Gość: ciechan9 Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 10.03.01, 19:45 A co masz innego, misiu, do zaproponowania, zwlaszcza tym, ktorzy lubia zimowe dyscypliny? Moze sam zaczniesz skakac? Dasz nam szanse, ze bedziemy rzygac toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor DO WSZYSTKICH - DO WSZYSTKICH IP: 143.167.150.33, 143.167.2.* 11.03.01, 15:14 Widze, ze z wiekszoscia z Was nie ma co dyskutowac. Staracie sie tylko mnie obrazic, a ja sie z tego smieje... Na drugiej liscie dyskusyjnej zaproponowalem dyskusje na identyczny temat : RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM......z tym ze, podpisalem sie jako SLODKI, bo stwierdzilem, ze nie ma co podpisywac sie wlasnym pseudonimem (Thor), bo z pewnoscia bedzie tam ostry pokaz chamstwa. Nie mylilem sie. Przeczytalem tylko jedna z tamtejszych wypowiedzi, i musze przyznac, ze tu bylo dno, ale tam to juz istne gowno. Dlatego nawet nie zadalem sobie trudu, aby przeczytac tamte wypowiedzi. Moze takie chamstwo i dziadostwo wyniklo z tego, ze dopisalem tam troche wiecej? Nie wiem, mozecie sobie sprawdzic. Ale naprawde zal mi ludzi, ktorzy wypowiadaja sie w taki sposob, jak niektorzy z tej listy dyskusyjnej. Zal mi, poniewaz czasami sobie tak mysle: Boze, przeciez Ci ludzie nic soba nie reprezentuja.....Przeciez nawet najgorszy menel potrafi powiedziec: chuj, kurwa, pizda i wypierdalaj, kurwa. Chwali sie Wam, ze wiekszosc z Was pisze chuj przez "ch", czyli ze jednak nie jest to poziom zerowy. Aha - martwi mnie tez to, ze przez ten caly czas nikt tak naprawde nie zrozumial moich intencji, jezeli chodzi o moja wypowiedz. To co Wy tu wypisujecie swiadczy tylko i wylacznie o tym, ze bedac Polakami (wiekszosc) tak naprawde nie rozumiecie tego jezyka. Bowiem istota rozumienia jezyka polega nie tylko na rozumienie poszczegolnych wyrazow. Niestety bez wyrazow szacunku Thor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: DO Thora IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 16:24 Mód Drogi, komunikacja werbalna jest możliwa wtedy kiedy osoby komunikujące się posługują tym samym "językiem". Nie dziw się zatem, że większość dyskutantów próbując "wejść z Tobą w kotakt" dostosowała się (bez urazy) do poziomu Twojej wypowiedzi. I myślę, że przeceniasz własne zdolości intelektualne (również bez urazy, proszę, to nie ma być obelga - intencja tego co napisałeś jest dość oczywista, tylko po co przy okazji obrażać innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruben Re: DO Thora IP: *.med.3284840560.kabelnet.net 11.03.01, 16:57 Drogi Thor,abc ma naprawde racje. Zawsze mozna porozmawiec jezykiem ludyi inteligetnych, a nie chwalic sie bogactwem inwektywow. Ale abstrachujac juz od metafizycznych sowizmatow altruistzcznego pietyzmu, konkluduje ze twoje wypowiedzi sa jednak bardzo subiektywne i zalamuja sie w punkcie adekwatnej symbiozy, wszelka dyskusia z toba nie ma wiekszego sensu gdyz moim zdaniem stoisz w dolku emocjonalno/intelektualnym ktory koliduje z moja moralnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Do Ruben/ABC IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 19:50 Witam panow. Doskonale sformuowane komentarze. Gratulacje dla p.Adama.Jezeli chodzi o Thora zycze Ci troszke wiecej skromnosci. Jestes zbyt agresywny w kontaktach miedzyludzkich.Sposob w jaki oceniasz innych przekresla Cie jako godnego dyskutanta/partnera do rozmowy. Good luck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: mariusz od abc IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 20:20 Dzięki. Zawsze to miło wiedzieć, że ktoś myśli podobnie (i jeszcze pochwali!. Płeć nie ma tu nic do rzeczy, prawda? Pozdrowienia dla wzsystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Abecadla IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:10 Gość portalu: abc napisał(a): > Dzięki. Zawsze to miło wiedzieć, że ktoś myśli podobnie (i jeszcze pochwali!. > Płeć nie ma tu nic do rzeczy, prawda? Pozdrowienia dla wzsystkich! Dziekuje za pozdrowienia.....Thor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz do ABC IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 12.03.01, 03:47 Oczywiscie,ze nie ma znaczenia. Przepraszam, nie moglem sie domyslec. Pozdrawiam mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do mariusza - anglisty IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:08 Gość portalu: mariusz napisał(a): > Witam panow. Doskonale sformuowane komentarze. Gratulacje dla p.Adama.Jezeli > chodzi o Thora zycze Ci troszke wiecej skromnosci. Jestes zbyt agresywny w > kontaktach miedzyludzkich.Sposob w jaki oceniasz innych przekresla Cie jako > godnego dyskutanta/partnera do rozmowy. Good luck Mariuszku, gdzie pan studiuje anglistyke? No coz.... ale to angielskie pozdrowienie jest jedyna rzecza, ktora sie zainteresowalem w tej wypowiedzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do Rubena - humanisty i ortografa :-) IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:05 Gość portalu: Ruben napisał(a): > Drogi Thor,abc ma naprawde racje. Zawsze mozna > porozmawiec jezykiem ludyi inteligetnych, a nie > chwalic sie bogactwem inwektywow. > Ale abstrachujac juz od metafizycznych sowizmatow > altruistzcznego pietyzmu, konkluduje ze twoje > wypowiedzi sa jednak bardzo subiektywne i zalamuja > sie w punkcie adekwatnej symbiozy, wszelka dyskusia z > toba nie ma wiekszego sensu gdyz moim zdaniem stoisz > w dolku emocjonalno/intelektualnym ktory koliduje z > moja moralnoscia. Drogi Rubenie - Twoja wypowiedz jest bardzo ciekawa, ale nie bede jej analizowal.... Najpierw poprawisz ortografie....wtedy pogadamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: DO Abecadla IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:02 Gość portalu: abc napisał(a): > Mód Drogi, komunikacja werbalna jest możliwa wtedy > kiedy osoby komunikujące się posługują tym > samym "językiem". Nie dziw się zatem, że większość > dyskutantów próbując "wejść z Tobą w kotakt" > dostosowała się (bez urazy) do poziomu Twojej > wypowiedzi. I myślę, że przeceniasz własne zdolości > intelektualne (również bez urazy, proszę, to nie ma > być obelga - intencja tego co napisałeś jest dość > oczywista, tylko po co przy okazji obrażać innych ? Drogie Abecadlo - nie bede ukrywal, ze Twoja wypowiedz przypadla mi do gustu...Wcale nie dlatego, ze masz racje - bo tak samo jak inni niczego nie rozumiesz, ale dlatego, ze wypowiedziales sie grzecznie i bez chamstwa. Co do moich " zdolnosci intelektualnych" - jak to nazwales....nie znasz mnie tak naprawde, wiec co Ty mozesz o mnie wiedziec... A teraz mi odpowiedz, Drogie Abecadlo, czy ja kogos obrazilem? No powiedz.....bo chyba nie wiesz, co piszesz...... Pozdrawiam.......Thor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: DO Thor-a IP: *.proxy.aol.com 11.03.01, 21:24 Leca swietliki,leca,leca i leca.Leci Adam,leci,leci i leci,a biedny Thor lezy,lezy i lezy zarzygany i nic nie widzi co sie nad nim dzieje,bo,bo co?Bo oczka zezowate odchodami jego zamazane.Ot i taka to cala prawda.Szlomcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do jakiegos tam Szlomcia 3 IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:12 Gość portalu: Szlomcio napisał(a): > Leca swietliki,leca,leca i leca.Leci Adam,leci,leci i > leci,a biedny Thor lezy,lezy i lezy zarzygany i nic > nie widzi co sie nad nim dzieje,bo,bo co?Bo oczka > zezowate odchodami jego zamazane.Ot i taka to cala > prawda.Szlomcio. .....Prosze Panstwa - po raz kolejny przedstawil sie Wam idiota.... No coz....mam nadzieje, ze nie wszyscy maja takie male mozdzki........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooo... Re: DO WSZYSTKICH - DO WSZYSTKICH IP: 212.160.128.* 12.03.01, 12:40 Cytuję Thora z innej grupy : "Czy Was ludzie juz wszystkich popieprzylo? Czy nie ma innych tematow, niz jakis Malysz? Kto to jest, ten Malysz? No kto to jest? Skoczek narciarski? No i co z tego? Co Wy juz naprawde nie macie jaj? Owszem - pogadac raz, drugi, nawet i trzeci. Ale to, co sie ostatnio wyprawia to po prostu WIES....totalna wies... Rzygam tym, jak mu tam, Malyszem. Rzygam. Niedobrze mi sie robim jak slysze to nazwisko. Jest to po prostu smieszne. Pa " Proponuję przyjrzeć się ortografii tego geniusza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... 11.03.01, 21:38 To rzygaj, tylko wyjdź z forum, bo śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Debila IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:14 fibin napisał(a): > To rzygaj, tylko wyjdź z forum, bo śmierdzi. ....pajacu........ Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: do Debila 12.03.01, 07:59 Gościu, jak masz jaja to się zerejestruj, a potem obrażaj innych. Małe kundle zza płotu szczekają nawet na największego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do Debila......i poety zarazem IP: 143.167.78.37, 143.167.2.* 12.03.01, 12:15 fibin napisał(a): > Gościu, jak masz jaja to się zerejestruj, a potem obrażaj innych. Małe kundle > zza płotu szczekają nawet na największego psa Panie Poeto - powiedz no mi pan, w jakim celu ja mam sie rejestrowac? Zeby to Twoje nedzne i chamskie slownictwo obrazalo jeszcze dodatkowo moje prawdziwe nazwisko? Nie ma mowy - jak Ty to mowisz - GOSCIU......... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: do Debila......i poety zarazem 12.03.01, 13:41 O jakie chamskie slownictwo chodzi? Każdy twój list ma nagłówek: Autor: Gość portalu: Thor. O co więc chodzi gościu portalu, Thorze? PS Przeczytałem "Ale ze mnie debil" i czegoś tu nie rozumiem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: do fibina, ktory jest juz grzeczniejszy... IP: 143.167.78.44, 143.167.1.* 12.03.01, 14:24 fibin napisał(a): > O jakie chamskie slownictwo chodzi? Każdy twój list ma nagłówek: Autor: Gość > portalu: Thor. O co więc chodzi gościu portalu, Thorze? > PS Przeczytałem "Ale ze mnie debil" i czegoś tu nie rozumiem!? .....Nie wykrecaj kota ogonem - dokladnie wiesz, o co mi chodzilo z tym "gosciem". To dobrze, ze sie bronisz i probujesz wybrnac jakos z tej sytuacji. Najgorzej jest nie potrafic sie w ogole bronic, gosciu portalu - fibinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: do fibina, ktory jest juz grzeczniejszy... 12.03.01, 18:08 Zwróć łaskawie uwagę, że moje listy mają w nagłówku: Autor: fibin, a nie: Autor: Gość portalu: fibin. Ta delikatna różnica jest spowodowana tym, że ja się nie bałem i zarejestrowałem. Polecam lekturę Pomocy do forum. Jest tam napisane m.in., że i tak adresy naszych komputerów są rejestrowane (częściowe zresztą są pokazane w prawym górnym rogu listu) i w razie naruszenia prawa łatwo nas będzie znależć. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 21:42 Gość portalu: Thor napisał(a): > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim jest ten Malysz? Skoczkiem > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na te smieszne wypowiedzi na temat > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie niedobrze robi. Totalna wies.... A ja rzygam takimi czerwonymi palantami jak ty, "Slodziutki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do Blue...czy cos takiego.... IP: 143.167.150.29, 143.167.2.* 12.03.01, 01:16 Gość portalu: Blue napisał(a): > Gość portalu: Thor napisał(a): > > > Mdli mnie, jak slysze to nazwisko. Kim on jest? Kim > jest ten Malysz? Skoczkiem > > narciarskim? I co z tego? Rzygam nim. Jak patrze na > te smieszne wypowiedzi na temat > > tego nowego, uchowaj Boze, bohatera, to mi sie > niedobrze robi. Totalna wies.... > > A ja rzygam takimi czerwonymi palantami jak ty, > "Slodziutki". Inteligentny jestes.....nie powiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: 172.30.31.88, 195.117.127.* 11.03.01, 23:32 Ty Torbo a ja tobą rzygam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do jakiegos tam debila, narciarza IP: 143.167.150.29, 143.167.1.* 12.03.01, 01:18 Gość portalu: narciarz napisał(a): > Ty Torbo a ja tobą rzygam !!!!!! Oczywiscie, oczywiscie..............dziejuje za madra wypowiedz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Do Thor...... . IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 12.03.01, 03:43 Jezeli chodzi o moj Angielski mysle , ze po latach na obczyznie jest b.dobry.(zauwazylem , ze moja polska ortografia bardzo ucierpiala- niestety). Jestes bracie prowokantem, zadziornym cwaniakiem. W latach kiedy chodzilem do Ogolniaka takich jak ty topilismy w ubikacji. Bylo to stosunkowo niedawno (matura83). Masz koles duzo szczescia , ze nie byles w mojej szkole sredniej lub grupie na studiach. Pozdrowienia m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: Do mariusza IP: 143.167.78.37, 143.167.2.* 12.03.01, 12:21 Gość portalu: mariusz napisał(a): > Jezeli chodzi o moj Angielski mysle , ze po latach na > obczyznie jest b.dobry.(zauwazylem , ze moja polska > ortografia bardzo ucierpiala- niestety). Jestes > bracie prowokantem, zadziornym cwaniakiem. W latach > kiedy chodzilem do Ogolniaka takich jak ty topilismy > w ubikacji. Bylo to stosunkowo niedawno (matura83). > Masz koles duzo szczescia , ze nie byles w mojej > szkole sredniej lub grupie na studiach. Pozdrowienia m Panie Drogi Kolego mariuszu (specjalnie pisze mala litera, zeby nie bylo nieporozumien) - niestety odnosze wrazenie, ze wiekszosc z moich tu obecnych rozmowcow znajduje upodobanie w topieniu ludzi w ubikacji, podnieca ich to......a ja takich ludzi, Panie Drogi Kolego mariuszu, nie lubie.... PS. Nie jestem cwaniakiem.....prosze Panie Drogi Kolego mariuszu - bez pomowien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Re: RZYGAM MALYSZEM, PO PROSTU RZYGAM..... IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.03.01, 13:51 Przepraszam wszystkich, którym ubliżyłem. To ja jestem skończonym debilem a Małysz jest najlepszy na świecie!!! Thor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: nie-Thor IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 14:01 Gość portalu: Thor napisał(a): > Przepraszam wszystkich, którym ubliżyłem. To ja jestem skończonym debilem a > Małysz jest najlepszy na świecie!!! > Thor Fibin (tak? to Ty?)udowodnił niniejszym, że może jednak warto zarejestrować swój pseudonim- patrz:"goście portalu". A może przekombinowałam?? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: nie-Thor IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 12.03.01, 14:34 Brawo ABC!!! Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za ten mały podstęp. Nasze adresy i tak są w prawym górnym rogu każdego listu, ale przed tymi, którzy tego nie wiedzą, można się podszywać pod każdego z forum. Natomiast login jest chroniony hasłem i nikt, kto go nie zna się nie podszyje!Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: nie-Thor 12.03.01, 17:56 Jaka jest pogoda w Krakowie? Przeczytaj odpowiedź ABC. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thor Trzeba byc szmata, zeby podszywac sie pod kogos... IP: 143.167.78.44, 143.167.1.* 12.03.01, 14:32 Nie wiem kto, ale ktos wlasnie udowodnil, ze jest dupkiem, podszywajac sie pode mnie i piszac cos w moim imieniu. Wprawdzie nie mam zarejestrowanego nicka, ale do tej pory myslalem, ze nawet jesli sie tu klocimy to kazdy bedzie mowil w swoim imieniu, tzn. uzywal swojego pseudonimu. A to, co zrobil ten duren, to juz najtansze skurwysynstwo, jakie sobie mozna tylko wyobrazic. W tym momencie nasza rozmowa przestaje miec sens. Podziekujcie temu tchorzowi....... Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Trzeba byc szmata, zeby podszywac sie pod kogos... 12.03.01, 14:59 Najmocniej przepraszam za ten mały podstęp. Chciałem tylko wykazać,że warto się zarejestrować, bo login chroniony jest hasłem i nikt podszyć się nie może Chyba , że jako gość portalu, a wtedy od razu widać, że kłamie. Zresztą ABC szybko mnie rozszyfrowała. Poza tym nasze adresy są w prawej górnej części każdego listu (blada czcionka) tak więc nasza anonimowość jest fikcją, bo jak ktoś będzie chciał, to i tak nas znajdzie. A i podszywanie się dość łatwo jest dzięki temu odkryć...Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś