boomerang 01.08.22, 00:44 więcej nie napiszę bo się obawiam cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Maciej Stuhr 01.08.22, 13:22 Wspólnie ze Stingiem walczyli pod Cedynią i obydwu polatschken przymocowali do wież oblężniczych.. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Nie wiem dlaczego Maciej Sthur 01.08.22, 14:29 nie jest doktorem h.c. Wydziału Historycznego UJ . Może otworzył przewód trybie zwykłym? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Maciej Stuhr 01.08.22, 22:50 nie napiszesz bumerang bo się boisz nawet w tych tropikach. Maciej Stuhr to jedyny polski rolnik, który na swoim rolnym polu zasianym zbożem ustawił macewy. A potem się dziwował, iż nikt nie chce przyjechać kombajnem aby zerżnąć to zboże i przy okazji te macewy. W życiu nie widziałem tak oszukańczego filmu. Niemniej jest dowodem na polski antysemityzm właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Maciej Stuhr 02.08.22, 00:22 stuhr czyli oszołomiony, co on temu Stingowi nagadał?, bo podobno spędzili z sobą cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Maciej Stuhr 02.08.22, 01:19 Że trzyma ukraińcow w domu i że po lasach błakają się jacyś ludzie do dzisiaj. Nie przypuszczałem, ze można mieć tak na$rane w głowie. A ten film to był okropny gniot. Może Stuhr zaprzyjaźnil się z Grossem? Odpowiedz Link Zgłoś