dachs 04.06.19, 06:43 to czytamy takie tytuły: "Duda przyznał Krzyże Wolności i Solidarności. M.in. Semce i księdzu od egzorcyzmów". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek231 By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 07:24 >> W ubiegłym roku na Marszu Niepodległości odmawiał egzorcyzmy, a wcześniej robił to na uroczystościach na Krakowskim Przedmieściu. W 2014 roku przed Pałacem Prezydenckim mówił: Są instytucje III RP, gdzie złe duchy czują się dobrze. Oby przestały czuć się tutaj dobrze. Oby opuściły miejsca, w których urzędują, a zarazem opuściły tych ludzi, których traktują jako swoich funkcjonariuszy. Są wśród nich katolicy. Oto fałszywi katolicy zajmują naczelne stanowiska w naszej ojczyźnie: prezydenta III RP, premiera III RP, marszałka Sejmu III RP, prezydenta Warszawy. Małkowski w 2016 roku na antenie Superstacji mówił, że przyjmowanie Komunii Świętej przez ludzi, którzy popierają KOD i chcą "powrotu władzy poprzedniego układu" to dopuszczanie się świętokradztwa. Dodał, że "publiczne popieranie KOD-u i Platformy Obywatelskiej jest ciężkim grzechem". Duchowny wyjaśnił, że w tym przypadku mamy do czynienia z "grzechem publicznym" i nie wystarczy zwykła spowiedź. - Trzeba ten grzech odwołać - powiedział. >> Jako antydeokratyczne gowo, oraz koscielna qrwa, wolalbys Szkopie aby temu klesze zostalo zapomniane to co nie powinno zostac zapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 07:57 Ja nie posłuchałem, popierając KOD i Mateusza Kijowskiego, bo rodzina jest najważniejsza i mamy z Bozią ten sam kurs. Głupki wpłaciły kasę, które zasiliły katolicką rodzinę w tarapatach. Co do Marszu Niepodległości, ksiądz Stanisław Małkowski, działacz opozycji PRL i kapelan Solidarności. – Odmówmy dwa proste egzorcyzmy. Złe duchy szukają dostępu do nas. Obroną jest Chrystus, Matka Najświętsza, Duch Święty – powiedział duchowny, który na koniec pobłogosławił uczestników marszu. Krzyś, to się odnosi do Ciebie i nie masz dostępu do nikogo. Jeżeli egzorcyzmy działają, to jesteś tego najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 08:15 qwardian napisał: Krzyś, to się odnosi do Ciebie i nie masz dostępu do nikogo. *** Serio? Ale uklucie w dupe jednak poczules, choc nie wywolany z imienia... I tyle dostepu do ciebie wystarcza mi w zupelnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 08:28 Nigdy temu nie zaprzeczałem. Moja wrodzona ciekawość świata, skierowała mnie dalej pod Twoim wpływem, żeby się uważniej zapoznać, czy może jest w religii coś głębszego niż ludowy folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 08:35 benek231 napisał: > Jako antydeokratyczne gowo, oraz koscielna qrwa, wolalbys Szkopie aby temu kles > ze zostalo zapomniane to co nie powinno zostac zapomniane. Gorzej, Krzysiu miły. Ja bym wolał, aby temu klesze nie zostało zapomniane to, co powinno zostać zapamiętane. Jak Michnikowi, Wałęsie, ks. Jankowskiemu, Frasyniukowi i wielu wielu innym, których właśnie na antenie TOK FM twój ukochany Jażdżewski chciałby posłać do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 08:48 Też słucham. Miał sześć lat w 1989 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 09:00 No i warunek wątku został spełniony, a aqua wróciła do swoich korzeni.. nikt kto nie ogląda TV polskiej za Boga nie wie o co w wątku chodzi / ani Jakiego/ Wyrazy prawdziwych gratulacji Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 09:10 Ja Kaleczko odmawiam codziennie egzorcyzmy, bo nie mam ufności w mądrość własną, a tym bardziej ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 12:09 A widzę widzę... mesjaszjestkobietazeskrzypcami, dopisała do mojego kanału. Byle zony i kochanki wciąż maja pretensje o to ze sa byle jakie. Widać perła nie zegxorcyzmowal baby jak należy i kobita zamiast z Łodzi, mna /przez przyjaciół używanym mianem- kajak/ i moim kanałem posuwa. Ale dzięki za zwrócenie uwagi.. postaram się dac znać by poprawili Piaseczno. Odpowiedz Link Zgłoś
messiahstradivarius Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 04.06.19, 09:10 Ojej, w co ja weszłam... pomyka. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: By bylo wiadomo: ta menda od egzorcyzmow :O) 05.06.19, 07:38 dachs napisał: Ja bym wolał, aby temu klesze nie zostało zapomniane to, co powinno zostać zapamiętane. *** I za to dostal medal, czyli nie zostalo zapomniane. Ty, antydemokratyczne gowno oraz koscielna kurwa, wolalbys aby zostalo zapomniane mu jego szczucie przeciwko poprzedniemu rzadowi, oraz aktualnej opozycji. Bo ty znasz gada i go lubisz. No ale jakze moglbys go nie lubic skoro z niego taka sama kurwa jak i z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
messiahstradivarius Re: Gdy GW uczy się od TV 04.06.19, 09:09 No to co, że księdzu? Tym bardziej od egzorcyzmów? Ale Borsuku ! przecież na Jasnej Górze jest pokój egzorcystów. Tak się nazywa, taki napis przy wejściu pokoju, natychmiast nacisnęłam klamkę ale był zamknięty. Są księża, specjaliści od egrozrcyzmów, zrealizowałam kilka spotkań z nimi ,żeby dowiedzieć sie, co to jest egzorcyzm. Fascynująca historia! a Ty Wiesz, co to jest? serdecznie, M Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Gdy GW uczy się od TV 04.06.19, 12:22 messiahstradivarius napisała: > No to co, że księdzu? Tym bardziej od egzorcyzmów? Bo nie za egzorcyzmy mu ten krzyż przyznano. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Solidarność! Z Borsukiem i jego kumplem Stasiem... 04.06.19, 23:50 ...jak o nim czule pisze Dachs: Lubiliśmy się bardzo, od studiów się nie widzieliśmy (...) wierzę, że w nim nie ma cienia koniunkturalizmu. Zawsze był człowiekiem wielkiej siły charakteru i ogromnej uczciwości. Wszystko co robi i mówi, robi serio. A ten Krzyż należy się x. Małkowskiemu jak psu buda. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Solidarność! Z Borsukiem i jego kumplem Stasi 05.06.19, 10:07 Wszystko relatywne..nawet opinie, starych, dobrych przyjaciol, moga miec ,przez net, inna wymowę. Dobrym przykkadrm niech będzie w/w przez ciebie j. pies, któremu, według jednych należy sie buda, a według innych- zupa. /hierarchia potrzeb- według psa pawlowa, albo system alfabetyczny, ze tak se po_relatywizuje/ Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 oj narobil ten PiS 05.06.19, 00:53 szkod co niemiara. Od czasu jak dorwali sie do koryta, to nawet rzetelnosc GW spadla... Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: oj narobil ten PiS 05.06.19, 10:41 institoris2 napisał(a): > szkod co niemiara. > Od czasu jak dorwali sie do koryta, to nawet rzetelnosc GW spadla... Tylko Ty jeden mnie naprawdę rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś