Dodaj do ulubionych

Zapalmy świeczkę...

30.10.04, 21:19
zapalmy ludziom którzy, za nas oddali życie!!
hej!
Obserwuj wątek
    • v.ci Re: Zapalmy świeczkę... 30.10.04, 23:18
      bykk napisał:

> zapalmy ludziom którzy, za nas oddali życie!!
      > hej!

U nas w Częstochowie na cmentarzu Kule jest kwatera poległych w walkach z
      hitlerowcami żołnierzy radzieckich . Czy ich też masz na myśli ?
      • Gość: OCZYWISCIE Re: Zapalmy świeczkę... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.10.04, 04:15
        czyz rosjianie do korwy nedzy to nieludzie.Jestem za -wiecej

sie zasluzyli niz wielu dzis morde drze.Czesc im
        pamieci.Chociaz nigdy niepopieralem komunizmu- a to juz inna
        para butow.
        • Gość: Krzys52 Re: Zapalmy świeczkę... IP: *.proxy.aol.com 01.11.04, 05:25
          Czy sadzisz, ze ktorys z nich oddal swe zycie za Bykka?

Bo ja uwazam ze kazdy z nich wolalby raczej wlasna piescia sie zabic badz byc
          zeslanym do gulagu, niz narazac sie dla tego debilnego krakowiaczka...
    • Gość: Creutzfeldt-Jacobs [...] IP: 63.227.76.* 30.10.04, 23:38
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • gini Re: Bykku, 30.10.04, 23:48
        Nie przejmuj sie Jacobsem, to tylko ceesiek pacynkuje z proxy .
        • gini Re: Bykku, 30.10.04, 23:49
          pamietasz jego pierwszy nick?Swinia 137 , i prawdziwa swinia, nawet w takim
          watku musi zrobic gnoj.
          • Gość: Corte dei conti Re: Bykku, IP: 61.189.235.* 31.10.04, 00:36
            Wszyscy robimy gnoj. To forum jest od tego, by robic gnoj. Leczy zmarnowane
            dusze ludzi, ktorzy sie na nim wypowiadaja. Leczy zmarnowane dusze zmarnowanych
            ludzi, takich jak Ty. Nie czujesz sie czasem zmarnowana? Przez cale Twe zycie
            nie zdarzylo sie nic, coby Cie zmarnowalo? A inni? Jak bardzo oni sa zmarnowani
            i jak ich zmarnowanie wplynelo na to co pisza? Czemu nie chca sie odkryc i
            napisac, co tak naprawde ich gryzie? Bush ich gryzie? Arabi ich gryza? Zydzi ich
            gryza? Papiez ich gryzie i Kosciol caly? Nie... gryza ich wlasne problemy, ale o
            nich zawsze sza, trzeba znalesc temat zastepczy. I robic gnoj, duzo gnoju. To
            nie wina gnoju, ze smierdzi, tylko tego, kto go narobil.

E'la pioggia che va.
          • creutzfeldt-jacobs [...] 31.10.04, 03:02
            • Gość: won-osle jeden [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.10.04, 04:19
            • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 06:21
    • Gość: Krzys52 A jaki to debil oddalby zycie za ciebie, idioto... IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 02:59
      wetknij wiec sobie te swieczke i zachowaj na inna okazje... jako krakus nie
      powinienes byc rozrzutny, Kretynie3
    • Gość: Krzys52 Smierducha wydreptala sobie przyjaciol w Adminie IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 16:37
      Ciekawe czym ich przekupila??? Czy np. mozliwoscia zakwaterowania w Brukseli,
      Czy wskazaniem sposobow zalatwiania spraw(?) Czy dzieli sie wiedza dot. tanich
      zakupow(?) Czy wszystko razem?

Oto tresc wykasowanego postu:

A moze dac juz spokoj temu Ceesowi. Facet wdepnal w Smierduche i pewnie do tej
      pory otrzasa sie z obrzydu, ale z F. on juz zdecydowanie odszedl. Po coz
      jeszcze wciskac go w to gowno zaocznie... ?

Smierducha zasluguje na najwyzsza pogarde, a wraz z nia grono jej przyjaciol,
      ktorzy nie dostrzegli nic nagannego w ujawnianiu danych personalnych innych
      forumowiczow - bez ich zgody. Widzisz, Smierducha nie jest tu jedyna debilka
      ktora nie moze i nie chce pojac, ze tego rodzaju dane ujawniac moze
      wylacznie!!! bezposredni zainteresowany. Jesli nie ujawnia to znaczy, ze i nie
      zyczy sobie aby byly ujawniane. Prawda ze proste(?)

Ten tutaj Bykk takze jest w gronie tych przyjaciol Smierduchy, ktorzy uwazaja,
      ze skoro jest szansa na dotarcie do czyichs danych to takze jest OK ujawniac te
      dane, a ujawniony sam jest sobie winien. Zajrzyj do watku Smierduchy o
      Herbercie a poznasz spora grupe zwolennikow powyzszego pogladu. Analogicznie,
      przeciwnicy tego pogladu nie sa przyjaciolmi Smierduchy i nie pozostaja z nia
      na stopie towarzyskiej - sa pewne granice nieprzyzwoitosci.

No ale czegoz mozna spodziewac sie np. po typku ktory ma za zone krowe?!
      • krzysiowy.murzyn o tu jesteś Krzysiu 31.10.04, 16:55
        a ja cały dzień Ciebie szukam sad(((
        • Gość: blq hahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:00
          mędrzec ma swojego Murzyna? dobre, hehe. od razu mowie, ze tym Murzynem nie
          jestem ja. na szczęscie...
          • krzysiowy.murzyn Re: hahahaha 31.10.04, 17:08
            Krzysiu to dobry Pan, juz teraz mnie takn nie bije jak kiedys, no czasem moze
            da klapsa, ale to tak dla przyjemnosci smile
      • Gość: Krzys52 I nie tylko w Adminie a wiec ma przyjaciol takze IP: *.proxy.aol.com 31.10.04, 17:12
        wsrod forumowiczow - a wiec i poparcie.

Z kilku wymian Smierduchy widac ze zbudowala sobie dosc juz rozlegly system
        znajomosci na zupelnie prywatnej stopie (np. z Januszemszcz jest w kontaktach
        telefonicznych, ale nie tylko z nim) zatem interesiki i prywatka oczywiscie
        znow wazniejsze sa niz elementarna przyzwoitosc. Nasza to kochana Polska
        wlasnie... A wszystko tak przeciw korupcji, huh, ze az strach !!!

Przez blisko cztery lata bytnosci na tym F. przezylem juz kilka takich
        towarzystw wzajemnej adoracji i pewnie przezyje i to. Nie da sie jednak ukryc,
        ze aktualne zdecydowanie najbardziej smierdzi.
    • Gość: Papillon Re: Zapalmy świeczkę... IP: *.dyn.optonline.net 01.11.04, 05:39
      Gość portalu: Corte dei conti napisał(a):

> Wszyscy robimy gnoj. To forum jest od tego, by robic gnoj. Leczy zmarnowane
      > dusze ludzi, ktorzy sie na nim wypowiadaja. Leczy zmarnowane dusze
      zmarnowanych
      > ludzi, takich jak Ty. Nie czujesz sie czasem zmarnowana? Przez cale Twe zycie
      > nie zdarzylo sie nic, coby Cie zmarnowalo? A inni? Jak bardzo oni sa
      zmarnowani
      > i jak ich zmarnowanie wplynelo na to co pisza? Czemu nie chca sie odkryc i
      > napisac, co tak naprawde ich gryzie? Bush ich gryzie? Arabi ich gryza? Zydzi
      ic
      > h
      > gryza? Papiez ich gryzie i Kosciol caly? Nie... gryza ich wlasne problemy,
      ale
      > o
      > nich zawsze sza, trzeba znalesc temat zastepczy. I robic gnoj, duzo gnoju. To
      > nie wina gnoju, ze smierdzi, tylko tego, kto go narobil.
      >
      > E'la pioggia che va.

Ja czuje sie dusza zmarnowana,jezeli juz o to ci chodzi.

Zmarnawalem swoje zycie.
      Kara za to jest kara smierci.

Papillon.

• bykk Re: Zapalmy świeczkę...do AnnGini:) 02.11.04, 13:25
        Witaj.
        Anngini, dzięki, ale ja się nie przejmamsmile byle bucem! Tak nawiasem, to temu,
        no wieszsmile, to nawet "Krojcfeld" pasuje, nie, hehehe!
        pozdrawiam
        hej!
        • bykk Re:do VC! 02.11.04, 13:32
          ViCek, na Kulach nie bywam, wiem jeno, że to dziesik od Dekabrystów.
          Bywam na św.Rocha, właśnie wróciłem, tam nie ma takich co to walczyli
          o "wolność" naszą!
          Jeśli wiesz cosik od swoich "starych", to chiba wiesz, iż "ruskie" nigdy nie
          walczyli za "naszą wolność", ale świeczkę zawsze możesz palić komu chcesz, ja
          takim nie palę! Chyba rozumiesz dlaczego?
          hej!
          • bykk Re:do kretyna52! 02.11.04, 13:43
            Idioto52, ja rozumiem, że świeczka to nie gó.. na ścianie, które można lizać
            jak to Ty czynisz pojebańcu52!
            Wiesz, to, że byk ma krowę za samicę, to nikogo nie dziwi, ale to, że Ty jako
            chłop masz "murzyna" do "tych" spraw? Dałeś dupy pajacu52!
            Mało, wiesz śmieciu52, że jesteś kapusiem z Łodzi, nie?
            Spie..j z F. Ty śmierdzielu, sprzedawczyku UB-ecki!!!
            Ucałuj swego uszatego, palancie.
            Poza tym już Ci stukałem chiba ze 3 lata temu, pisz do mnie o mnie co chcesz,
            ale nigdy wzorem UB-eckim, nie ruszaj mojej Rodziny, bo Ci kutasie podam....,
            no Ty wiesz co!!!
            Won!
            • Gość: Oborowy Do Bykka! IP: 5.3R* / *.as9105.net 02.11.04, 21:11
              Bykku, ja rozumiem, że świeczka to nie krowia ci..., którą można lizać
              jak to Ty czynisz pojebańcu Bykku ołtarzowa ścierko!
              Wiesz, to, że normalny byk ma krowę za samicę, to nikogo nie dziwi, ale to, że
              Ty jako Bykk masz konia-wałacha do "tych" spraw? Dałeś dupy Bykku!
              Mało, wiesz Bykku, że jesteś kapusiem z Krakowa i Nowej Huty, nie?
              Spie..j z F. Ty śmierdzielu, sprzedawczyku UB-ecki!!!
              Ucałuj swoją żonę-wałacha, weneryczną zresztą, i częsciej wal tego konia palancie.
              Poza tym już Ci stukałem chiba ze 3 lata temu, pisz do mnie o mnie co chcesz,
              ale nigdy wzorem UB-eckim, nie ruszaj mojej Rodziny, bo Ci kutasie podam....,
              no Ty wiesz co!!!
              Won!

• bykk Re: Do oborowego! 02.11.04, 21:37
                Fakstycznie, oborowy tylko tak potrafi pisać, mało, musieli ci te literki
                namalować, bo cóż oborowy potrafi? Może jeno robić za przygłupa, profesor, a
                idiota, ot co!
                Wyny chamie z podwórka, cieciu!
                • Gość: Do Bykka! Kontumatowy IP: 5.3R* / *.as9105.net 02.11.04, 21:47
                  Śmieciu, wiesz podpie..czu Bykku, że jesteś na widelcu!!!
                  Wiesz cieciu, że ludzie z Krakowa i Nowej Huty wiedzą o Tobie wiele!
                  Wiesz, że są tacy co Cię znają pojebańcu, co?
                  Wal się kapusiu, więcej szmatławcu nie odzywaj się, bo Cie ku.. wytknę palcem,
                  szmato jedna!!!
                  Kraków i Nowa Huta czekają!
                  Won śmieciu!!!
    • Gość: siedem czesc bykk /nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 13:58
      504o
      • bykk Re: do Siódemki:)) 02.11.04, 14:23
        Witaj.
        Siódemka, widzisz jak to jest? Takie bydle52, które nie uszanuje nawet śmierci,
        skarży siemsmile, że go inni nie rozumiejomsmile!
        Ot pojebus52!!!
        Ciekawe kiedy ten jełob52 sie odmieni? Czyżby przed "zejściem"?
        pozdrawiam
        hej!
    • Gość: Krzys52 Te świeczkę zapal teraz - korki ci wywalily, hej IP: *.proxy.aol.com 02.11.04, 15:14
      smrodu narobiles jak kiedys po przystapieniu do... no wiesz przeciez do
      czego smile)
      Nie trawisz Bysku, oj nie trawisz. Pewnie dlatego ze masz krowe za zone surprised))
      • Gość: Cyrik Re: Te świeczkę zapal teraz - korki ci wywalily, IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 02.11.04, 15:25
        Żart by był lepszy gdybyś powiedział coś o swojej wrodzonej inteligencji i
        poczuciu humoru. Ale to widać na pierwszy rzut oka. surprised)
        • bykk Re:śmieciu52 02.11.04, 16:15
          Śmieciu52, wiesz podpie..czu52. że jesteś na widelcu!!!
          Wiesz cieciu, że ludzie z Łodzi wiedzą o Tobie wiele!
          Wiesz, że są tacy co Cię znają pojebańcu, co?
          Wal się kapusiu, więcej szmatławcu nie odzywaj się, bo Cie ku.. wytknę palcem,
          szmato jedna!!!
          ŁÓdź czeka!
          Won śmieciu!!!
          • Gość: Cyrik Re:śmieciu52 IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 02.11.04, 16:22
            " zawsze trzeba wiedzieć,
            kiedy stać ,a kiedy siedzieć "

Tym razem chyba wstałeś. Ale do kretyna 52 żadko cokolwiek dociera.

Pozdro.
          • Gość: Krzys52 Re:śmieciu52 IP: *.msy.bellsouth.net 02.11.04, 18:16
            Riposta bedzie szybka, bo moj kochanej czeka... a wiec do rzeczy:

Ja sie Lodzi nie boje. Tu sie urodzilem, tu za mlodu na baluckiej parafii uwiodl
            mnie ksiadz. I stad zabrali mnie do wiezienia, gdzie bylem dobrowolnie
            cw..owany! Wyszedlem z wiezienia w glorii i chwale BOHATERA i takim mnie Lodz
            zapamietala. Zarowno kolesie z podworka, kolezanki z kamienicy (ktorym juz wtedy
            odmawialem, wolac chlopaczkow), sasiadka Leokadia, ktorej podlewalem kwiatki i
            nianczylem kota, oraz stary Zenon, ktory byl koscielnym u mojego ksiedza i przez
            ktorego zostalem, za pare dolarow, namowiony do niecnego procederu bycia
            sponsorowanym ksiedza.

Ksiadz mnie zostawil, przez co nienawidze ksiezy! Za zarobione dolary kupilem
            sobie bilet do stanow i nie zaluje, bo w czarnej Polsce nie moglbym zyc! Ale
            Lodzianie cenia mnie i szanuja, do dzis na Piotrkowskiej, na Balutach i
            Widzewie, nawet na terenach LKS, na Retkinii i Teo, a takze W Gadce Starej i
            Nowosolnej - wszedzie jestem BOHATEREM i taki skretynialy czarny krakowiaczek
            jak ty moze mi tylko naskoczyc, hej :o)))
            • kretyn52 Re:śmieciu52 02.11.04, 21:39
              Chyba będę musiał zmienić ksywę na Kapusta52.
          • Gość: pollak pozdrówka bykku __ no txt __ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:40
            • bykk Re:do Pollaka:) 02.11.04, 21:49
              Witam.
              Pollak, zaraz ten gó..liz52 zacznie siemsmile dzreć, że my tu jako zgrajasmile
              dajemu mu w w jaja, hehehe!!!
              Biedaczek, ostatnio musi coraz częściej zmieniać adresasmile, bo kapuchę52
              zna już zbyt wielu ludzi, szczególnie z Łodzi!
              Już nawet "urbanista" nie chce z nim gadać, a to gnoja52 doprowadza do furii!
              pozdrawiam
              hej!
              jak z tym bucem52 ten "murzyn" wytrzymie?
              • Gość: Kontumatowy Do Bykka: IP: 5.3R* / *.as9105.net 02.11.04, 22:00
                Pewno zwierzaku nie wiesz nawet co to kontumat.
                Choć musiałeś tam być jako młody Bykk chowany w PGR-e.
                • Gość: Krzys52 Re: DoKontumatowego :o) IP: *.msy.bellsouth.net 02.11.04, 23:51
                  Kochanie moje 1994-2001 nie wstawiaj sie za Mna. Ja sie sam obronie, ja stary
                  wyjadacz jestem.

Chrzanic KK i papcia Wojtyle!!!!
                  • Gość: Prawa Reka Kata Krzys52 czyli malorolny tchorz czerwony analfabeta IP: 63.227.76.* 03.11.04, 00:00
                    Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> Kochanie moje 1994-2001 nie wstawiaj sie za Mna. Ja sie sam obronie, ja stary
                    > wyjadacz jestem.
                    >
                    > Chrzanic KK i papcia Wojtyle!!!!

Ty jestes znany idiota wioskowy i tchorz!
                    Chrzanic trupy szer. Jaruzelskiego i dzer. Kiszczaka
                    cuchnaca - padline po Zdrajcach Polski!
                    Choc do sadu kanalio czerwona tchorzliwa!
                    "wyjadaczu" - z esbeckiego garnka wink))
                    • Gość: Krzys52 Lubisz man? czujesz dlugiego? stoi jak na weselu? IP: *.msy.bellsouth.net 03.11.04, 00:11
                      Ja bylem w wiezieniu w Lodzi i jestem BOHATEREM. A nawet Bohatyrowiczem! Mnie
                      cenia i lubuja sie we mnie, zywej ikonie miasta Lodzi. Nie jestem Esbekiem, bo
                      esbekow nie cfelowali w wiezieniach, a mnie cfelowali, zreszta na moja prosbe.
                      Nie pisz tak do mnie brzydko, bo sie poplacze, juz dzis mialem zly dzien, bo moj
                      kochanek z Florydy powiedzial mi ze mnie nie kocha tak bardzo jak w sierpniu i
                      wrzesniu, gdy w gayklubach sialismy strach i poploch, jak w 1981 w pace.

We wiosce bylem tylko dwa razy: w 1978 roku przelecialem jedyna kobiete w moim
                      zyciu, Mariole Blonska we wsi Koluszki kolo Lodzi. Dobra dupa byla, ale za malo
                      owlosiona i kutasowa jak dla mnie. Natomiast w 1998 roku przelecialem 32
                      cowboyow w Cheshire County, New Hampshire, USA.

Lokalne gazety lansowaly mnie przez kolejne 5 lat, wiec nie podskakuj kropidlowy
                      matolku! :o))
                      • Gość: Ptawa EReka K. co mnie obchodzi zyciorys jakiegos tchorza-czuba? IP: 63.227.76.* 03.11.04, 00:45
                        Napisz te bzdety swemi psychiatrz. Moze jakies oklady zimno-gorace pomoga?
                        Albo skorka z Jaruzelskiego na plecki? wink
                      • pokraka52 To jest Kszysiu nieladnie i chyba to nie jestes ty 03.11.04, 01:22
                        ......najmilszy
                        ......a moze i jestes ty chociasz nie wiem dlaczego moje dane osobowe robisz
                        public. Pszeciesz dobrze wiesz ze pokraka to jest tylko muj nick ktury lubisz
                        bo jest do ciebie podobien. a tak naprawde to mam inne nazwisko oraz imie.
                        ......pozdruw mnie dzis najlepiej serdecznie

Mariola Blonska ze wsi Koszulki twoja na zawsze ;ß]]

Posriptum. Ale ty wtedy Kszys miales pare cho cho. pamientam do dzis ze ci w
                        koncu stanol jak ci pokazalam photo of fight bokserski z murzynami. nie na
                        dlugo bo sie szypko zmenczyles i nawet troche fainted z ten wysilek ale zawsze
                        bende te noc wspominac for years to come. A wlosuw mialam ale wiecej nisz ty bo
                        jusz wtedy byles lysy najmilszy.
    • krzys52 Cieniutko cijasz, Bysiolku... Jak jakis bukat :O) 03.11.04, 02:48
      za przeproszeniem, hej smile)

• krzys52 niezalogowany Krzys52 - tylko!! z proxy.aol.com 03.11.04, 02:51
        kazdy inny to smiec oraz inny ekskrement.
        • Gość: Prawa Reka K. Re: niezalogowany Krzys52 - tylko!! z proxy.aol.c IP: 63.227.76.* 03.11.04, 02:56
          Alez z tego servera (proxy.aol.com) to kazdy z AOL lub tylko z USA skorzystac
          moze. Jest free of paid. Nie pisze tego aby Cie oskarzac, ale padly tu ciezkie
          slowa pod moim adresem podpisane "Krzys62". Poczytaj.
          Moze cos z tym zrob?
      • krzysiowy.murzyn Krzysiu!!! Ty mi dzisiaj coś obiecać!!! 03.11.04, 02:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka