Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 15.05.02, 08:57 już 'bana' ? 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galba Szczerze mówiąc... IP: 213.17.161.* 15.05.02, 09:05 Gość portalu: siedem napisał(a): > już 'bana' ? > > 7,00 --- ... nie jestem w stanie pojąć (swym malutkim rozumkiem) dlaczego "to" się stało?! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Pan Admin IP: *.tgory.pik-net.pl 15.05.02, 09:09 dostanie nagane za nagorliwość no chyba ze Sam Michnik wydał rozkaz... czyniac z Imperatora Męczennika 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Galba chcesz o 15.05.02, 09:26 Galbo, gratuluję. Natychmiast, po przeczytaniu tego wątku zacząłem poszukiwania na "Oślej ławce". Oj, musiałeś trafić w czuły punkty swoim postem. A nic w takich sytuacjach gorzej nie rani od prawdy. Serdecznie pozdrawiam Janusz (janusz2_) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Skandal 15.05.02, 10:29 No, faktycznie, niezly numer. Admin, czy kto tam jest tym lapaczem mysli, chyba przechodzil(a) stan chwilowego zamroczenia. W mojej ocenie jest to chyba najwiekszy skandal z cenzura na Forum. Bardzo, ba, nadzwyczaj sluszna uwaga Galby o tym, ze mieszkancy Wroclawia nie byli konsultowani w tej sprawie. To jest jednakze czysta arogancja. Skandal. Nie chodzi mi tyle o sam pomysl, bo na ten temat nie mam jeszcze jasnego pogladu, ale te wyskoczenie Michnika z Krzeminskim przed szereg... Co oni, biskupi polscy? Niestety, po raz kolejny AM udowadnia, ze nie nadaza za duchem czasu. Kiedys, za komuny, mial moralne pelnomocnictwo od duzej czesci spoleczenstwa, by sie klocic z czerwonymi w jego imieniu. Ale jakos przeoczyl fakt, ze od upadku komuny ludzie takich samozwanczych reprezentantow i rzecznikow nie potrzebuja. No i woda sodowa troche jednak uderza... Mysle, ze to ze wstydu Michnik polecil ten watek przeniesc na osla lawke. Choc, prawde mowiac, sadze, ze to nadgorliwi wspolpracownicy ocenzurowali. Zauwazcie, ze do tej pory watki krytykujace AM nie byly w zasadzie ruszane. Galba, na Twoim miejscu dalbym ponownie na Forum te sama tresc. Moze zmien tytul lekko, choc te nawiazanie do Michnikowej obrony Jaruzela (bo tak to odebralem) calkiem niezle. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub ADMIN niebezpiecznie sie ostatnio uaktywnił 15.05.02, 10:50 Coraz częsciej atakuje wątki z tzw. grupy "POLSKIEJ". W Twoim Galba nie było nic nieetycznego. To był majstersztyk słowny. Rozumię , że należy wyrzucać wątki wulgarne. Dlaczego GW cenzuruje wątki antyżydowskie zostawiając antypolskie to tego nie wiem. A może wiem! Galba zaatakuj zgodnie z zaleceniem sceptyka, a my już go pociągniemy i ośmieszymy ichnia cenzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Nie zdążyłem przeczytać IP: 62.87.145.* 15.05.02, 11:21 a co było pisane? Też jestem z Wrocławia o nic nie wiem. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Nie zdążyłem przeczytać 15.05.02, 12:29 Panowie, o co chodzi i gdzie to "chodzi"? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Wyjasniam 15.05.02, 12:34 Galba zalozyl, dosc wczesnym rankiem, kiedy wiekszosc ludzi jescze smacznie spi, watek 'Michnik. Odpieprz sie od Wroclawia' (czy jakos tak). Watek ten natychmiast zostal przeniesiony na osla lawke. Ale Galba tekst swoj podal powtornie w watku 'Redaktor M. i jego Deutscheszentrum w Breslau'. Jest on na gorze, w czolowce. trzym sie bykku. I nie wyleguj sie. Wrog czuwa! sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Sceptyka 15.05.02, 13:12 Hej Sceptyku! Fakt,trochę polegiwałem. Dzięki za wyjaśniena.Byłem już na "oślej" i tam czytałem post Galby. Dobry,nie rozumiem dlaczego rzucili go na "oślą"? pozdrawiam serdecznie hej! Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub ciekawy jestem kto tam tak szybko czyta... 15.05.02, 13:33 Napisałeś wątek o 8.19, a Cię skasowali o 8.26! Jak można było umieścić ten wątek , wśród wątków WOJA? Widzę, że i aytorowi sie dostało.Dziwię się bo to chociaz było przeciwko nam , to jednak nie było najgorsze. A gdzie ten kretyn się teraz podział...poszedł sie leczyć? Cos słyszałem , że jeden tu na F pracuje w lokelce GW...czy to nie jest czasem jego sprężyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Galba !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:48 Przecież nie za "odpieprz" wpakowali Cię na ławeczkę. Tam siedzi towarzystwo z prawdziwie kloacznymi tytułami wątków - a udało im się nazbierać po kilkanaście wpisów zanim admin ocknął się z letargu. Cóż, cenzura "mysiopodobna" i tyle. Nie spodziewałam się po adminie takiego zachowania. Drogi Galbo ! Z sredecznościami, wyrazami i sympatią )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Dziękuję IP: 213.17.161.* 15.05.02, 13:57 Gość portalu: tete napisał(a): > Przecież nie za "odpieprz" wpakowali Cię na ławeczkę. Tam siedzi towarzystwo z > prawdziwie kloacznymi tytułami wątków - a udało im się nazbierać po kilkanaście > wpisów zanim admin ocknął się z letargu. > Cóż, cenzura "mysiopodobna" i tyle. Nie spodziewałam się po adminie takiego > zachowania. > > Drogi Galbo ! Z sredecznościami, wyrazami i sympatią )tete --- I rączki całuję. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus Re: Dziękuję IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 14:07 Gość portalu: Galba napisał(a): > > I rączki całuję. > > Galba a propo całowania rączek wymysliliśmy z żonka pewną teorię, ale nie powiem chyba,że kiedys przy kielichu Andrzej P.S. A poza tym całowaniem uznanie za supertrafne poruszenie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Balba- miałem Ci to nadać 15.05,ale komp.ab 17.05.02, 12:43 Teraz już jest sprawny, więc z opóźnieniem , ale przesyłam swoją opinię na temat esbeckiej cenzury na F. GW Ciekawy i ostry jest watek siódmego otestamencie towarzysza redaktora! Ciekawy jestem czy cenzor śpi, ze jeszcze ni skasował go. A może nasze kopy w stronę ADMINA trochę pomagają. Myślę że należy murem stanąc w obronie niezatykania ust forumowiczą!!! Tak było w przypadku tego bydlaka Urbana kiedy chciano mu zatkac usta. Wszyscy redaktorzy staneli w jego obronie . Ci co go lubieli i ci co go nienawidzili. Galba!!! Trzymaj sie mocno bo jesteśmy z Tobą. Pisałem Ci cos o pracowniku lokalnego wydania GW. Czy on mógł miec wpływ na taką decyzję AD. Pozdrawiam wszystkich którzy bronią Galbę. Niewrocławianin Odpowiedz Link Zgłoś