abstrakt2003 05.12.04, 14:30 czy możesz nam zdradzić IP demokraty? ************ Jeśli nie to może powiesz nam kto to jest naprawdę? Serdzecznie pozdrawiam i zgóry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demokrata04 pani Giwi moze, ale nie musi 05.12.04, 14:44 Panie Abstrakcie 2003, chyba nie probuje mnie Pan nastraszyc w bardzo brzydki sposob jednoznacznie kojarzacy sie z metodami dzialania pewnych sluzb w poprzednim ustroju? nie boje sie. chce Pan poznac moje namiary, to prosze za jakis czas spojrzec do poczty. wczesniej oczekuje jednak potwierdzenia Pana checi mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: pani Giwi moze, ale nie musi 05.12.04, 14:59 Nic mi pańska poczta nie powie (cóż mi po takich danych skoro nie mam porównania) *********************8 Ale nasze lokalne bóstwo pewnie doskonale wie kim pan jest Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 pani Giwi wie, ale co z tego? 05.12.04, 15:02 Pan tez moglby sie dowiedziec, skoro jednak Pan nie chce to trudno. pani Giwi nie ujawni tak po prostu moich namiarow, poniewaz nie pozwala na to regulamin forum, prosze Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: pani Giwi wie, ale co z tego? 05.12.04, 15:30 Ależ ja doskonale wiem, że regulamin na to nie pozwala. ********** A czy słyszał nasz szanowny demokrata o czymś takim jak korupcja? Ciekawe za ile giwi da się przekupić Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: do demokraty04 05.12.04, 15:05 Przygladam się dluzej panskim homilkom i naszla mnie taka mysl, coz zacz jest przyczyną takiego swawolnego szermowania pojeciami =ubek= , =nazi= ? Cyz w przeszlosci miał pan jakichs konflikt z tego typu obiektami ? Trzeba było z nim wspolpracowac i mialbys spokoj i uniknal dzis nerwicy... Wie pan dlaczego dinozaury wyginely ? Bo nie umialy dostosowac się do srodowiska.... Nie bądź wacpanie dinozaurem, już lepiej nosorozcem, ale przed tem czytaj Duerenmatta.... Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 wie pan dlaczego dinozaury wyginely? 05.12.04, 15:15 jest taka teoria, ze w planete nasza rabnela planetoida albo kometa. ten jeden cios spowodowal wyginiecie tych prehistorycznych stworow. dzis dinozaury kojarza mi sie wlasnie z pojeciami takimi jak 'faszysta' czy 'ubek'. to dziwolagi z poprzedniej epoki. nadchodzi noc komety, prosze Pana. tak wlasnie, to dobry czas dla dekomunizacji i defaszyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: do demokraty04 05.12.04, 15:18 canaris.jr napisał: > już lepiej nosorozcem, ale przed tem czytaj > Duerenmatta.... Albo Ionesco może ... a. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 'nosorozca' Ionesco owszem czytalem 05.12.04, 15:28 kilka innych rzeczy takze. nie przepadam jednak za Ionesco, prosze Pani. wole Becketta na przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: 'nosorozca' Ionesco owszem czytalem 05.12.04, 16:08 zatem czekasz wasc na godota, a nie kometé.. czekajc na godota , moze sie pan natknac na estragona i vladimira..no ,no ,vladimir to moze byc alganov, a pan organicznie nie znosi ivanow... Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: do demokraty04 05.12.04, 15:51 ..pewnie ,ze nosorozec nalezy do ionesco...by dobrze czytac ionesco radze wprzody Duerrenmatta..i o to mi biegalo w poprzednim poscie, natomiast blad popelnilem w pisowni , poprawnie powinno byc Duerrenmatt Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 wiedzialem, ze Pani jest demokratka 05.12.04, 22:53 od poczatku tak podejrzewalem wbrew temu, co o Pani pisza niektorzy. uklony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proxy Abstrakcie, ależ Ty niemądry.... IP: 195.187.51.* 05.12.04, 17:54 Przecież skoro Demokrata04 to pacynka, jak twierdzisz, to na pewno wchodzi przez proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: Abstrakcie, ależ Ty niemądry.... 05.12.04, 17:56 Nie jestem tego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 Re: Abstrakcie, ależ Ty niemądry.... 05.12.04, 18:54 i masz rację po zalogowaniu to może być wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 teraz Pan juz moze byc pewien 05.12.04, 22:51 moze Pan byc pewien oczywiscie tego, ze po pierwsze nie jestem pacynka, po drugie, ze nie wchodze przez proxy i po trzecie, ze pani Giwi jest fajna babka. zawsze takie o niej mialem zdanie panie Abstrakcie2003. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Zawsze............. :)))))))))))) 06.12.04, 20:34 Nie potrzeba mi niczego więcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Kiedyś moderowała-dziś się opiekuje IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 20:38 Cenzura nie jedno ma imię... Odpowiedz Link Zgłoś