Gość: ZEA IP: *.altkom.com.pl 23.05.02, 12:58 UE już odwołuje wyznaczony przez siebie termin. Wyznacza nowy na 1 marca lub 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem JKM IP: *.tgory.pik-net.pl 23.05.02, 13:04 niedawno pisał o tym czerpiac pelnymi grascmi z teoryj spiskowych. wyglada na to ze znowu mial racje 7,06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEA Re: JKM IP: *.altkom.com.pl 24.05.02, 19:16 Gość portalu: siedem napisał(a): > niedawno pisał o tym czerpiac pelnymi grascmi z teoryj spiskowych. wyglada na t > o > ze znowu mial racje > > 7,06 Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: JKM 27.05.02, 09:33 Gość portalu: ZEA napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > niedawno pisał o tym czerpiac pelnymi grascmi z teoryj spiskowych. wyglada > na t > > o > > ze znowu mial racje > > > > 7,06 > > Kto? JKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: JKM IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.05.02, 09:45 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: ZEA napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > niedawno pisał o tym czerpiac pelnymi grascmi z teoryj spiskowych. wy > glada > > na t > > > o > > > ze znowu mial racje > > > > > > 7,06 > > > > Kto? > > JKM Jan Olszewski trabil o tym w 1992 roku! Przestrzegal tez naiwnych, ze Unia nie rezerwuje pieniedzy w budzecie na rozszerzenie. Skromnie pomine fakt, ze moje wszytkie prognozy sie sprawdzily )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem co prawda to prawda IP: *.tgory.pik-net.pl 27.05.02, 09:50 Gość portalu: # napisał(a): > Jan Olszewski trabil o tym w 1992 roku! > Przestrzegal tez naiwnych, ze Unia nie rezerwuje pieniedzy w budzecie > na rozszerzenie. > > Skromnie pomine fakt, ze moje wszytkie prognozy sie sprawdzily )) w tamtych czasach czerwone uważało ze wjedziemy gdzies tak koło 1997 roku heheheh 7,41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: co prawda to prawda IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.05.02, 10:03 Ja tam jestem towarzyski, jak wszyscy wejda to ja tez. Zatrudnie w swojej f-mie paru Helmutow, a w Holandii sobie kupie jakies 1000 ha depresji na poprawe humoru. Aborcja mi nie grozi, a eutanazje notarialnie zastrzege, w formie weekendowego dawkowania alkoholu w ilosciach pozwalajacych na prowadzenie samochodu 0.8 %%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEA Re: JKM IP: *.altkom.com.pl 31.05.02, 14:08 janusz2_ napisał(a): > Gość portalu: ZEA napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > niedawno pisał o tym czerpiac pelnymi grascmi z teoryj spiskowych. wy > glada > > na t > > > o > > > ze znowu mial racje > > > > > > 7,06 > > > > Kto? > > JKM Kto ukrywa się pod tym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: JKM IP: *.torun.dialup.inetia.pl 31.05.02, 14:27 Janusz Kornel Makuszyński, to chyba jasne. To ten od "Opowieści Arabskich", "Panny z mokrą głową" i "Koziołka Matołka". A tak często jest przywoływany na forum bo załozył Umiarkowaną Partię Radości. UPR Ma on swoją stronę internetową, sprawdź wyszukiwarką UPR, a zobaczysz ile tego. mówie Ci gość mucha nie siada (a właściwie siedzi). Na stronach Onetu jest ranking partii i właśnie ma 10% poparcie. A prawdę powiedziawszy to partia z rewelacyjnymi poglądami, jednak "dziwnie" sprzedawanymi. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: JKM IP: *.tgory.pik-net.pl 31.05.02, 14:33 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Janusz Kornel Makuszyński, to chyba jasne. To ten od > "Opowieści Arabskich", "Panny z mokrą głową" i > "Koziołka Matołka". > A tak często jest przywoływany na forum bo załozył > Umiarkowaną Partię Radości. UPR > Ma on swoją stronę internetową, sprawdź wyszukiwarką > UPR, a zobaczysz ile tego. > mówie Ci gość mucha nie siada (a właściwie siedzi). Na > stronach Onetu jest ranking partii i właśnie ma 10% > poparcie. > A prawdę powiedziawszy to partia z rewelacyjnymi > poglądami, jednak "dziwnie" sprzedawanymi. > Nowy tako rzecze utrudzony w walce z sovietami nowy co już tu długo jest 7,60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: JKM IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.02, 14:58 Co sie czlowieka czepiasz?. Jak na nowego to zaprezentowal wlasnie stosunkowo rewelacyjne poglady. Jak jeszcze przestanie je dziwnie sprzedawac, to go jeszcze do UPR przyjma. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: To nie miało być 1 stycznia 2004 roku 19.11.02, 00:58 Gość portalu: ZEA napisał(a): > UE już odwołuje wyznaczony przez siebie termin. > Wyznacza nowy na 1 marca lub 1 maja. A niektórzy do dziś nie mogą w to uwierzyć )) Odpowiedz Link Zgłoś