kamyczek.do.ogrodka 08.11.04, 11:19 dlaczego usunęłaś mój wątek? słowo glany się nie podoba? a może masz z tym określeniem bucika tylko jedno skojarzenie? kopciuszek.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Giwi 08.11.04, 11:33 Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki wspanialy watek, a Giwi go na osla. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek.do.ogrodka Re: Giwi 08.11.04, 11:39 gini napisała: > Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki wspanialy > watek, a Giwi go na osla. > mylisz się jak zawsze Gini żeby taki wątek wymyślić to 3 dni zdecydowanie za mało jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ty.ja Re: Giwi 08.11.04, 11:42 kamyczek.do.ogrodka napisał: > gini napisała: > > > Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki wspanial > y > > watek, a Giwi go na osla. > > > > mylisz się jak zawsze Gini > żeby taki wątek wymyślić to 3 dni zdecydowanie za mało jest!!! jak dla Danusi oczywiście tobie zajęłoby tylko tyle, ile link podać 3min? mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giwi 08.11.04, 11:48 ty.ja napisała: > kamyczek.do.ogrodka napisał: > > > gini napisała: > > > > > Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki ws > panial > > y > > > watek, a Giwi go na osla. > > > > > > > mylisz się jak zawsze Gini > > żeby taki wątek wymyślić to 3 dni zdecydowanie za mało jest!!! > > jak dla Danusi oczywiście > tobie zajęłoby tylko tyle, ile link podać > 3min? > mniej? Tak myslisz?Zeby znalezc pasdujacy do czegos link, trzeba duzo, duzo, czytac, i z ilus tam przeczytanych linkow przytoczyc ten jeden wlasciwy, pasujacy do tematu. Recze, Ci ze zajmuje to duzo, duzo wiecej czasu, nie jest co prawda taki link tak efektowny, jak przemyslenia pani Danusi, bo jak ja przytaczam link, jakiegos profesora uniwersytetu, to jasne, ze taki profesor, to jest zero przy Danusi i jej filozoficznych dywagacjach, o glanach. Odpowiedz Link Zgłoś
ty.ja Re: Giwi 08.11.04, 11:54 gini napisała: > > Tak myslisz?Zeby znalezc pasdujacy do czegos link, trzeba duzo, duzo, czytac, i > > z ilus tam przeczytanych linkow przytoczyc ten jeden wlasciwy, pasujacy do > tematu. > Recze, Ci ze zajmuje to duzo, duzo wiecej czasu, nie jest co prawda taki link > tak efektowny, jak przemyslenia pani Danusi, bo jak ja przytaczam link, > jakiegos profesora uniwersytetu, to jasne, ze taki profesor, to jest zero przy > Danusi i jej filozoficznych dywagacjach, o glanach. chyba masz rację Gini bo zauważyłam ciekawy wątek o kodzie Leonarda d.Vinci a linku żadnego nie podano to skąd czytelnik ma wiedzieć, czy taki kod rzeczywiście istnieje? ten zawadzki to jednak nie ma dość dojść do odpowiednich profesorów, aby na czas mu dostarczyli odpowiedni link o żydo-masonach, na których się powołuje w swoim wątku Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Poprosze o PIN code 08.11.04, 11:49 i numer karty kredytowej y.ja napisała: > kamyczek.do.ogrodka napisał: > > > gini napisała: > > > > > Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki ws > panial > > y > > > watek, a Giwi go na osla. > > > > > > > mylisz się jak zawsze Gini > > żeby taki wątek wymyślić to 3 dni zdecydowanie za mało jest!!! > > jak dla Danusi oczywiście > tobie zajęłoby tylko tyle, ile link podać > 3min? > mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giwi 08.11.04, 11:49 kamyczek.do.ogrodka napisał: > gini napisała: > > > Tez nie rozumiem, Danusia ze trzy dni myslala az wymyslila, taki wspanial > y > > watek, a Giwi go na osla. > > > > mylisz się jak zawsze Gini > żeby taki wątek wymyślić to 3 dni zdecydowanie za mało jest!!! No wlasnie, a Giwi rach ciach bach i te ilustamdniowe myslenie, w minute nozycami potraktowala. Nie godzi sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasz.dubeltowicz "Kopanie z glana"..... Hmmmm..... 08.11.04, 11:50 ...domena pewnej subkultury ...ze swastykami na kurteczkach ...czy ty też golisz główkę do gołej skóry? ...a przed własnym Narodem nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: "Kopanie z glana"..... Hmmmm..... 08.11.04, 11:54 jonasz.dubeltowicz napisał: > ...domena pewnej subkultury > ...ze swastykami na kurteczkach > ...czy ty też golisz główkę do gołej skóry? > ...a przed własnym Narodem nie wstyd Ci? nawet na komin wchodzi bez majtek (patrzyłem z dołu) to czego glana sie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
klejnocik.pl Re: "Kopanie z glana"..... Hmmmm..... 08.11.04, 12:05 pro100 napisał: > nawet na komin wchodzi bez majtek (patrzyłem z dołu) to czego glana sie > czepiasz? a to wszystko po to aby wszyscy mogli zobaczyć jakie klejnociki w majtkach chowa jak na komin nie wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: "Kopanie z glana"..... Hmmmm..... 08.11.04, 12:12 klejnocik.pl napisała: > pro100 napisał: > > > nawet na komin wchodzi bez majtek (patrzyłem z dołu) to czego glana sie > > czepiasz? > > a to wszystko po to aby wszyscy mogli zobaczyć jakie klejnociki w majtkach > chowa jak na komin nie wchodzi lornetowałem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi 08.11.04, 11:54 Sprawy prywatne proszę załatwiać mailem. Forum publiczne nie jest najlepszym miejscem do tego celu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyczek.do.ogrodka Re: Giwi 08.11.04, 12:07 giwi napisała: > Sprawy prywatne proszę załatwiać mailem. Forum publiczne nie jest najlepszym > miejscem do tego celu. prywatne to w tym i tamtym wątku może być co najwyżej imię "Danusia" a glany i kamyczki to są rzeczy pospolite Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Giwi 08.11.04, 12:55 Dokładnie masz rację Giwi, sprawy prywatne paniusi w glanach mnie nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.w.glanach Re: carramba 08.11.04, 16:15 carrramba napisał: > Dokładnie masz rację Giwi, sprawy prywatne paniusi w glanach mnie nie kręcą. ale za to ja tobą zakręcę carramba i to publicznie aż sam porzucisz swoją krainę dreSSowców Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: carramba 08.11.04, 16:27 paniusia.w.glanach napisał: > carrramba napisał: > > > Dokładnie masz rację Giwi, sprawy prywatne paniusi w glanach mnie nie krę > cą. > > ale za to ja tobą zakręcę carramba > i to publicznie > aż sam porzucisz swoją krainę dreSSowców Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.w.glanach Re: carramba 08.11.04, 17:04 carrramba napisał: > > Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz straciłeś pewność siebie carrambo z krainy dreSSowców to dopiero początek oczekuj teraz w każdej chwili pojawienia się strachu a może już czujesz jego zimny oddech? wiesz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: carramba 08.11.04, 17:34 paniusia.w.glanach napisał: > carrramba napisał: > > > > > Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz > > straciłeś pewność siebie carrambo z krainy dreSSowców > to dopiero początek > oczekuj teraz w każdej chwili pojawienia się strachu > a może już czujesz jego zimny oddech? > wiesz gdzie Zaczynasz mnie intrygowac, paniusiu w glanch /skin ?/. Pewnie cie rozczaruje,ale nie jestem z krainy dreSSowców. to nie ta bajka. popraw pampersa i spadaj forumowa animatorko. ps. masz nieświeży oddech, a nie zimny i zostaw klawiature bo zepsujesz. nie dopisuj się do mnie, bo nie gadam z matolicami. idź odrób lekcje, bo się pani w szkole jutro pogniewa. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.w.glanach Re: carramba 08.11.04, 18:50 carrramba napisał: > masz nieświeży oddech, a nie zimny ja nie przyszłam tu animować całusków to nie ta parafia coś ci się dziecino bajki pomyliły znasz zakończenie chociaż jednej bajeczki napisanej w bucikach? chyba mylisz becik z bucikiem nie te latka moja dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
swast4 Re: carramba 08.11.04, 18:59 witaj kolezanko dzis zbiorka o 22:30 idziemy bic te sniadolice szuje ubierz sie cieplo hail... ehmm... pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: carramba 08.11.04, 21:11 swast4 napisała: > witaj kolezanko > dzis zbiorka o 22:30 > idziemy bic te sniadolice szuje > ubierz sie cieplo > > hail... ehmm... pozdrowienia! za samego nicka powinienes dostać ze trzy lata /bez zawiasów/. poza tym, nie jestem "kolezanką". i tez badź uprzejmy odczepic się, faszysto. Odpowiedz Link Zgłoś
swast4 Re: carramba 08.11.04, 21:21 ty sie odczep carrambo to nie od ciebie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: carramba 08.11.04, 21:08 arogancja równa ignorancji czytaj ze zrozumieniem, pampersie. przygody Krecika są chyba jurtro, koniecznie nie przegap )))) ps. jednak animatorka wątków )) Odpowiedz Link Zgłoś