mcattery 19.10.04, 00:28 godny polecenia dla fiilozofow, religioznawcow, fizykow itd. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=16409033&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Re: najciekawszy watek jaki czytalem ostatnio... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 19.10.04, 01:31 Po owocach ich poznacie!!! mcatterry napisał: > ? Gość: Kagan : > Biblia ma mniejsza wartosc naukowa niz Men Kampf A. Hitlera... > > ? mcattery: > Kagan jest to najciekawszy watek jaki czytalem ostatnio. > Nie sposob sie nie zgodzic z twoim rozumowaniem. > > Pozdrawiam > Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Primo,secundo, tetrio.... 19.10.04, 01:47 Trollu : wyrwales z kontekstu jedno zdanie i myslisz,ze zrobisz ze mnie antysemite,albo jeszcze gorszego potwora. co do dyskusji uwazam,ze jest ona bardzo ciekawa ! i jest godna polecenia filozofom na pewno. Co do owocow, tez nie mam pojecia co miales na mysli.Wybacz ale polecam ten watek ze wzgledu na niezwykle ciekawe przedstawienie problemu Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
mcattery Re: acha trollu !! 19.10.04, 01:52 cholera tak sie wkurzylem ze 3 razy sie wpisalo! sluchaj trollu : nie zadales sobie nawet trudu sprawdzenia ipu tego kto napisal to zdanie : Wybacz stary ale to nie ktos kto rozpoczal ten watek. Wiec wez idz sobie strzel w swoj pusty, zidiocialy leb!!! I spojrz ponizej : • Re: Paradoks nadmiaru wiedzy IP: *.latrobe.edu.au / *.latrobe.edu.au Gość: Kagan 07.10.2004 13:44 + odpowiedz Biblia ma mniejsza wartosc naukowa niz Men Kampf A. Hitlera... Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: acha trollu !! 19.10.04, 07:48 mcattery napisała: > Biblia ma mniejsza wartosc naukowa niz Men Kampf A. Hitlera... > > > > > to najciekawszy wątek jaki ....dziś przeczytałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: acha trollu !! IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 19.10.04, 08:10 Najciekawsze ze bzdura powtorzona wiele razy staje sie prawda (dla trolli). Dlatego Mcattery powtarza te kaganskie bzdury tyle razy. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: acha trollu !! 19.10.04, 08:30 Gość portalu: AA napisał(a): > Najciekawsze ze bzdura powtorzona wiele razy staje sie prawda > (dla trolli). Dlatego Mcattery powtarza te kaganskie bzdury tyle razy. ale McAttery nie jest trollem ??? czyżbym źle dedukowała? Odpowiedz Link Zgłoś
mcatterry Moj Drogi IDzie... 19.10.04, 11:22 To ja twoje Superego. Nie znasz Kagana. I po co te nerwy, to tylko zera i jedynki... Piekna jesien mamy, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Jak na wątek o Bogu to niezły, jednak wątki o... 19.10.04, 21:09 ... Bogu są z konieczności nudne, gdyż ględzenie o niczym, o czymś nieistniejącym, nie może zaciekawić. Ciekawe jest w tym tylko to, dlaczego ludzie wierzą, skąd tyle głupoty na świecie jest Odpowiedz Link Zgłoś