Gość: patience IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.04, 22:41 koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:47 A ty tak w nawiązaniu do ...........????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) IP: 202.172.58.* 10.12.04, 03:46 > A ty tak w nawiązaniu do ...........????????????????? do milosci do jurka urbana ktoremu na kolnach pejsacizna polerowalaby chetnie nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re:zazdrosny nostromo 10.12.04, 07:11 nie wie jak swą miłość wyznać Patience gotów chwycić się nawet pejsów Urbana, aby tylko Helga go dostrzegła i być może nawet pogłaskała oj, biednyś ty nostromo takich metod się chwytać za pejsa trzymać i to nie swojego to już dno rozpaczy jakiś ból fantomowy po utracie własnego pejsa w mrokach historii Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > A ty tak w nawiązaniu do ...........????????????????? > > do milosci do jurka urbana > ktoremu na kolnach pejsacizna > polerowalaby chetnie > > nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re:zazdrosny nostromo heheheeeee!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:09 > oj, biednyś ty nostromo > takich metod się chwytać > za pejsa trzymać > i to nie swojego > to już dno rozpaczy > jakiś ból fantomowy po utracie własnego pejsa w mrokach historii TRAFIONY ZATOPIONY AMEN )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re:zazdrosny nostromo heheheeeee!!!!!!!!! 10.12.04, 18:56 > > jakiś ból fantomowy po utracie własnego pejsa w mrokach historii > TRAFIONY > ZATOPIONY > AMEN No poraz kolejny nie mogę się nie zgodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 10.12.04, 08:25 Gość portalu: patience napisał(a): > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz najprościej pozbyć się niedorozwinietego męża, ale jak taki jest przygłupim szefem to limuzyną nie odjedzie i reaktywuje bursztynową komnatę dla swojej księżniczki a ta już wie czyj pierścień na kolanach pocałować w podzięce za te liczne dary z uwielbieniem nie tylko tłumu włącznie tak najprościej pozbyć się niedorozwiniętego męża...myślałby kto, że rzeczywiście najprościej wystarczyło, że minister sroda wspomniała o przemocy w polskich katolickich rodzinach (90% społeczeństwa)i co? oj, takiego niedorozwiniętego męża wcale nie tak łatwo się pozbyć i...księżniczka nadal ma się dobrze a z nią cały jej dwór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek#jw Seksmisja ?!?!? :)))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.04, 08:40 Na kolanach do Patience )))))))))))))) Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Seksmisja ?!?!? :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 13:58 hihi. Sama się zrobila. Limuzyny dla pan! PS. A ty, ludu boży, powstańże z kolan))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Sroda to moj ulubiony dzien tygodnia! 10.12.04, 13:34 Oczywiscie na czesc pani Srody. Nie zartuje. Dosc koltunstwa! A wiecie, co jest najwstretniejsze w promowanycm przez Kosciol modelu spoleczenstwa? Maz ma zone kochac. Nie opiekowac sie nia. Nie ma rownowagi. Jezeli poddanie, to do cholery opieka! A tak to pierwszy powazny problem i po panu samcu nawet smrod nie zostaje. Jeszcze na odchodne cie obsobaczy, ze jak masz problemy to twoja wina. chippendale na kazdy weekend! Gość portalu: patience napisał(a): > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Sroda to moj ulubiony dzien tygodnia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:05 > chippendale na kazdy weekend! OH YEAH, a zakonnicom limuzyny! w środę zostałam feministką. Jeszzczwe nie wiem, jak bardzo wojującą. To się okaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra odczuwasz skutki PSM ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:16 Gość portalu: patience napisał(a): > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka to jest PMS (jezeli juz) 10.12.04, 14:18 A tak w ogole to jest to tez oznaka dobrego zdrowia. Gość portalu: rekontra napisał(a): > Gość portalu: patience napisał(a): > > > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra oczywiście FSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:23 słusznie - schron, koszary, biuro czy forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: oczywiście FSM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:29 > słusznie - schron, koszary, biuro czy forum Sprawiedliwie się z tobą podzielę: Schron i koszary dla ciebie, biuro i forum dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra zamienię pęczek feministek na jedną kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 14:52 Gość portalu: patience napisał(a): > > słusznie - schron, koszary, biuro czy forum > > > Sprawiedliwie się z tobą podzielę: > > Schron i koszary dla ciebie, > biuro i forum dla mnie. gdyby męźczyźni wiedzieli, że co krok będą się potykać o szyszkowskie,janiony, środy, szczuki, duniny, senyszyny, banachy, nigdy by nie opuścili jaskini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: zamienię pęczek feministek na jedną kobietę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 15:56 > gdyby męźczyźni wiedzieli, że co krok będą się potykać > o szyszkowskie,janiony, środy, szczuki, duniny, senyszyny, banachy, > nigdy by nie opuścili jaskini a co im przeszkadza żeby do niej wrócić? wolna droga! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Beemelko droga, 10.12.04, 14:33 Ja tylko niesmialo chcialam przypomniec, ze przewaznie to kobiety ksztaltuja tych samcow, nie kosciol katolicki. Jak ich sobie wychowamy takich mamy, tak mezow jak i synow. Mezczyzni to przeciez nie tylko mezowie i ksieza to takze nasi ojcowie,synowie i bracia. Braci nie mam ale ani na ojca ani na meza ani na synow nie narzekam, no moze czasami ))))))) Ale pozbyc sie meza?W zyciu, co za glupie pomysly, nie po to go uwodzilam , pozniej wychowywalam w pocie czola by teraz oddac w obce rece . Nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Mężowie niedorozwinięci na śmietnik historii! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:38 Wyedukowani mogą zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa A ciebie mendo kto wychowal? IP: *.block.alestra.net.mx 10.12.04, 16:30 Matka hiena i ojciec swinia?? Czyje dane dzisiaj umiescisz w swoje sygnaturce? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Mowisz mendo o sobie ? 10.12.04, 18:09 Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a): > Matka hiena i ojciec swinia?? > > Czyje dane dzisiaj umiescisz w swoje sygnaturce? To widac, po twoich postach, ze matka byla swinia a ojcem skunks . Potrafisdz jedynie smrod wydzielac tchorzu i to anonimowo smierdzielu. Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Droga Gini, 12.12.04, 18:09 gini napisała: > Ja tylko niesmialo chcialam przypomniec, ze przewaznie to kobiety ksztaltuja > tych samcow, nie kosciol katolicki. > Jak ich sobie wychowamy takich mamy, tak mezow jak i synow. > Mezczyzni to przeciez nie tylko mezowie i ksieza to takze nasi ojcowie,synowie > i bracia. > Braci nie mam ale ani na ojca ani na meza ani na synow nie narzekam, no moze > czasami ))))))) > Ale pozbyc sie meza?W zyciu, co za glupie pomysly, nie po to go uwodzilam , > pozniej wychowywalam w pocie czola by teraz oddac w obce rece . > Nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Droga Beemelko 12.12.04, 18:26 Zapomnialas cos dopisac?Ja uwazam , ze Ty jestes taka normalna baba, ktora sobie lubi na mezczyzn poarzekac,ale zyc bez nich nie moze.)))))) Trzeba isc do sklepu kupic nowe buty a ten ukochany mezczyzna i tak je zniszczy w dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdeknal sam 12.12.04, 18:13 gini napisała: > Ja tylko niesmialo chcialam przypomniec, ze przewaznie to kobiety ksztaltuja > tych samcow, nie kosciol katolicki. > Jak ich sobie wychowamy takich mamy, tak mezow jak i synow. > Mezczyzni to przeciez nie tylko mezowie i ksieza to takze nasi ojcowie,synowie > i bracia. > Braci nie mam ale ani na ojca ani na meza ani na synow nie narzekam, no moze > czasami ))))))) > Ale pozbyc sie meza?W zyciu, co za glupie pomysly, nie po to go uwodzilam , > pozniej wychowywalam w pocie czola by teraz oddac w obce rece . > Nigdy!! Ja mam zupelnie inne do swiata podejscie. A mianowicie, ze ja moge synow wychowywac, a faceci to powinni byc juz wczesniej dobrze wychowani. Czasem mysle, ze to bledne zalozenie, ale inaczej nie umiem i nie chce. Jesli chodzi o pozbywanie sie meza, to rowniez ni emysle, ze warto ze wszech sil trzymac popsuty egzemplarz. Taka postawa tez przynosi sporo zadowolenia. pozdrawiam BML Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdekna 12.12.04, 18:39 beemelka napisała: > gini napisała: > > > Ja tylko niesmialo chcialam przypomniec, ze przewaznie to kobiety ksztalt > uja > > tych samcow, nie kosciol katolicki. > > Jak ich sobie wychowamy takich mamy, tak mezow jak i synow. > > Mezczyzni to przeciez nie tylko mezowie i ksieza to takze nasi > ojcowie,synowie > > i bracia. > > Braci nie mam ale ani na ojca ani na meza ani na synow nie narzekam, no m > oze > > czasami ))))))) > > Ale pozbyc sie meza?W zyciu, co za glupie pomysly, nie po to go uwodzilam > , > > pozniej wychowywalam w pocie czola by teraz oddac w obce rece . > > Nigdy!! > > Ja mam zupelnie inne do swiata podejscie. A mianowicie, ze ja moge synow > wychowywac, a faceci to powinni byc juz wczesniej dobrze wychowani. No i tutaj znow my kobietki, powinnysmy dobrze wychowywac,ale mamy na to co raz mniej czasu. Czasem > mysle, ze to bledne zalozenie, ale inaczej nie umiem i nie chce. > > Jesli chodzi o pozbywanie sie meza, to rowniez ni emysle, ze warto ze wszech > sil trzymac popsuty egzemplarz. Taka postawa tez przynosi sporo zadowolenia. > > pozdrawiam > BML Popsute egzemplarze trza wyrzucac, z tym, ze nie wszystkie trzeba traktowac jako nienadajace sie do uzytku.Sa egzemplarze, ktore mozna naprawic, a czasami lepiej stare latac niz nowe zaczynac. A po za tym ja mam trzech synow i bede bronila mezczyzn,do utraty tchu))))!! Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdekna 12.12.04, 18:45 Gini, ja naprawde mysle, ze w Poslce z facetami jest niedobrze. Ale tutaj chodzi o babskie interesy. Sroda ruszyla wazny problem. Powiazala brak poszanowania kobiet z katolicyzmem. To moze za duzy skrot, ale cos w tym jest. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdekna 12.12.04, 19:02 beemelka napisała: > Gini, ja naprawde mysle, ze w Poslce z facetami jest niedobrze. > Ale tutaj chodzi o babskie interesy. Sroda ruszyla wazny problem. > Powiazala brak poszanowania kobiet z katolicyzmem. To moze za duzy skrot, ale > cos w tym jest. > > pozdro Masz zdaje sie synow, jak ciagna kolezanki za wlosy to ma scisly zwiazek z katolicyzmem. A dajze spokoj,mam meza Belga ateiste, a niczym sie nie rozni od polskiego katolika. A Ty sie nie daj podpuszczac na jakies podzialy, czyli na Zydow i katolikow,kobiety i mezczyzn,. Masz dzieci plci meskiej w domciu, to sie staraj by zadna Sroda w czwartek nie zrobila im kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
beemelka Re: Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdekna 12.12.04, 19:09 gini napisała: > beemelka napisała: > > > Gini, ja naprawde mysle, ze w Poslce z facetami jest niedobrze. > > Ale tutaj chodzi o babskie interesy. Sroda ruszyla wazny problem. > > Powiazala brak poszanowania kobiet z katolicyzmem. To moze za duzy skrot, > ale > > cos w tym jest. > > > > pozdro > > Masz zdaje sie synow, jak ciagna kolezanki za wlosy to ma scisly zwiazek z > katolicyzmem. > A dajze spokoj,mam meza Belga ateiste, a niczym sie nie rozni od polskiego > katolika. > A Ty sie nie daj podpuszczac na jakies podzialy, czyli na Zydow i > katolikow,kobiety i mezczyzn,. > Masz dzieci plci meskiej w domciu, to sie staraj by zadna Sroda w czwartek nie > zrobila im kuku. > > Przemoc z rodzinie zdarza sie we wszystkich kregach kulturowych. Ta wypowiedz byla czescia wiekszej calosci. To czuly punkt i stad taka wrzawa. A jesli chodzi o moich synow, to mysle, ze wiecej szkody moze im wyrzadzic poddajaca sie "woli bozej" panienka, niz swiadoma swoich praw i pewna siebie partnerka. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Droga Gini, (tu tekst, tamten post mi bzdekna 12.12.04, 19:20 beemelka napisała: > gini napisała: > > > beemelka napisała: > > > > > Gini, ja naprawde mysle, ze w Poslce z facetami jest niedobrze. > > > Ale tutaj chodzi o babskie interesy. Sroda ruszyla wazny problem. > > > Powiazala brak poszanowania kobiet z katolicyzmem. To moze za duzy > skrot, > > ale > > > cos w tym jest. > > > > > > pozdro > > > > Masz zdaje sie synow, jak ciagna kolezanki za wlosy to ma scisly zwiazek > z > > katolicyzmem. > > A dajze spokoj,mam meza Belga ateiste, a niczym sie nie rozni od polskieg > o > > katolika. > > A Ty sie nie daj podpuszczac na jakies podzialy, czyli na Zydow i > > katolikow,kobiety i mezczyzn,. > > Masz dzieci plci meskiej w domciu, to sie staraj by zadna Sroda w czwarte > k > nie > > zrobila im kuku. > > > > > > > Przemoc z rodzinie zdarza sie we wszystkich kregach kulturowych. > Ta wypowiedz byla czescia wiekszej calosci. To czuly punkt i stad taka wrzawa. > A jesli chodzi o moich synow, to mysle, ze wiecej szkody moze im wyrzadzic > poddajaca sie "woli bozej" panienka, niz swiadoma swoich praw i pewna siebie > partnerka. Taa a ta poddajaca sie "woli bozej" tez moze byc swiadoma swoich praw , tylko jakich praw. Ona na dyskoteke, a Twoj syn z dziecmi w domu, bo ona sie musi samorealizowac, no ewentualnie podrzuca dzieci Tobie wtedy Ty zeby sie samorealizowac podrzucisz dzieciaczki Srodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Magda Środa na prezydentkę Polski! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 14:40 Ma mój głos oraz wkład pracy społecznej w agitację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Jaka Magda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 15:00 Jaka Magda? Jaka Magda? Towarzyszka Środa! (patrz też: towarzyszka Jaruga-Nowacka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Jaka Magda!? Poważna kandydatka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 16:03 A co, kwaśny jaśnie pomroczony albo wszechpolski giertych postubecki to lepsze kandydatury twoim zdaniem? Mężczyźni zamieszkali w Polsce to kaleki umysłowe i dzieci specjalnej troski. Mam zamiar sypiać wyłacznie z panami mieszkającymi poza jej granicami, nawet, gdyby to miało się wiązać z niewygodami podróży. Ale, z drugiej strony, bilety lotnicze staniały. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Jaka Magda!? Poważna kandydatka! 10.12.04, 16:23 Gość portalu: patience napisał(a): > Mężczyźni zamieszkali w Polsce to kaleki umysłowe i dzieci specjalnej troski. > Mam zamiar sypiać wyłacznie z panami mieszkającymi poza jej granicami, nawet, > gdyby to miało się wiązać z niewygodami podróży. Ale, z drugiej strony, bilety > lotnicze staniały. i tu mam Patience podobny problem, ale jak ja już idę tropami męzczyzny, to tylko tymi prowadzącymi do...mniejsza już dokąd on wie najlepiej dokąd te jego tropy prowadzę ale na turystykę seksuologiczną to ja już się nhie dam namówić nawet w celach naukowych szukania innych tropów dla wojowniczych feministek co to to nie! to ja już wolę ten swój trop dać porosnąć haszczom i perukom po uprzednim zasuszeniu, ale nie liczcie na mnie w takim samorzadzeniu się na tropach do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Jaka Magda!? Poważna kandydatka! 10.12.04, 16:42 Gość portalu: patience napisał(a): > > Mam zamiar sypiać wyłacznie z panami mieszkającymi poza jej granicami, nawet, > gdyby to miało się wiązać z niewygodami podróży. Ale, z drugiej strony, bilety > lotnicze staniały. To mi akurat nie przeszkadza ale zaczynam sie o ciebie martwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Jaka Magda!? Poważna kandydatka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 17:06 Ty się o mnie nie martw! Jakby co, zawsze sobie mogę przetłumaczyć, że ten czy ów to cudzoziemiec. Na przykład z Marsa czy innej placówki pozaziemskiej. caluski, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: air polonia padła:((( (n/t) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 19:08 No właśnie, to może mi trochę utrudnić życie. Ale jeśli więcej kobiet wpadnie na ten pomysł co ja, to już więcej żadna linia lotnicza w Polsce nie padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Patience trouble maker:-( 10.12.04, 16:21 Po co nam w takim razie zony? Ty tu zadnej rewolucji nie zaczynaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Jacek swietnie zaanalizowal. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 17:08 Seksmisja. Mam seksmisje, w ramach której bede agitować za kandydaturą Magdy na presydenta oraz rewolucjonizować życie seksualne. Nie tylko moje. PS. No właśnie, po co ci żona? Przecież jesteś zagraniczny, to się nadajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Jacek swietnie zaanalizowal. 10.12.04, 18:04 Gość portalu: patience napisał(a): > > PS. > No właśnie, po co ci żona? Przecież jesteś zagraniczny, to się nadajesz... ale czy na pewno? ja bym nie była taka pewna tego, że jak zagraniczny to od razu w kwestki męskich przymiotów jest u niego OK we wszystkim trzeba sprawdzić która się podejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Jacek swietnie zaanalizowal. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 18:40 Będąc ofiarną koleżanką zgłaszam swoją kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: Jacek swietnie zaanalizowal. 10.12.04, 19:05 Gość portalu: patience napisał(a): > Będąc ofiarną koleżanką zgłaszam swoją kandydaturę. teraz tylko pozostaje do ustalenia czy ofiarna koleżanka Patience nie wyłamała się z obowiązujących standardów i jej stopa nie jest dłuższa od stopy kandydata do poświęcenia dlaczego długosć stopy jest miernikiem? bo to jest ostatni bastion rozróżniający płcie i stwierdzony naukowo, że im stopa dłuższa jest tym dana płeć potrzebowała więcej czasu aby stanąć w pozycji pionowej i nazwać siebie homo ...jakieś tam no i niech mi jakliś mechanik spróbuje podważyć moje obliczenia w mojej teorii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Re: Jacek swietnie zaanalizowal. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.04, 19:39 no to podaje ze rozmiar mojego obuwia to numerek 38. Zreszta, garsonki również, hihi. Teraz poczekamy na rozmiar obuwia kingfisha. Inne jego rozmiary zbadam osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingfish Re: Jacek swietnie zaanalizowal. 12.12.04, 19:56 100krotki napisała: > Gość portalu: patience napisał(a): > > > > > PS. > > No właśnie, po co ci żona? Przecież jesteś zagraniczny, to się nadajesz.. > . > > ale czy na pewno? > ja bym nie była taka pewna tego, że jak zagraniczny to od razu w kwestki > męskich przymiotów jest u niego OK we wszystkim Ja od razu deklaruje ze nie we wszystkim jest OK i na zadne macanie sie nie zgadzam! > trzeba sprawdzić > która się podejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 28.04.05, 15:08 Dziewczyny zaczely Rewolucje Moralna forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=13&w=23266319&a=23299943&rep=1 Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 28.04.05, 17:45 Gość portalu: patience napisał(a): > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz 100krotki też się zbuntowały i wzięły sobie "dozgonny urlop", którego jednak nie mylą z "dozgonną wdzięcznością" tak nam dopomuż Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 28.04.05, 17:50 100krotki napisała: > Gość portalu: patience napisał(a): > > > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz > > > 100krotki też się zbuntowały i wzięły sobie "dozgonny urlop", którego jednak > nie mylą z "dozgonną wdzięcznością" > tak nam dopomuż 100krotko to wici esemesowe rozesłane na wezwanie do rewolucji ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: sms-tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 28.04.05, 18:00 tak nam....dopomóż.....kto mąż i przyjaciel Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: sms-tak jest dziewczyny, trzymajcie sie:) 28.04.05, 18:11 100krotki napisała: > tak nam....dopomóż.....kto mąż i przyjaciel 100krotko czytam ten wątek i sikam ze śmiechu. Szkoda, że ta rewolucja tylko trzy dni trwała. Doczytałam, że Gini nie lubi Srody, bo ma synów! )))))hehehe czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca.amarantowa oszalalas chyba 28.04.05, 18:25 wspolczuje ci, ze musisz na kolach szczoteczka do zebow szorowac sedesy i posadzki swoim facetom. dla mnie mezczyzni (zwlaszcza jeden) wszystko robia i nawet gotuja przesmacznie. wiwat panowie i panie! Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re:sms- oszalalas chyba 28.04.05, 18:29 owca.amarantowa napisała: > wspolczuje ci, ze musisz na kolach szczoteczka do zebow szorowac sedesy i > posadzki swoim facetom. dla mnie mezczyzni (zwlaszcza jeden) wszystko robia i > nawet gotuja przesmacznie. wiwat panowie i panie! jak by mi wszyscy mężczyźni w mojej kuchni zaczęli się rządzić to też bym oszalała-----------ze szczęścia chyba Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re:sms- oszalalas chyba 28.04.05, 18:35 100krotki napisała: > owca.amarantowa napisała: > > > wspolczuje ci, ze musisz na kolach szczoteczka do zebow szorowac sedesy i > > > posadzki swoim facetom. dla mnie mezczyzni (zwlaszcza jeden) wszystko ro > bia > i > > nawet gotuja przesmacznie. wiwat panowie i panie! > > jak by mi wszyscy mężczyźni w mojej kuchni zaczęli się rządzić to też bym > oszalała-----------ze szczęścia chyba 100krotko niech sie uczą taktyki i strategii kuchennej - nikomu to nie zawadzi. Zagoń ich do roboty ))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re:sms- oszalalas chyba 28.04.05, 19:00 owca_czarna napisała: > Zagoń ich do roboty ))))))) > > czarna_owca > > jestem na urlopie od kuchni także ale o ile pamięć mnie nie myli... to Luka jako Xiaze najlepiej przypala jajecznice Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Ale na kolanach można robić fajne rzeczy,hi:) 28.04.05, 19:33 Gość portalu: patience napisał(a): > koniec z szorowaniem na kolanach burszytnowych oltarzy dla limuzynowych > proboszczy, przygłupich szefów i niedorozwiniętych mężów. Tak nam dopomóz Odpowiedz Link Zgłoś