Dodaj do ulubionych

ZDEGENEROWANA FRANCJA SIĘ JUŻ NIE OBRONI.

IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 11:03
Spójrzcie na to zdjęcie w dzisiejszej GW. Sami rodowici Francuzi! Z dziada
pradziada. Najlepszy jest ten koleś w tle blady jak po zażyciu narkotyków z
murzyńskim dzieckiem na głowie. Tych dwoje transwestytów na pierwszym planie
nie ma nawet co komentować. He he, była Francja, nie ma Francji. Le Pen może
sobie grób kopać - biedaczysko.
Obserwuj wątek
    • Gość: Remy Do Stanleya. IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 11:08
      francja jest bardziej morlana niz Polaka. O takim zlodziejstwie i oszustwach na
      kazdym kroku tam nie slychac. Proponuje zajac sie wlasnym korytem, bo
      straszliwie z niego smierdzi.
      • Gość: luka Re: Do Remy'ego IP: 217.67.196.* 26.04.02, 11:13
        Gość portalu: Remy napisał(a):

> francja jest bardziej morlana niz Polaka.

I bardziej "kurturalna", dodajmy. Młodzież spaceruje po ulicach z transparentami
        o treści "Fuck Le Pen". Tylko się od niej uczyć piękna językowego.

> O takim zlodziejstwie i oszustwach na kazdym kroku tam nie slychac.

Aby słuchać, należy umyć i uszy i nastawić je właściwym kierunku.

> Proponuje zajac sie wlasnym korytem, bo straszliwie z niego smierdzi.

To posprzątaj w swoim chlewie, skoro, jak mówisz, odór z niego jedzie. Tak to się
        kończy, kiedy resztki z obiadu wyrzucasz za tapczan.
        • Gość: Remy Do luki IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 11:26
          Tacy jak ty powoduja, ze polskie koryto smierdzi, a w dodatku maja sie za
          madrych.
          • Gość: luka Re: Do mało giętkiego językowo Remy'ego IP: 217.67.196.* 26.04.02, 11:31

> Tacy jak ty powoduja, ze polskie koryto smierdzi,

Oj, śmierdzi, śmierdzi... gdybym miał jeszcze dostęp do tego koryta, to mój
            narząd powonienia zapewne by liberalniej traktował aromaty z tego chlewa.

>a w dodatku maja sie za madrych.

Powinienem się mieć za głupca? A po co, skoro Ciebie mam na podorędziu?
            • Gość: Remy Do luki IP: *.ipt.aol.com 26.04.02, 11:47
              Prawdziwa z ciebie radziecka glowa i radziecka moralnosc.
              • Gość: luka Re: Do towarzysza komisarza ludowego Remiowa IP: 217.67.196.* 26.04.02, 11:52

> Prawdziwa z ciebie radziecka glowa i radziecka moralnosc.

Moglibyście, towarzyszu Remiow, napisać, jaką obłąkaną drogą szły Wasze myśli
                przez manowce Waszego zaoranego centralnego ośrodka nerwowego, że dotarły do tak
                intrygującego wniosku?
      • Gość: Stanley Różowe okulary. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 11:27

> francja jest bardziej morlana niz Polaka. O takim zlodziejstwie i oszustwach na
        >
        > kazdym kroku tam nie slychac. Proponuje zajac sie wlasnym korytem, bo
        > straszliwie z niego smierdzi.

Jak się siedzi w Polsce to może Francja wydaje się moralna i przezroczysta. Ci co
        jeżdżą tam na narty albo na zakupy prawdziwego l'esprit nie poczują..i lepiej dla
        nich.
        • Gość: Remy Re: Różowe okulary. IP: *.ipt.aol.com 26.04.02, 11:44
          Znam z bliska obydwa kraje i dlatego robie porownania z cala swiadomoscia.
          Polska niestety nie wychodzi w nich w jakikolwiek sposob na korzysc.
          • Gość: Stanley Re: Różowe okulary. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 13:10
            We Francji mają lepsze wina, zamki (niektóre) i autostrady. Z resztą jest coraz
            gorzej, a zwłaszcza z ich przegniłym społeczeństwem, niestety.
            Napisz jakie porównania masz na myśli.
    • perla_ Re: ZDEGENEROWANA FRANCJA SIĘ JUŻ NIE OBRONI. 26.04.02, 11:08
      A jaką super drużynę "narodową" w piłce nożnej mają. Sami "Francuzi" - w tym
      dwóch białych.

Perła
      • Gość: Stanley Re: ZDEGENEROWANA FRANCJA SIĘ JUŻ NIE OBRONI. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 11:30
        Jak ich wspaniała drużyna zremisowała w zeszłym roku z Algerią 1:1 na Stade de
        France to sami piłkarze reprezentacji Francji mówili, że remis to zawsze dobry
        wynik na wyjeździe, a chodziło im o 80tys. "francuskich" kibiców...z
        algierskimi flagami.
    • indris Przedwczesne i mocno przesadzone... 26.04.02, 11:11
      ...są wiadomości o mojej śmierci - powiedział kiedyś Mark Twain. Spędziłem we
      Francji dziesięć urlopów i bardzo bym chciał, żeby w Polsce była
      taka "degeneracja".
      • Gość: Stanley Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 11:24
        indris napisał(a):

> ...są wiadomości o mojej śmierci - powiedział kiedyś Mark Twain. Spędziłem we
        > Francji dziesięć urlopów i bardzo bym chciał, żeby w Polsce była
        > taka "degeneracja".

A ja we Francji mieszkałem i tę degenerację widziałem na codzień. Wspaniały kraj,
        wspaniałe tradycje i wszystko to na naszych oczach właśnie diabli biorą. A co
        urlopów, ja jeżdżę np. do Egiptu - takich hoteli jak tam nie ma w całej Europie
        tylko za płot wyjść nie można.
        Inaczej mówiąc wydaje mi się że liznąłeś trochę Francji tylko przez szybkę..
        • Gość: siedem Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.tgory.pik-net.pl 26.04.02, 11:39
          Gość portalu: Stanley napisał(a):

> Inaczej mówiąc wydaje mi się że liznąłeś trochę Francji tylko przez szybkę..

O godzinie 14 wszyscy tak narąbani [wzorcowy salon renault, garaż furgala Youtz]
          ze trudno dociec o co biega. w supermarkecie dziadek w kolejce do kasy rzuca nad
          moja glową niedopałek papierosa. w "barze" na podłodze 2cm warstwa smieci. na
          ryneczku przyczepa kempingowa z miesiwem [tak odrazajacych widoków nie znam z
          polskich targowisk - 1990 roku]. wszystko to w w/w Youtz'u. chłodna relacja bez
          zadnych tam "francuz to swinia i cham"
          ot tak

7,44

• Gość: Stanley Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 11:42
            To w przypadku Paryżewa pomnóż to co napisałeś conajmniej razy 10..

Stan
            • Gość: siedem Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.tgory.pik-net.pl 26.04.02, 11:47

> To w przypadku Paryżewa pomnóż to co napisałeś conajmniej razy 10..
              >
              > Stan

to tylko skutki socjalizmu, liberalizmu, i innej kiły toczącej nasz świat ale nie
              kłóćmy się o błahostki.

dlaczego zostawiłeś samopas swoj genialny wątek o "szeregowcu..."?

7,88
              • Gość: # Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 26.04.02, 12:49
                L_H napisal:

"# przesiakniety tymze komunistycznym duchem stalinizmu"!!!!

Remy napisał:

> Prawdziwa z ciebie radziecka glowa i radziecka moralnosc.

Luka:
                Moglibyście, towarzyszu Remiow, napisać, jaką obłąkaną drogą szły Wasze myśli
                przez manowce Waszego zaoranego centralnego ośrodka nerwowego, że dotarły do tak
                intrygującego wniosku?
                #:
                Pisza oboje wg tej samej instrukcji, jakiegos dawnego politruka z nowo utworzonej
                gminy ?
              • Gość: Stanley Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 13:16
                Francuzi od zarania mieli "pierdolca" na pnkcie socjalizmu za co powinniśmy być
                im szczególnie "wdzięczni" zwłaszcza w kontekście wojny z Rosją w 1920r. Z
                kolei w 1939r. zdradzili na całej linii, ale oni zdradzili by każdego bo to
                gówniany naród, który tylko za Napoleona wiele znaczył. Teraz toczy ich nie
                tylko socjalizm i liberalizm, ale przede wsystkim AIDS i anarchia... w końcu
                Russeau był Francuzem..

PS. Przypomnij mi ten mój wątek bo za cholerę nie mogę go znaleźć.

• Gość: siedem Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.tgory.pik-net.pl 26.04.02, 13:22

> PS. Przypomnij mi ten mój wątek bo za cholerę nie mogę go znaleźć.

tu je pies pogrzebany
                  tez nie pamiętam
                  7,27

• Gość: Stanley Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 14:19
                    To był ten post o strzelaninie w Parolach??
                    • daf Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. 26.04.02, 15:41
                      ohhhh..... FRANCE !!!!

salupe...

voila le boudin,
                      voila le boudin,
                      pour les Alsaciens,
                      et pour les Lorrains,
                      pour les Allemends plus,
                      parce que ils sont tuers au c......
                      • Gość: Stanley Re: Niestety to prawda i rzeczywistość. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 15:45
                        może lepiej nie dopisywać dalszego ciągu smile)
                        • Gość: Ryszard Re: Do pojebow IP: *.abo.wanadoo.fr 26.04.02, 17:03
                          Ale macie chlopcy nawalone pod wlosami! Co wam ta Francja zrobila zlego? Ze
                          niedopalki rzuca sie na podloge? No i fajnie, sie rzuca, sie sprzata! Postaw w
                          barze paryskim polskiego barmana, dostanie zawalu po pol godzinie. Albo sprobuj
                          szybko zjezc lunch w warszawie. majestat, powolne ruchy, udawana grzecznosc i
                          ta pompa, ta celebra! A ze druzyna kolorowa? No i co ztego? Integracja sie wam
                          nie podoboba? Pewnie tak, bo jak biedny Oli dostal polski papier to byla
                          narodowa dyskusja koltunow. Wiadomo: asfalty, negatywy, arabusy, do tego
                          trawestyci i pedaly! Wiadomo, w najjasniejszej tego nie ma, no chyba , ze jakis
                          abepe lubi sobie podupczyc z klerykami... Oj chlopaki, nie macie juz o czym
                          bzdurzyc... R
                          • Gość: Stanley Do Rysia : pedała, transwestyty, asfalta i araba*. IP: *.k.mcnet.pl 26.04.02, 18:34
                            *Niepotrzebne skreślić - odpowiedz kim ty jesteś bo cie nie chcę niechcący
                            urazić. I tak masz dość kłopotów skoro mieszkasz we Francji..
                          • Gość: konusz Re: Do po...ca Ryszarda IP: *.abo.wanadoo.fr 27.04.02, 16:11
                            Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Ale macie chlopcy nawalone pod wlosami! Co wam ta Francja zrobila zlego? Ze
                            > niedopalki rzuca sie na podloge? No i fajnie, sie rzuca, sie sprzata! Postaw w
                            > barze paryskim polskiego barmana, dostanie zawalu po pol godzinie. Albo sprobuj
                            >
                            > szybko zjezc lunch w warszawie. majestat, powolne ruchy, udawana grzecznosc i
                            > ta pompa, ta celebra! A ze druzyna kolorowa? No i co ztego? Integracja sie wam
                            > nie podoboba? Pewnie tak, bo jak biedny Oli dostal polski papier to byla
                            > narodowa dyskusja koltunow. Wiadomo: asfalty, negatywy, arabusy, do tego
                            > trawestyci i pedaly! Wiadomo, w najjasniejszej tego nie ma, no chyba , ze jakis
                            >
                            > abepe lubi sobie podupczyc z klerykami... Oj chlopaki, nie macie juz o czym
                            > bzdurzyc... R
                            ======================================
                            A Ty co,wloskow juz braklo,"caca" wielka bez przykrycia!A jaki to z
                            Ciebie "demokrata po swojemu"

• Gość: Ryszard Re: Do koniucha IP: *.abo.wanadoo.fr 27.04.02, 17:02
                              Ty, koniuch, Francja ci sie nie podoba? To po co tu siedzisz? Wracaj do Polski,
                              Tu Le Pen nie przejdzie i tak a tam masz cala familie Gertychow, Lepperow,
                              Nowakow i innych kato-maso-faszystow. A o moje wlosy sie nie musisz martwic.
                              Nie lysieje na szczescie. R.
                              • Gość: siedem rysiu IP: *.tgory.pik-net.pl 27.04.02, 17:14
                                Gość portalu: Ryszard napisał(a):

jakby
                                chcac nie chcac
                                potwierdziłes nasze wrazenia z francy
                                swoim zachowaniem i wypowiedziami
                                i...
                                lepiej zebys był pedełam lub arabusem
                                bo jesli jestes statystycznym francuzem
                                to juz wiececj tam nie pojade

"socjalizm albo śmierć"
                                twój ulubiony kato-oszołomo-nazista
                                siedem
                                7,14
                                • Gość: V.C. Stanley ma wybiórczą pamieć IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 17:22
                                  A nie pamiętacie juz zdjęcia z okładki piątkowej "Wyborczej" ?

Takie ekstra laseczki chętnie zaprosiłbym do Polski ... smile
                                  • Gość: siedem VC ma wybiórcze wiewijurki IP: *.tgory.pik-net.pl 27.04.02, 17:26
                                    Gość portalu: V.C. napisał(a):

> A nie pamiętacie juz zdjęcia z okładki piątkowej "Wyborczej" ?
                                    >
                                    > Takie ekstra laseczki chętnie zaprosiłbym do Polski ... smile

PRAWICOWY rzad israela morduje a ty milczysz!
                                    co z twoja internacjonalistyczna gotowością?

7,64
                                    • Gość: V.C. Gorące pozdrowienia dla demonstrantek z Francji IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 21:37
                                      Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: V.C. napisał(a):
                                      >
                                      > > A nie pamiętacie juz zdjęcia z okładki piątkowej "Wyborczej" ?
                                      > >
                                      > > Takie ekstra laseczki chętnie zaprosiłbym do Polski ... smile
                                      >
                                      > PRAWICOWY rzad israela morduje a ty milczysz!
                                      > co z twoja internacjonalistyczna gotowością?
                                      >
                                      > 7,64

Kilka razy wyrażałem swą dezaprobatę dla rządu generalissimusa Sharona .

Ostatnio - w wątku "Czy popierasz działanie Izraela" .

P.S. A jak Ci się podobały uczestniczki demonstracji przeciw Le Penowi z
                                      wspomnianej okładki ?

Do Redakcji :

Proszę o rozkładówkę z tą w różowym wdzianku ... wink

• Gość: andzia Re: Przedwczesne i mocno przesadzone... IP: *.abo.wanadoo.fr 28.04.02, 01:00
        indris napisał(a):

> ...są wiadomości o mojej śmierci - powiedział kiedyś Mark Twain. Spędziłem we
        > Francji dziesięć urlopów i bardzo bym chciał, żeby w Polsce była
        > taka "degeneracja".

To postaraj sie spedzic we Francji nie kilka urlopow, tylko
        kilka miesiecy np w okregu paryskim w tzw "aszelemie" , pracujac i placac
        podatek , a zrozumiesz ......

• Gość: Remy A zdegenerowana Polska ?. IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 22:28
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka