Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Europy w seksie

06.06.23, 10:33
Szwecja oficjalnie uznała seks za dyscyplinę sportową. 8 czerwca, w Goteborgu, mają rozpocząć się mistrzostwa Europy w tej dyscyplinie.

Wydarzenie odbędzie się pod egidą Szwedzkiego Związku Seksu, a w nim wezmą udział uczestnicy z różnych krajów, o różnej orientacji seksualnych i płci. Zawody mają odbywać się w wielu przygotowanych już kategoriach. Każdy dzień będzie składał się z sześciogodzinnej sesji, a poszczególne mecze mają trwać od 45 do 60 minut.
Obserwuj wątek
    • sz0k Re: Mistrzostwa Europy w seksie 06.06.23, 10:43
      Będą sprinterzy i długodystansowcy? I co z kontrolą antydopingową?
      • oleg3 Re: Mistrzostwa Europy w seksie 06.06.23, 11:18
        Pytań jest wiele. Niestety nie znam regulaminu. Czy będzie transmisja na YT?
    • polski_francuz Durnawa imigracja 06.06.23, 10:57
      oleg3 napisał:

"Wydarzenie odbędzie się pod egidą Szwedzkiego Związku Seksu, a w nim wezmą udział uczestnicy z różnych krajów, o różnej orientacji seksualnych i płci. "

Pomyslodawca byl jakis glupek z Balkanow (sadzac z imienia Dragan). Nic dziwnego, ze Skandynawia staje sie powoli oaza neonazis.

PF
      • oleg3 Re: Durnawa imigracja 06.06.23, 11:17
        Ksenofob! smile

Tego się po PF nie spodziewałem.
    • perla_z_roztocza Re: Mistrzostwa Europy w seksie 06.06.23, 11:15
      szkoda, że to tylko Mistrzostwa Europy a nie Świata.
      Kretyn52 ze swoim Murzynem mieliby pewny medal co by było prestiżem dla portalu GW właśnie.
      • oleg3 Re: Mistrzostwa Europy w seksie 06.06.23, 11:27
        perla_z_roztocza napisał:

> szkoda, że to tylko Mistrzostwa Europy a nie Świata.

Mistrzostwa powinny być międzygatunkowe. Dlaczego koza nie może zostać mistrzynią Europy w seksie?
        • perla_z_roztocza Re: Mistrzostwa Europy w seksie 06.06.23, 12:44
          oleg3 napisał:

> perla_z_roztocza napisał:

> Mistrzostwa powinny być międzygatunkowe. Dlaczego koza nie może zostać mistrzyn
          > ią Europy w seksie?

no ale to by była arabska gra do jednej bramki właśnie.
      • benek231 Znajdz sobie jakiegos Palestynczyka :O) 06.06.23, 15:51
        ty antydemokratyczne gowno. Z Palestynczykiem z pewnoscia sie dopasujecie, ty pisowska zdziro.

perla_z_roztocza napisała:

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
        • perla_z_roztocza Re: Znajdz sobie jakiegos Palestynczyka :O) 06.06.23, 16:40
          benek231 napisał:

> ty antydemokratyczne gowno. Z Palestynczykiem z pewnoscia sie dopasujecie, ty p
          > isowska zdziro.

Kretynie52, toż ja ci medalu życzę a ty do mnie tak właśnie?
        • boomerang Re: Znajdz sobie jakiegos Palestynczyka :O) 07.06.23, 02:37
          Podziwiam twoją poprawność polityczną, Krzyżtopie, bo robienie tego z Żydem to byłby już antysemityzm.
    • benek231 Masz duze szanse, Oleg :O) 06.06.23, 15:47
      bo potrafisz niemilosiernie pieprzyc, ty pisowska swinio.

oleg3 napisał:

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
    • boomerang Re: Mistrzostwa Europy w seksie 07.06.23, 02:33
      Marianna Rokita (Paulina Kaczanow) - autorka seksualnego rekordu świata z roku 2003 (759 kolejnych stosunków) raczej nie wystartuje w tych zawodach, bo z jednej strony może być już za stara na taki sport, a z drugiej strony już jej nie wypada, po tym jak uzyskała dyplom z prawa. Ciekawe dlaczego wybrała prawo, a nie nauki ścisłe?
      • perla_z_roztocza Re: Mistrzostwa Europy w seksie 09.06.23, 18:18
        boomerang napisał:

> Marianna Rokita (Paulina Kaczanow)

przez klika lat brylowała na forum tym.
        Miała też tutaj adoratorów a mnie zagroziła sądem właśnie.
        • boomerang Re: Mistrzostwa Europy w seksie 11.06.23, 00:05
          Czy, jako lewaczka, znalazła wspólny język z Krzyżtopem?
          • perla_z_roztocza Re: Mistrzostwa Europy w seksie 15.06.23, 14:06
            boomerang napisał:

> Czy, jako lewaczka, znalazła wspólny język z Krzyżtopem?

Kretyna52 z wiadomych względów nie interesują kobiety i prostytutki właśnie.
        • sz0k Re: Mistrzostwa Europy w seksie 16.06.23, 15:24
          perla_z_roztocza napisał:

> boomerang napisał:
          >
          > > Marianna Rokita (Paulina Kaczanow)
          >
          > przez klika lat brylowała na forum tym.
          > Miała też tutaj adoratorów a mnie zagroziła sądem właśnie.

Powinna wnieść i zapalić znicz olimpijski na tych mistrzostwach.
    • szczypawka.jadowita Re: Mistrzostwa Europy w seksie 09.06.23, 16:38
      Nieodżałowany minister rządu PIS Dorn Ludwik, ten od suki, brał udział w biciu rekordu seksualnego przez gwiazdkę warszawskich agencji towarzyskich. Z zawodów sporządzono obszerną relację filmową, z udziałem rzeczonego Dorna Ludwika, którą to relację minister Ludwik Dorn przy użyciu oddziałów policji zrabował właścicielce, natychmiast po objęciu stanowiska.

Tak cenne materiały z pewnością nie zostały utracone. Prześlijmy je Szwedzkiemu Związkowi Seksu, niech minister Ludwik Dorn w sposób godny reprezentuje władze PIS na Mistrzostwach Europy. To mu się słusznie należy.
    • institoris2 a ktora stacja transmituje? 10.06.23, 23:40
      oleg3 napisał:

• zdravko_vypic byłem kiedyś mistrzem świata,... 14.06.23, 14:02
      ...ale zakończyłem czynną karierę sportową. Obecnie startuję w zawodach tylko w celach charytatywnych.
      • boomerang Re: byłem kiedyś mistrzem świata,... 15.06.23, 02:15
        z kobietami po menopauzie?
        • zdravko_vypic sam mam łomenopałzę,... 16.06.23, 16:14
          ...to co robić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka