Dodaj do ulubionych

Perła prosi o przeczytanie tej informacji

IP: 212.160.135.* 25.04.02, 15:46
Straciłem zupełnie kontrolę nad moim kontem perla!
ktoś się włamał wczoraj lub dzisiaj. I zmienił hasło. Od dzisiaj nie używam
wiecej tego loginu. Nie odpowiadam również za posty lub listy wysyłane z tego
adresu od wczorajszego wieczora.
Dziekuję
Tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: Perła ???? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 25.04.02, 16:38
      Skąd Bielsko Biała, Perła z Lublina pisze zwykle .......
      • Gość: pollak Re: Perła ???? IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.02, 22:46
        Gość portalu: XXL napisał(a):

> Skąd Bielsko Biała, Perła z Lublina pisze zwykle
        .......

Zgadza sie, podejrzane to jest.
    • Gość: Jondrus Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 16:41
      Przeczytałem , zanotowałem.
      A jak będziemy Cię wołac?

Andrzej
      • Gość: Janusz Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 22:37
        Czy takie coś jest w ogóle możliwe?
        Janusz
        • sceptyk Do Janusza 25.04.02, 22:56
          Zakladasz sobie konto na portalu. Np. jako Janusz, co w Twojej sytuacji byloby
          naturalne. Obok imienia trzeba tez sobie wymyslec haslo, ktore otwiera Twa
          skrzynke pocztowa i pozwoala Ci sie logowac (w polaczeniu z nickiem). W Twoim
          przypadku, co byloby naturalne, haslem byloby 'Urban'. Ktoregos dnia, jakis
          uzytkownik portalu postanowil by sie wlamac do Twej skrzynki. Spytal by sie
          mnie, jakie mozesz miec haslo. Nie wiem, sprobuj 'Urban'. No i bingo! Jak juz
          ten ktos jest w Twojej skrzynce, to moze zmienic dowolnie haslo. Np. 'Kwach'.
          Ty zas o tym nie wiesz. I od tej pory tylko on, znajacy sekret 'Kwach' ma
          dostep do Twej skrzynki i Twego nicka 'Janusz'. I zaczyna wypisywac pod tym
          zalogowanym nickiem rozne brednie: a to ze komuna jest/byla niedobra, ze
          Kuklinski to odwazny Polak-patriota, ze Urbanowi trzebaby po mordzie, ze SLD to
          Sojusz Lewych Dochodow, ze te obiecane gruszki na wierzbie to jakis idiotyzm
          (jeden z wielu) Millera itp. I to wszystko pod Twym nickiem!

No, ale nie denerwuj sie. O ile pamietam nie masz swego konta. Spij spokojnie.
          Niech Ci sie taaaakie wieeelkie, lagodnie wachlujace uszy przysnia.
          • Gość: pollak Re: Do ......... wszystkich IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.04.02, 23:00
            Czy forumowa Perla pisala kiedys z Bielska Bialej?
    • tyu Potwierdzam informację Perły 26.04.02, 07:03
      Potwierdzam prawdziwość informacji Perły.
      Wczoraj Perła zadzwonił do mnie, posądzając po raz kolejny o ujawnianie jego
      listów. Tym razem zarzut był konkretny: chodziło o jego listy z ostatnich kilku
      dni adresowane do mnie, które przesłano osobie trzeciej. Osoba ta potwierdziła
      ich otrzymanie od nieznanego nadawcy logującego się na Onecie.
      Ponieważ z całą pewnością nie ja to zrobiłem, pozostała tylko możliwość, że
      ktoś włamał się do mojej skrzynki, w której te listy wciąż leżały, albo do
      skrzynki Perły, gdzie - jak przypuszczam - leżały kopie listów wysłanych do
      mnie.
      Napisałem list do postmastera GW, w którym zawiadamiam o podejrzeniu włamania
      do mnie i proszę o ujawnienie: kiedy i skąd następowało w ostatnim czasie
      otwieranie mojej skrzynki. Odpowiedzi do tej chwili nie mam, ale z postu Perły
      wnioskuję, że włamanie nastąpiło u niego (co oczywiście nie wyklucza, że mogło
      nastąpić i u mnie). Okoliczności przedstawione przez Perłę zgadzają się.

Myślę, że ten fakt może zarazem tłumaczyć wcześniejsze podejrzenia Perły,
      kierowane niestety pod moim adresem, że ktoś niepowołany czyta jego
      korespondencję i rozpowszechnia ją.

tyu
    • d_nutka Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji 26.04.02, 07:11
      Ja niestety też mogę potwierdzić informacje o włamywaniu do skrzynek.
      Najpierw myślalam, że to jakieś żarty i odpowiadałam tym samym żartem.
      Ale jeśli to prawda?
      Miałam też przypadek złamania hasła.
      Nie brałam tego zbyt poważnie. Myślałam , że to taka forumowa zabawa.
      d_nutka
      • tyu Do D_nutki i wszystkich mających podejrzenia 26.04.02, 08:20
        d_nutka napisał(a):

> Ja niestety też mogę potwierdzić informacje o włamywaniu do skrzynek.
        > Najpierw myślalam, że to jakieś żarty i odpowiadałam tym samym żartem.
        > Ale jeśli to prawda?
        > Miałam też przypadek złamania hasła.
        > Nie brałam tego zbyt poważnie. Myślałam , że to taka forumowa zabawa.
        > d_nutka

Witaj, D_nutko!
        W takiej sytuacji najlepiej od razu napisać o tym na adres:

postmaster@poczta.gazeta.pl

i poprosić o informację na temat: skąd i kiedy następowało otwieranie Twojej
        skrzynki w okresie, w którym - jak podejrzewasz - mogło nastąpić włamanie.
        Porównasz z miejscem i czasem, w których Ty otwierałaś skrzynkę - i będziesz
        wiedziała, czy Twoje podejrzenia są słuszne.
        Mnie zajęło to wczoraj trochę czasu, bo nie od razu trafiłem właśnie tam, gdzie
        trzeba, ale już wiem i polecam innym tę właśnie drogę.

tyu

• miriamfirst ********************** do d_nutki 26.04.02, 12:42
        D_nutko, dzień dobry! Nie sądzisz, że to okropne, co się tutaj, w tym wątku
        dzieje? I nie tylko w tym wątku! Absolutnie jestem za Twoją sugestią,
        żeby "wespół w zespół" razem, zwłaszcza, że mamy pewne wspólne sprawki smile))

szalom

Miriam
    • perla_ Od Perły tu jest - zmiana nicka 26.04.02, 08:35
      Dziękuję wszystkim, którzy przeczytali moją informację.
      Nowy login to perla_
      Tyu opisał jak było.
      Ja ze swej strony z przyjemnością przepraszam Cię Tyu za niesłuszne
      podejrzenia. Tylko... po co dawno temu na forum do tego przyznałeś się? Nic nie
      rozumiem, ale to już inna sprawa jest.

pozdrawiam Wszystkich

Perła
      • tyu OK + wyjasnienie 26.04.02, 09:30
        perla_ napisał(a):

> Dziękuję wszystkim, którzy przeczytali moją informację.
        > Nowy login to perla_
        > Tyu opisał jak było.
        > Ja ze swej strony z przyjemnością przepraszam Cię Tyu za niesłuszne
        > podejrzenia. Tylko... po co dawno temu na forum do tego przyznałeś się? Nic nie
        > rozumiem, ale to już inna sprawa jest.
        >
        > pozdrawiam Wszystkich
        >
        > Perła

Wyjaśniam.
        Nigdy nie przyznawałem się do kolportażu Twoich listów, czy zawartych w nich
        informacji.
        Przyznałem natomiast, że:
        przestrzegałem Miriam przed Tobą - powody znasz,
        Twój nick pojawiał się w MOICH listach do osób trzecich - zbyt wiele musiałem
        wyjaśniać po forumowych awanturach, by mogło być inaczej.
        I tyle.
        tyu
      • Gość: LIMAK Re: Od Perły tu jest - zmiana nicka IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 12:06
        perła - te przeprosiny zbyt łatwo ci przychodzą...ciągle mącvuisz i
        przepraszasz...już kiedyś Tyu obrażałes i kopałeś , a teraz łajdaku znów
        przepraszasz !!!
        LIMAK
    • Gość: LIMAK Nosił wilk razy kilka.....do perły IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 09:47
      mogę dodać jeszcze : "kto czym wojuje od tego ginie "!!!...a słyszałem cos o
      tobie na ten temat!!!
      Resztę zostawiam bez komentarza...ty sam wiesz o co chodzi !!!
      • perla_ Re: Nosił wilk razy kilka.....do Limaka jest 26.04.02, 09:55
        Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> mogę dodać jeszcze : "kto czym wojuje od tego ginie "!!!...a słyszałem cos o
        > tobie na ten temat!!!
        > Resztę zostawiam bez komentarza...ty sam wiesz o co chodzi !!!

Te ciągłe twoje niedopowiedzenia nie interesują mnie, forumowa kurwo.

Perła
        • Gość: LIMAK No i co obszczymurku z Lublina- wykapowałem Ci IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 11:15
          Zbyt długo Cię znam ścierwo, i ty wiesz o tym...ty wiesz , ze ja wiem...ty
          sobie nie zasłużyłeś na słowo KURWA , ty tylko jesteś ścierwem lubelskim..,
          ten wątek założyłes tylko po to,aby usdprawiedliwić się przed nami ...
          Płacz , płacz...robiłes włamania, a teraz mówisz to nie ja , to mnie...a ja nic
          nie wiedziałem przez tyle czasu i się dopiero przypadkowo zoriętowałem..
          Moja opinia cię nie interesuje , bo wieasz dobrze , że ja wiem...z innych
          możsesz robic wariatów , tu na forum , ale ...uważaj !
          U mnie na zawsze zostaniesz ścierwem ty...idioto-dyrektorze banku....i Ci co im
          o tym dyrektiorze ten kit wciskałes tez wiedzą jaki z ciebie oszust- ścierwo...
          skomlej ...skomlej...ale nie ze mną te numery ...
          LIMAK
          • perla_ do LIMAKA jest 26.04.02, 11:27

> Zbyt długo Cię znam ścierwo, i ty wiesz o tym...ty wiesz , ze ja wiem...ty
            > sobie nie zasłużyłeś na słowo KURWA , ty tylko jesteś ścierwem lubelskim..,
            > ten wątek założyłes tylko po to,aby usdprawiedliwić się przed nami ...
            > Płacz , płacz...robiłes włamania, a teraz mówisz to nie ja , to mnie...a ja nic
            >
            > nie wiedziałem przez tyle czasu i się dopiero przypadkowo zoriętowałem..
            > Moja opinia cię nie interesuje , bo wieasz dobrze , że ja wiem...z innych
            > możsesz robic wariatów , tu na forum , ale ...uważaj !
            > U mnie na zawsze zostaniesz ścierwem ty...idioto-dyrektorze banku....i Ci co im
            >
            > o tym dyrektiorze ten kit wciskałes tez wiedzą jaki z ciebie oszust- ścierwo...
            > skomlej ...skomlej...ale nie ze mną te numery ...
            > LIMAK

Wiesz co LIMAK. długi weekend ci sie przyda jednak. Klepiesz z tej twojej
            Elektrowni Bełchatów zamiast pracować właśnie. Ale chyba czas aby zabrac się za
            ciebie. www.elb.pl i LIMAK w pracy jest. Ciekawe czy twoi przełożeni wiedzą jakie
            ty teksty puszczasz w czasie pracy? Jak sądzisz, jak można sie o tym dowiedzieć?

Perła
            • Gość: LIMAK DO PERŁY IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 12:04
              perla_ napisał(a):

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
              >
              > > Zbyt długo Cię znam ścierwo, i ty wiesz o tym...ty wiesz , ze ja wiem...ty
              >
              > > sobie nie zasłużyłeś na słowo KURWA , ty tylko jesteś ścierwem lubelskim..
              > ,
              > > ten wątek założyłes tylko po to,aby usdprawiedliwić się przed nami ...
              > > Płacz , płacz...robiłes włamania, a teraz mówisz to nie ja , to mnie...a j
              > a nic
              > >
              > > nie wiedziałem przez tyle czasu i się dopiero przypadkowo zoriętowałem..
              > > Moja opinia cię nie interesuje , bo wieasz dobrze , że ja wiem...z innych
              >
              > > możsesz robic wariatów , tu na forum , ale ...uważaj !
              > > U mnie na zawsze zostaniesz ścierwem ty...idioto-dyrektorze banku....i Ci
              > co im
              > >
              > > o tym dyrektiorze ten kit wciskałes tez wiedzą jaki z ciebie oszust- ścier
              > wo...
              > > skomlej ...skomlej...ale nie ze mną te numery ...
              > > LIMAK
              >
              > Wiesz co LIMAK. długi weekend ci sie przyda jednak. Klepiesz z tej twojej
              > Elektrowni Bełchatów zamiast pracować właśnie. Ale chyba czas aby zabrac się za
              >
              > ciebie. www.elb.pl i LIMAK w pracy jest. Ciekawe czy twoi przełożeni wiedzą jak
              > ie
              > ty teksty puszczasz w czasie pracy? Jak sądzisz, jak można sie o tym dowiedzieć
              > ?
              >
              > Perła

I to jest prawdziwy perła - szpicel , człowiek bez zasad, kapuś ( ale na nic to
              ci - za krótki jesteś na mnie!), ty awuesowskie ścierwo...
              Jak chcesz się dowiedzieć , czy moi przełożeni wiedza o tym , to spytaj sie
              mnie...padlino...zapraszam...może wtedy złozysz deklaracje wstępu do do
              mądrzejszego związku, bo ten twój cie całkowicie odmózgowił ...
              Dość tego twojego obnażania się ścierwi lubelskie.../
              LIMAK
              Ps.
              Przyjedziesz , kopa masz zapewnionego...dyrektorze banku, ha , ha , ha.....

• Gość: luka Re: Nosił wilk razy kilka.....do perły IP: 217.67.196.* 26.04.02, 10:02

> mogę dodać jeszcze : "kto czym wojuje od tego ginie "!!!...a słyszałem cos o
        > tobie na ten temat!!!
        > Resztę zostawiam bez komentarza...ty sam wiesz o co chodzi !!!

śLIMAKu cierpiący na kLIMAKterium, nie możesz doczekać się swojego robotniczego
        święta czy też masz śLIMAKi w dupsku?
        Powiem szczerze - nudny jesteś z tym swoim spamowaniem. Wystarczy.
    • sceptyk Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji 26.04.02, 10:50
      No to zrobilo sie ciekawie. Okazalo sie, ze wlasciwie kazdy moze byc kims
      innym. I na odwrot. Nowa stara moralnosc. Kradnijmy co sie da. Nawet passwordy
      i nicki. A skad teraz mam miec pewnosc, ze perla z kreseczka to ten sam stary
      perla z wykrzyknikiem? Ciekawe kto to tak sie stara, by rozpieprzyc forum?
      Swiatowa komuna? Mosad?

Jedyne rozwiazanie: przesylac posty wraz ze swoja fotografia. Ale nie, przeciez
      zdjecia mozna podrobic. Poglady tez. Sytuacja bez wyjscia!
      • Gość: XXL Jak w czeskim filmie, nikt nic nie wie............ IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 26.04.02, 11:04
        Ech to takie małe wirtualne bagno.

I dlaczego nowa Perła pisze z Bielska Białej ??
        • perla_ Re: Jak w czeskim filmie, nikt nic nie wie............ 26.04.02, 11:06
          Gość portalu: XXL napisał(a):

> Ech to takie małe wirtualne bagno.
          >
          > I dlaczego nowa Perła pisze z Bielska Białej ??

Bagno tu niezłe jest. To fakt jest. A piszę z różnych stron kraju naszego
          uroczego właśnie.

pozdrawiam

Perła
          • Gość: LIMAK to ty obszczymurku perło zrobiłes to bagno IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 11:55
            To ty ścierwo zrobiłeś to bagno , razem ze swoimi kolesiami siedem,
            galba,janusz2,bykk...a teraz jęczysz ...ty wiesz io co chodzi , padalcu ...
            durniu....zajrzyj sobie do " biskupów polskich ..." jak wieprzu niezaczepiany
            przez nikogo niszczyłeś wątek ...to ty jesteś to ścierwo o którym piszesz...
            to twoja niezniszczalna obsesyjna teoria szpiegowania spowodowała powstanie
            takich twoich bękartów jak siedem , bykk....
            płasz się , płaszcvz malutki człowiecZku , ale mnie nie zmylisz , bo wiesz , ze
            ja wiem...

A teraz pokaz z bisk€pów o twoim postępowaniu , ku ocenie tych których błagając
            chcesz znowu oszukać :-
            No i co mój Maestro? Chamstwa nie da się tak wyplenić łatwo z główki swojej,
            prawda? Ty ohydna gnido, znów pomiatasz ludźmi. Założyłeś dwa nowe wątki gdzie
            to robisz. Znudziło się odgrywanie "poety". Jakiś ty płochliwy. Gdy się
            odezwałem to "uciekłeś" bo spisek wietrzyłeś. No nie, myślałem, że spadnę z
            fotela jak przeczytałem, że ktoś ci uwierzył. Gnoju, jak byłeś w Oświęcimiu to
            ci wytatuowali numer na ręce. Pamiętasz? Oczywiście, ty się będziesz wypierał
            znajomości ze mną i rżnął głupa. Liczył w nieskończoność na czyjąś naiwność.
            Grasz na uczuciach ale do czasu. Gdybym ja był kobietą to dawno dostałbyś w
            pysk za chamskie insynuacje. Ale jesteś tak pewien swego, że w żywe oczy kpisz
            z Osoby ci życzliwej. To forum jest a nie prywatna rozmowa. Jak mnie i Miriam
            inni weszli w paradę to wiedzieliśmy co zrobić ze sobą. Mogłeś pójść na priv i
            tam sobie jaja robić. A tu wstydzę się za ciebie, że tak kłamiesz i oszukujesz
            kogoś. Ale ty nie pójdziesz bo by żona powiedziała do twoich wnuków: ładnego
            dziadka żeście się doczekali. Mówisz, że z nudów ci się nie chce założyć konta?
            Za tylko to dostałbyś w pysk od kobiety. Ale kobiety mają słabość do
            niektórych. Do czasu. Grześ to nie ty, tak? Dziwne, że Grześ ma dysleksję i
            pisze w tym samym stylu co ty. Wystarczy spojrzeć. Też to mnie rozbawiło jak
            czytałem post życzliwej ci Osoby jak cię przepraszała za „niesłuszne”
            podejrzenia. Płakałem ze śmiechu. Dobre to było. A teraz nowy nick AJ. Ale
            dzisiaj napisałeś Psie Gówno. No a jakie posty przez parę miesięcy podpisywał
            na Wirtualnej Polsce niejaki Kosur? Facet - bydlę. Można pójść do archiwum WP.
            Można tam spytać się o ciebie. W tytule każdego postu używałeś zwrotu do
            adwersarza „Psie Gówno”. Zresztą tu na początku też podpisywałeś swoje posty
            jako Kosur. Ty dobrze wiesz, że ja znam prawdę ale nawet tu się nie przyznasz.
            Oczywiście, życzliwa Osoba zawsze będzie tobie wierzyć a nie mnie. Ale to nic.
            Bo ja mam empiryczne dowody, że skóra "poety" ci nie leży. I Ona też się kiedyś
            dowie, że jesteś wyjątkowy łajdak. A to tylko internet jest. Tu każdy może się
            ukryć i zgrywać „poetę” Pisz, pisz, że mnie nie znasz. Pisz. I mnie wcale nie
            zależy aby ktoś mi wierzył. Bo ciebie znam bardzo dobrze i wiem, że pokażesz
            jeszcze nieraz kim naprawdę jesteś. Mnie zależy na tym abyś ty wiedział to co
            ja wiem. Chcesz aby się odczepił od ciebie? To nie bój się żony i idź na priv.
            Perła
            ------------------------------------------
            a to drugie wejście:-
            Kanalia skończona jesteś. Zobacz draniu ile ja wątków stworzyłem, ile postów
            napisałem i do nikogo nawet w jednej setnej tak nie pisałem jak do ciebie. A
            wiesz dlaczego? Wiesz, wiesz, draniu. Łachmyto jedna, w latach
            siedemdziesiątych
            meblami handlowałeś, które się rozpadały po jednym dniu. Potem twoje afery ze
            szkolnymi komputerami. Może i tego się wyprzesz? A teraz w Elektrowni Bełchatów
            gniazdko sobie uwiłeś? I tak dostaniesz w dupę w końcu. Bo tak kończą wszystkie
            kanalie. Perła

---------------------------------
            Czy to też tego nie pisałes szmaciarzu...
            Cop tobą ścierwo , spowodowało taką reakcje ...cały wątek nic o tobie ...ty
            chciałeś szmaciarzu poróżnić mnie z adwersarką w dyskusji...ty szacunku nawet
            do kobiety nie masz, a co dopiero do forumowiczów.
            Taka jest prawda o tobie obszczymurku...
            Ci forumowicze którzy prześledzą wątek pt" Biskupi polscy ..." i twoje wejści ,
            potyrafiaq rozróżnić kto tu jest kanalia...
            Taki jest prawdziwy obraz obszczymurka z Lublina zwącego się perłą ...i ty
            padalcu innych chcesz uczyć zachowania i moralności...Dość !!!SZKODA WIĘCEJ
            CZASU NA TAKĄ JAK TY SZMATĘ !!~!
        • Gość: liman Perła rozpoznawalny jest... IP: *.liftec.pl / 192.168.0.* 26.04.02, 12:01
          ... bo składnię specyficzną ma i żadne podróby nieudolne oczu nie zamydlą.
          Musi on to jest.
          wink
          l.
          • Gość: XXL Re: Perła rozpoznawalny jest... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 26.04.02, 12:10
            Gość portalu: liman napisał(a):

> ... bo składnię specyficzną ma i żadne podróby nieudolne oczu nie zamydlą.
            > Musi on to jest.

Nie jestem przekonany.
            Nie ten styl......
    • Gość: LIMAK ścierwo poznasz po tym , ze z daleka śmierdzi ! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 12:20
      styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
      poznaje !
      On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był...a
      kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
      Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
      dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...
      • Gość: Miriam Re: ścierwo poznasz po tym , ze z daleka śmierdzi ! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 12:36

> styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
        > poznaje !
        > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był...a
        > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
        > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
        > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...

Ach, powitać, powitać, jaki miły styl, jaki ciepły pościk, ale jakiż
        samokrytyczny ton! A mówienie (pisanie) o sobie w trzeciej osobie uważam za
        szczyt wyrafinowania. Ale zauważ - swój "chamski" jak oceniasz charakter - Twój
        post - wszystko się zgadza, jest chamski - możesz go - zmienić. Oczywiście, to
        nie będzie kindersztuba, którą zna się z domu, no ale... zawsze lepiej, niż jest
        teraz. "Ceterum" - to Twoja sprawa, bo mnie jest to fiume!

Miriam

• Gość: LIMAK i żmijka Miriam tu jest IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 12:54
          Gość portalu: Miriam napisał(a):

>
          > > styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
          > > poznaje !
          > > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był..
          > .a
          > > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
          > > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
          >
          > > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...
          >
          >
          > Ach, powitać, powitać, jaki miły styl, jaki ciepły pościk, ale jakiż
          > samokrytyczny ton! A mówienie (pisanie) o sobie w trzeciej osobie uważam za
          > szczyt wyrafinowania. Ale zauważ - swój "chamski" jak oceniasz charakter - Twój
          >
          > post - wszystko się zgadza, jest chamski - możesz go - zmienić. Oczywiście, to
          > nie będzie kindersztuba, którą zna się z domu, no ale... zawsze lepiej, niż jes
          > t
          > teraz. "Ceterum" - to Twoja sprawa, bo mnie jest to fiume!
          >
          > Miriam
          >

Co obszczymurkowi były potrzebne posiłki?
          A żśmijko łódzka raczej zajmnij się kindersztubą obszczymurka perły z wątku "
          Biskupi polscy..."
          A w sprawie końcowej twojego postu- JA CIEBIE TEŻ !!!!Żmijko!!!!

• miriamfirst Re: i żmijka Miriam tu jest i Limak też... 26.04.02, 12:57

> Gość portalu: Miriam napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            > >
            > > > styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym si
            > e go
            > > > poznaje !
            > > > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem
            > był..
            > > .a
            > > > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
            > > > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakował
            > o byś
            > >
            > > > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu
            > ...
            > >
            > >
            > > Ach, powitać, powitać, jaki miły styl, jaki ciepły pościk, ale jakiż
            > > samokrytyczny ton! A mówienie (pisanie) o sobie w trzeciej osobie uważam z
            > a
            > > szczyt wyrafinowania. Ale zauważ - swój "chamski" jak oceniasz charakter -
            > Twój
            > >
            > > post - wszystko się zgadza, jest chamski - możesz go - zmienić. Oczywiście
            > , to
            > > nie będzie kindersztuba, którą zna się z domu, no ale... zawsze lepiej, ni
            > ż jes
            > > t
            > > teraz. "Ceterum" - to Twoja sprawa, bo mnie jest to fiume!
            > >
            > > Miriam
            > >
            >
            > Co obszczymurkowi były potrzebne posiłki?
            > A żśmijko łódzka raczej zajmnij się kindersztubą obszczymurka perły z wątku "
            > Biskupi polscy..."
            > A w sprawie końcowej twojego postu- JA CIEBIE TEŻ !!!!Żmijko!!!!
            >

Oj Limak! A ja CIEBIE NIE! Nie odczytałes tego? Daj się troche lubić, a "żmijka" -
            jest fajna. Masz ode mnie za to szalom! Szczere.

Miriamsmile))
            • Gość: LIMAK Re: i żmijka Miriam tu jest i Limak też... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 13:21
              miriamfirst napisał(a):

>
              > > Gość portalu: Miriam napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
              > > >
              > > > > styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po t
              > ym si
              > > e go
              > > > > poznaje !
              > > > > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnóz
              > kiem
              > > był..
              > > > .a
              > > > > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
              > > > > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało bra
              > kował
              > > o byś
              > > >
              > > > > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz ro
              > gaczu
              > > ...
              > > >
              > > >
              > > > Ach, powitać, powitać, jaki miły styl, jaki ciepły pościk, ale jakiż
              > > > samokrytyczny ton! A mówienie (pisanie) o sobie w trzeciej osobie uwa
              > żam z
              > > a
              > > > szczyt wyrafinowania. Ale zauważ - swój "chamski" jak oceniasz charak
              > ter -
              > > Twój
              > > >
              > > > post - wszystko się zgadza, jest chamski - możesz go - zmienić. Oczyw
              > iście
              > > , to
              > > > nie będzie kindersztuba, którą zna się z domu, no ale... zawsze lepie
              > j, ni
              > > ż jes
              > > > t
              > > > teraz. "Ceterum" - to Twoja sprawa, bo mnie jest to fiume!
              > > >
              > > > Miriam
              > > >
              > >
              > > Co obszczymurkowi były potrzebne posiłki?
              > > A żśmijko łódzka raczej zajmnij się kindersztubą obszczymurka perły z wątk
              > u "
              > > Biskupi polscy..."
              > > A w sprawie końcowej twojego postu- JA CIEBIE TEŻ !!!!Żmijko!!!!
              > >
              >
              > Oj Limak! A ja CIEBIE NIE! Nie odczytałes tego? Daj się troche lubić, a "żmijka
              > " -
              > jest fajna. Masz ode mnie za to szalom! Szczere.
              >
              >
              > Miriamsmile))

Potrafiłem odczytac twoja druga moralność...i wiesz o tym.
              Jerżeli posty perły ci pasują jako pełne uczucia i dobroci ( patrz " Biskupi
              polscy..."), a Limaka pisane w stylu tego ścierwa zwanego perłą , uznajesz za
              wstretne , to mam prawo pisac o podwójnej twojej twarzy...żmijko.
              A tak to-לברך.
              arabskimi -lewarech
              Ps.
              Żeby LIMAKA chciała tez , musiałby on wyrazic zgodę...ale on ma wysokie wymagania.
              Czuj duch.
      • perla_ bo Limaka vel Basi39 jest 26.04.02, 12:38

> styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
        > poznaje !
        > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był...a
        > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
        > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
        > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...

Widzisz LIMAK jak się demaskujesz jako Kosur z WP właśnie? Co do żony... hmmm...
        trzeba ją mieć aby rogaczem być. Może niebawem będzie. To cię na wesele zaproszę.
        O ile nie będziesz się bał przyjechać właśnie. Tylko nową sukienkę sobie kup. Bo
        wygnam inaczej.

Perła

• miriamfirst OŚWIADCZENIE :))) 26.04.02, 12:46
          To ta sama Perła, Drodzy moi. Piszę pomijając Wasze niestosowne słowa (NIKT nie
          jest doskonały), zdania, a nawet całe "frazesy". Po szabesie coś Wam napiszę
          fajnego, żebyście się uśmiechnęli troszkę.
          I pozdrawiam Miriam
          • sceptyk Re: OŚWIADCZENIE :))) 26.04.02, 12:56
            Uff, ulga. Ale zaraz, zaraz. A jesli ktos sie wlamal do Twej skrzynki i teraz
            pisze jako miriamfirst? Udowodnij, ze to Ty. Stalem sie zdziebko podejrzliwy,
            oglednie mowiac.

Ale nawet jako podejrzliwy moge pozdrowic
            sc-k
            • Gość: siedem Re: OŚWIADCZENIE :))) IP: *.tgory.pik-net.pl 26.04.02, 13:01
              sceptyk napisał(a):

> Uff, ulga. Ale zaraz, zaraz. A jesli ktos sie wlamal do Twej skrzynki i teraz
              > pisze jako miriamfirst? Udowodnij, ze to Ty. Stalem sie zdziebko podejrzliwy,
              > oglednie mowiac.
              >
              > Ale nawet jako podejrzliwy moge pozdrowic
              > sc-k

sceptyk
              ty tez coś mało "sceptyczny" jestes
              hasło!?

7,10
            • miriamfirst Re: OŚWIADCZENIE :))) 26.04.02, 13:01
              sceptyk napisał(a):

> Uff, ulga. Ale zaraz, zaraz. A jesli ktos sie wlamal do Twej skrzynki i teraz
              > pisze jako miriamfirst? Udowodnij, ze to Ty. Stalem sie zdziebko podejrzliwy,
              > oglednie mowiac.
              >
              > Ale nawet jako podejrzliwy moge pozdrowic
              > sc-k

Nikt sie nie włamywał, nawet nie próbował - ostatnio, ale nie zachęcam. Niczego
              nie ma, ściągam Outlookiem. Ale jak tu udowodnić? podać Ci hasło, czy co smile))))
              ja to ja, aczkolwiek to brzmi i pretensjonalnie, i filozoficznie, i a la Ionesco,
              a może nawet a la Bataille? po hucpie mnie poznasz czyli tego prównywania do
              TWÓRCÓW!!!

szalom

Miriamsmile

• Gość: sceptyk Re: OŚWIADCZENIE :))) IP: 195.15.57.* 26.04.02, 13:10
                Uff, ulga po raz wtory. Uspokoilem sie. Jak juz mowisz, ze Ty to Ty to musisz
                byc Ty. Jak jeszcze dodalas hucpe! Przynajmniej cos sie wyjasnilo. Czy moge
                liczyc na wsparcie jakby i mnie ktos podrobil?

Boli mnie troche gardlo wiec obwijam sie
                szalem
                sc-k
                • tyu Szalem szalom?? Musi, że to Sceptyk! 26.04.02, 14:15
                  Gość portalu: sceptyk napisał(a):

> szalem

Chyba, że i szal podrobiony?
                  Podpis:
                  prawdziwy tyu
        • Gość: LIMAK o obszczymurku cd. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 13:01
          perla_ napisał(a):

>
          > > styl mozna dopasować , ale chamskiego charakteru nie ...- i po tym sie go
          > > poznaje !
          > > On był zawsze taki ...po dupie całował kiedy był winien , podnózkiem był..
          > .a
          > > kiedy troche awansował niszczył tych co mu kiedys pomogli...
          > > Tak ,tak...- ty wiesz , ze ja cię znam ...pamietasz jak mało brakowało byś
          >
          > > dostał w machę ...pozdrowienia dla żony od Kazika- boli teraz rogaczu...
          >
          > Widzisz LIMAK jak się demaskujesz jako Kosur z WP właśnie? Co do żony... hmmm..
          > .
          > trzeba ją mieć aby rogaczem być. Może niebawem będzie. To cię na wesele zaprosz
          > ę.
          > O ile nie będziesz się bał przyjechać właśnie. Tylko nową sukienkę sobie kup. B
          > o
          > wygnam inaczej.
          >
          > Perła
          >

a gdzieś to ty to znalazł...w lubelskim schronisku?...a może znajomy rakarz ci
          pomógł...wesela nie będzi , bo i ta z łapanki cię nie zechce!
          co urzadzasz bal pedałów ,. że chcesz by wszyscy byli w sukniach - ale z tym to
          do poetza...
          Rogaczem jestes i o tym wiesz ...ja też !
          A widzisz , sam teraz potwierdzasz , ze się dobrze znamy...podnózku tego którego
          potem zdeptałeś ...on teraz przez ciebie sparaliżowany , a ty palancie nawet nie
          potrafisz w pokorze i ciszy pokutować...Kogo jeszcze chcesz zniszczyć po
          drodze???!!!
    • perla_ A propos włamań właśnie 26.04.02, 12:52
      W tej chwili "widzę" jak ktoś z Rosji buszuje po moim komputerze właśnie. Póki
      co krzywdy nie robi. Adres: dialup.ptt.ru [195.34.28.217].

Perła
      • miriamfirst Re: A propos włamań właśnie 26.04.02, 13:04
        perla_ napisał(a):

> W tej chwili "widzę" jak ktoś z Rosji buszuje po moim komputerze właśnie. Póki
        > co krzywdy nie robi. Adres: dialup.ptt.ru [195.34.28.217].
        >
        > Perła

Och Perła! A może to jakaś Kalinka? A Ty od razu... takie podejrzenia.

Pozdrawiam Cię

Miriam

• Gość: LIMAK do first IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 13:10
          tyś taka first , jak perła człowiek ...wart pac pałaca...
      • Gość: gable Re: A propos włamań właśnie IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 13:11
        ales ty głupi ....dość , ze ścierwo to jeszcze głupie...
    • Gość: LIMAK zapomniałem - fiume to rzeka,ale...do żmijki IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 13:39
      ...jest jeszcze kanalizacja....
    • Gość: siedem To ja prawdziwy LIMAK IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 14:25
      słowo!!!
    • Gość: LIMAK to ja prawdziwy LiMAK pisze , ze nie pisze , bo... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 26.04.02, 14:40
      ...bo ten co pisze , że ja piszę , to nieja piszę ...przepraszam was , że ja
      piszę skoro tamten piszę , bo ja to co pisze , to tamnten pisze , a ja taki
      niewinny i niedługo będę zmuieniał stan cywiolny , bo jestem do tej pory
      kawalerem , ale to co teraz pisze to nie ja pisze , bon to pisze włamywacz , że
      ja piszę , a first będzie fiume mnie broniła , bo tylko ona pisze , zwe ja
      pisze , a LIMAK to jest kanalia z WP , bo on pisze czego ja nie pisze , on jest
      zły , a ja dobry ...przepraszam was , ze pisze ,ale to nie ja piszę , że
      pisze ...pieprz pieprz perła , a ty first go broń !!!!!
      LIMAK który pisze kiedy ...przepraszaqm
      • Gość: first Re: to ja prawdziwy LiMAK pisze , ze nie pisze , bo... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.04.02, 07:13
        ha, ha , ha .....
      • Gość: bikij ha,ha,haaaaaaaaaaaaaaaa................ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.04.02, 14:53

> ...bo ten co pisze , że ja piszę , to nieja piszę ...przepraszam was , że ja
        > piszę skoro tamten piszę , bo ja to co pisze , to tamnten pisze , a ja taki
        > niewinny i niedługo będę zmuieniał stan cywiolny , bo jestem do tej pory
        > kawalerem , ale to co teraz pisze to nie ja pisze , bon to pisze włamywacz , że
        >
        > ja piszę , a first będzie fiume mnie broniła , bo tylko ona pisze , zwe ja
        > pisze , a LIMAK to jest kanalia z WP , bo on pisze czego ja nie pisze , on jest
        >
        > zły , a ja dobry ...przepraszam was , ze pisze ,ale to nie ja piszę , że
        > pisze ...pieprz pieprz perła , a ty first go broń !!!!!
        > LIMAK który pisze kiedy ...przepraszaqm

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ha
    • Gość: LIMAK tu Tyu też masz dużo o perle.... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.04.02, 10:08
      powiąż fakty....
    • Gość: gligli perła -szmata-szymon-tomek-...... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 08:01
    • Gość: _perła Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.05.02, 11:55
      Miriam.
      Pomoż mi , bo mnie ten Limak bardzo atakuje tu.Bo ja to nie ja , a ten ze
      skrzynki obrobionej.Ty zawsze mi pomagasz ...a wiesz , ze my razem...
      Bo ja to nie ja tylkoktos inny.
      Perła
    • Gość: niuh witam IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 09:56
    • Gość: lika Re: Perła prosi o przeczytanie tej informacji IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.05.02, 11:35
      noooooooooooooooooooooooooooooostromo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka