oleg3 03.01.19, 13:30 Nie mogę znaleźć wątku z twoim pytaniem. Daj link. Po świętach biorę się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Perła 03.01.19, 14:00 Zabezpieczany przed wyciekaniem w archiwum, ale z pewnością dostaniesz w odpowiednim czasie. PS Jeszcze a propo, język perl- jest już niewystarczająco klarowny; możliwym, ze przez wielokrotne powtórzenia, właśnie. Dlatego radziłabym ci olegu/ a obsługującym cię przygranicznym providerom- poleciła/ ostrożność w braniu się za roboty, zanim się nie upgradujesz. I tym stołowym pozdrowieniem, życzę ci spokoju i zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Perła 03.01.19, 14:09 Droga Kallko, dziękuję za dobre rady. Perła jest dobrym klientem, a ja - skoro chce korzystać z moich usług - dobrym ekspertem. My już to robiliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Perła 03.01.19, 14:27 Właśnie, robiliście, tyle ze wystarczająco dawno temu by uznać wasze narzędzia za niewystarczające i potencjalnie groźne. PS Olegu, nie jestem cenzorem i nie zabawiam się w eliminacje inteligentnych ludzi.. ale mam wystarczające doświadczenie by wiedzieć jak można się inteligentnymi ludźmi, bez ich wiedzy, za to za sprawa wyśrubowanych ambicji- posłużyć. Dlatego z prośba o zrozumienie- ostatni raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Perła 03.01.19, 14:31 Kallko, ty po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć kontekstu analogowego. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Perła 03.01.19, 16:14 Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty gazety,w realizacji prywatnych biznesów. Tyle w temacie. PS I uprzedzam, próby wykorzystywania tzw „starej pozycji” nalegania/ nacisku, wpływania przez osoby trzecie, spełzną na niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 16:27 kalllka napisała: > Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty ga > zety,w realizacji prywatnych biznesów. Misia, to nie są prywatne biznesy lecz legalna działalność gospodarcza a co za tym idzie konieczność płacenia podatków, zusu, etc., coby tutejsi remeryci mieli co do dzioba włożyć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Perła 03.01.19, 16:44 kalllka napisała: > Ależ właśnie rozumiem i dlatego proszę o rezygnacje z używania forów- poczty ga > zety,w realizacji prywatnych biznesów. > Tyle w temacie. > PS > I uprzedzam, próby wykorzystywania tzw „starej pozycji” nalegania/ nacisku, w > pływania przez osoby trzecie, spełzną na niczym. Zgłoś do moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 15:05 Oleg, wysłałem z pobocznej poczty na oleg3@gazeta.pl. Dziękuję, ale wiem, że za dziękuję nic się nie kupuje właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cullinan1 Re: Perła 03.01.19, 16:22 Oleg, napisałem jeszcze jednego meila z opisem sytuacji właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś