to oznacza, że lekturę tekstu opartego na fałszywym założeniu można sobie darować.
      • czuk1 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 22.12.17, 18:27
        arceszk napisał: Napisalem, że "jakoś". Tak, jakoś - na rzygi. Instynkt, chyba.
        > Patriota, gotów do obrony jego PL przed 'lewactwem', zjawiskiem tak groźnym, że magającym osobistego zaangażowania w odpieraniu - tym groźniejszym, że pozbawionym definicji.
        > Demonstracja pustej gotowości.

Człowieku, teraz to przeczytałem. Nie wiadomo do kogo to piszesz. Ja takiego wpisu (vide wyżej)nie odbieram do siebie. Bo mnie akurat absolutnie nie obchodzą Twoi "Lewacy".... bo widzę lewaków w partii PiS . A oni są niereformowalni.
        Gdyby to był wpis do mnie, to odpowiadam - kiedyś już polemizowałem na temat używania tego modnego słowa. I nie myślę do tego wracać.
        A tu, odniosłem się jedynie (bo przypomniało mi się zjawisko bezczelnego żywienia się i balangowania "małych" przedsiębiorców na koszt firm, przed opodatkowaniem) do faceta z tym napisem na bluzie, a ściślej wywożącego pełny wózek towarów.
        Nie zauważyłem w wątku patriotów broniących PL przed ich lewactwem.
        Jeśli już , że widuję - coraz częściej - patriotów niepiętnujących rozwalanie polskiej państwowości
        zakotwiczonej w UE, przez autokratyczny (na początku) reżym .
    • qwardian Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 18:40
      Atak przeciw bolszewikom z niespodziewanej lewej flanki...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,161770,22817264,polowanie-na-symetrystow-czyli-jak-newsweek-wzmacnia-kaczynskiego.html?pelna=tak#MT
      • qwardian Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 21.12.17, 18:56
        Ale to chyba odwieczny konflikt trockistów z bolszewikami ojczyźnianymi...
        • lont12 Re: Lewacy Wszystkich Krajów Łapy 23.12.17, 04:24
          > Ale to chyba odwieczny konflikt trockistów z bolszewikami ojczyźnianymi...

Przykład z przeszłości to konflikt Kuronia i Modzelewskiego z Gomułką.
      • lont12 Symetryści są w błędzie, logicznie 23.12.17, 04:26
        Prawda jest tylko jedna, a więc nie może leżeć pośrodku.
    • maksimum Najpierw trzeba zdelegalizowac P.O. 22.12.17, 19:21
      bo to najwieksza swolocz postkomunistyczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Najciekawsze
  • Aktywne