Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:39 strasznie sie martwię że p.kulczyk się obrazi i nie będzie finansował tak szlachetnego przedsiewziecia,wszyscy na kolana i szybko go przeprośmy,moze sie da ubłagać i wyłoży kasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PawełB. Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:59 Festiwal Gwiazd? A co to niby za impreza? Darmowa wyżera i ochlaja dla różnej maści pseudogwiazdek z pseudoseriali. A także żerowisko dla kolorowych tygodników. Sztuki przez duże "S" tam tyle, co kot napłakał. Ja nie wiem, czy własnie takie było pierwotne znaczenie słowa "mecenas"? Moim zdaniem nie ma czego żałować. Niech się nasze gwiazdeczki wezmą za poważną robotę, bo w teatrach pustki a w kinach i telewizji tylko strzelanina i idiotyczne sitcomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba BE KULCZYK, BE! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.11.04, 12:26 zamknijmy tez teat wielki w poznaniu i pare innych wspieranych przez kulczyka przeciez wyzej piszacy maja telewizory!! a moze sami wyłoża pieniądze na finansowanie np przyjazdu Domingo do Polski. owszem, Kulczyk jest be (osobiscie go nie lubie). ale pare dobrych rzeczy tez robi. i mimo ze nie jest w moim powazaniu potrafie to uszanowac. a wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropa Re: BE KULCZYK, BE! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.04, 12:33 Ale nikt tu nie mówi o t.wielkim tylko o Międzyzdrojach. Nic się nie stanie jak nie będzie tego gownianego festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba Re: BE KULCZYK, BE! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.11.04, 12:48 Gość portalu: jewropa napisał(a): > Ale nikt tu nie mówi o t.wielkim tylko o Międzyzdrojach. Nic się nie stanie jak nie będzie tego gownianego festiwalu. w tym punkcie sie całkowicie zgadzam. choc nie wiem czy jestem upowazniony do wyrazania swej opinii o festiwalu bo szczerze przyznam, ze nie widzialem ani festiwalu ani transmisji w tv.. wiec dla mnie to bez znaczenia - niech wypowiedza sie zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: BE KULCZYK, BE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:09 tak w ogóle to nikt tych pieniędzy nie widzi ,a jeżeli tyle nakradł to może się popisac sponsoringiem i być dobrym wujkiem pokazywanym w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festiwal Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:47 Masz racje. wszystko się kiedyś kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra skrzyknąć "elity" Międzyzdrojów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 12:33 Trza skrzyknąć "Elity" Międzyzdrojów. Wyborczo prowadź !! miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2396593.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiki Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 18.11.04, 13:18 Szlachetne przedsięwziecie ha ha ha koń by się usmiał to najbardziej, zenująca impreza w tym kraju. Skrzyzowanie seansu spirytystycznego z blichtrem Hollwood w wydaniu Albańskim. Jeżeli wydał na to miliony to zle o nim swiadczy. A całość na cześć największego bufona III RP W. Dąbrowskiego. Który kiedyś odciśnie na tym deptaku swoje pośladki zeby mogli mu oddawać czesc pocałunkami. Chwała tym artystom którzy nigdy tam nie byli są to nieliczni za to najmądrzejsi reszta to duchy i miernoty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: 193.243.146.* 18.11.04, 13:33 festiwal pełni rolę atrakcji turystycznej z czego krzystają a korzystać nie będą Międzyzdroje (głównie) i tyle. Ty ośle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:12 nie dodawałam cudzysłowia pisząc ,,szlachetne przedsięwzięcie,, bo myślałam,że każdy zrozumie,że to ironia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Straszna strata dla kultury !!!!!!! Chyba........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:25 .....Się popłaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Glupie miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:44 poprzewracalo sie w glowach. malo kto juz chyba pamieta, ze pare lat temu miedzyzdroje byly miasteczkiem pelnym rozpadajacych sie osrodkow, do ktorego przyjezdzali tylko ludzie ze szczecina. po festiwalu stalo sie znane i co najwazniejsze modne. festiwal wypromowal miasto i dal zastrzyk kasy od turystow. i teraz, mimo, ze nikt kulczyka o nic nie oskarzyl, mieszkancy sie odwracaja. no coz, poczekajmy pare lat i zobaczymy w jaki inny sposob miasto sie wypromuje. i to nie chodzi o "wielka strate dla kultury" chodzi o strate dla turystyki. na miejscu dr kulczyka tez bym olal miedzyzdroje po takim zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozz Re: Glupie miasteczko IP: *.ict.pwr.wroc.pl 18.11.04, 17:20 Nic dodac, nic ujac. Dokladnie w tym rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. FESTIWAL TUCZNIKÓW POZERÓW I PROSTAKÓW IP: *.rezist.com 18.11.04, 16:48 I nie będzie miał JANUSZ KULCZYK z kim interesów robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:42 Nie oceniam festiwalu, bo go nigdy nie widziałam. Myślę, że p. Kulczyk nie ma sie o co obrażać - jeżeli jest naprawdę takim ofiarnym mecenasem kultury i sztuki, to powinien to robic bezinteresownie. Chyba, że chodzi przede wszystkim o promowanie swojej osoby, to wówczas faktycznie zainwestowane pieniądze nie przyniosły spodziewanego zysku, tu w postaci dobrej sławy i ciągłego podkreślania , że to jego zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.se.client2.attbi.com 19.11.04, 06:11 Festiwal Gwiazd napedzal grube pieniadze nie tylko mieszkancom Miedzyzdrojow,ale i aktorom i Kulczykowi.Ja na tym tracilam.....placac slone pieniadze za slodkowodna rybe / nad morzem !/ .Dzisiaj sprawdzalam ceny mieszkan i domow w tej wiosce z Amberem - rosna nam nastepni bogacze.A wszystko dlatego -ze lud chce chleba i igrzysk.Ja moge zyc bez wiadomosci,ze jakas "zwiozda" zdjela buty i weszla po kostki do wody,a druga pokazala sie w bieli i z czarnym przystojniakiem.Nie tam - to gdzie indziej,nie to - to moze cos innego,nie beznadziejne - to moze cos fajnego.......Przezyjemy i koniec festiwalu.........moze bedzie normalniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL A może by te "gwiazdy" same się zasponsorowały ? IP: *.tinet / *.tinet.pl 19.11.04, 09:07 Do biednych wszak nie należą........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocca Re: Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach zagrożony? IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 19.11.04, 09:55 NA CO KOMU TAKI "FESTIWAL". BANDA SNOBOW WDZIECZACYCH SIE DO KAMER, PLYWAJACYCH W HOTELOWYM BASENIE ( no bo po co w morzu) POZERAJACYCH OWOCE MORZA (bynajmniej nie baltyckiego) WYLEGUJACYCH SIE W NAJDROZSZYCH LOZKACH HOTELOWYCH W KRAJU .DOBRZE ZE NA KOSZT KULCZYKA A NIE PODATNIKOW (taka mam nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Myślę, że jeszcze nie dorośliście do demokracjii.. IP: *.sk2.am.poznan.pl 19.11.04, 11:35 Nikt nie zmusza nikogo, by oglądał festiwal i nie o niego tak naprawdę tu chodzi... Dlaczego w normalnych, cywilizowanych krajach są ludzie bradzo bogaci i nikogo to nie drażni (a wręcz wzbudza podziw), dlaczego są komercyjne imrezy, które napędzają turystykę, rozsławiają miasta w świecie i wszystkich to cieszy!!!!Dlaczego inni umieją korzystać z tego, że są ludzie, którym się powiodło i którzy mogą coś zrobić dla innych... ta refleksja nie ma na celu gloryfikacji p. Kulczyka, ale raczej charakter ogólny.... Jak tylko komuś się powiedzie, to go zaraz polaczki wyzwą od złodzieja i ściągną na powrót do bagna... Jak ja nie mogę to nikt inny też... smutne i wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś