Gość: skoja_gąwro IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.03, 22:14 i postanowiłam sprawdzić adres tego komputera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emusia Re: siedzę tutaj sobie... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:15 to ja dla towarzystwa sprawdze z tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoja_gąwro Re: siedzę tutaj sobie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.03, 22:21 jak miło mieć towarzystwo o tak sympatycznej porze... ale, ale Emulsjo, czy przypadkiem grzeczne nastolatki nie powinny już spać o tej porze??? J. zatroskana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emusia Re: siedzę tutaj sobie... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:26 e chyba jeszcze nie. rodzice na razie spia (tak już) i dopóki którś z nich nie pójdzie do łazienki czy dokuchni to mam spokój :-) jak ja nie lubię byc niezalogowana. czuje się jakbym goła była :-) ide się ubra... tzn zalogować. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: siedzę tutaj sobie... 20.03.03, 22:34 w złą minute wykrakałam oczywiscie. przed momentem (tak sie to pisze?) mama szła do łazienki i mnie opieprzyła, że czemu ja jeszcze nie spię. wrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
skoja_gawro Re: siedzę tutaj sobie... 20.03.03, 22:38 skoro ma być przyzwoicie to ja też się ubrałam, droga Słomo ;)) nie warcz na rodziców, bo jak mówią złość piękności szkodzi... spadam już stąd, dobrej nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś