oleg3 09.10.23, 17:18 Kto jeszcze planuje oglądać spektakl tylko częściowo, reżyserowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdravko_vypic mało zmieni, jeśli w ogóle cokolwiek,... 09.10.23, 17:33 ...bo wątpię, żeby niezdecydowani zgromadzili się tłumnie przed tiwi oglądać to gówno. Raczej poczytają potem omówienia w internecie. Dla mnie bez znaczenia, bo zakazałem sobie pod karą śmierci głosowania na PiS i PO (jedno zło). Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: mało zmieni, jeśli w ogóle cokolwiek,... 09.10.23, 17:38 Pewnie niczego nie zmieni, a nuż. Dlatego poświęcę godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Na gorąco 09.10.23, 19:37 Tusk ostatni, Schlezwig-Holszatajn przedostatnia. Niezły Hołownia i Maj. Najlepsi Morawiecki i Bosak. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Na gorąco 09.10.23, 20:33 oleg3 napisał: > Tusk ostatni, Schlezwig-Holszatajn przedostatnia. Niezły Hołownia i Maj. Najlep > si Morawiecki i Bosak. A z Polska Jest Jedna ktoś był czy media nadal rżną głupa i udają, że ta partia nie istnieje i nie ma listy ogólnokrajowej? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Na gorąco 09.10.23, 20:49 Uczestnicy Szymon Hołownia z Koalicyjnego Komitetu Wyborczego Trzecia Droga (Polska 2050 Szymona Hołowni i PSL); Joanna Scheuring-Wielgus z KN Nowa Lewica; Krzysztof Bosak z Konfederacji Wolność i Niepodległość; Donald Tusk z Koalicyjnego Komitetu Wyborczego Koalicja Obywatelska (PO, .N, iPL); Krzysztof Maj z Komitetu Wyborczego Bezpartyjni Samorządowcy, Mateusz Morawiecki z KW Prawo i Sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Na gorąco 09.10.23, 20:59 oleg3 napisał: > Uczestnicy > > Szymon Hołownia z Koalicyjnego Komitetu Wyborczego Trzecia Droga (Polska 2050 S > zymona Hołowni i PSL); > Joanna Scheuring-Wielgus z KN Nowa Lewica; > Krzysztof Bosak z Konfederacji Wolność i Niepodległość; > Donald Tusk z Koalicyjnego Komitetu Wyborczego Koalicja Obywatelska (PO, .N, iP > L); > Krzysztof Maj z Komitetu Wyborczego Bezpartyjni Samorządowcy, > Mateusz Morawiecki z KW Prawo i Sprawiedliwość Czyli rżną głupa... chciałem już głosować na Konfę, a teraz mam second thoughts... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Na gorąco 09.10.23, 21:03 sz0k napisał: > Czyli rżną głupa... chciałem już głosować na Konfę, a teraz mam second thoughts > ... Cyrk zwany demokracją: www.rp.pl/polityka/art39238661-pech-rafala-piecha-polska-jest-jedna-wykluczona-z-debaty-w-tvp Odpowiedz Link Zgłoś
zdravko_vypic nie oglądałem, ale czytam, że PO i PiS... 09.10.23, 20:54 ...dały ciała. Wygrali ci, którzy mieli cokolwiek do powiedzenia. I dobrze, wolę debatę między Scheuring-Wielgus a Bosakiem, a nawet Hołownią, niż pierdolenie tych dwóch pajaców z PO-PiSu. Jak dzisiaj widać na świecie, ostre podziały przez pół i systemy dwupartyjne kończą się ostrymi kryzysami politycznymi i słabnięciem nawet potężnych państw. Więc lepiej, żeby tak u nas nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Mowic a robic 09.10.23, 22:10 zdravko_vypic napisał: " Jak dzisiaj widać na świecie, ostre podziały przez pół i systemy dwupartyjne kończą się ostrymi kryzysami politycznymi i słabnięciem nawet potężnych państw. Więc lepiej, żeby tak u nas nie było." Pewnie, ze w profilu polityka umiejetnosc debatowania z innymi gra pewna role. Ale najwazniejsze jest to jak rzadzi gdy rzadzi. Czy to mozna z debaty przewidziec? Trudno powiedziec. PF Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 Re: nie oglądałem, ale czytam, że PO i PiS... 10.10.23, 13:14 zdravko_vypic napisał: > ...dały ciała. Wygrali ci, którzy mieli cokolwiek do powiedzenia. I dobrze, wol > ę debatę między Scheuring-Wielgus a Bosakiem, a nawet Hołownią, niż pierdolenie > tych dwóch pajaców z PO-PiSu. > > Jak dzisiaj widać na świecie, ostre podziały przez pół i systemy dwupartyjne ko > ńczą się ostrymi kryzysami politycznymi i słabnięciem nawet potężnych państw. W > ięc lepiej, żeby tak u nas nie było. Katastrofe w Polsce mamy juz od dawna, a POPiS jedzie na tym podziale juz od 20 lat. Jedyna sensowna perspektywa, to doprowadzic do takiej sytuacji, ze te dwie bratnie partyjki zmuszone beda utworzyc wspolny rzad. Odpowiedz Link Zgłoś