Dodaj do ulubionych

====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty====

06.01.05, 20:00
Być może chciałbyś się dowiedzieć w końcu, Drogi Internauto, czy jesteś
przebrzydłym "antysemitą" i dlaczego. W końcu masz szansę się o tym
przekonać. Wystarczy, że poddasz się poniższemu testowi. A więc zaczynajmy!

Jesteś "antysemitą":

1) Jeżeli wyrażasz krytyczne czy negatywne zdanie na temat Żydów z powodów
politycznych, społecznych, ekonomicznych, religijnych, kulturowych,
historycznych itp. Nawet wtedy, gdy Żydzi czynią to samo.

2) Jeżeli stwierdzasz, iż dana osoba jest pochodzenia żydowskiego, lecz a)
inny Żyd twierdzi zupełnie inaczej, b) inny Żyd twierdzi tak samo, ale tobie
już to według niego nie przysługuje (co zależy od kontekstu).

3) Jeżeli stwierdzasz, iż dana osoba nie jest pochodzenia żydowskiego, lecz
inny Żyd twierdzi inaczej.

4) Jeżeli używasz nazwy "Żyd", ale osoba pochodzenia żydowskiego uważa to za
obraźliwe.

5) Jeżeli nie używasz nazwy "Żyd" (lecz inne warianty - Izraelczyk,
Izraelita, Judejczyk lub wcale), a osoba pochodzenia żydowskiego uważa to za
przejaw "antysemityzmu".

6) Jeżeli osoba pochodzenia żydowskiego stwierdzi, że nim jesteś.

7) Jeżeli osoba pochodzenia innego stwierdzi, że nim jesteś (to szczególny
przywilej).

8) Jeżeli spróbujesz temu zaprzeczyć.

9) Jeżeli nie spróbujesz temu zaprzeczyć.

10) Jeżeli nie podzielasz słusznych i jedynych poglądów twojego żydowskiego
bliźniego niezależnie od ich treści.

11) Jeżeli spowodujesz w naturalnych sytuacjach życiowych negatywną dla Żyda
sytuację (np. zwolnisz go z pracy tudzież skujesz mordę za figle z twoją
żoną - przecież wiemy dlaczego, ty łajdaku!; wersja dla płci pięknej:
wytargasz kudełki puszczalskiej żydóweczki i zapoznasz jej nosek z pięścią
zazdrosnej, tfu, Aryjki).

12) Jeżeli posiadasz inną od żydowskiej wersję historii ludzkości (niezwykle
ciężki kaliber w ostatnich czasach), szczególnie nie uznajesz wyjątkowości i
wyższości wiadomych ofiar nad "niższymi" (mimo ogromnej większości nie mają
żadnej, no, może ozdobną wartość przy najwyższych); większej wartości życia,
cierpienia i śmierci Żyda w porównaniu z gojem; oficjalnego (podkreślam)
holokaustu za centrum historii wszechświata, oficjalnej jego wersji,
jednostronnej winy wszystkich gojów za największe cierpienia w galaktyce nie
dające się porównać... ple, ple, ple...

13) Jeżeli wyznajesz heretyckie poglądy na w\w tematy (najcięższy kaliber -
gdyby tylko były stosy...eh). Pragnę ci donieść, że tym samym jesteś nazistą,
faszystowskim bydlakiem, mordercą, pogromcą, duchowym aliantem ludobójców,
historiograficznym bandytą, kłamcą, zaprzeczaczem wbrew faktom, ciemniakiem,
rasistowską gnidą i, na pocieszkę, chorym psychicznie i aspołecznym
osobnikiem, którego należałoby ubrać w kaftanik.

Interpretacja wyników poniżej - wybierz swoją opcję!
Obserwuj wątek
    • surveyor 1) "Nie, nie jestem antysemitą" 06.01.05, 20:02
      Jeżeli jesteś gojem, to albo kłamiesz, albo po prostu masz tę chorobę ukrytą i
      sam o niej nie wiesz. Poza tym jeśli tak sądzisz, to to jest właśnie
      antysemityzm. A na marginesie, skąd wiesz, że nim nie jesteś?

Jeżeli jesteś Żydem i nie jesteś "antysemitą", to dlaczego korzystasz z tego
      rasistowskiego, faszystowskiego i nawołującego do nienawiści testu, zaprzańcu?
    • surveyor 2) "Tak, jestem antysemitą" 06.01.05, 20:03
      No już się tak nie przejmuj, stanowisz po prostu gorszy gatunek człowieka, masz
      zbrodnicze instynkty, powinieneś się leczyć, jesteś wstydliwym wypryskiem (by
      nie rzec modzelem, fuj) miłującego ludzi świata demoliberalnego i jego dumy na
      Bliskim Wschodzie - Izraela. Jesteś przepojony irracjonalną nienawiścią, nosisz
      w sobie zarodki hitleryzmu. To jest po prostu takie skrzywienie genetyczne,
      Jesteś niestety nienormalny. Ale nie martw się, jest nas prawie cała ludzkość.

Wyobraź sobie, że należysz do tego bardziej lub mniej wyszukanego towarzystwa,
      oskarżanego o "antysemityzm":

Cyceron, Seneka, Straban, Kwintylian, Horacy, Juwenalis, G. Chaucner, Erazm z
      Rotterdamu, W. Shakespeare, D. Defoe, D. Diderot, P.H. Holbach, J.W. Goethe,
      G.W.F. Hegel, A. Schopenhauer, Napoleon Bonaparte, W.M. Thackerey, J.G. Herder,
      I. Kant, Ch. Dickens, A. Puszkin, R. Wagner, F. Liszt, N. Gogol, F.
      Dostojewski, A. Czechow, I. Turgieniew, L. Tołstoj, J. Proudhon, E. Degas, A.
      Renoir, K. Marks, E. Renan, H.G. Wells, G.B. Shaw, T. Dresier, T.A. Edison
      (uwaga: używacie żarówek "antysemity"!), W. Disney (ten od Mickey Mouse, który
      pewnie jest ukrytym "antysemitą"), G.K. Chesterton, W. Lippman, M. Bułhakow, B.
      Pasternak, A. Sołżenicyn, T.S. Elliot, gen. G. Patton, Ch. De Gaulle, A. Gide,
      H. Arendt, A.J. Toynbee; a z Polaków J. Kochanowski, P. Włodkowic, J. Ostroróg,
      M. Rej, P. Skarga, S. Czarniecki, S. Konarski, H. Kołłątaj, S. Staszic, J.U.
      Niemcewicz, M. Mochnacki, Z. Krasiński, A. Mickiewicz, J.I. Kraszewski, B.
      Prus, A. Świętochowski, W. Reymont, S. Żeromski, R. Dmowski, J. Piłsudski, I.
      Paderewski, W. Sikorski, A. Słonimski, J. Tuwim... i wielu, wielu innych gojów
      i Żydów.
      I co, jeszcze chcesz się ciąć z powodu swojej umysłowej dewiacji?

• perli :))) 06.01.05, 20:20
      dzisiaj mam wspaniały dzień. Śmieję się. Jutro pewnie deszcz...
    • krzysiowy.murzyn A czy Murzyn moze byc antysemita? ;O)))))) 07.01.05, 02:42
    • biedronka24 & & #35; 181;:) Juz sie sprawdzalam 07.01.05, 02:53
      Myslalam ze izraelita to cos jak ´polonus´- wersje tez sa przednie.
      Uklony sle.
      Brakuje mi tylko do tego dodatku - sympatyzujesz z chrzescijanstwem lub
      jakimkolwiek jego odlamem. To tez chyba przeoczony fragment testu. Jest tylko w
      podzbiorze puntku pierwszego. Moim zdaniem powinien byc to odrebny punkt... smile
      • biedronka24 ups przepraszam - tak duzo tych znaczkow 07.01.05, 02:54
        tam nie umiescilam. To chyba ta pora.
        • Gość: rye Re: ups przepraszam - tak duzo tych znaczkow IP: *.chello.pl 07.01.05, 03:10
          spierdziałem się - tyle wam powiem oszołomy.
          • biedronka24 Re: ups przepraszam - tak duzo tych znaczkow 07.01.05, 03:13
            Szalenie racjonalnie. Gratuluje.
          • surveyor W takim wątku? 07.01.05, 18:02
            Gość portalu: rye napisał(a):

> spierdziałem się - tyle wam powiem oszołomy.

Toż to jaskrawy przykład antysemityzmu!
    • Gość: ryfka Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:57
      W swoim nieuleczalnym optymizmie wierze, ze tekst ten wzbudzi życzliwy uśmiech
      wielu normalnych/no wierzę, ze są/ Żydów, Ćwierćżydów, Izraelitów itp a może i
      niektorych fanatykow politycznej poprawnosci. Tuwim na pewno by sie usmiał.
      • 100krotki Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 09:21
        Gość portalu: ryfka napisał(a):

> W swoim nieuleczalnym optymizmie wierze, ze tekst ten wzbudzi życzliwy
        uśmiech
        >
        > wielu normalnych/no wierzę, ze są/ Żydów, Ćwierćżydów, Izraelitów itp a może
        i
        > niektorych fanatykow politycznej poprawnosci. Tuwim na pewno by sie usmiał.

do poczycia humoru Tuwima mi bardzo daleko , chociażem 100krotki, a Tuwim jak
        wiem, kochał kwiaty polskie (czy 100krotki to polski kwiat?), ale perlisty
        śmiech bywa zaraźliwy, więc też się obśmiewam
    • Gość: Śmiewca Podejrzana cisza. Śmiech boli filosemitów? IP: *.acn.waw.pl 07.01.05, 09:47
      ewentualnie szukajmy na oślej....
      • perli o 07.01.05, 20:03
        tak! Śmiech jest sprytniejszy od granatnika z duma dwa. Tak właśnie ma.
    • xiazeluka Sprawdziłem. Jestem cholernym antysemitą 07.01.05, 09:53
      Oto moje grzechy główne:

1) Podzielam zdanie Żyda Katara Zawa na temat polityki Szarona.
      2) Bezczelnie twierdzę, że Michnik jest pochodzenia żydowskiego. Moja wina jest
      tym większa, że sam zainteresowany składał na ten temat sprzeczne zeznania.
      4) Używam niemal codziennie nazwy "Żyd". Pani Judenatka może zaświadczyć.
      5) Notorycznie piszę "Jude", wymiennie z "Żydem" - to tak, jakbym własnoręcznie
      napisał akt oskarżenia przeciwko sobie.
      6) Pani Judenatka tak twierdzi.
      7) Kilka tuzinów tutejszych kretynów tak twierdzi.
      8) W swym zaślepieniu antysemickim rzeczywiście zdarzało mi się zaprzeczać...
      9) ...czasami jednak mi się nie chciało polemizować z kretynami.
      10) To również często się zdarza - ja twierdzę, że w Warszawie jest ładna
      pogoda, a Pani Judenatka upiera się, że u niej w Kielcach pada.
      11) Raz wygrałem w szachy z Żydem. Bardzo to przeżył. Zachowałem się jak Rudolf
      Hoess.
      12) Powodowany pogardą do Żydów złosliwie twierdzę, że każda ofiara niemieckich
      socjalistów zasługuje na ludzką pamięć.
      13) Mam w domu kilka książek Dawida Irvinga, co pozwala zdemaskować mnie jako
      neonazistę. O egzemplarzu "Mein Kampf" nie wspominając.

W ostatnim słowie przed wyrokiem śmierci pragnę oświadczyć, że nie mam nic do
      powiedzenia.
      • 100krotki Re: Sprawdziłem. Jestem cholernym antysemitą 07.01.05, 10:15
        xiazeluka napisała:

ja cię sprawdziłam wcześniej

mam nadzieję, że wysoki trybunał weźmie pod uwagę autorskie przyznanie się do
        grzechu...lub zalety
        jak kto woli
        wolną wolę z luką czy bez luki...w przepisach
      • Gość: oz Re: Sprawdziłem. Jestem cholernym antysemitą IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.01.05, 02:48
        to waćpan jesteś antysemitą, bo Dawid Irving twierdzi, że 2+2=4, a to przecież
        nonsens.
        • Gość: arafat.jr irving powinien zostac spalony na stosie:) IP: 67.111.137.* 14.01.05, 01:56
          dla przykladusmile
          • Gość: OSKAR Re: irving powinien zostac spalony na stosie:) IP: *.cablep.bezeqint.net 14.01.05, 08:21
            COS TY, PRZEZ TAKIE SLOWA BEDA CHCIELI CIEBIE SPALIC NA STOSIE. PRZECIEZ IRVING
            TO "GEROJ" MIEDZYNARODOWKI ANTYZYDOWSKIEJ...
            • Gość: arafat.jr √ Re: irving powinien zostac spalony na stosie:) IP: 67.111.137.* 16.01.05, 23:10
              > COS TY, PRZEZ TAKIE SLOWA BEDA CHCIELI CIEBIE SPALIC NA STOSIE. PRZECIEZ
              IRVING
              >
              > TO "GEROJ" MIEDZYNARODOWKI ANTYZYDOWSKIEJ...

moze przez to wlasnie, ze jego chcieli spalic na stosie politycznej poprawnosci.
    • Gość: jurek Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.bb.netvision.net.il 07.01.05, 18:23
      wez swoj mozg do jakiegokolwiek psychiatry , pokaz co
      wypociles . zapytaj czy cierpisz na nieuswiadomione zaburzenia
      nerwowo - duchowe na punkcie zydow ( ot , taka nerwica), ktore warto
      leczyc . upewnij sie , na wszelki wypadek , zeby nie byl zydem .
      • ruff przepraszam, ze sie wtrace, ale kto tu ma w koncu 07.01.05, 21:26
        obsesje?

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,2483284.html
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2482999.html
        • biedronka24 to jak spoleczna mania przesladowcza 07.01.05, 21:51
          naprawde moze sie skonczyc zle. Czy ludzie ktorych dotknely cierpienia nie
          powinni chciec nade wszystko by ich potomstwo zylo normalnie? Czy im tez musza
          sprzedawac te cierpienia w takim naddatku, aby w naturalny sposob dzialali
          wzbudzajac niechec tych ludzi, ktorzy ich otaczaja? Czy nie wystarczy po prostu
          historia, pamiec - bez tych wszystkich jekow politycznych? Ja rozumiem ze to ma
          przyspozyc wsrod Niemcow np chec do pamietania o Holocauscie...Ciekawa polityka....
    • Gość: VlaD Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.77.classcom.pl 07.01.05, 18:28
      To już któryś raz ten tekścik na Forum gości... cóż, obśmiałem się jak norka
      czytając. Nawet po raz drugi.

A tak BTW - proponuję małą acz wredną operację na powyższym arcydziełku. Otóż
      po zamianie w otwierającym tekście "Żyd" na "Polak" (a raczej: Wszechpolak bądź
      Polak-Katolik) i "antysemityzm" na "antypolonizm" znacznie ponad połowa punktów
      wymowy nie zmieni...
      • biedronka24 Wszechpolak moze 07.01.05, 18:37
        ale katolikow to tak sie obawiam niewielu Pan zna.
        A trudno wrzucic do tej samej zupy rajskie jabluszko i papierowke.
        Po takiej operacji mozna conajwyzej zakonczyc ...avec un poisson d´avril
    • uri_ja Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 20:20
      znasz Żyda, który twierdzi, że słowo Żyd jest obraźliwe? sorki, dumaj, dumaj,
      Carom nie budiesz...
      • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 20:26
        uri_ja napisała:

> znasz Żyda, który twierdzi, że słowo Żyd jest obraźliwe? sorki, dumaj, dumaj,
        > Carom nie budiesz...

hihi nawet na tym forum nasz kwiatuszek, twierdzil, ze Zydowka moze sie nazwac
        ona sama a kazdy inny kto to zrobi to juz antysemita jest.
        • uri_ja Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 20:29
          a kwiatuszek to kto?
          • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 20:32
            uri_ja napisała:

> a kwiatuszek to kto?

A to nasze 100krotki .
            • uri_ja Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 09.01.05, 15:57
              gini napisała:

> uri_ja napisała:
              >
              > > a kwiatuszek to kto?
              >
              > A to nasze 100krotki .
              >
              jakby to napisać, stokrota chyba nie jest autoryteytem w tej sprawie...
        • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 07.01.05, 23:16
          W JEZYKU ROSYJSKIM ZYD ("ZID") TO OBELGA GDYZ ROSJANIE UZYWAJA
          LATWOSTRAWNE "JEWREJ". GDYBY W POLSKIM JEZYKU BYL, NA PRZYKLAD, HEBRAJCZYK (Z
          TEGO WLASCIWIE POCHODZI "JEWREJ") NAZWA "ZYD" STALABY SIE OBRAZLIWA. ALE WY
          MACIE OD SETEK LAT JEDEN TERMIN: "ZYD" (Z NIEMICKIEGO "JUDE"?) I TO JUZ COS
          INNEGO. JAK MOWICIE ZYDEK, ALBO JAK PISZECIE ZYD Z MALA LITERA, TRUDNO W TYM
          SZUKAC NAIWNOSCI...
          • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 23:22
            Gość portalu: OSKAR napisał(a):

> W JEZYKU ROSYJSKIM ZYD ("ZID") TO OBELGA GDYZ ROSJANIE UZYWAJA
            > LATWOSTRAWNE "JEWREJ". GDYBY W POLSKIM JEZYKU BYL, NA PRZYKLAD, HEBRAJCZYK (Z
            > TEGO WLASCIWIE POCHODZI "JEWREJ") NAZWA "ZYD" STALABY SIE OBRAZLIWA. ALE WY
            > MACIE OD SETEK LAT JEDEN TERMIN: "ZYD" (Z NIEMICKIEGO "JUDE"?) I TO JUZ COS
            > INNEGO. JAK MOWICIE ZYDEK, ALBO JAK PISZECIE ZYD Z MALA LITERA, TRUDNO W TYM
            > SZUKAC NAIWNOSCI...

Ale zaraz, zaraz zawsze mi tlumaczono, ze "zyd" z malej litery dotyczy nie na
            rodu ale wyznania, tak jak katolik czy protestant.
            • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 07.01.05, 23:40
              W KATEGORII "WIARA" MASZ RACJE, ALE JA MIALEM NA MYSLI ZYDA JAKO PRZYNALEZNOSC
              DO NACJI. JAKBYSCIE PRZYJELI SLOWO POLAK PISANE MALA LITERA? NIE MOWIE O TYCH,
              KTORZY PISZA, NA PRZYKLAD NA FORACH, CALY TEKST MALYMI LITERAMI.
              POZDR.
              • biedronka24 Oskarze 07.01.05, 23:47
                jakos mnie np to nie razi. Uznaje raczej przewaznie za pomylke.
                Gorzej ze slowem Polak po angielsku. Jakos mi sie biegun nie za dobrze kojarzy wink.
                Ale tak juz mamy i kropa. Nie wiem czy warto stosowac petycje do np rzadu dajmy
                na to brytyjskiego o zmiane nazewnictwa naszej narodowosci.
                • Gość: OSKAR Re: Oskarze IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 00:03
                  OCH NIE, MOJA DROGA, POMYLKI ROZUMIE DOSKONOLE. JUZ W SAMEJ TRESCI WPISU WIDAC
                  CZY TO OMYLKA CZY NIE. A CO DO "ZYDKA" NIGDY ON NIE BEDZIE PISANY OMYLKOWO...
                  • gini Re: Oskarze 08.01.05, 00:08

> OCH NIE, MOJA DROGA, POMYLKI ROZUMIE DOSKONOLE. JUZ W SAMEJ TRESCI WPISU
                    WIDAC
                    > CZY TO OMYLKA CZY NIE. A CO DO "ZYDKA" NIGDY ON NIE BEDZIE PISANY OMYLKOWO...

Tak jak "polaczek" , identycznie .
                    • biedronka24 Ja mam na mysli mala litere 08.01.05, 00:14
                      z tresci tez mozna wywnioskowac- to fakt. Zdrobnienie faktycznie w tym przypadku
                      sluzy degradacji walorow podmiotu.
                    • Gość: OSKAR Re: Oskarze IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 00:47
                      MASZ RACJE, TAK SAMO.
              • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 07.01.05, 23:49

> W KATEGORII "WIARA" MASZ RACJE, ALE JA MIALEM NA MYSLI ZYDA JAKO
                PRZYNALEZNOSC
                > DO NACJI. JAKBYSCIE PRZYJELI SLOWO POLAK PISANE MALA LITERA? NIE MOWIE O
                TYCH,
                > KTORZY PISZA, NA PRZYKLAD NA FORACH, CALY TEKST MALYMI LITERAMI.
                > POZDR.

Smieszne troche, ale przeciez wiesz, ze na forach wlasnie czesto gesto pisa o
                nas "polaczki" , juz nie bede wymieniac kto.Sama czasami odpowiadalam po zlosci
                wlasnie "zydku".
                ZA antysemitka zostawalam za wszystko za cytowanie antysemitki Arendt tez .
                Pozdrawiam
                • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 00:11
                  JAK TYLKO PO CHWILOWEJ ZLOSCI - "ZYDEK" JEST WYBACZALNY. ALE JAK DODASZ, NA
                  PRZYKLAD, "PEJSATY" TO JUZ NIE JEST KWESTIA TAKIEJ SPONTANICZNEJ ZLOSCI...
                  POZDR.
                  • biedronka24 eee 08.01.05, 00:18
                    to juz z kolei analiza matematyczna.
                    Mysle ze wazny jest sam kontekst. Pejsy maja w tym przypadku ten sam skutek co
                    zdrobnienie. Jak juz ktos mowi zamierzenie w kontekscie pejoratywnym ´zydek´to
                    czy doda pejsaty czy inny to i tak nic nie zmienia moim zdaniem.
                    • Gość: OSKAR Re: eee IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 00:36
                      CIEKAWE CZY TAK SAMO MYSLI GINI...
          • biedronka24 To bedzie tak jak z Cyganami i Romami 07.01.05, 23:44
            W kulturalnym towarzystwie mowiloby sie Hebrajczyk a na codzien i tak Zyd.
            Jesliby sie mowilo. Generalnie bowiem twierdze, ze sie na codzien nie mowi a
            raczej uzywa okreslenia w stos. do obywateli panstwa Izraelskiego wiec - tylko
            wtedy gdy o tym panstwie sie mowi.
            Poza tym musialbys Oskarze przeprowadzic tez reforme slownictwa polskiego i
            wyrazen takich jak ´wycyganic´ oraz ´podjudzic´ smile.
            Oby nie bylo tak jak ze zwisem meskimwink
            • Gość: OSKAR Re: To bedzie tak jak z Cyganami i Romami IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 00:31
              NIE, ANECZKO, ROSJANIE JEDNAK NIE MOWIA NA CODZIEN "ZID". ALE NIE BAWMY SIE
              W "GDYBY". W POLSCE ZYD TO ZYD. PO ZA TYM MOZNA SIE OBEJSC, JAK SIE CHCE, BEZ
              PEWNYCH DODATKOW. JA NIE CHCE ZMIENIC POLSKIEGO FOLKLORU. FOLKLOR I INTENCYJNE
              OBELGI TO NIE TO SAMO. TEN MESKI ZWIS MICHNIKA NAWET NIE WEJDZIE, TAK MI SIE
              WYDAJE, DO NARODOWEGO FOLKLORU. CZY UWAZASZ, ZE SIE MYLE?...
    • Gość: rob Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 08.01.05, 02:07
      Mam inna teorie choc puenta ta sama. ANTYSEMITA nie jest ten kto zydow nie
      lubi, lecz ten , torego zydzi nie lubia.
      • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 08.01.05, 09:14
        ROB=ROBOT AUTORA TEGO WADKU?
        • Gość: rob Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 08.01.05, 23:42
          jeszcze inne komentarze masz? odpowiedz czy ta teoria jest czy tez nie jest
          zgodna z prawda smile
        • Gość: rob Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 08.01.05, 23:44
          o co ci chodzi?
          • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 09.01.05, 00:15
            CHODZI O TO, ZE NAWET W CZASIE WIEKIEJ SWIATOWEJ KATASTROFY - TSUNAMI - NIE
            MOZECIE ISC SPAC BEZ ZYDA. DAJCIE NAM SWIETY SPOKOJ I NIE BEDZIECIE
            POTRZEBOWALI TWORZYC LEKSYKONY W RODZAJU "KTO JEST ANTYSEMITA". I BEZ TEGO
            KAZDY WIE KIM JEST...
            • surveyor Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 09.01.05, 00:18
              > DAJCIE NAM SWIETY SPOKOJ I NIE BEDZIECIE
              > POTRZEBOWALI TWORZYC LEKSYKONY W RODZAJU "KTO JEST ANTYSEMITA".

My?

> I BEZ TEGO
              > KAZDY WIE KIM JEST...

Otóż to!

Dobranoc.

(Gwoli ścisłości: rob to nie mój robot)
            • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 09.01.05, 00:18

> CHODZI O TO, ZE NAWET W CZASIE WIEKIEJ SWIATOWEJ KATASTROFY - TSUNAMI - NIE
              > MOZECIE ISC SPAC BEZ ZYDA. DAJCIE NAM SWIETY SPOKOJ I NIE BEDZIECIE
              > POTRZEBOWALI TWORZYC LEKSYKONY W RODZAJU "KTO JEST ANTYSEMITA". I BEZ TEGO
              > KAZDY WIE KIM JEST...

No wiesz co?A jak mozna dac spokoj jak co chwila oskarzacie kogos o
              antysemityzm?
              Nawet USA zaprzegliscie by antysemitow ganiali po calym swiecie, ostatnio
              wlasnie opublikowali jakis raport, nie mozna sie swobodnie odezwac, bo byc moze
              Zydzi poczuja sie urazeni, to juz zakrawa na paranoje zbiorowa Oskarze.
              • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 09.01.05, 11:11
                A CZY MAMY ATYSEMITOW POCALOWAC W CZOLO I POWIEDZIEC DZIEKUJE?...
                • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 09.01.05, 11:19

> A CZY MAMY ATYSEMITOW POCALOWAC W CZOLO I POWIEDZIEC DZIEKUJE?...

Alez skad, wy musicie ich masowo produkowac bo bez antysemitow zyc nie umiecie.
                  Produkowac, a pozniej pietnowac i litowac sie nad soba, nastepnie zadac litosci
                  od wszystkich .
                  Skoro wciaz i wszedzie doszukujecie sie antysemityzmu, to sie nie dziw ,ze sie
                  o tym pisze.Wam jest wiecej potrzebny antysemityzm niz reszcie swiata.
                  • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 09.01.05, 12:30
                    ZAMIAST ODPOWIEDZI POLECE CI MOJ NOWY WATEK "COS O ZYDOWSKIEJ PARANOI".
                    • gini Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 09.01.05, 12:41

> ZAMIAST ODPOWIEDZI POLECE CI MOJ NOWY WATEK "COS O ZYDOWSKIEJ PARANOI".

Dobra, ale jutro bo dzis jestem prawie" bezczasowa"
            • Gość: rob Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.number / *.in-addr.btopenworld.com 09.01.05, 02:54
              czlowieku, ty cierpisz na manie przesladowcza! a wlasciwie na kompleks ofiary.
              moja teoria wlasnie sie sprawdzila i ty jestes jej najlepszym przykladem!
              zarowno antysemityzm jak i holokaust stal sie maszyna do robienia pieniedzy!
              miej choc troche szacunku dla ludzi, ktorzy cierpieli i zgineli w imie obrony
              swych wartosci.
              • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 09.01.05, 11:04
                NIC SIE NIE SPRAWDZILO. TO WSZYSTKIEGO WYSWIECHTANA TEZA, ZE NAJLEPSZA OBRONA
                TO ATAK... TAK, JA SIE ZBOGACILEM NA HOLOCAUST INDUSTRY, MOI SYNOWIE, WNUKI I
                CALY LUD IZRAELA I TERAZ MOZEMY SPOKOJNIE PRACOWAC NAD ODRODZENIEM
                JUDEOPOLONII... A WIELKI DZIEN SIE ZBLIZA. JUZ KTOS Z WAS WYSLEDZIL, ZE TO
                BEDZIE W 2006 ROKU. JAK NIE WIERZYSZ, SZUKAJ ALARMOWY WATEK NA FA Z PRZED POL
                ROKU.
    • Gość: oz Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.01.05, 02:37
      ja byłem antysemitą, ale fundacja batorego wyniuchała moje zwiazki z sb, dobrze
      zapłacili i teraz piszę antypolskie artykuły w tygodniku powszechnym. to teraz
      bardzo popłatne i pan smolar wypłacił mi nawet godziwą trzynastkę na koniec roku
    • amenothep wychodzi, ze cala ludzkosc to antysemici! 09.01.05, 02:57
      rowniez sami Zydzi!
      • Gość: wsza globalna Re: wychodzi, ze cala ludzkosc to antysemici! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 04:57
        poza tymi oczywiście, którzy wezmą dziś udział w zbiórce serduszek na nalepkę
        dla aparatury ratującej życie
      • surveyor Re: wychodzi, ze cala ludzkosc to antysemici! 20.01.05, 18:57
        A teraz zadaj sobie pytanie kto jest autorem tej "antysemickiej" hutzpy.
    • Gość: riddim killa a gdzie forumowi filosemici? IP: 67.111.137.* 09.01.05, 15:15
      srajper55, dokumenda, eres, pejszens...
      czyzby pochowali sie ze wstydu bo tez okazali sie anty?
    • Gość: atp test na przetrwanie IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.05, 12:21
      Wedlug talmudu my goje jestesmy podludzmi, ktorzy maja sluzyc zydom.Kazdy icek
      ma miec duza ilosc niewolnikow, ktorych moze nawet zabic. Problem
      antysemityzmu nie ma, bo niewolnik nie bedzie antysemita. Antysemityzm to walka
      o przetrwanie, a przetrwania nie mozna nazwac antysemityzmem!!!
    • Gość: atp Surveyor, ja zaczynam wierzyc w Polakow IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.05, 12:41
      Widac ze nie wszystko stracone majac takich obywateli jak ty, oby wreszcie nasi
      bracia przejzeli na oczy. Ten test byl genialny, chyle przed toba moj durny leb.
      pozdrawiam.
      • Gość: OSKAR Re: Surveyor, ja zaczynam wierzyc w Polakow IP: *.cablep.bezeqint.net 14.01.05, 15:55
        A JEDNAK WYCHODZI CZASAMI OD CIEBIE PRAWDZIWA OCENA: "DURNY LEP". NIE MA JAK
        OBIEKTYWNA SAMOKRYTYKA... JA TEZ ZACZYNAM WIERZYC W POLAKOW. CIEKAWE CZY
        ZROZUMISZ DLACZEGO...
        • Gość: atp "lep" pisze sie przez b IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.05, 16:12
          Nie wysilaj sie nie na temat.Jak nie rozumiesz sentencji lub jezyka polskiego,
          to najlepiej opusc ten kraj"jak wy to mowicie" i wracaj do krainy przodkow.
          Nikt ci nie karze mieszkac z antysemitami i ludobojcami. Piszac drukowanymi
          literami nie rob podstawowych bledow grmatycznych bo wychodzisz na durnia.
          • Gość: OSKAR Re: "lep" pisze sie przez b IP: *.cablep.bezeqint.net 14.01.05, 16:15
            CO ZROBIC, ZNOWU MASZ RACJE...
            • Gość: atp Puscic sterowana rakiete IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.05, 16:26
              z amerykanskiego f-16 na moj komputer, tak jak to robicie w Palestynie.
              • Gość: OSKAR Re: Puscic sterowana rakiete IP: *.cablep.bezeqint.net 14.01.05, 16:36
                OD TEJ CHWILI ZACZYNAM SIE DUC JAK INDYK. JA=F16...
                • Gość: atp a ja mam juz antyrakiety! IP: *.rev.stofanet.dk 14.01.05, 19:47
                  Zostalo mi kilka po Sylwestrze.
                  • Gość: OSKAR Re: a ja mam juz antyrakiety! IP: *.cablep.bezeqint.net 14.01.05, 21:44
                    JUZ MNIE PRZEKONALES, ZE JESTES SPECEM OD "ANTY..."
                    • Gość: atp no widzisz IP: *.rev.stofanet.dk 15.01.05, 17:16
                      nie wszystkim Polakom leb mozna wyprac.
                      • Gość: OSKAR Re: no widzisz IP: *.cablep.bezeqint.net 15.01.05, 23:57
                        WIDZE, TAK WIDZE, ZE OD ZYDOW NIE MOZESZ SIE ODCZEPIC.
    • abstrakt2003 Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 15.01.05, 17:17
      Mente et malleo!
      У м о м и м о л о т к ом!
      !ב ש כ ל ו ב פ ט י ש
    • Gość: arafat.jr √ *bump* IP: 67.111.137.* 18.01.05, 19:48
      Nastroje antysemickie na Forum znów wzrastają. Jako Tymczasowy Administrator
      muszę temu stanowczo przeciwdziałać!

A.
    • paitence Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== 19.01.05, 12:44
      Okazuje się, że ja też jestem antysemitką sad((
      Czy to można leczyć?
      • Gość: OSKAR Re: ====Test na antysemityzm=Sprawdź się i Ty==== IP: *.cablep.bezeqint.net 19.01.05, 18:53
        WEDLUG TYTULOWEGO WATKU "TEST NA ANTYSEMITYZM ITD" KAZDY CZLOWIEK BEZ WYJATKU,
        JEST ANTYSEMITA. PONIEWAZ OSOBISTY TEST JEST DALEKI OD HUMORYSTYCZNEGO, POLECAM
        GO ZROBIC Z WIERCIADLEM W REKU. JAK PO OSOBISTYM TESCIE WYJDZIESZ NA
        ANTYSEMITKE, POWIEM CI CHETNIE CZY POTRAFISZ SIE Z TEJ CHOROBY WYLECZYC. Z
        SAMEJ OBSERWACJI - NIE WIEM CZY CZYTALEM CIEBIE CZY TWOJA PODSZYWKE - NIE MOGE
        WYCIAGNAC ZADEJ KONKLUZJI.
      • ruff na to nie ma lekarstwa /nt 19.01.05, 21:56
    • ruff specjalnie dla snajpera & & #35; 60;bump& & #35; 62; ; 21.01.05, 21:41
    • Gość: Kafar Mnie też wyszło że jestem :(((( IP: 67.19.30.* 31.01.05, 00:12
      • tomasz.nidecki Ha, Kafar, i ty też! 01.02.05, 01:03
        • krzysztof.patora Tez sie po nim tego nie spodziewalem :O))) 02.02.05, 06:35
          • josi.finkel a ty krzysiu już się sprawdzałeś? 04.02.05, 16:33
            • zagazowany.wyborczo Pewnie tak, tylko nie chce sie przyznac;) 11.02.05, 22:57
    • atp1 Niech sie przetestuja Zydy i Palnic 11.02.05, 23:07
      Wyszlo by na to ze oni Goje. Haj waj ciezko zydem dzisiaj byc.
    • gabrielle.casey U nas w UK też duzo antysemitow :-( 13.02.05, 21:55
      PS. Juz wracam do mojego meskiego nicka wink
      • adam_piknik U nas niestety też :-(((( 18.03.05, 01:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka