Dodaj do ulubionych

Kalicja PO z SLD

28.10.18, 23:50
Była taka?
Lokalnie pewnie była, ale ileż było krzyku, że PO wspiera komuchów.
Ileż teraz jest krzyku o zwalczanie komuny.

Piotrowicze zwolennikom PiS nie przeszkadzają, to i koalicja PiS z SLD też nie będzie przeszkadzać. Przecież komuch z komuchem zawsze się zwącha.

www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/sld-wchodzi-w-koalicję-z-pis-wbrew-zapewnieniom-czarzastego/ar-BBP1ddw?ocid=spartandhp
Obserwuj wątek
    • superspec Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 04:34
      W Lublinie PO w osobie Żuka zawiazalo koalicję wybobcza z SLD chodzi o to że w zwycięskim komitecie do rady miasta byli post komuniści z SLD.

kurierlubelski.pl/po-psl-sld-nowoczesna-i-wspolny-lublin-razem-do-wyborow-popieraja-zuka/ar/13278074
      • oleg3 Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 11:28
        U mnie w mieście jest koalicja AntPisa obejmują wszystko poza PiSem. Nie tylko SLD, ale i emerytów milicyjnych. Co ciekawe zamierzam głosować na ich kandydata na prezydenta w II turze.
      • czuk1 Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 15:57
        superspec napisał: > W Lublinie PO w osobie Żuka zawiazalo koalicję wyborcza z SLD chodzi o to że w zwycięskim komitecie do rady miasta byli post komuniści z SLD.

Była też Zamojska Koalicja Obywatelska - PO,.N,SLD i PSL. Nieźle pograli. Opozycja ma Radę Miasta. Niestety, zwolennicy KW Zamojskiej Koalicji Obywatelskiej nie wprowadził na urząd prezydenta miasta , bardzo dobrego kandydata pochodzącego z .N .
        W następnych wyborach szansę sporą zablokowania wszechwładzy PiS daje zjednoczenie całej partyjnej opozycji. Muszą to zrozumieć przywódcy partyjek kanapowych i większych.
        • czuk1 Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 16:02
          winno być -----
    • qwardian Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 06:31

To rezultat ataku na Grzesia Schetynę w którym aktywnie uczestniczy gazeta.pl na polecenie Moskwy. Kiedy PO dojdzie do władzy załatwi tą sprawę bezzwłocznie. Ja jestem za ludową koalicją na wsi po szyldem Völk Partei, która wywoła oblężenie miast i zagłodzi kosmopolitów tam rezydujących..
      • dachs Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 16:40
        qwardian napisał:

> Ja jestem za ludową koalicją na wsi po szyldem Völk Partei, która wywoła oblęże
        > nie miast i zagłodzi kosmopolitów tam rezydujących..

Czy dajesz nam ta drogą do zrozumienia, że marchewka Ci obrodziła? smile
        • oleg3 Re: Kalicja PO z SLD 29.10.18, 16:45
          dachs napisał:

> Czy dajesz nam ta drogą do zrozumienia, że marchewka Ci obrodziła? smile

Kolega qwardian ma poglądy zdrowe i wyraża je bezpośrednio. Wprowadza to czasem w zakłopotanie nawet mnie, stojącego - jak przypuszczam - bliżej prawej ściany. Szczęśliwie qwardian nie jest ani celebrytą ani politykiem i pisze we własnym imieniu i na własny rachunek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka