wikul 20.12.18, 17:45 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić za co ten pan otrzymał w PRL-owskim ZBOWiD-zie status kombatanta. Za walkę z PRL-em jak sam rozgłasza czy za walkę z ówczesną opozycją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piq to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 01:48 ...literki są nie ręczne, tylko komputerowe, widać ślady czyszczenia na fotoszopie. Takiego r w peerelu raczej nikt nie pisał, a już zwłaszcza w dokumentach urzędowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 08:08 Ch. i p. w nocy gwizda Ch. za gruby Nie ma próby Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 16:24 piq napisał: > ...literki są nie ręczne, tylko komputerowe, widać ślady czyszczenia na fotoszo > pie. Takiego r w peerelu raczej nikt nie pisał, a już zwłaszcza w dokumentach u > rzędowych. Rzeczywiście, przyjrzałem się, literki za idealne. Sam sprowokował przechwalając się że w wieku kilkunastu lat walczył z komuną. Kłamczuch jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 Re: to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 16:39 wikul napisał: > Rzeczywiście, przyjrzałem się, literki za idealne. Sam sprowokował przechwalają > c się że w wieku kilkunastu lat walczył z komuną. Kłamczuch jakich mało. rzeczywiscie wkleilem fakea, ale co tam, przeciez trafilo na klamczucha.. Czy ty kodomatolku juz wstydu w ogole nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 17:41 idiotopis2 czyli pisowski kryptofaszysta napisał(a): > rzeczywiscie wkleilem fakea, ale co tam, przeciez trafilo na klamczucha.. > Czy ty kodomatolku juz wstydu w ogole nie masz? Faszysta spod znaku PiS pisze o wstydzie, paradne. Poprosiłem idiotopisie2 o wyjaśnienie bo miałem wątpliwości i wyjaśnienie uzyskałem. Przy okazji wspomniałem o kłamstwach tego (dwukrotnie skazanego za kłamstwa) osobnika. Więc nie dorabiaj, pisowska przybłędo, do tego ideologii. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: to jest fałszywka, wikul,... 21.12.18, 17:44 "Poprosiłem idiotopisie2 o wyjaśnienie bo miałem wątpliwości " Ale nie tego rodzaju wątpliwości, Kserokopiarko marki Kłamczucha: "Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić za co ten pan otrzymał w PRL-owskim ZBOWiD-zie status kombatanta." Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Task jak myślałem ... 21.12.18, 20:26 Zaswiadczam ze to jest prawdziwe, Nawet gdyby data byla przed chrztem Polski , to tez prawdziwe. Czy Morawiecki bral udzial w holokauscie? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Task jak myślałem ... 21.12.18, 22:02 Kserokopiarki nie mają mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Tak jak myślałem , Mławski v.KretynaXL... 25.12.18, 22:01 ... chlapną jak chory w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Tak jak myślałem , Mławski v.KretynaXL... 25.12.18, 22:46 Kolejne xero. Jak tam toner? Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 Re: to jest fałszywka, wikul,... 22.12.18, 10:54 ale ty facet zalosny jestes. (przy okazji, powyzsze stwierdzenie, to nie zadna "ideologia") wikul napisał: > idiotopis2 czyli pisowski kryptofaszysta napisał(a): > Faszysta spod znaku PiS pisze o wstydzie, paradne. Poprosiłem idiotopisie2 o wy > jaśnienie bo miałem wątpliwości i wyjaśnienie uzyskałem. Przy okazji wspomniałe > m o kłamstwach tego (dwukrotnie skazanego za kłamstwa) osobnika. Więc nie dorab > iaj, pisowska przybłędo, do tego ideologii. > > Odpowiedz Link Zgłoś