Dodaj do ulubionych

Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Giertycha

19.11.18, 14:52
Nie moje.

www.parkiet.com/Banki/311189994-KNF-dociskala-Getin-Noble-Bank.html?fbclid=IwAR0EDPn_ihigr2z6DXykK5O7KhPiOGyReHSnSYhShLDDYKw4rhzJwMLKXSI
KNF dociskała Getin Noble Bank?
Pełnomocnik Leszka Czarneckiego twierdzi, że nadzór niekorzystnie kształtował warunki funkcjonowania banku, aby państwo mogło go przejąć za bezcen. Było wręcz przeciwnie.
Obserwuj wątek
    • babaobaba Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 15:35
      Przeciwnie, czyli bank chciał przejąć państwo?

smile
      • oleg3 Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 15:38
        Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów
        Stanisław Lem
        • babaobaba Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 16:00
          oleg3 napisał:

> Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu id
          > iotów
          > Stanisław Lem
          >
          Lema do tego nie mieszaj. Piszesz jak półgłówek, prowokujesz wręcz by sobie zażartować a potem przywołujesz mojego ulubionego pisarza. Raz jeszcze przeanalizuj swoje zdanie, z resztą to wyżej też kiepskie bo Stanisław Lem powinno być po myślniku lub ewentualnie po kropce.

Pozdrowienia smile
          • oleg3 Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 16:08
            babaobaba napisał:

>Piszesz jak półgłówek

Jestem pod wielkim wrażeniem. Przed wymianą postów z tobą napisałem w tym wątku dwa słowa. "Nie moje". A geniusz Baobab ...
            • babaobaba Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 16:12
              Umiesz liczyć tylko do dwóch? smile

Ocenę tej pyskówki pozostawiam czytelnikom. Mnie już się nie chce.
              • oleg3 Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 16:21
                babaobaba napisał:

> Ocenę tej pyskówki pozostawiam czytelnikom. Mnie już się nie chce.

Wikulowi, Krzysowi i ... . Macie razem jedną komórkę. Mózgową.
    • andrzejg Re: Andrzeju, przeczytaj odpowiedź na wywody Gier 19.11.18, 20:16
      Jutro w wolnej chwili.
      Mimo, że mamy listopad, jestem zawalony zamówieniami.
    • oleg3 Analiza Interii 21.11.18, 17:46
      biznes.interia.pl/raport/afera-knf/news/analiza-interii-1-nbp-uratuje-getin-ale-tylko-przed,2593405,8668
      biznes.interia.pl/raport/afera-knf/news/analiza-interii-2-terapia-getinu-bedzie-kosztowac-jeszcze,2593596,8668
      • wikul Media już mają film z afery KNF, ... 21.11.18, 23:10
        ... o którym wspomniał Giertych

natemat.pl/255157,afera-knf-juz-jest-kadr-z-filmu-z-chrzanowskim-o-ktorym-pisal-giertych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka