03.01.19, 13:30
Nie mogę znaleźć wątku z twoim pytaniem. Daj link.

Po świętach biorę się do roboty.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Perła 03.01.19, 14:00
      Zabezpieczany przed wyciekaniem w archiwum, ale z pewnością dostaniesz w odpowiednim czasie.
      PS
      Jeszcze a propo, język perl- jest już niewystarczająco klarowny; możliwym, ze przez wielokrotne powtórzenia, właśnie. Dlatego radziłabym ci olegu/ a obsługującym cię przygranicznym providerom- poleciła/ ostrożność w braniu się za roboty, zanim się nie upgradujesz.
      I tym stołowym pozdrowieniem, życzę ci spokoju i zdrowia.
      • oleg3 Re: Perła 03.01.19, 14:09
        Droga Kallko,

dziękuję za dobre rady. Perła jest dobrym klientem, a ja - skoro chce korzystać z moich usług - dobrym ekspertem. My już to robiliśmy!
        • kalllka Re: Perła 03.01.19, 14:27
          Właśnie, robiliście, tyle ze wystarczająco dawno temu by uznać wasze narzędzia za niewystarczające i potencjalnie groźne.
          PS
          Olegu, nie jestem cenzorem i nie zabawiam się w eliminacje inteligentnych ludzi.. ale mam wystarczające doświadczenie by wiedzieć jak można się inteligentnymi ludźmi, bez ich wiedzy, za to za sprawa wyśrubowanych ambicji- posłużyć.
          Dlatego z prośba o zrozumienie- ostatni raz pozdrawiam.
          • oleg3 Re: Perła 03.01.19, 14:31
            Kallko, ty po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć kontekstu analogowego.

Bez obrazy.
            • kalllka Re: Perła 03.01.19, 16:14
              Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty gazety,w realizacji prywatnych biznesów.
              Tyle w temacie.
              PS
              I uprzedzam, próby wykorzystywania tzw „starej pozycji” nalegania/ nacisku, wpływania przez osoby trzecie, spełzną na niczym.
              • cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 16:27
                kalllka napisała:

> Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty ga
                > zety,w realizacji prywatnych biznesów.

Misia, to nie są prywatne biznesy lecz legalna działalność gospodarcza a co za tym idzie konieczność płacenia podatków, zusu, etc., coby tutejsi remeryci mieli co do dzioba włożyć właśnie.
              • oleg3 Re: Perła 03.01.19, 16:44
                kalllka napisała:

> Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty ga
                > zety,w realizacji prywatnych biznesów.
                > Tyle w temacie.
                > PS
                > I uprzedzam, próby wykorzystywania tzw „starej pozycji” nalegania/ nacisku, w
                > pływania przez osoby trzecie, spełzną na niczym.

Zgłoś do moderacji.
    • cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 15:05
      Oleg, wysłałem z pobocznej poczty na oleg3@gazeta.pl.
      Dziękuję, ale wiem, że za dziękuję nic się nie kupuje właśnie. smile
      • oleg3 Re: Perła 03.01.19, 15:57
        Ok. Termin realizacji poniedziałek.
        • cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 16:22
          Oleg, napisałem jeszcze jednego meila z opisem sytuacji właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka