benek231 Re: Czołem 11.06.20, 16:16 Z tego co kiedys widzialem na tej rezymowce to istotnie oni przekonani sa, ze ogladaja ich tylko kompletni debile. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czołem 11.06.20, 21:29 Poniższy fotomontaż tego głupka Qwardiana potwierdza ta diagnozę. To pilny oglądacz TVPInfo. Odpowiedz Link Zgłoś
calamity.miriam Re: Czołem 11.06.20, 22:35 No własnie jesteś idealnym materiałem na takie manipulacje. Byle gówno oprószyć hostyjką i zeżresz jak tort bezowy prima sort. Weszło jak w "ostry nóż w masło" - jak w XIII Ks. Pana Tadeusza tej "nieprzyzwoitej", którą zreszta sam Wieszcz napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
calamity.miriam Re: Czołem 11.06.20, 22:35 No własnie jesteś idealnym materiałem na takie manipulacje. Byle g...o oprószyć hostyjką i zeżresz jak tort bezowy prima sort. Weszło jak w "ostry nóż w masło" - jak w XIII Ks. Pana Tadeusza tej "nieprzyzwoitej", którą zreszta sam Wieszcz napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Czołem 25.06.20, 04:36 wikul napisał: > Polska Perły. ** Czy Perla to ta w niebieskiej chustce? Juz w 1993r. nie mialem watpliwosci co do tego, ze katabasom najbardziej odpowiadaloby przedluzenie komuny, z (prawie) calym jej zamordyzmem i ustanowienie klero-faszystowskiego autorytaryzmu z ideologia katolicka, oraz KEP w miejscu Biura Politycznego PZPR. Ich zdaniem czlowiek nie musi miec tylu roznych wolnosci bo nie wie co z nimi robic, i glupieje. Komuna takze tak uwazala. Kaczynski wlasnie realizuje te wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Czołem 06.07.20, 18:58 Yugopolis & Maciej Maleńczuk - "Ostatnia nocka" (official audio). Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete 'Wieże dwie' :) 07.07.20, 00:03 "Boli ich głowa - i nie mogą spać/ I chyba wreszcie chłopcy zrozumieli/ Tyłem do tęczy, że nie warto stać/ Bo mogą kiedyś geja spotkać w celi - to zwrotka z piosenki "Wieże dwie" krakowskiego Kabaretu pod Wyrwigroszem. Jest hitem internetu." krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,26102648,piosenka-krakowskiego-kabaretu-o-dwoch-wiezach-pis-podbija-internet.html#s=BoxWyboImg3 A tu link dodatkowy. www.youtube.com/watch?v=SZc50-ojPf4 Obsmialam sie tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: 'Wieże dwie' :) 08.07.20, 12:14 To miało być to ale w pośpiechu popełniłem błąd idąc na skróty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś