cepekolodziej 19.02.19, 10:15 wyborcza.pl/7,75399,24469784,kryzys-polsko-izraelski-co-naprawde-sie-stalo.html#nowaZajawkaGlownaMT#S.DT-K.C-P.1-B.2-L.1.maly Zgoda. I więcej. Nie znam Autora osobiście. Ale - gdyby go potrzebował - ma moje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Re: Warszawski 19.02.19, 12:05 cepekolodziej napisał: > > Nie znam Autora osobiście. > > Ale - gdyby go potrzebował - ma moje poparcie. Nie słyszałeś? To Konstanty Gebert a Dawid Warszawski to jego pseudonim. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Warszawski 19.02.19, 16:30 cepekolodziej napisał: > > to jego pseudonim > > No - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Warszawski 19.02.19, 18:38 Wikul, robisz z siebie pajaca. Z faktu, że nie znam osobiście, nie wynika, że nie wiem, jak wygląda. I nie wynika, że nie wiem, jakiego używa pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Warszawski 19.02.19, 20:25 cepekolodziej napisał: > Wikul, > > robisz z siebie pajaca. > > Z faktu, że nie znam osobiście, nie wynika, że nie wiem, jak wygląda. > > I nie wynika, że nie wiem, jakiego używa pseudo. To jest twoja wdzięczność. Odpowiedziałem na twoje pytanie a w odpowiedzi usłyszałem inwektywy. Szybko się uczysz od tych którzy ciebie próbowali pognębić. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Warszawski 19.02.19, 21:24 Na jakie niby moje pytanie odpowiedziałeś? Znów pajacyzm? Odpowiedz Link Zgłoś