Dodaj do ulubionych

Jaro dopadł Niesioła?

31.01.19, 09:25
Funkcjonariusze CBA z Łodzi zatrzymali trzech biznesmenów Bogdana W., Wojciecha K. i Krzysztofa K. uwikłanych w korupcyjny proceder. Do zatrzymań doszło w Łodzi i Konstantynowie Łódzkim. Śledztwo prowadzone przez CBA wykryło, że zatrzymani wręczali korzyści posłowi na Sejm RP. W zamian otrzymywali intratne kontrakty w spółkach skarbu państwa, to nie jedyne profity, jakie osiągnęli. Na ich rzecz zapadały także korzystne decyzje podejmowane w samorządzie łódzkim i innych instytucjach publicznych.
Jak informuje nieoficjalnie Radio Zet i TVP Info, chodzi o posła PSL-UED Stefana Niesiołowskiego.
www.salon24.pl/u/marcin-tyc/930633,cba-zatrzymani-biznesmeni-mieli-wreczac-lapowke-poslowi-nieoficjalnie-chodzi-o-niesiolowskiego
Wszyscy są równi wobec prawa, ale dałbym stówę (w ramach ściepy) na adwokata dla Niesiołowskiego. Ja go bardzo nie lubię! Sęk w tym, że to osobisty wróg Komendanta.

Obserwuj wątek
    • oleg3 wpolityce.pl 31.01.19, 10:07
      Zacytuję. Z zażenowaniem. Muszą mieć podstawy, bo ryzykują dużą kasą za fake news.

wpolityce.pl/kryminal/431890-zatrzymano-trzech-biznesmenow-podejrzewanych-o-korupcje
      Jak dowiedział się portal wPolityce.pl w tle całej sprawy jest Stefan Niesiołowski i szokujące tło obyczajowe! Biznesmeni mieli odwdzięczać się politykowi udostępnianiem usług prostytutek.

• oleg3 Niesiołowski zaprzecza 31.01.19, 10:11
        - Nie przyjmowałem żadnych łapówek, nie załatwiałem żadnych kontraktów - stanowczo zaprzecza Stefan Niesiołowski w rozmowie z Wirtualną Polską. - Chodzi o przykrycie medialnie sprawy taśm Kaczyńskiego. Nie mam żadnego związku z tą sprawą - dodaje.

wiadomosci.wp.pl/cba-zatrzymalo-3-biznesmenow-za-wreczanie-korzysci-poslowi-stefan-niesiolowski-nie-mnie-6344374892562049a

• oleg3 Śledczy mają nagrania 31.01.19, 10:19
          - Niesiołowski miał załatwiać trzem przedsiębiorcom intratne kontrakty w instytucjach państwowych. W zamian miał otrzymywać m.in. korzyści majątkowe w postaci usług seksualnych opłacanych przez biznesmenów. Agenci CBA dysponują materiałami operacyjnymi, na których występuje poseł Stefan Niesiołowski - mówi nam jeden ze śledczych, znających kulisy sprawy.

- Takich usług seksualnych, z których skorzystał Niesiołowski miało być 29. Proceder odbywał sie w mieszkaniu w Łodzi, należącym do biznesmenów. Do spotkań z kobietami dochodziło od stycznia 2013 roku do końca 2015 r. - mówi nam śledczy.
          wiadomosci.wp.pl/seksafera-ze-stefanem-niesiolowskim-sledczy-maja-nagrania-6344397278279297a
          • qwardian Re: Śledczy mają nagrania 31.01.19, 11:22
            Love Story..
            • oleg3 Re: Śledczy mają nagrania 31.01.19, 11:29
              qwardian napisał:

> Love Story..

Jeżeli te taśmy rzeczywiście istnieją, to wkrótce je zobaczymy. Słodka zemsta jarkacza. Pamiętasz frazę o "13-to letniej dziewczynce"?
              • qwardian Re: Śledczy mają nagrania 31.01.19, 11:56
                Krótka uwaga do Wikula. Nie interesują nas taśmy z romansu...
            • kalllka Re: Śledczy mają nagrania 31.01.19, 12:02
              Eee nie. Love story, nie jest dostępne, nawet za drobna opłata, na cba.
              U nas newsy wciąż w liryce Misia i tak prawa się nie łamie tylko falandyzuje itp. językowe copywrighty.
              PS
              Pamietam z zamierzchłych czasów, jeszcze przed katastrofa w Smolensku, gdy fora redagowane były na gazetowym czacie i wice wersa, przez grupke przyjaciół.
              To ci młodzi robiących kariery w tworzących się naonczas mediach.. po aferze Michnika klepali tzw copywrita /
              robienie legendy, źródła przez wózek albo trolla/ / co zapewniało środowiskowa sławę i wygodne życie z samograja..jak widać do dziś.
          • oleg3 Wszyscy mu zazdrościmy 31.01.19, 11:23
            - Przekażcie pozdrowienia swojemu prezydentowi! Okazał się bardzo silnym mężczyzną! Dziesięć kobiet zgwałcił! Nigdy bym się po nim (tego) nie spodziewał! Wszystkich nas zadziwił! Wszyscy mu zazdrościmy! - cytuje "Kommiersant" słowa Putina do premiera Izraela Olmerta

Pozwólcie na odrobinę złośliwości. Nie lubię Niesioła.

• cullinan1 Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 12:22
      te usługi seksualne, o ile to wszystko prawda jest.
      W tym wieku to niebezpieczne o czym świadczy przypadek niejakiego Geremka, który poległ prowadząc auto, bo jak wróble ćwierkają, siedząca obok prostytutka zbyt intensywnie pracowała ustami.
      W sumie to smutne, że te dziewczyny muszą obsługiwać seksualnie starców. Ohyda właśnie.
      • kalllka Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 12:38
        Wycięłam ci yt, perła, ale jak to mówią, chłopacy nie płaczą.
        PS
        Zachowales prawo do użytkowania w zakresie twojego obejścia. Identycznie przez fb.
        Ale pilnuj się byś swoim zwyczajem lekceważąc porządek, nie przekroczył granicy choćby o 1 bit.
        • cullinan1 Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 12:49
          kalllka, czy wiesz, że po morderstwie w Gdańsku trwa obława na świrów?
          Pilnuj się bo i ciebie dopadną gdyż bełkot jak serwujesz jest coraz bardziej niezrozumiały właśnie.

kalllka napisała:

> Wycięłam ci yt, perła, ale jak to mówią, chłopacy nie płaczą.
          > PS
          > Zachowales prawo do użytkowania w zakresie twojego obejścia. Identycznie przez
          > fb.
          > Ale pilnuj się byś swoim zwyczajem lekceważąc porządek, nie przekroczył granicy
          > choćby o 1 bit.
          • qwardian Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 12:59

Kaleczka jest swoja, Zobacz i posłuchaj Perła byłą Premier. Premier trzydziesto- ośmiomilionowego kraju!!!!

– Przypomnę trochę strasznie dawne czasy. Wtedy, kiedy dinozaury jeszcze były, a ludzie nie mieli strzelb i nowoczesnej broni, która pozwoliłaby ich zabić. Wie Pani co robili? Rzucali kamieniami w tego dinozaura... - powiedziała w programie ,,Fakt Opinie'' była premier Ewa Kopacz.

vimeo.com/314462037
            • kalllka Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 13:31
              Heh, zdaje się, ze wtedy program miał tego samego prowadzącego?
              Umiał głównie po rusku...
          • kalllka Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 13:28
            spoko, w Gdańsku, prowadzą międzynarodowe śledztwouncertain
      • oleg3 Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 13:22
        Niesioła nagrywali (o ile to wszystko trzyma się kupy) za rządów PO. Kamiński kazał przeszukać archiwa?
      • babaobaba Re: Niesioł powinien się cieszyć, że przeżył 31.01.19, 16:13
        cullinan1 napisał(a):

> te usługi seksualne, o ile to wszystko prawda jest.
        > W tym wieku to niebezpieczne o czym świadczy przypadek niejakiego Geremka, któr
        > y poległ prowadząc auto, bo jak wróble ćwierkają, siedząca obok prostytutka zby
        > t intensywnie pracowała ustami.

To nie wróble, to pisowskie sukinsyny, osobliwie ze ściany wschodniej. Ale z tymi "niebezpieczeństwami" to prawda. Dlatego już od dawna nie chędożysz i na mózg ci padło.

> W sumie to smutne, że te dziewczyny muszą obsługiwać seksualnie starców. Ohyda
        > właśnie.

Muszą? - to pewnie niewolnice... smile
    • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 13:30

Stefan Niesiołowski pytany o tę sprawę w Sejmie przez dziennikarzy zapewnił: "żadnych łapówek nie brałem".

Ten facet ma nieprawdopodobną manierę zrzucania win na kobiety. Czy to ma znaczyć, że one odpowiedzą za ewentualną korupcję, bo banknot trafił za gumkę majtek hipster..
      • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 13:37
        To się nazywa falandyzacja prawa, a nie korupcja.. qw.
        Termin prawny(!) w innych językach zupełnie nie znany, ale naszym orlom programizmu ups... pragmatyzmu /typu oleg, perła/ zupełnie nie przychodzi do glowy, ze nadają spod „ruskiej” granicy...
        • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 13:40
          Kaleczko zaczęły mi się wyświetlać reklamy bielizny damskiej..
          • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:11
            Ale tylko majtek czy tzw.{body} ?
            • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:20
              Osaczyły mnie na monitorze z wszystkich stron. Trzeba zmienić temat bo to niebezpieczne. Zaczynam szacować straty. Opozycja twierdzi, że to odwrócenie uwagi od dwóch wieżowców, a ja się pytam kto zapłaci za zarwane łóżko o którym tak hucznie się teraz mówi w sieci..
            • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:21
              Gdybym miała ci poradzić, to spróbuj poprzyglądać się swoim „odczuciom” na widok.
              Nie potrzebuje chyba przypominać, ze dzisiejsze programowanie., a właściwie programiści to b. młodzi ludzie, wyspecjalizowani w „krótkich” aplikacjach gdzie obraz i dźwięk to już jedna ścieżka....i szybki mały zarobek.
              A teraz wyobraź sobie i wejdź w ich buty,...pamiętając, ze to jedna osoba..
              • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:27
                ... już?
                A teraz, przypomnij sobie w którym wątku i na czyj post /odpowiadając/ _baba przekierował emocje<😀😀😀>
                • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:37

Konkretne pytanie, konkretna odpowiedź. Kobiecość doprowadzała go do szału. Nic innego nie potrafie skojarzyć..
                  • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:43
                    Moim zdaniem, przez sieć, profilują polityków,
                    a później sprzedają to mediom.
                    Najkrócej mówiąc robią legendę źródłom, które konkretne media poprzez przekazywanie pióra uwiarygadniaja.
                • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:38
                  Ok, a teraz zajrzyj na forum o języku i sprawdź daty w ostatnim wątku...
                  • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 15:26
                    Taaak sprawdziłem. Trochę mnie rozbawiło wyrażenie, "Pałeczka Mengele"...
                    • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 16:34
                      Heh... no. Żerują na takich powiedzeniach.
                      Tu całe przedsiębiorstwa powstały.. bazując na dezinformacji i skłóconych, jak nie przymierzając, kalllka z olegiem -Polakachuncertain
                      No dobra, już nie będę przeszkadzać... bo muszę ugotować ziemniaki.
                      Pa, buzi i nie daj się majtkom z baby..
                      • babaobaba Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 17:20
                        kalllka napisała:

> Heh... no. Żerują na takich powiedzeniach.
                        > Tu całe przedsiębiorstwa powstały.. bazując na dezinformacji i skłóconych, jak
                        > nie przymierzając, kalllka z olegiem -Polakachuncertain
                        > No dobra, już nie będę przeszkadzać... bo muszę ugotować ziemniaki.
                        > Pa, buzi i nie daj się majtkom z baby..

====================
                        Wyszoruj dobrze łapska po tym podcieraniu tyłków brytolom bo zeźresz jakąś bakterię typu Escherichia coli i zarazisz partnera.
                • babaobaba Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 15:58
                  kalllka napisała:

> ... już?
                  > A teraz, przypomnij sobie w którym wątku i na czyj post /odpowiadając/ _baba p
                  > rzekierował emocje<😀😀😀>

==================
                  Od "baby" się odp*ierdol, połidioto. Zostawiłem cię w spokoju i widzę, że nie doceniasz.
        • oleg3 Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:28
          > /typu oleg, perła/ zupełnie nie przychodzi do glowy, ze nadają spod „ruskiej” granicy...

Ja mam 40-50 km do granicy z Białorusią. Perła, ze swojego Roztocza, siedzi blisko Ukrainy. To jednak drobiazgi. Nie jestem w stanie pojąć jak można cały czas zajmować się analizą ruchu sieciowego, co zaczepianym osobom zwisa i powiewa.
          • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:36
            Mniej mi żal perły, bo z profilowania wynika ze jemu tylko o zysk idzie...ma gruba skore...
            pal licho! mnie zal, ze w kółko plotac to samo, nie możesz sobie nic wyobrazić, bo ci pojemność nie pozwala...
            • oleg3 Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 14:45
              Tak ci strasznie przeszkadza moje plecenie, że ciągle odtwarzasz to samo, nudne, nagranie.
              • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 15:18
                Nie. Ja cię, a wlasciwie babę czy innego dyżurnego pikrara, blokuje.
                Taki środek zapobiegawczy żebyś czasem w swoim zarozumialstwie nie przemycal interpretatora / prawa z bialostockiego/ na teren UK.
                Właściwie oprócz wyjaśnień innym, winnam tobie podziękowanie; twój przykład- traffic_ingu /anal ogowego/ już pomógł tutejszym, zrozumieć mechanizm.
                Then.. best wishes indifferent
                Może jakieś d. wysyła f
            • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 15:09
              Obsesja, żeby zmieniać innych jest grzechem naszych czasów..
              • kalllka Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 15:24
                Obsesja podobnie do teorii spiskowej już wyszła z mody: teraz piszą zarozumialcow /by nie napisać niedouczonych/ przerabiając na argue_ menty /niezwykle logiczne/
                PS
                Cross words to dzisiaj hybrydy.
      • babaobaba Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 16:08
        qwardian napisał:

>
        > Stefan Niesiołowski pytany o tę sprawę w Sejmie przez dziennikarzy zapewnił:
        > "żadnych łapówek nie brałem
        ".
        >
        > Ten facet ma nieprawdopodobną manierę zrzucania win na kobiety. Czy to ma znacz
        > yć, że one odpowiedzą za ewentualną korupcję, bo banknot trafił za gumkę majtek
        > hipster..
        >
        ====================
        Znafco kobiet, napisz, proszę, ile lat ma kobieta, której kupujesz te podarte portki, bo z pewnością nie jest w odpowiednim dla ciebie wieku. Żadna porządna niewiasta czegoś takiego by nie założyła, zatem jest to gówniara w którą inwestujesz dla zaspokojenia chuci, moralizatorze.
        • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 16:27

Poraz kolejny dostałeś delirium tremens z powodu kobiety?
    • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 13:39
      https://images92.fotosik.pl/116/b7f0faaa63648048med.jpg
    • babaobaba Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 16:15
      oleg3 napisał:

[...] ja go bardzo nie lubię!

A ja uwielbiam bo to osobisty wróg Komedianta.
      • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 16:22
        Również wielki przyjaciel kobiet 500+ Gdyby jeszcze przestał demolować wyra...
    • qwardian Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 19:26
      Zbliża się 19.30 trzeba rozsiąść się wygodnie w fotelu. Tylko bez nienawiści...

Brunetki, blondynki - ja wszystkie was dziewczynki
      Całować chcę,
      Lecz przyznam się o jednej tylko śnię
      Tą kochać chcę

Bo ta jedyna, słodkousta ma dziecina
      Jej czar znam i dlatego
      Tylko jej jedynej serce dam!
    • wkkr Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 19:43
      Dobra qrwa kosztuje 3 stówy. Załóżmy że był to prima sort za 5 stów (mówię o regularnych prostytutkach a nie luksusowych cichodajkach). 30 takich spotkań to 15k złotych. Nawet jeśli były to całonocne spotkania po 2k to wychodzi raptem 60k.
      Za wielomilionowe kontakty na dostawy miału i fosforytów do zakładów grupy azoty? To są jakieś żarty! Niesioł może i jest stary ale jeszcze nie zidiociał całkowicie.
      ===
      Zam kogoś kto w zamian za kontrakt na dostawę kruszywa na budowę autostrady miał oferowany dom pod Warszawą.....
    • wkkr Re: Jaro dopadł Niesioła? 31.01.19, 19:48
      A swoją drogą to kaczystom puściły nerwy skro odpalają taka rzecz w tej chwili. Czekali od 15 roku a dogodny moment.
      Moim zdaniem marnują materiał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka